NRK > Nyheter

Saturday, 03 December, 23:26

NRK - 02 okt 22 kl. 00:00

Rekkehusbrann slukket i Bergen

Brannen i et rekkehus på Bønes i Bergen lørdag kveld er slukket. Hele borekken ble evakuert. To personer fra den brennende boenheten ble hentet ned fra en balkong og evakuert. det er ikke meldt om alvorlige personskader. To boenheter er ubeboelige som følge av brannen, og det er omfattende skader i boligen der brannen startet.
Les mer på NRK


Les mer om:
Bønes, Bergen, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Rekkehusbrann, slukketi , Bergen
NRK - 23 maj 22 kl. 11:30

Brann i blokk i Oslo slukket

Oslo brann og redningsetat melder at brannen i Sinsenveien er slukket. – Brannvesenet bekrefter at brannen er slukket. Ingen beboere befant seg i leiligheten, skriver Oslo politidistrikt på Twitter.

NRK - 03 jul 22 kl. 12:19

Brannen på Mogstad er slukket

Brannen er slukket på oljerafferiet Mognstad er slukket. Det blir jobbet for å undersøke hva som er årsaken til branden og hvilke reperasjoner som eventuelt må til, sier Ola Morten Aanestad i Equinor til NRK..

NRK - 03 jul 22 kl. 12:19

Brannen på Mongstad er slukket

Brannen er slukket på oljerafferiet Mognstad er slukket. Det blir jobbet for å undersøke hva som er årsaken til brannen og hvilke reperasjoner som eventuelt må til, sier Ola Morten Aanestad i Equinor til NRK..

NRK - 05 jun 22 kl. 20:05

Brann i Bergen sentrum slukket

Klokka 20.00 skrev politiet at det brant i et bygg i Bergen sentrum. Nå skal brannen være slukket.

Klartale - 07 okt 22 kl. 14:48

Derfor er det fullt kaos i Bergen

Hvem skal styre Bergen, Norges nest største by? Lite tyder på at det er byrådet og leder Roger Valhammer. Han er fra Arbeiderpartiet (Ap).

NRK - 19 aug 22 kl. 01:45

Evakuerer naboar etter rekkehusbrann i Stavanger

Naboar blir evakuerte frå bustadane sine etter rekkehusbrannen i Stavanger, skriv Stavanger Aftenblad. Avisa skriv at brannen har spreidd seg og det er full fyr i fleire hus. Politiet opplyste rundt klokka 01 det er opne flammar og at brannvesenet har starta med sløkking.

NRK - 25 sep 22 kl. 13:06

Avviser Vestland sin dispensasjonssøknad på nytt

Utdanningsforbundet i Bergen har avvist Vestland fylkeskommune sin andre søknad om dispensasjon frå streiken for lærarar ved åtte vidaregåande skular i Bergen, opplyser lokallagsleiar Bente Myrtveit. I går vart den fyrste søknaden avvist, då UDF ikkje godtok søknaden som berre hadde skulenamn, då dei meinte den ikkje var gjort rett i høve til Hovedavtalen. Den nye søknaden frå fylket inneheld namngivne lærarar, men UDF meiner framleis den er for generell.

NRK - 26 sep 22 kl. 16:13

Ungdommer i Bergen strømmer til helsestasjoner for å teste seg for kjønnssykdom

Helsestasjoner i Bergen rapporterer om økning i unge som tester seg for kjønnssykdommen gonoré. Bare den siste uken ble det registrert ti tilfeller. Bakgrunnen er at Helse Bergen og Bergen kommune sendte et varsku for rundt to uker siden etter en kraftig økning av gonoré blant unge helt ned i 15-årsalderen, skriver Bergensavisen.

NRK - 03 jun 22 kl. 12:35

Storbrann i Moskva slukket

En storbrann i en kontorbygning i Moskva torsdag er slukket. To personer måtte få legebehandling etter brannen, opplyser ordfører Sergej Sobjanin. Det ble først meldt at opptil 20 mennesker kunne være innesperret i de øverste etasjene i bygget, der de fire nederste etasjene sto i full fyr torsdag morgen.

NRK - 04 jun 22 kl. 05:55

Konteinerbrann på Romerike slukket

Brannen i flere konteinere på et industriområde på Frogner i Lillestrøm kommune er slukket, melder Øst politidistrikt lørdag morgen. Beboere i området ble bedt om å holde seg unna på grunn av mye giftig røyk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Pelé fra sykesenga: – Tusen takk for alt

Fotballegenden Pelé har i lengre tid slitt med kreftsykdom og ligger nå på pallitativ avdeling og får lindrende behandling på sykehus i Sao Paolo. I et innlegg på Instagram lørdag kveld kommer han med en oppdatering. «Mine venner, jeg vil holde alle rolige og positive.

NRK - 1 time siden

Stabil tilstand etter knivstikking i Oslo

En person ble tidligere lørdag kveld sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket på T-banen i Oslo. Ifølge politiet var personen kritisk skadet. Tilstanden skal nå være stabil.

NRK - 2 timer siden

Sex utenfor ekteskap kan bli forbudt i Indonesia

Nasjonalforsamlingen i Indonesia ligger an til å godkjenne en lov som vil straffe sex utenfor ekteskap med opptil ett års fengsel. Blir loven vedtatt, vil den gjelde både landets egne borgere og besøkende utlendinger, skriver BBC. Dermed kan for eksempel turister på Bali bli omfattet.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj: Pristaket på russisk olje er ikke seriøst

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj mener pristaket på russisk olje er satt for lavt. Pristaket er satt til 60 dollar fatet. – Nivået er ikke seriøst fordi dette nivået er ganske komfortabelt for Russland, sier Zelenskyj lørdag, og fortsetter: – Russland har allerede skapt store tap for alle verdens land ved å bevisst destabilisere energimarkedet.

NRK - 3 timer siden

Alvorlig trafikkulykke i Balsfjord

To trailere har kollidert i 80-sonen på E6 ved Strupen i Balsfjord lørdag kveld. Det skal være alvorlig personskade to av de tre involverte, melder politiet. – Vi fikk melding klokka 19:14 om at to trailere hadde kollidert på E6 nord for Heia og Strupen.

NRK - 3 timer siden

Ukrainske ambassader har mottatt pakker med dyredeler

En rekke ukrainske ambassader har mottatt pakker med kroppsdeler fra dyr eller eksplosiver. Landets utenriksminister mener avsenderne forsøker å skape frykt. Utenriksminister Dmytro Kuleba sier i et intervju med CNN at det har vært 17 slike tilfeller.

NRK - 3 timer siden

To skadet i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Tre personer var involvert i ulykken, og to av dem er skadet.

NRK - 3 timer siden

Person funnet omkommet etter brann i Lofoten

En person har vært savnet etter brann i en bolig på Bøstad i Lofoten lørdag morgen. Krimteknikere fra politiet har vært inne på branntomten og det er gjort funn av en omkommet person, opplyser politiet i Nordland i en pressemelding. Politiet har all grunn til å tro at det er den savnede som er funnet.

NRK - 4 timer siden

Fjøsbrann utanfor Florø

Naudetatane er på veg i båt til ein fjøsbrann på ei øy utanfor Florø. Alle dyr skal i fylgje politiet vere redda ut, og personar er gjort greie for. Det er framleis full fyr i fjøset..

NRK - 3 timer siden

Minst tre skadd i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Minst tre personer skal være skadet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com