Videre

Wednesday, 07 December, 18:33

Nyheter om Videre

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 02 dec 22 kl. 22:00

Sveits Videre i VM etter amper målfest

Serbia var avhengig av å vinne for å ha en mulighet til å gå Videre fra gruppespillet, og kampen mot Sveits ble en thriller med høy temperatur. Sveits tok ledelsen med Xherdan Shaqiri i kampens 20. minutt, men Serbia slo raskt tilbake.

Klartale - 2 timer siden

Ber politiet se på saken mot Antonsen igjen

Avisa Aftenposten skriver onsdag at Ali ber politiet jobbe Videre med saken. Den ble lagt bort av politiet 18. november.

NRK - Igår: 18:41

ANC vil ikke stemme mot Ramaphosa

ANC melder at de ikke under noen omstendigheter vil stemme for å fjerne Cyril Ramaphosa som Sør-Afrikas president. – Dersom nasjonalforsamlingen går Videre med dette i morgen, vil ANC ikke støtte et slikt forslag, sa ANCs generalsekretær Paul Mashatile mandag. Sør-Afrikas nasjonalforsamling har berammet en debatt om en svært kritisk rapport om Ramaphosa tirsdag.

Aftenposten - 30 nov 22 kl. 21:55

Argentina Videre etter seier mot Polen. Men polakkene Videre likevel.

DOHA (VG) (Polen – Argentina 0–2, Saudi-Arabia – Mexico 1–2) Lionel Messi (35) både skaffet og bommet på straffe, men….

VG - 29 nov 22 kl. 17:58

Koulibaly sendte Senegal Videre og hedret VM-legende

(Ecuador – Senegal 1–2) Med nummer skrevet 19 på kapteinsbindet banket Kalidou Koulibaly inn målet som sender Senegal Videre i VM. Det er nøyaktig to år siden Senegal-legenden Papa Boupa Diop døde..

E24 - 24 nov 22 kl. 08:00

NBBL: Fire av ti tror på Videre boligprisfall det neste året

Tall fra NBBLs boligmarkedsbarometer for november viser at 40 prosent tror på Videre boligprisfall de neste tolv månedene..

NRK - 23 nov 22 kl. 16:03

Europas nye astronauter

To kvinner og tre menn utgjør kvintetten av nye europeiske astronauter som ble presentert av Det europeiske romfartsbyrået (Esa) onsdag. Det er første gang siden 2009 at det utnevnes nye medlemmer av det europeiske astronautkorpset. Nytt denne gangen er at det opprettes en reserve på rundt 20 personer.

NRK - 23 nov 22 kl. 12:51

Europa får et nytt kull med astronauter

Onsdag avslører Det europeiske romfartsbyrået Esa hvem som blir det nye kullet av europeiske astronauter. Det er ventet at de vil kunngjøre 4–6 navn. Det er første gang siden 2009 at det utnevnes nye medlemmer av det europeiske astronautkorpset.

NRK - 23 nov 22 kl. 03:36

Mistenkt pågrepet etter massedrap på en gård i Oklahoma

De fire personene som er funnet drept på en marihuana-farm i Oklahoma, er kinesiske statsborgere, ifølge politiet. En mistenkt gjerningsperson er pågrepet. De fire–tre menn og en kvinne–ble funnet drept på en gård 90 kilometer nordvest for Oklahoma City søndag kveld lokal tid.

NRK - 23 nov 22 kl. 02:28

Minst 14 døde etter angrep i Burkina Faso

Minst 14 personer mistet livet i to ulike angrep fra jihadistgrupper nord i Burkina Faso. Ifølge nyhetsbyrået AFP skal et av angrepene ha funnet sted i byen Safi og den andre nær Markoye. – Væpnede personer angrep landsbyen Safi tidlig mandag, sier en sikkerhetskilde til nyhetsbyrået AFP i natt.

NRK - 3 timer siden

Ber om at henleggelsen av Antonsen-sak oppheves

Sumaya Jirde Ali ber påtalemyndigheten oppheve henleggelsen mot Atle Antonsen, skriver Aftenposten. – Hvis statsadvokaten ikke omgjør vil saken bli sendt Videre til riksadvokaten som en klage på henleggelsen, sier hennes advokat Olle Nohlin til avisen..

NRK - 4 timer siden

SMK ber om innsyn Thoners kundelister

Statsministerens kontor vil ha innsyn i kundelistene til den nyoppnevnte statssekretæren Kristoffer Thoner. Han har tidligere jobbet for konsulentselskapet McKinsey. – SMK har i dag sendt brev til McKinsey og bedt om at Kristoffer Thoner som et minimum får adgang til å informere statsministeren, stabssjefen, regjeringsråden og ekspedisjonssjefen i Administrativ- og konstitusjonell avdeling om hvilke kunder han har arbeidet for i McKinsey, skriver statssekretær Kristine Kallset (Ap) i en epost til NRK.

Klartale - 6 timer siden

Mer enn 150 personer skadd etter togkrasj

Ulykken skjedde da et tog kjørte inn på stasjonen utenfor byen Barcelona. Det krasjet inn i et tog som sto hadde stanset, ifølge avisa El Mundo. Togene var på vei i samme retning.

NRK - 18 timer siden

Vogntog sperrer E6 i Østfold

Et vogntog som har kjørt av veien sperrer tirsdag kveld begge kjørefelt på E6 i nordgående retning ved Råde i Østfold, melder Øst politidistrikt. Politiet opplyser Videre at føreren av vogntoget ikke er skadet. Det lekker noe diesel fra vogntoget og brannvesenet er på stedet..

NRK - 22 timer siden

Person ranet på Youngstorget

Politiet rykket ut til Youngstorget, hvor en person har blitt ranet. Det skal ha blitt brukt en spiss gjenstand til å true personen med, ifølge politiet. Som sier at det mest sannsynlig er en relasjon mellom fornærmede og den mistenkte.

Aftenposten - 23 timer siden

Spansk straffe-fiasko: Marokko Videre i VM

(Marokko – Spania 0–0, 3–0 etter straffer) Over 900 pasninger, men ingen mål..

NRK - Igår: 17:42

Tina-saken er sendt til Riksadvokaten

Statsadvokat Folke Åmlid bekrefter overfor Stavanger Aftenblad at innstillingen i Tina-saken er sendt til Riksadvokaten. Det betyr at statsadvokaten er ferdig med sitt arbeid, og har levert den Videre med forslag til avgjørelse i saken. 52-åringen som er tiltalt for drapet på Birgitte Tengs er også mistenkt for drapet på Tina Jørgensen.

NRK - Igår: 17:15

Kollisjon mellom busser

På Kvaløya i Tromsø har to busser kollidert. Bussene har fått mindre materielle skader. En tredje buss har akkurat kommet seg Videre etter å ha stått på tverra nederst i Kongsbakken, mens en fjerde buss ligger i grøfta.

NRK - Igår: 16:53

Ungarn fortsetter å blokkere EU-hjelp til Ukraina

Ungarn står fast på sitt nei om felles EU-støttet til Ukraina på 18 milliarder euro. Dermed må de øvrige EU-landene se etter en alternativ løsning. På et finansministermøte i Brussel tirsdag var det et visst håp om at Ungarn ville bli med på et enstemmig vedtak om en hjelpepakke verdt nærmere 190 milliarder kroner.

NRK - 20 nov 22 kl. 06:51

Brann i bygg ved kirke i Leikanger

Det brenner søndag morgen i bårehuset til Leikanger kyrkje i Sogn. Brannvesenet jobber for å hindre Videre spredning. Vest 110-sentral og Vest politidistrikt meldte om brannen noe etter klokka halv sju søndag.

NRK - Igår: 09:39

Flere justismord

– Etter Birgitte Tengs-saken fikk vi plutselig beskjed om at Fritz Moen også var uskyldig, og hadde blitt dømt for to drap han ikke hadde begått, sier Rachlew. – Deretter leste jeg dokumenter fra Sverige, og skjønte at om bare halvparten av det som sto der var sant, så ville det starte en snøball som rullet over hele Skandinavia. Hvordan kunne en mann, Thomas Quick, villede politiet i narkotikarus hele 7 ganger?

NRK - Igår: 01:56

Mann pågrepet etter knivtrusler

En mann i tenårene er pågrepet etter at han skal ha truet en annen person med kniv i Holmestrand sent mandag kveld. Gjerningspersonen ble pågrepet i Horten like etter midnatt, opplyser politiet i Sør-Øst. De opplyser Videre at det er en relasjon mellom partene og at mistenkte har erkjent forholdet.

VG - Igår: 21:54

Brasil ydmyket Sør-Korea: Danset seg enkelt Videre til kvartfinalen

(Brasil – Sør-Korea 4–1) Straffen til Neymar (30) var omtrent like ydmykende som resultatet. I etterkant skaper feiringene diskusjoner..

Aftenposten - Igår: 21:54

Brasil og Neymar lekte seg Videre til kvartfinale

(Brasil – Sør-Korea 4–1) Straffen til Neymar (30) var omtrent like ydmykende som resultatet..

NRK - Igår: 21:17

Sør-Afrika: Utsetter mistillitsvotum

Nasjonalforsamlingen i Sør-Afrika utsetter avstemmingen rundt president Cyril Ramaphosas fremtid Sør-Afrikas nasjonalforsamling har berammet en debatt om en svært kritisk rapport om Ramaphosa tirsdag. Deretter skulle man etter planen stemme over om man skulle gå Videre med saken..

E24 - Igår: 19:08

Dette er kampen om DOF

Småaksjonærer kjemper mot kreditorer. Her er fem spørsmål og svar om veien Videre for offshore-kjempen..

NRK - I førrgår: 14:34

Tyskland planlegger å kjøpe amerikanske kampfly

Tyskland planlegger å kjøpe det amerikanske kampflyet F-35, blant annet for å kunne bidra sterkere til Natos atomavskrekking. – Nato vil fortsette å bidra til Natos atomdelingsordning, blant annet ved å kjøpe amerikanske F-35 kampfly, skriver Scholz i en artikkel i det amerikanske magasinet Foreign Affairs. Han påpeker at flyet både kan bære både atomraketter og konvensjonelle raketter.

E24 - I førrgår: 10:59

Boligprisene falt Videre i november

DNB Markets venter nedgang i prisene de siste månedene i år og de første til neste år, før markedet stabiliseres..

NRK - I førrgår: 09:33

Widerøe: – Vi forbereder oss på en tøff vinter

Widerøe hadde litt fullere fly i november i år sammenlignet med i fjor. Samtidig er flyselskapet klare på at det tilbys for mange seter på innenriksmarkedet. – Til tross for en bedring i november, er markedet fremdeles svakt.

NRK - I førrgår: 02:42

Zelenskyj: Ukraina må overleve vinteren

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj ber landets befolkning holde ut for å komme seg gjennom vinteren. – Fienden har et stort håp om å kunne bruke vinteren mot oss, til å gjøre vinteren kald og situasjonen vanskelig, som del av denne terroren, sier presidenten i sin daglige videotale. – Vi må gjøre alt vi kan for å overleve denne vinteren, uansett hvor vanskelig det er, sier Zelenskyj Videre.

NRK - I førrgår: 23:20

Jernbanestreik fortsetter i Storbritannia

Den viktigste fagforeningen til britiske jernbanearbeidere har avvist det siste tilbudet fra arbeidsgiverne, og dermed fortsetter togstreiken. Rail Delivery Group (RDG) tilbød 8 prosent lønnsøkning og en garanti mot oppsigelse av overtallige ansatte fram til april 2024. Men få timer etter var tilbudet avvist av Rail, Marine and Transport Union (RMT).

NRK - 03 dec 22 kl. 22:32

Pelé fra sykesenga: – Tusen takk for alt

Fotballegenden Pelé har i lengre tid slitt med kreftsykdom og ligger nå på pallitativ avdeling og får lindrende behandling på sykehus i Sao Paolo. I et innlegg på Instagram lørdag kveld kommer han med en oppdatering. «Mine venner, jeg vil holde alle rolige og positive.

NRK - 03 dec 22 kl. 17:12

De konservative ute av danske regjeringsforhandlinger

Det Konservative Folkeparti går ut av regjeringsforhandlingene i Danmark, opplyser partileder Søren Pape Poulsen. Etter en måned med forhandlinger er regjeringsspørsmålet fortsatt uavklart i Danmark. Valget ble holdt 1.

NRK - 03 dec 22 kl. 10:44

Trusselsituasjon i Oslo

Politiet melder at de har rykket ut til en privatadresse i Oslo hvor det har vært en trusselsituasjon like før klokken 10.30. – Mulig vært brukt en skarp gjenstand til å true med, men det er fortsatt uklart.

NRK - 03 dec 22 kl. 09:59

Tyskland: Flere unge dropper alkohol på første date

I Tyskland velger et økende antall unge å droppe alkohol på første date, ifølge tall fra datingappen Tinder. Utviklingen framgår av en rapport laget av Tinder, basert på opplysninger fra profiler til personer mellom 18 og 25 år. 72 prosent sier at de bare drikker av og til, eller ikke i det hele tatt, når de drar på date.

Aftenposten - 02 dec 22 kl. 23:31

Slik blir fotball-VM Videre: Kamper og sendeskjema

VM går over i fase to. VMs kanskje største stjerne, Lionel Messi, skal i aksjon allerede lørdag kveld..

VG - 02 dec 22 kl. 23:31

Slik blir fotball-VM Videre: Kamper og sendeskjema

VM går over i fase to. VMs kanskje største stjerne, Lionel Messi, skal i aksjon allerede lørdag kveld. Argentina møter Australia i åttedelsfinalen..

VG - 02 dec 22 kl. 22:00

Sveits til åttedelsfinale etter ampert målshow

(Serbia – Sveits 2–3) Xherdan Shaqiri scoret, hysjet og pekte på etternavnet sitt. Så raste han fra innbytterbenken. I det som ble et temperaturfylt underholdningsshow med 31-åringen i spissen, var det til slutt Sveits som gikk Videre..

Aftenposten - 02 dec 22 kl. 18:03

Suarez tok til tårene da VM-avansementet glapp

DOHA (VG) (Ghana – Uruguay 0–2) Luis Suárez trodde han hadde løftet Uruguay Videre..

VG - 02 dec 22 kl. 18:03

Suarez tok til tårene da VM-avansementet glapp: Uruguay slått ut

DOHA (VG) (Ghana – Uruguay 0–2) Luis Suárez trodde han hadde løftet Uruguay Videre. Men en sørkoreansk scoring på overtid sendte Uruguay ut av VM. Da kom tårene for 35-åringen..

VG - 02 dec 22 kl. 17:54

Ronaldo målløs igjen – sensasjonell seier til Sør-Korea

(Sør-Korea – Portugal 2–1) Sør-Korea yppet seg da Portugal lot flere av stjernene hvile, og på overtid kom endelig scoringen som kan sende dem Videre i VM. Samtidig bommet Cristiano Ronaldo (37) på det han fikk av sjanser – og virket lite fornøyd med det..

NRK - 02 dec 22 kl. 17:58

Ukrainsk OL-mester auksjonerer bort medaljer til inntekt for hjemlandet

Tidligere OL-padler Jurij Tsjeban skal selge to gull- og én bronsemedalje for å hjelpe Ukraina i krigen mot Russland. 36-åringen er landets mest fremgangsrike mannlige olympier. Nå skal medaljene gå til et godt formål, ifølge Insidethegames.

Aftenposten - 02 dec 22 kl. 15:09

Forlenger med RBK

Robin Shroot blir med Videre som assistenttrener for RBK kvinner..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com