Politiet

Tuesday, 26 October, 17:59

Nyheter om Politiet

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 14 okt 21 kl. 09:00

Dette skjedde i Kongsberg

Klokken 18.13: Politiet får en melding om en hendelse i en Coop-butikk i Kongsberg.Klokken 18.

NRK - 21 okt 21 kl. 14:01

Politiet: – Flere korte avhør

Torsdag holdt Politiet en pressekonferanse om etterforskningen av drapene på Kongsberg. Da ble det opplyst om at de fleste som ble drept, ble drept i eget hjem. Om avhør, uttalte etterforskningslederen at Espen Andersen Bråthen på nytt ble avhørt i dag.

Klartale - 14 okt 21 kl. 10:29

Fire kvinner og én mann drept på Kongsberg

– Til sammen har 22 patruljer arbeidet på saken. Samtidig var andre ressurser på vei, men de rakk ikke fram før pågripelsen. Det sier Ole Bredrup Sæverud.

NRK - 21 okt 21 kl. 14:01

Politiet: – Drept i eget hjem

Torsdag holdt Politiet en pressekonferanse om etterforskningen av drapene på Kongsberg. Da uttalte etterforskningsleder at de har forståelse for det store informasjonsbehovet hos befolkningen. Det ble opplyst om at de fleste som ble drept, ble drept i eget hjem.

NRK - 20 okt 21 kl. 21:49

Politiet har funnet eiendeler

Brian Laundrie (23), kjæresten til avdøde Gabby Petito (22), har vært ettersøkt av Politiet siden han forsvant fra foreldrenes hjem, ikke lenge etter at Petito ble meldt savnet den 11. september. Onsdag melder Politiet i Florida at de har funnet noen av eiendelene til Laundrie i en park i Florida.

NRK - 20 okt 21 kl. 21:49

Politiet har funnet gjenstander

Brian Laundrie (23), kjæresten til avdøde Gabby Petito (22), har vært ettersøkt av Politiet siden han forsvant fra foreldrenes hjem, ikke lenge etter at Petito ble meldt savnet den 11. september. Onsdag melder Politiet i Florida at de har funnet «gjenstander» i en park i Florida der de søkte etter Laudrie.

NRK - 9 timer siden

Fortsatt høy vannstand i området

Søket etter tre personer som er savnet etter en ulykke i Tokagjelet på Kvamskogen i Hardanger søndag kveld. Mandag kveld varslet Politiet at aksjonen har gått fra en redningsaksjon til søk etter antatt omkomne personer. Politiet planlegger en pressebrief ved politistasjonen i Norheimsund klokken 12 i dag.

NRK - 9 timer siden

Pressekonferanse klokken 12

Søket etter tre personer som er savnet etter en ulykke i Tokagjelet på Kvamskogen i Hardanger søndag kveld. Mandag kveld varslet Politiet at aksjonen har gått fra en redningsaksjon til søk etter antatt omkomne personer. Politiet planlegger en pressebrief ved politistasjonen i Norheimsund klokken 12 i dag.

Klartale - 14 okt 21 kl. 08:51

Politiet: Det ble brukt flere våpen i drapene på Kongsberg

Fem personer ble onsdag kveld drept på Kongsberg. To personer er skadd. En mann er siktet for å ha drept dem.

NRK - Igår: 07:04

Politiet oppdaterer om leteaksjon

Innsatsleder for Politiet, Atle Birkeland, som leder søket etter de tre personene savnet i Tokagjelet i Hardanger, uttalte mandag morgen at det har vært et svært krevende søk. – Vi har vært 50 personer på det meste, men har jobbet mot været. Det har vært tåke, regn og vanskelige forhold.

NRK - 18 okt 21 kl. 13:31

Truleg ikkje vald på Raufoss

Mannen som vart funnen alvorleg skadd på Raufoss 10. oktober var truleg ikkje utsett for noko straffbart. Det melder Politiet.

NRK - 22 okt 21 kl. 08:08

Midlertidig bevæpning opphører

Midlertidig nasjonal bevæpning av Politiet opphever fra og med klokken 08 i dag, fredag 22. oktober. Det opplyser Politiet i en pressemelding.

Klartale - 14 okt 21 kl. 18:24

PST er opptatt av å hindre nye angrep

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) sier at det virker som at det er terror. Espen Andersen Bråthen gikk til angrep i Kongsberg onsdag kveld. Han brukte pil og bue og to andre våpen.

NRK - 14 okt 21 kl. 18:06

Politiet jakter mann med kniv

En mann har truet personalet på en butikk i Byåsen i Trondheim med kniv. Politiet leter nå etter mannen. Mannen ble tatt for tyveri, opplyser operasjonsleder Wenche Johnsen i Trøndelag politidistrikt.

Klartale - 14 okt 21 kl. 15:14

Stengte moske etter angrepet på Kongsberg

Torsdag ble det kjent at 37-åringen som er siktet for fem drap på Kongsberg, har konvertert til islam. Han har selv valgt å bli muslim. Da dette ble kjent onsdag kveld, bestemte Kongsbergs eneste moske å stenge torsdag.

NRK - 14 okt 21 kl. 10:07

Politiet beskutt med piler

Politiet mener alle ble drept etter at Politiet først hadde kontakt med gjerningspersonen. Det opplyser politimester Ole Bredrup Sæverud på en pressekonferanse om drapene på fem personer i Kongsberg onsdag kveld. To ble skadd.

NRK - 14 okt 21 kl. 10:07

Drept etter Politiet var i kontakt

– Ut fra det vi vet nå, fremstår det som at noen, trolig alle, ble drept etter at Politiet var i kontakt med gjerningsmannen første gang. Det sier politimester Ole Bredrup Sæverud på en pressekonferanse om drapene på fem personer i Kongsberg onsdag kveld. To ble skadd.

NRK - 03 okt 21 kl. 08:15

Angrep Politiet

Det har vært mye fyll og bråk i Innlandet i natt og flere har angrepet Politiet . I Elverum sparket en mann i 20-årene til en politibetjent i nakken. Betjenten ble ikke skadet, men sak opprettes.

NRK - 19 okt 21 kl. 17:57

Truet ambulansepersonell

Ambulansepersonell måtte tilkalle Politiet etter at å ha blitt truet av en mann i 30-årene i Ekholtveien i Moss tirsdag ettermiddag. Ambulansepersonell rykket ut til det som tilsynelatende var en bevisstløs person. Men han kom til hektene og utagerte, opplyser Politiet.

NRK - 11 okt 21 kl. 13:11

Tilstanden er fortsatt uavklart

Politiet jobber med ulike hypoteser rundt hva som har skjedd med mannen som ble funnet skadd på Raufoss søndag ettermiddag. Det er ingen mistenkte eller siktede i saken. Politiet ble varslet søndag kl.

Klartale - 11 okt 21 kl. 08:33

Mangler vitner etter drapet på Mortensrud

Torsdag kveld ble en 20 år gammel mann skutt. Det skjedde ved Lofsrud skole på Mortensrud i Oslo. Mannen døde av skadene fredag.

NRK - 19 sep 21 kl. 04:56

Travel natt for Politiet

Politiet over hele landet melder om mange hendelser knyttet til fester og utesteder natt til søndag. I Svelvik i Viken måtte Politiet allerede lørdag kveld gripe inn på en større ungdomsfest på Berger skole. «Flere titalls ungdommer løp fra stedet da Politiet kom, flere åpenbart beruset, mange av de er trolig under 18 år», skrev Sørøst politidistrikt på Twitter, og ba foreldre om å undersøke hvor ungdommene deres var.

NRK - 22 okt 21 kl. 01:31

Svensk rapper skutt og drept

En mann er skutt og drept sør i Stockholm, opplyser svensk politi. Ifølge Expressen dreier det seg om den 19 år gamle rapartisten Einár. Politiet fikk melding om skyting i Hammarby kl.

NRK - 21 okt 21 kl. 20:33

Voldelig mot Politiet

En person er pågrepet av Politiet etter en voldshendelse ved Alleen i Lyngdal. Agder politidistrikt melder om at personen skal ha vært voldelig mot Politiet..

NRK - 16 okt 21 kl. 03:36

Person ikke gjort rede for

Seks personer ble evakuert etter brann i en enebolig i Åkre i Rendalen i Innlandet i natt. En person er ikke gjort rede for. Politiet fikk beskjed om brannen i en enebolig nord for Åkrestrømmen klokken 22.

Aftenposten - 21 okt 21 kl. 13:36

Politiet leter etter vitne som skal ha blitt skutt mot av siktede

Politiet kom med nye detaljer om drapene i Kongsberg. Nå leter Politiet etter en person som ble skutt etter med piler….

NRK - 10 okt 21 kl. 06:42

Mann angrep Politiet på Strand

Politiet tok i bruk pepperspray etter at en beruset mann hadde stanset en taxisjåfør og stjålet bilen hans på Jørpeland i Strand. Det var da mistenkte gikk til angrep mot Politiet at det ble brukt pepperspray. Mannen ble pågrepet og satt i arrest.

NRK - 2 timer siden

Skal søke med drone

Politiet orienterer leteaksjonen i Kvam. I løpet av det siste døgnet har de drevet leteaksjon ved hjelp av helikopter. – I natt har vi hatt observasjonsposter uten at vi har funnet noe av interesse.

NRK - 2 timer siden

Skal søke etter savnede med droner

Politiet orienterer leteaksjonen i Kvam tirsdag. I løpet av det siste døgnet har de drevet leteaksjon ved hjelp av helikopter. – I natt har vi hatt observasjonsposter uten at vi har funnet noe av interesse.

Dagbladet - 5 timer siden

Dette er de savnede

Politiet holdt klokka 12 en ny pressekonferanse etter båtulykka i Kvam tirsdag ettermiddag. Her friga Politiet navnene på de tre personene som er savnet..

Aftenposten - 5 timer siden

Politiet frigir navn etter Kvam-ulykken

Politiet friga på en pressekonferanse tirsdag formiddag navnene til de tre som er antatt omkommet etter ulykken i Kvam….

NRK - 6 timer siden

Får ikke svar om hemmelige metoder

Kontrollutvalget har bestemt at mannen som er siktet for drapet på Birgitte Tengs (17) og mistenkt for drapet på Tina Jørgensen (20) foreløpig ikke får vite om Politiet har etterforsket ham med skjulte metoder. Det bekrefter drapssiktedes forsvarer, advokat Stian Kristensen, overfor VG. Utvalget skriver at opplysningene de mottok fra Riksadvokaten ikke har avdekket kommunikasjonskontroll, romavlytting eller dataavlesning som er i strid med gjeldende lovverk og forskrifter.

NRK - 7 timer siden

Skuddoffer avhørt

Den unge mannen som ble skutt i magen på Stovner i Oslo mandag kveld er utenfor livsfare og har blitt avhørt av Politiet. Det opplyser Politiet i en pressemelding tirsdag formiddag. Foreløpig er ingen siktet eller pågrepet i saken..

NRK - 10 timer siden

Røyskader etter brann

En person er rapportert røykskadd etter en brann i en boligblokk på Hallset i Trondheim tirsdag morgen. Brannen er slukket. følge Politiet i Trondheim var det én leilighet i en boligblokk som var rammet av brannen.

NRK - 10 timer siden

Røykskader etter brann

En person er rapportert røykskadd etter en brann i en boligblokk på Hallset i Trondheim tirsdag morgen. Brannen er slukket. følge Politiet i Trondheim var det én leilighet i en boligblokk som var rammet av brannen.

NRK - 20 timer siden

Ein person skoten på Stovner

Ein person er skoten på Stovner senter, skriv Politiet i Oslo på Twitter. – Vi har mykje politi på staden. Fornærma er køyrt sjukehus.

Aftenposten - 20 timer siden

Politiet: Person skutt på Stovner

En person er sendt til sykehus etter å ha blitt skutt i bydelen Stovner i Oslo mandag kveld, opplyser Politiet..

Klartale - 14 okt 21 kl. 15:02

Espen Andersen Bråthen er siktet for drapene på Kongsberg

Onsdag kveld var det en stor politiaksjon på Kongsberg. En 37 år gammel mann drepte fem personer. Mannen heter Espen Andersen Bråthen.

Aftenposten - Igår: 15:33

Politiet: Små muligheter for å finne overlevende

Politiet har gjort funn av både båt, årer og klesplagg nedenfor fossen i Tokagjelet i Kvam der tre personer har vært….

NRK - Igår: 13:27

To nye siktet etter knivstikking

Ytterligere to personer siktet etter knivstikking på Møllenberg i Trondheim lørdag. Dermed er fire personer siktet etter voldshendelsen på Møllenberg, opplyser Politiet i en pressemelding. En siktet er foreløpig sjekket ut av saken, men vedkommende beholder formell status som siktet inntil videre.

Klartale - Igår: 11:15

Fant en båt som kan tilhøre de som er savnet

Politiet og rednings-mannskapet tror de tre savnede er tatt av strømmen. Politiet har også funnet en båt, som de mener hører til de tre savnede..

NRK - Igår: 10:30

Kvinne savnet

Politiet leter etter en kvinne som er savnet fra boligen sin på Hovland i Larvik. Kvinnen er i slutten av 40-årene og har muligens på seg en lyseblå regnjakke, en svart treningsbukse og hvite sko, opplyser Politiet som ønsker tips..

Klartale - 14 okt 21 kl. 08:13

Dansk mann siktet for angrep i Kongsberg

Politiet sier de deler denne informasjonen som følge av at det er mye rykter på sosiale medier. Disse handler om hvem som har gjort det. Flere av dem kan ikke bli koblet til volden, ifølge Politiet.

VG - Igår: 07:22

Politiet om søket i Kvam: – Fortsatt i en redningsfase

TOKAGJELET (VG) Klokken 07 mandag morgen sier Politiet at aksjonen fortsatt er i en redningsfase i Tokagjelet. Den som meldte fra om de savnede har en relasjon til dem..

VG - Igår: 07:22

Politiet om søket i Kvam: Har funnet båt

TOKAGJELET (VG) Redningsaksjonen etter de tre personene i Tokagjelselva fortsetter med full styrke mandag. Klokken 11 sier Politiet at de har funnet en båt..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt