Videre

Sunday, 19 September, 11:06

Nyheter om Videre

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 12 sep 21 kl. 21:11

Enighet under IAEA-besøk i Iran

Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA) og iranske myndigheter er blitt enige om Videre kameraovervåking på iranske atomanlegg. IAEAs leder Rafael Grossi sa til pressen etter sin reise til Teheran søndag at avtalen åpner opp for Videre diplomatiske samtaler. Han sa at de ikke har kommet fram til en permanent løsning, men at det mest presserende problemet iallfall var løst, siden iranerne tillater IAEA å beholde sine kameraer i atomanleggene.

NRK - 14 sep 21 kl. 13:19

Tenker på veien Videre

Høyre-leder Erna Solberg fikk tirsdag spørsmål om hva hun tenker om sin fremtid som leder av partiet. Solberg sier at hun hele tiden har hatt den instillingen at hun «kanskje kan må gå av når som helst». – Så er jo jeg bygget sånn at når noe er ferdig, så tenker jeg Videre.

NRK - 11 sep 21 kl. 11:52

Vil gå Videre med utredning om tog

Norske og svenske myndigheter er enige om å gå Videre med en felles utredning av tog mellom Oslo og Stockholm, melder Samferdselsdepartementet. Det går tog på strekningen i dag (med unntak av i koronaperioden), men det er et sterkt ønske om å gjøre togtilbudet bedre. Nå ber Samferdselsdepartementet Jernbaneverket utrede blant annet kapasitet, pris og mulige traseer..

Aftenposten - 45 minutter siden

Hun er 53 år og direktør. Han er 16 og skoleelev. Nå skal de hjelpe hverandre Videre i arbeidslivet.

Fremtidstroen er noe lavere blant unge i Gamle Oslo enn i Oslo generelt..

NRK - 5 timer siden

Mann til legevakt etter slåsskamp

I Grimstad måtte politiet rykke ut etter melding om slagsmål ved storgata. En mann ble kjørt til legevakt for Videre oppfølging av ambulanse. Skadeomfang er ukjent.

NRK - 17 timer siden

Listhaug: Bra at Ropstad trekker seg

Partileder Sylvi Listhaug i Frp sier hun forstår at Kjell Ingolf Ropstad trekker seg som statsråd og partileder etter det som er kommet fram de siste dagene. – Det er bra at Ropstad trekker seg. Det som har kommet fram de siste dagene er alvorlige forhold, og jeg forstår godt at han nå velger å trekke seg.

NRK - 20 timer siden

Melby takker Ropstad for samarbeid

Venstre-leder Guri Melby takker avtroppende KrF-leder og statsråd Kjell Ingolf Ropstad for samarbeidet i regjering. – Som ny partileder har det vært fint å ha ham som kollega, både i det daglige arbeidet med politikken, men også som to småbarnsforeldre som skal få hverdagen til å gå rundt, sier Melby i en uttalelse til NTB etter at det ble klart at Ropstad går av som både KrF-leder og barne- og familieminister. – Jeg kjenner Kjell Ingolf som en som brenner for politikken til partiet sitt og jeg er helt sikker på at han vil fortsette med det.

NRK - Igår: 09:20

Agder: Ikke konkludert om Robstad

I en rundspørring Fædrelandsvennen har gjort blant KrFs lokallagsledere i Agder, er det bare én som uttrykker full tillit til partilederen. De fleste har ikke konkludert. – Det som har skjedd, kan være tillits-svekkende.

NRK - Igår: 08:26

Fikk anke avvist av lagmannsretten

Mannen i 40-årene som er dømt for å ha sendt inn en bombe til politihuset i Ski i 2018, har fått anken avvist av lagmannsretten. Det skriver Østlandets Blad. Hele politihuset ble i desember 2018 sperret av etter at bomben ble oppdaget.

NRK - Igår: 19:51

Siktet i Trosterud-saken løslates

Politiet vil løslate mannen som torsdag morgen ble pågrepet og siktet for å ha skutt to personer på Trosterud i Oslo i august. Det er mannens forsvarer, advokat Marit Lomundal Sæther, som opplyser dette til NTB fredag kveld. Torsdag ble mannen pågrepet og siktet for drapsforsøk.

NRK - Igår: 18:15

Mener Ropstad er ferdig

Gruppeleder for KrF Skien, Erik Næs, sier til NRK at han ikke lenger har tillit til Kjell Ingof Ropstad som partileder. Det sier han til NRK. – Før valget syntes jeg dette var alvorlig, men når jeg hørte det jeg hørte i dag og så pressekonferansen, så må jeg si at min tillit forsvant, sier Næs.

NRK - Igår: 18:15

Mener Ropstad må trekke seg

Gruppeleder for KrF Skien, Erik Næs, sier til NRK at han ikke lenger har tillit til Kjell Ingof Ropstad som partileder. – Før valget syntes jeg dette var alvorlig, men når jeg hørte det jeg hørte i dag og så pressekonferansen, så må jeg si at min tillit forsvant, sier Næs. – Vi er et vedriparti, det er derfor jeg fremdeles står på vårt program, fordi vi er et verdiparti.

VG - Igår: 13:08

Innfører nedjustert testregime 27. september

Regjeringen kommer ikke med dato for Videre gjenåpning, men varsler en nedjustering av TISK 27. september..

VG - Igår: 13:08

Slik blir neste steg i gjenåpningen

Dette er regjeringens plan for Videre gjenåpning..

NRK - I førrgår: 00:23

Alt vel med romturistene

Alt er vel med de fire sivile romturistene som onsdag ble skutt opp fra Florida med en Falcon 9-rakett fra SpaceX, ifølge selskapet. Mannskapet er «friske, fornøyde og hviler», heter det i en uttalelse torsdag, den første siden avreisen fra Cape Canaveral kvelden i forveien. De fire amerikanerne har «reist 5,5 ganger rundt jorden, fullført den første runden med vitenskapelige undersøkelser, og nytt et par måltider» før de gikk til sengs, heter det Videre.

NRK - I førrgår: 16:57

Slutt for «Åndenes makt»

Programmet «Åndenes makt», som har gransket påståtte paranormale fenomener, skal ikke sendes Videre på TVNorge. Det bekrefter programleder Tom Strømnæss overfor TV 2. Programmet har gått på kanalen i 16 år..

NRK - I førrgår: 16:00

Støre etter møtet med Moxnes

– Vi har ikke lagt opp til en samarbeidsavtale med Rødt, men ønsker å ha god kontakt med Rødt og MDG om saker hvor vi har sammenfallende syn. Dette er partier det ikke er aktuelt for Ap å gå i regjering med. Om samtalene Videre med Vedum og Lysbakken, sier han at de skal fortsette å snakke, men at de kommer til å ha fri i helgen..

NRK - I førrgår: 14:18

Vedum: Løpende samtaler med Støre

Senterpartiets sentralstyre hadde møte onsdag. – Jeg har fått de fullmaktene jeg trenger for å gå Videre for å gjennomføre den politikken vi har gått tilvalg på, sier Vedum etter møtet. Han sier at de skal bruke dagene framover, og bruke den tiden de trenger for å finne de beste løsningene.

NRK - I førrgår: 14:18

Vedum: Nekter å svare om SV

Senterpartiets sentralstyre hadde møte onsdag. – Jeg har fått de fullmaktene jeg trenger for å gå Videre for å gjennomføre den politikken vi har gått til valg på, sier Trygve Slagsvold Vedum (Sp) etter møtet. Han sier at de skal bruke den tiden de trenger for å finne de beste løsningene.

Aftenposten - 16 sep 21 kl. 07:00

Alle i norsk fotball har grunn til å finne frem gult supporterutstyr

ANALYSE: Er det realistisk at Bodø/Glimt går Videre i Europa? Ja, helt klart!.

NRK - 16 sep 21 kl. 04:35

Bilbrann spredte seg i Trondheim

En bilbrann i Eli Sjursdottersvei i Trondheim spredte seg natt til torsdag til flere garasjerekker. Minst tre biler har fått betydelige skader. – Vi fikk melding kvart på fire om at det er full fyr i en bil.

NRK - 16 sep 21 kl. 03:17

Smiths venner tas opp i NKR

Etter to år med observatørstatus får Brunstad Christian Church (BCC), også kjent som Smiths venner, bli fullverdig medlem i Norges Kristne Råd. Det ble avgjort med svært knapt flertall, 21 for og 19 mot, på rådsmøte onsdag, skriver Norge i dag. BCC har hatt observatørstatus siden 2019, noe et samlet NKR-styre anbefalte rådsmøtet å Videreføre, blant annet basert på høringssvar fra halvparten av de 22 medlemsorganisasjonene.

NRK - 15 sep 21 kl. 12:34

Mordbrannsiktet løslates

Mannen i 60-årene som er siktet etter en rekkehusbrann på Skedsmokorset i august, blir løslatt fra varetekt. Etter at han ble varetektsfengsel for tre uker siden, har tingretten to ganger avvist Videre fengsling. Politiet har anket begge gangene.

NRK - 14 sep 21 kl. 14:02

Avslutter undersøkelsene

Statens havarikommisjon avslutter sine undersøkelser av hurtigruteskipet MS «Kong Harald». Havarikommisjonen startet en forundersøkelse etter at skipet fikk motorstopp på Hustadvika 24. august i år.

Aftenposten - 14 sep 21 kl. 08:38

Polaris Media Sør søker nøkkelperson til lederstilling

Polaris Media Sør satser Videre: Nå jaktesden rette kandidaten til å lede økonomifunksjonen i regionens nye mediekonsern..

NRK - 14 sep 21 kl. 07:42

– SV må med i rødgrønn regjering

Tidligere Sp-leder Liv Signe Navarsete mener SV, Sp og Ap må forhandle med sikte på en flertallsregjering. – Hvis de tre partiene får flertall sammen, så mener jeg de tre partiene må forhandle med sikte på å danne en flertallsregjering, sier Navarsete til Klassekampen. Hun sier Videre at hun kan forstå Sp-skepsis til blant annet SVs rovdyrpolitikk, men framhever at Ap, Sp og SV forenes av et verdigrunnlag som utfyller hverandre.

NRK - 14 sep 21 kl. 05:41

Sp med beste valgresultat på 28 år

Senterpartiet utroper seg til den store vinneren i årets valg. Nå starter de strategiske drøftingene om veien Videre. Det soleklare målet er å få mest mulig gjennomslag for senterpartipolitikk, sier Sp-nestleder Anne Beathe Tvinnereim til NTB.

NRK - 14 sep 21 kl. 00:44

Brann i Oslo – fare for spredning

Det er ikke kontroll på brannen i en gammel bygård ved Haarklous plass på Torshov i Oslo, opplyser politiet til NTB. Det brenner på loftet av bygningen. – Dette er et kvartal med eldre bygårder, og det er spredningsfare.

Aftenposten - 13 sep 21 kl. 23:09

Polaris Media Sør søker den rette personen til lederstilling

Polaris Media Sør satser Videre. Nå søkes den rette kandidaten til å lede økonomifunksjonen i regionens nye mediekonsern..

NRK - 13 sep 21 kl. 13:59

Innsatt funnet død i Mandal fengsel

Lørdag morgen ble en innsatt funnet død i Mandal fengsel. Politiet undersøker omstendighetene, skriver fvn.no.

NRK - 13 sep 21 kl. 10:28

Aluminiumsprisen over 3000 dolllar

Aluminiumsprisen fortsetter å stige. Et tonn aluminium kostet onsdag 2.807 dollar i den asiatiske handelen på metallmarkedet i London, det høyeste nivået siden august 2008.

NRK - 13 sep 21 kl. 08:46

Motsetter seg sesongarbeid

Forrige uke varslet konsernsjef Geir Karlsen at de ville ha mer sesongarbeid i Norwegian, for å kompensere for en utfordrende vintersesong. Med det skaper ledelsen ny usikkerhet, sier leder René-Charles Gustavsen i Norwegian Kabinforening til Dagens Næringsliv. – Om ledelsen velger å gå Videre med dette, vil de møte ansatte som står rakrygget med armene i kors og med et stramt blikk.

VG - 13 sep 21 kl. 07:42

Anne Holt: – Vår type demokrati forutsetter uenighet

I kveld, når dørene stenges i valglokalene, har alle som stemte avlagt en implisitt erklæring: Det er dette systemet vi vil ha, i dag og i alle andre dager som kommer. Og så får vi heller diskutere Videre i morgen..

NRK - 12 sep 21 kl. 21:42

Ikke krav om vaksinepass i England

Britiske helsemyndigheter har droppet planen om vaksinepass for å komme inn på nattklubber og andre folketette steder i England inntil Videre. Helseminister Sajid Javid sa søndag at regjeringen har lagt planen på hylla, men at den er god å ha i reserve og kan tas fram igjen om smittesituasjonen forverrer seg drastisk. Regjeringen ombestemte seg bare dager etter at sekretæren for vaksinasjon og kultursekretæren mente at vaksinepass var nødvendig, trass i voksende motstand fra noen konservative medlemmer av parlamentet.

NRK - 12 sep 21 kl. 18:33

Qatars minister i Afghanistan

Qatars utenriksminister var søndag på snarvisitt i Afghanistan. Han er det høyest rangerte utenlandsbesøket hittil siden Taliban tok makten i landet. Sheikh Mohammad bin Abdulrahman al-Thani, som også er visestatsminister i Qatar, møtte toppledere i Taliban, ifølge en Taliban-tjenestemann.

NRK - 12 sep 21 kl. 14:14

Døde med korona på sykehuset

En pasient med covid-19 døde ved Sørlandet sykehus Kristiansand søndag, melder sykehuset. De opplyser Videre at pasienten var over 65 år og hadde underliggende sykdom. Dette er det tiende koronarelaterte dødsfallet ved Sørlandet sykehus HF..

NRK - 12 sep 21 kl. 13:30

Enighet om atomovervåkning

Leder for Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA) Rafael Grossi var søndag i Iran for samtaler med blant annet visepresidenten og lederen for atomenergi-organisasjonen i Iran (AEOI) Mohammad Eslami. Ifølge en felles uttalelse vil Iran tillate Videre kameraovervåking på iranske atomanlegg, melder internasjonale nyhetsbyråer. Partene ble enige om at IAEA kan få sette inn nye minnekort i kameraene på atomanleggene, men disse vil forbli under felles forseiling i Iran..

NRK - 12 sep 21 kl. 11:44

Paven advarer mot antisemittisme

Under en tale til kristne og jødiske ledere i Budapest søndag advarte Pave Frans om antisemittisme i Europa og utenfor. Paven er søndag på et kort syvtimers besøk i Ungarn. Der skal han holde messe og møte statsminister Viktor Orbán.

Dagbladet - 12 sep 21 kl. 10:36

«Havnespy» overtar havbunnen

Den uønskede arten kan ellevedoble seg på to uker. Den ble for første gang påvist i Norge i Stavanger i fjor. Nå har den spredd seg Videre, og er også påvist i Haugesund.

Aftenposten - 12 sep 21 kl. 10:35

Første gang ble de tatt. Nå har de kommet seg over grensen og vil Videre mot Europa.

VAN, TYRKIA (Aftenposten): I utkanten av grensebyen gjemmer det seg hundrevis av unge migranter..

Dagbladet - 12 sep 21 kl. 07:58

- Det var jævlig

Den yngste av «Øystein-ungan», Vanja Johansen, avventer brødrenes søksmål mot kommunen. Hun vil komme seg Videre i livet..

Aftenposten - 11 sep 21 kl. 22:19

Den fryktede Taliban-jusen lever Videre. «Fatima» må i retten fordi hun ikke ville gifte seg.

Hvis hun ser på historien, har 23-åringen god grunn til å være nervøs..

VG - 11 sep 21 kl. 19:45

VG anmeldte «Stjernekamp» låt for låt – Fredrik Domaas røk ut

VGs anmelder ga Fredrik Domaas terningkast fem, men bergenseren fikk ikke nok stemmer fra NRK-seerne til å gå Videre i «Stjernekamp»..

Aftenposten - 11 sep 21 kl. 16:22

Bratberg Lund (23) sendte Sandviken Videre til semifinale, men treneren var langt fra fornøyd.

Sandviken var langt unna toppnivå i kvartfinalen mot 1.-divisjonslaget Fløya, men gjorde jobben og sikret avansement i….

NRK - 11 sep 21 kl. 11:18

VG: 400 på nettside tilbød barn

Over 400 «modeller» på en av verdens største nettsider for live streaming av sex skal ha bekreftet at de hadde tilgang til å tilby overgrep av mindreårige. Det sier norsk politi til VG. – Det er fryktelig mange, sier etterforskningsleder Halvard Jervell ved Sør-øst politidistrikt, som har ledet etterforskningen av nordmannen som fikk tilbudene.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt