Slukket

Wednesday, 10 August, 00:11

Nyheter om Slukket

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 03 jul 22 kl. 12:19

Brannen på Mogstad er Slukket

Brannen er Slukket på oljerafferiet Mognstad er Slukket. Det blir jobbet for å undersøke hva som er årsaken til branden og hvilke reperasjoner som eventuelt må til, sier Ola Morten Aanestad i Equinor til NRK..

NRK - 03 jul 22 kl. 12:19

Brannen på Mongstad er Slukket

Brannen er Slukket på oljerafferiet Mognstad er Slukket. Det blir jobbet for å undersøke hva som er årsaken til brannen og hvilke reperasjoner som eventuelt må til, sier Ola Morten Aanestad i Equinor til NRK..

NRK - 24 jul 22 kl. 03:50

Brann Slukket i kjøretøy på E6 utenfor Oslo

Det var ingen personer i bilen, som stod i full fyr i kollektivfeltet i nordgående retning ved Furuset. Brannvesenet har nå Slukket brannen. Det et mulig å kjøre forbi i venstre felt.

NRK - 13 jul 22 kl. 04:39

Brann i Norheimsund Slukket

Brannen i en bygning med en pizzaresturant og flere leiligheter i Norheimsund i Kvam kommune er Slukket, melder politiet. Deler av bygningen er ubebolig. Totalt sju personer har fått tilsyn av ambulansepersonell.

NRK - 12 jul 22 kl. 08:22

Brannen er Slukket

Ifølge Sør-Øst 110-sentralen er brannen i Stena Recycling Slukket i Skien. Det var en røykutvikling i avfallsanlegget for metall, ifølge vaktleder Martin Haugen på 110-sentralen. Fylkesvei 356 er åpen mellom Svanviksvingen og Knarrdalstrand..

NRK - 08 jul 22 kl. 18:18

Brann i Ski Slukket

Brannen i Ski er nå Slukket. Politiet melder at arbeidet med etterslukking nå er i gang. Evakuerte beboere i nærheten får nå dra hjem.

NRK - Igår: 15:56

Store brannmannskaper kjemper mot flammene i tysk nasjonalpark

800 brannmannskaper kjemper mot en stor brann i nasjonalparken Sächsische Schweiz på grensa mellom Tyskland og Tsjekkia. – Brannen er i et kontrollerbart område, men flammene kommer fortsatt opp av bakken, sier en talsperson mandag. Høy temperatur på rundt 30 grader, samt tørr vegetasjon og skogbunn, gjør slukkingen vanskelig.

NRK - 04 jul 22 kl. 02:11

Brann Slukket i Egersund

Brannen på et industriområde i Egersund er Slukket, melder poitiet. Brannen i Kaupanesveien var i et område med metallgjenvinning. Bygget som brant var ikke tilknyttet andre bygg, Det er mulig at årsaken til brannen er selvantenning i søppel, melder politiet.

E24 - 03 jul 22 kl. 07:55

Brannen i oljeraffineriet på Mongstad er Slukket

Brannen i et prosessoranlegg på oljeraffineriet på Mongstad er nå Slukket. Skadeomfanget og årsaken til brannen blir nå undersøkt..

VG - I førrgår: 03:54

Kraftig brann i oljeanlegg på Cuba

En oljetank skal ha tatt fyr etter at et lynnedslag traff. Cuba ber om hjelp fra internasjonale eksperter for å få Slukket brannen..

NRK - 05 aug 22 kl. 03:44

Gjøvikbanen stengt etter brann

Gjøvikbanen er stengt mellom Jaren og Gjøvik etter at det brant ved en bro ved Eina i Vestre Toten torsdag etter idag. – Vi har fått melding om at det er skader på broen, men brannen er nå Slukket, sa pressevakt Olav Nordli til Dagbladet torsdag kveld. Natt til fredag melder Bane Nor at en ny oppdatering om situasjonen kommer klokka 8.

NRK - 04 aug 22 kl. 19:43

Gjøvikbanen stengt etter brann

Gjøvikbanen er stengt mellom Jaren og Gjøvik etter at det brant ved en bro ved Eina i Vestre Toten. – Vi har fått melding om at det er skader på broen, men brannen er nå Slukket. Banen blir stengt ut dette driftsdøgnet (kl.

NRK - 23 maj 22 kl. 11:30

Brann i blokk i Oslo Slukket

Oslo brann og redningsetat melder at brannen i Sinsenveien er Slukket. – Brannvesenet bekrefter at brannen er Slukket. Ingen beboere befant seg i leiligheten, skriver Oslo politidistrikt på Twitter.

NRK - 26 jun 22 kl. 09:14

Slukket brann ved Herøya industripark

Brannen som startet i en motor has Yara på Herøya industripark i Porsgrunn er Slukket, ifølge NTB. Brannen oppsto i Yaras ammoniakkfabrikk, men det var ikke fare for gasslekkasje. Brannmannskaper i industrivernet utførte slukkingsarbeidet.

NRK - 31 jul 22 kl. 02:40

Båtbrann ved Langangsfjorden

To voksne og ett barn fikk i seg røyk etter en båtbrann ved Håøya i Langangsfjorden. Brannen er Slukket. Politibåten frakter de involverte til land der de vil bli fulgt opp helsepersonell, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 29 jul 22 kl. 23:15

Smie tilknyttet VIkingmuseet i Lofoten nedbrent

Smia som er tilknyttet Vikingmuseet på Vestvågøy i Lofoten brant ned fredag kveld. Brannen er Slukket og det er uklart hva som har forårsaket brannen, melder politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 28 jul 22 kl. 23:04

To biler totalskadd i brann på Mortensrud i Oslo

Brannvesenet har Slukket brann i to biler ved Lofsrud skole på Mortensrud i Oslo. Begge bilene er totalskadd. I tillegg er det skader på minst ett kjøretøy som stod like ved, opplyser politiet i Oslo torsdag kveld.

NRK - 23 jun 22 kl. 01:42

Skogbrann i Lindesnes Slukket

Brannen i et skogområde i Marnardal i Lindesnes kommune er Slukket, opplyser politiet i Agder. Det vil pågå etterslukking ut over natta. Politiet tror at brannen kan ha startet i forbindelse med skyting på skytebanen..

NRK - 27 jul 22 kl. 18:20

Bil kræsjet i tre i Nannestad

En bil har kjørt av veien og truffet et tre på en kirkegård i Maura i Nannestad, opplyser politiet. Bilen har også truffet noen gravstøtter før den traff treet. Bilen begynte å brenne, men bilføreren kom seg ut av bilen.

NRK - 27 jul 22 kl. 18:20

Bil kræsjet og brant på kirkegård i Nannestad

En bil har kjørt av veien og truffet et tre på en kirkegård i Maura i Nannestad, opplyser politiet. Bilen har også truffet noen gravstøtter før den traff treet. Bilen begynte å brenne, men bilføreren kom seg ut av bilen.

NRK - 20 jun 22 kl. 02:30

Brann i et uthus i Oslo er Slukket

Brannvesenet i Oslo har Slukket brannen i et uthus/container ved et idrettsanlegg i Jerikoveien, melder Oslo 110-sentralen. Det var en stund fare for at brannen kunne spre seg til et klubbhus..

NRK - 23 jul 22 kl. 03:15

Mann til sykehus etter garasjebrann i Sauda

En mann i 50-årene er sendt til sykehus etter en garasjebrann i Sauda i Rogaland. Det var åpne flammer i garasjen, men brannen ble Slukket etter kort tid. – Huseier og en beboer til ble tatt med til legevakten for sjekk.

NRK - 21 jul 22 kl. 12:20

Tryvannstårnet skal selges

Nå er det klart at et av de mest spektakulære byggverkene i Oslo kommer for salg. Oslo kommune har lenge vurdert hva de skal gjøre med tårnet på toppen av hovedstaden. Alternativene har vært salg, rehabilitering eller riving.

NRK - 20 jul 22 kl. 03:35

Gressbrann i Skien Slukket

Nødetatene rykket ut etter melding om gressbrann i Skien, i Telemark. Brannen var i nærheten av tett bebyggelse, meldte politiet. Naboen klarte selv å slukke brannen..

NRK - 19 jul 22 kl. 18:43

Brann i bolig på Flekkerøy

Brannen i en bolig i Hallekjerret på Flekkerøy i Kristiansand skal være Slukket av folk på stedet. Det skal ha vært et mindre branntilløp på en veranda, opplyser politiet på Twitter..

NRK - 11 jun 22 kl. 09:10

Brann i leilighet i Kristiansand Slukket

Brannen som startet i 3. etasje av et leilighetsbygg i Snorres i Kristiansand er Slukket, melder brannvesenet klokken 09.18.

NRK - 09 jun 22 kl. 19:03

Brann i bil i Oslofjordtunnelen Slukket

– Det har vært en brann i personbil. Denne skal være Slukket, melder Oslo politidistrikt på Twitter. Brannvesenet er på vei til bilen, opplyser politiet..

NRK - 12 jul 22 kl. 17:26

Brann i enebolig i Tønsberg

Nødetatene har rykket ut til en melding om brann i en enebolig i Revetal i Tønsberg, melder politiet Sør-Øst på Twitter. Brannvesenet har startet slukking av brannen, men har ennå ikke Slukket den. Alle beboere skal ha kommet seg ut av huset.

NRK - 11 jul 22 kl. 20:05

Driver med etterslukking av brannen i Vadsø

I tretiden i dag fikk brannvesenet Slukket brannen i et industribygg Vadsø. Noen få fra politiet og brannvesenet vil passe på at brannen ikke blusser opp igjen utover kvelden. Det drives også med litt etterslukking.

NRK - 05 jun 22 kl. 20:05

Brann i Bergen sentrum Slukket

Klokka 20.00 skrev politiet at det brant i et bygg i Bergen sentrum. Nå skal brannen være Slukket.

NRK - 30 apr 22 kl. 11:26

Slukket gressbrann i Vestby

Ved 10.30-tiden meldte Øst politidistrikt om en ny gressbrann langs toglinjen. Denne gang sør for togstasjonen ved Myrvoll.

NRK - 04 jun 22 kl. 05:55

Konteinerbrann på Romerike Slukket

Brannen i flere konteinere på et industriområde på Frogner i Lillestrøm kommune er Slukket, melder Øst politidistrikt lørdag morgen. Beboere i området ble bedt om å holde seg unna på grunn av mye giftig røyk..

NRK - 03 jun 22 kl. 12:35

Storbrann i Moskva Slukket

En storbrann i en kontorbygning i Moskva torsdag er Slukket. To personer måtte få legebehandling etter brannen, opplyser ordfører Sergej Sobjanin. Det ble først meldt at opptil 20 mennesker kunne være innesperret i de øverste etasjene i bygget, der de fire nederste etasjene sto i full fyr torsdag morgen.

NRK - 08 jul 22 kl. 04:20

Brann i leilighet på Hovseter i Oslo

Nødetatene rykket ut etter melding om brann i en leilighet på Hovseter i Oslo natt til fredag. Brannvesenet fikk Slukket brannen etter kort tid. Det meldes om noe røykspredning på stedet.

Klartale - 06 jul 22 kl. 06:30

Flere titusener må rømme fra enorm flom

På tre dager har det regnet like mye som det normalt ville gjort på et helt år. Det har ført til en rask og enorm flom i delstaten New South Wales i Australia.Så langt har over 50.

NRK - 05 jul 22 kl. 23:15

Kvinne til sykehus etter boligbrann i Bærum

En kvinne er fraktet til sykehus etter en boligbrann ved Bærum tirsdag kveld. Skadeomfang er ukjent, men kvinnen var bevisst, melder politiet i Oslo på Twitter. Flere personer evakuerte seg selv ut fra boligbrannen, som nå er Slukket..

E24 - 26 jun 22 kl. 08:25

Brann Slukket på Herøya industripark

Brann i en motor hos Yara på Herøya industripark i Porsgrunn utløste full alarm natt til søndag. Det var ikke fare for gasslekkasje, opplyser politiet..

NRK - 23 jun 22 kl. 17:22

Spyler terreng for å hindre brann

Brannvesenet har Slukket brannen i bilen og terrenget rundt Rambergveien i Skien. De sikrer stedet ytterligere ved å spyle mye vann i nærområdet..

NRK - 15 jun 22 kl. 04:12

Brann i vaskemaskin ved St. Olavs hospital

Natt til onsdag fikk nødetatene i Trondheim melding om brann i en vaskemaskin på Nevrosenteret ved St. Olavs hospital. Brannen ble Slukket av ansatte, tvitrer politiet i Trøndelag..

Klartale - 10 maj 22 kl. 15:34

Slukket stor bilbrann i Oslo

Lastebilen står på veien E6 ved Bryn senter. Det er noen få kilometer ut fra Oslo sentrum. Trafikken ble stoppet.

NRK - 10 maj 22 kl. 15:21

Lastebil-brannen ved Bryn er Slukket

– Brannvesenet bekrefter at brannen er Slukket. Det blir et omfattende opprydningsarbeid på stedet. Det er nå svært begrenset med røyk i området.

NRK - 08 maj 22 kl. 18:50

Slukket skogbrannen på Golsfjellet

Brannen i det tørre terrenget på Golsfjellet i et hyttefelt ved Tunnetjern, er Slukket. Ifølge innsatsleder Vidar Nerheim i brannvesenet har en brakke fått brannskader. Mannskap og tankbiler fra Gol, Hemsedal og Ål rykket ut etter melding om skogbrannen søndag kveld.

NRK - 08 maj 22 kl. 17:44

Skogbrann på Golsfjellet Slukket

Brannvesenet melder at brannen nå er Slukket. – Det er en bod/garasje som har fått skader. Tre til fire hytter var en stund truet av brannen, men vi fikk reddet dem, sier Nerheim til NRK.

NRK - 11 jun 22 kl. 19:50

Guvernør: Kraftig brann ved kjemikaliefabrikk i Sievjerodonetsk

Russiske artilleriangrep ved fabrikken der kampene raser i østukrainske Sievjerodonetsk, har ført til en kraftig brann, ifølge guvernøren i Luhansk. Brannen brøt ut etter en lekkasje av flere tonn olje ved kjemikaliefabrikken Azot lørdag, opplyser guvernør Serhij Hajdaj ifølge nyhetsbyrået Reuters. Opplysningene er ikke verifisert av uavhengige kilder, og guvernøren oppgir ikke hvorvidt brannen er Slukket..

NRK - 03 maj 22 kl. 02:17

Boligbrann på Frosta Slukket

Natt til tirsdag rykket nødetatene ut til en boligbrann på Frosta. Fire personer kom seg ut av huset, og ingen ble skadet. Brannen er nå Slukket, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com