NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 18:12

NRK - 14 juni 21 kl. 06:53

Politiet vurderer videre leting

I dag avgjør politiet hva som skal gjøres videre med letingen etter den savna Emil Magnus Edvardsson. Sammen med profesjonelle letemannskaper, deltok 30 venner av den savna 29-åringen i går, men uten resultat. Mannen er savna i Vågå siden 1. juni..
Les mer på NRK


Les mer om:
Emil Magnus Edvardsson, Vågå

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Politiet, vurderer, videre, leting
E24 - 24 mars 21 kl. 07:01

Britisk avis: – Storbritannia vurderer forbud mot nye letelisenser

Storbritannia har et av verdens strengeste klimamål og forbereder gigantisk klimatoppmøte. Ifølge britisk avis vurderer landet nå forbud mot ny leting etter olje og gass..

NRK - 09 juni 21 kl. 14:12

Disse kan ta vaksinen

Helsedirektoratet mener Janssen-vaksinen kan være aktuell i disse situasjonene: Nødvendige reiser til land med høy smitte eller områder der legen vurderer at nytte overstiger risiko ved Janssen-vaksinen. Personer som har en så krevende livssituasjon knyttet til det å være uvaksinert at den tiden som gjenstår fram til annen vaksine tilbys, truer liv og helse. Når et nært familiemedlem har alvorlig kreftsykdom, eller der et nært familiemedlem mottar annen immunsupprimerende behandling og legen vurderer at nytten av vaksinen overstiger risiko med Janssen-vaksinen.

NRK - 11 mars 21 kl. 15:14

Fortsetter leting etter fisker

Søket etter en savnet fisker i 70-årene utenfor Blomvåg i Øygarden fortsetter for fullt torsdag. Politiet opplyser til NTB at de i hvert fall vil utnytte dagslyset i dag, og så vil ta en videre vurdering. Mannen har vært savnet siden onsdag morgen.

NRK - 18 mai 21 kl. 17:37

Vurderer etterforskning av Jensen

Tidligere Frp-leder Siv Jensen erkjenner brudd på koronaregler i forbindelse med 17. mai-feiring hjemme hos moren. Oslo-politiet bekrefter overfor NTB at de vurderer om de skal etterforske saken.

NRK - 02 mai 21 kl. 08:52

Utga seg for å være politi

To unge menn ble pågrepet av politiet i Innlandet natt til søndag etter at de hadde utgitt seg for å være politi. Mennene skal ha brukt både blålys og sirener da de stoppet og kontrollerte en bilist i Stange i Hedmark. Mannen som ble stoppet syntes både uniformeringen og oppførselen var rar, og tok derfor kontakt med politiet.

NRK - 07 april 21 kl. 12:00

Vurderer å utvide innreiseordning

Neste uke vurderer regjeringen å utvide innreiseordningen for arbeidsreisende ytterligere, opplyser statsminister Erna Solberg (H). – Vi vurderer å utvide ordningen ytterligere i neste uke. Det overordnede målet er i første omgang å prioritere utenlandske arbeidstakere som kan bidra til å gjøre tapet av verdiskaping og jobber minst mulig innenfor de rammer som følger av smittevernhensyn, sa Solberg i onsdagens redegjørelse for Stortinget om gjenåpning av samfunnet..

NRK - 15 juni 21 kl. 16:38

Stanser leting etter turgåer

Politiet har avsluttet letingen etter savnede Emil Magnus Edvardsson (29), som ble meldt savnet etter en kveldstur i fjellet Gråhøi i Vågå 1. juni. – Politiet kan gå over til å lete etter en antatt omkommet person etter medisinske vurderinger, sier Jørn Morten Sletta, leder for poltiiets seksjon for orden og forebygging i Nord-Gudbrandsdal..

NRK - 24 mai 21 kl. 21:03

EU holder tilbake penger

EU vil holde tilbake 3 milliarder euro i investeringsstøtte til Hviterussland fram til landet blir demokratisk. Det sier EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen. – Vi vil legge press på regimet helt til det respekterer mediefrihet, pressefrihet og meningsfrihet, sa von der Leyen i forkant av EU-toppmøtet i Brussel.

NRK - 13 juni 21 kl. 19:11

Oslo vurderer koronalettelser

Oslos byråd vil i neste uke vurdere å tillate flere deltakere på arrangementer, flere gjester i private hjem og om skjenketiden kan utvides. Det melder VG. Etter et smittehopp blant russen forrige uke, utsatte Oslo den videre gjenåpningen én uke.

NRK - 27 juni 21 kl. 19:04

Vurderer den videre gjenåpningen

Det er nå satt over 4 millioner vaksinedoser i Norge, opplyser Statsministerens kontor til TV 2. I overkant av 1,5 millioner av dem er andredoser. – Vaksinedekningen gjør at vi kan være sikre på at vi ikke vil få de største utbruddene, sier statsminister Erna Solberg til kanalen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sint kunde knuste rute med vedkubbe

En person har knust en vindusrute på Kiwi på Kvam. Personen var forbannet og lot det gå ut over bygget med en vedkubbe. Politipatruljen som rykket ut til stedet, har en formening om hvem de tror det kan være som har forårsaket skadene, skriver GD..

NRK - 30 minutter siden

Kvinne i 40-årene funnet død

Politiet opplyser at personen som ble funnet død i Fredrikstad torsdag, er en kvinne i 40-årene. Dødsfallet blir betegnet som mistenkelig. Ifølge politiet var ikke kvinnen bosatt i den aktuelle leiligheten.

NRK - 30 minutter siden

Nå er Trolltunga nasjonal turiststi

Miljødirektoratet har torsdag gitt Trolltunga i Ullensvang status som nasjonal turiststi. – Vi er glade for at vi nå kan autorisere Trolltunga som nasjonal turiststi, et verdenskjent ikon der naturens eget verk utgjør attraksjonskraften, sier Ellen Hambro, direktør i Miljødirektoratet, i en presesmelding..

NRK - 45 minutter siden

Sju personer i kollisjon på E18

En bil har kjørt inn i en annen bakfra i østgående retning på E18 ved Grenstøl i Tvedestrand. Totalt er sju personer involvert i ulykken. Ingen er fastklemte og alle er bevisste.

NRK - 45 minutter siden

Mann funnet død i Tønsberg

En mann er funnet død langs en sti i Eikskogen i Tønsberg. Nødetatene satte i gang med hjerte- og lungeredning da de kom til stedet. Pårørende til mannen er varslet..

NRK - 1 time siden

Brann etter lynnedslag i Trøndelag

Lynet har slått ned på Gartland i Grong og satt fyr på terrenget. Brannmannskap fra Høylandet er på tur. Og, enda et lynnedslag er skjedd ved Formofoss i Snåsa.

NRK - 1 time siden

Forsinkelser på E18

Det er mye trafikk mellom Dørdal og Larvik som skaper rundt 30 minutters forsinkelser på E18, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 1 time siden

Kjøll om trusebot: – Uakseptabelt

Idrettspresident Berit Kjøll gir de norske beachhåndballjentene støtte i striden om de må spille i truser og bikinioverdel og ber om at reglene endres. Det har vekket oppsikt internasjonalt at det norske landslaget ble bøtelagt for å stille i tights i EM-bronsefinalen i Bulgaria. De norske spillerne krever at reglene endres.

NRK - 45 minutter siden

Selger bit av Dianas bryllupskake

Et 40 år gammelt kakestykke fra det eventyraktige bryllupet til britiske prins Charles og lady Diana skal selges på auksjon 11. august. Den omtalte biten stammer fra en av de 23 offisielle bryllupskakene som ble bakt til bryllupet for 40 år siden, i 29.

NRK - 1 time siden

Én av ti drikker mer enn før korona

I overkant av én av ti nordmenn drikker mer alkohol enn før pandemien. To av ti drikker mindre, mens juli ligger an til å bli måneden i år med høyest alkoholkonsum, viser en undersøkelse fra Norsk koronamonitor..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt