NRK > Nyheter

Monday, 29 November, 15:05

NRK - 24 okt 21 kl. 23:13

Redningsaksjon vert trappa opp

Både redningshelikopter, klartrarar og dykkarar er på veg mot Tokagjelet i Hardanger der ein robåt med tre personar kan ha gått utfor ein foss. Augevitne har fortalt at båten var på veg mot ein demning i den flaumstore elva..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tokagjelet, Hardanger

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Redningsaksjon, vert, trappa, opp
NRK - 30 sep 21 kl. 16:11

Kulturstreiken blir trappa opp

Streiken i kultursektoren held fram og blir trappa opp etter at partane torsdag ikkje fann ei løysing då dei var til meklingsmøte..

NRK - 24 okt 21 kl. 19:58

Kulturstreiken blir trappa opp

Kulturstreiken blir trappa opp då det ikkje har vore noko kontakt mellom LO og Spekter gjennom helga, skriv NTB. Måndag vil 1100 kulturtilsette ved scener over heile landet vere i streik..

NRK - 24 sep 21 kl. 17:32

Varslar opptrapping i streiken

Dersom den tvungne meklinga 30. september ikkje fører fram, trappar LO Stat opp kulturstreiken. Då har streiken vart i fire veker, og ytterlegare 249 tilsette kan bli tekne ut i streik.

NRK - 14 sep 21 kl. 22:20

Aftonbladet: Stor redningsaksjon

En stor redningsaksjon pågår i Idefjorden utenfor Halden. Det melder Aftonbladet. En person skal ha ropt om hjelp og utløst SOS-alarm.

NRK - 07 sep 21 kl. 14:06

Sjekkar mot grov valdtekt på Stord

Mannen i 50-åra, som er sikta for drapet på Birgitte Tengs, vert no sjekka opp mot eit grov valdtekt på Stord i 1999. – Me har sendt ei oppmoding om at mannen sin DNA-profil vert samanlikna med biologiske spor frå valdtekta i 1999, seier etterforskingsleiar Roald Raunholm til NRK..

NRK - 27 sep 21 kl. 11:12

Fordømmer britisk segling

Kinesisk militære seier dei følgde etter og åtvara eit britisk krigsskip som segla gjennom Taiwan-sundet måndag. Dei fordømmer handlinga, og seier dette viser at Storbritannia har vonde intensjonar, melder Reuters. Kinesiske styresmakter meiner Taiwan er ein del av Kina, og har trappa opp det militære nærværet i området den siste tida..

NRK - 21 okt 21 kl. 08:59

Ingen møter i kulturstreiken

LO og Spekter har ikkje planar om å møtast om kulturstreiken torsdag, etter at forhandlingane onsdag ikkje førte fram. Partane står framleis langt frå kvarandre om dagens pensjonsordning. Streiken har vart i over sju veker, og kan bli trappa opp måndag..

NRK - 14 jul 21 kl. 00:47

Redningsaksjon ved Tjøme

Ved Tjøme i Vestfold fikk politiet melding om at det kunne se ut som en fritidsbåt stod i brann ute ved Verdens ende. I den forbindelse ble det satt i gang en redningsaksjon med både brann, redningsskøyte og redningshelikopter. Det er ikke gjort funn av noen brann eller fritidsbåt som er skadet så langt.

Aftenposten - 09 aug 21 kl. 15:04

Redningsaksjon etter melding om kantret båt i Troms

Det er iverksatt en redningsaksjon med luftambulanse og båtressurser etter en melding om en båt som trolig har kantret i….

NRK - 17 aug 21 kl. 13:32

Redningsaksjon i Møre og Romsdal

Det er satt i gang en redningsaksjon etter at en person muligens har falt i vannet ved Dromnessundbrua i Aure kommune i Møre og Romsdal..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt