Politiet

Monday, 05 December, 00:07

Nyheter om Politiet

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 04 okt 22 kl. 10:44

Redaktørforeningen: – Politiet bør levere tilbake minnebrikken til Hazhir

– Veldig urettferdig.Slik reagerer amatør-fotograf Hazhir Shariati. Han var på demonstrasjonen ved Irans ambassade torsdag.

Klartale - 01 dec 22 kl. 12:55

Nå etterforsker PST bråket ved ambassaden til Iran

– Det er kastet stein mot ambassaden. Flere har prøvd å ta seg inn, sa Gjermund Stokkli i Politiet. NTB snakket med operasjons-lederen midt i kaoset 29.

Klartale - 28 nov 22 kl. 08:29

Mann skutt og drept på Grønland i Oslo

Politiet tror det var et kriminelt oppgjør. Mannen som ble skutt er i slutten av 20-årene. Han ble først tatt vare på av helsepersonell.

Klartale - 05 okt 22 kl. 18:52

Politiet forklarer hvorfor de tok minnekort med bilder

Politiet får kritikk. De tok et minnekort etter demonstrasjonen mot Irans ambassade sist torsdag. Hazhir Shariati sier til Klar Tale at Politiet tok bildene hans.

NRK - 27 nov 22 kl. 04:53

Person skutt og drept i Oslo

I Oslo er en person skutt og drept nær Grønland T-banestasjon tidlig i morgentimene søndag, melder Politiet på twitter. Oslo-Politiet søker med store styrker etter en mistenkt person som er sett løpende fra stedet. Operasjonsleder Line Skott sier til NTB at Politiet har snakket med vitner, men at det er ikke mange som har sett hendelsen.

Klartale - 29 nov 22 kl. 06:30

Demonstrasjonene sprer seg i Kina

Det er veldig sjeldent store demonstrasjoner i Kina. Myndighetene slår hardt ned på det. Nå har det vært demonstrasjoner flere steder i Kina.

Klartale - 03 okt 22 kl. 11:43

Politiet tok bildene til Hazhir etter demonstrasjonen mot Iran

Folk er rasende på Iran. Også i Norge. Torsdag dro demonstranter til Irans ambassade i Oslo.

NRK - 2 timer siden

Kontroll på mann med våpen på Lambertseter

Politiet er på Lambertseter i Oslo etter at en mann gikk inn i et bygg og viste frem et våpen. I forkant skal mannen ha kollidert med en bil på utsiden. Politiet har kontroll på mannen, og ingen er fysisk skadet, opplyser Politiet på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Kontroll på mann med mulig våpen på Lambertseter

Politiet er på Lambertseter i Oslo etter at en mann skal ha gått inn i et bygg og vist frem et våpen. I forkant skal mannen ha kollidert med en bil på utsiden. Politiet har kontroll på mannen, og ingen er fysisk skadet, opplyser Politiet på Twitter.

NRK - 29 nov 22 kl. 10:10

Heimevernets bistand til vakthold ved olje- og gassinstallasjoner avsluttes

Etter at det ble oppdaget lekkasjer fra gassrørledninger i Østersjøen innførte Politiet økt patruljering og styrket vakthold rundt norske olje- og gassinstallasjoner. Politiet har fått bistand fra Heimevernet til vakthold. Nå opplyser Politiet i en pressemelding at de ikke lengre har behov for denne hjelpen.

NRK - Igår: 19:49

Mann funnet omkommet etter brann i Lofoten

En person har vært savnet etter brann i en bolig på Bøstad i Lofoten lørdag morgen. Krimteknikere fra Politiet har vært inne på branntomten og det er gjort funn av en omkommet person, opplyser Politiet i Nordland i en pressemelding. Politiet har all grunn til å tro at det er den savnede som er funnet.

NRK - I førrgår: 18:08

BA: Politiet står fortsatt uten svar etter blodfunn på Landås

Politiet har brukt store ressurser for å oppklare funn av flere blodspor i et hus i Landås i Bergen. De frykter en ukjent fornærmet kan være alvorlig skadet etter hendelsen og sendte inn DNA-prøver av blodet torsdag morgen. Fredag kveld melder BA at Politiet har fått svar på analysen, men at de fremdeles står uten svar.

NRK - 26 nov 22 kl. 10:10

Politi krasjet med sivile under biljakt

Under en politijakt på en varebil i Bærum og Asker i morges kolliderte Politiet både med varebilen og med en annen sivil bil. Det forteller operasjonsleder Lina Odden Lerhol til NRK. Kollisjonen med varebilen skjedde da Politiet forsøkte å stoppe den på E18 nær Sandvika.

NRK - 01 dec 22 kl. 11:19

Politiet advarer etter flere trafikkulykker

Det siste døgnet har Politiet meldt om fire trafikkulykker i Nordland. Ved Novika i Alstahaug har kjørte to biler av vegen torsdags morgen. Politiet meldte først at det dreide seg om én trafikkulykke, men det viste seg at bilene hadde kjørt av veien på samme sted på ulikt tildspunkt.

NRK - 24 nov 22 kl. 23:15

Politiet har pågrepet etterlyst bilfører i Kristiansand

Politiet i Kristiansand etterlyste en bilfører som stakk av fra en ulykke på E18 der tre biler var involvert torsdag kveld. – Vi har kontroll på fører av bilen. Vedkommende er pågrepet og vil ble fremstilt for legeundersøkelse, opplyser Politiet på Twitter rundt klokken 23.

NRK - 24 nov 22 kl. 21:46

Stakk fra Politiet etter kollisjon på E18

En bilfører stakk fra stedet etter en kollisjon på E18 i Kristiansand der tre biler var involvert, melder Politiet. Det var tre biler involvert i ulykken som skjedde ved Ikea. I forkant av ulykken har Politiet forsøkt å stoppe bilen som stakk av.

NRK - 19 nov 22 kl. 08:09

Leteaksjon etter savnet kvinne i Molde

En kvinne i Molde er savnet, og det har pågått en leteaksjon i hele natt. Politiet ber om tips. Ved 12-tiden fredag kveld satte Politiet i gang en leteaksjon på Kleive i Molde.

NRK - 4 timer siden

Brann i enebolig på Oppdal

Det brenner i en enebolig og garasje på Oppdal, skriver Politiet i Trøndelag på Twitter. Det skal ikke være personer inne. Ifølge Politiet er det ikke flammer der nå, men mye røyk.

NRK - 7 timer siden

Søppelbål slukket

Det giftige søppelbålet i Ofoten er slukket, opplyser Politiet i Nordland. Det kommer ikke mer røyk fra stedet. Politiet har startet etterforskning etter at et stort søppelbål førte til spredning av giftige gasser i et område ved Tårstad søndag ettermiddag.

NRK - 29 nov 22 kl. 07:41

Protestdeltakere i Kina blir avhørt av Politiet

Studenter som deltok i protestene i Kina blir nå avhørt av Politiet. Store politistyrker var i går kveld mobilisert i Beijing og flere store byer i Kina. NRK så Politiet avhøre folk som kom til en metrostasjon i et område i hovedstaden hvor det var varslet en protest.

NRK - 12 timer siden

Person med stikkskader kjørt til sykehus

Søndag formiddag oppdaget Politiet en skadd person på Ellingsrud i Oslo. – Personen vi er i kontakt med har skader på kroppen som kan tyde på stikkskader, sa Politiet. Meldingen skal ha kommet inn via en passasjer på T-banen, som så at mannen fremsto skadet, men Politiet skriver at voldshendelsen ikke skjedde på T-banen.

NRK - 15 timer siden

Truet to personer – hadde våpen

Politiet leter etter to personer som tok seg inn og truet andre personer i en leilighet i Holmestrand ved 08-tiden. Ifølge Politiet skal de to ha truet med våpen. To personer som var i leiligheten er lettere skadet.

NRK - 13 nov 22 kl. 08:18

Flere voldshendelser i natt

Politiet har rykket ut til et hotell i Alta etter melding om en voldshendelse mellom to personer rundt midnatt. På stedet gikk en person til fysisk angrep på Politiet. To menn i 40-årene tatt med inn til arrest.

NRK - Igår: 19:49

Person funnet omkommet etter brann i Lofoten

En person har vært savnet etter brann i en bolig på Bøstad i Lofoten lørdag morgen. Krimteknikere fra Politiet har vært inne på branntomten og det er gjort funn av en omkommet person, opplyser Politiet i Nordland i en pressemelding. Politiet har all grunn til å tro at det er den savnede som er funnet.

NRK - Igår: 19:33

To skadet i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser Politiet i Troms. Tre personer var involvert i ulykken, og to av dem er skadet.

NRK - Igår: 10:44

Trusselsituasjon i Oslo

Politiet melder at de har rykket ut til en privatadresse i Oslo hvor det har vært en trusselsituasjon like før klokken 10.30. – Mulig vært brukt en skarp gjenstand til å true med, men det er fortsatt uklart.

NRK - Igår: 06:28

Knivstikking i Lillestrøm

En mann i 20-årene er fraktet til Ullevål sykehus etter det som skal være en knivstikking på et utested i Lillestrøm sentrum, skriver VG. – Den skadede har ikke livstruende skader, sier operasjonsleder Ronny Samuelsen til avisen. Han sier gjerningspersonen eller personene hadde forlatt stedet da Politiet ankom.

NRK - 27 nov 22 kl. 21:10

En mann til pågrepet i drapssak i Oslo

Oslo politisdistrikt har søndag kveld pågrepet en mann i 30-årene siktet for drap et på Grønalnd natt til søndag, det melder poltiet i en pressemelding. Han ble pågrepet på en adresse i Oslo. Mannen er kjent for Politiet fra tidligere.

NRK - Igår: 00:34

Moderate skader etter Balsfjord-ulykke

To menn og en kvinne som ble fraktet til sykehus etter ulykke på E8 på Seljelvnes i Balsfjord i Troms, er ikke alvorlig skadd, opplyser Politiet. – Ulykken skjedde i en 90-sone noen hundre meter etter avkjørselen til Lakselvbukt i retning Tromsø, forteller operasjonsleder Robin Lindberg i Troms politidistrikt til NTB. To av de skadde var utenlandske turister, ifølge Politiet.

NRK - 27 nov 22 kl. 18:24

Opptøyer i Brussel etter at Belgia tapte for Marokko i VM

Politiet sperret av deler av Brussel og tok i bruk vannkanoner og tåregass for å spre fotballfans etter at Marokko slo Belgia i fotball-VM. Fotballfans havnet i sammenstøt med Politiet. Det ble startet branner og kastet murstein på Politiet og forbipasserende biler søndag.

NRK - 27 nov 22 kl. 15:08

Politiet: Drapet på Grønland bærer preg av oppgjør mellom kriminelle

Mannen som ble drept på Grønland i Oslo søndag, er godt kjent av Politiet fra før. Det dreier seg trolig om et oppgjør mellom kriminelle, sier Politiet. Det var en norsk statsborger i slutten av 20-årene som ble drept på Grønland i Oslo natt til søndag.

NRK - I førrgår: 15:57

Åtte år gammel jente involvert i trafikkulykke i Oslo

Politiet i Oslo melder om en trafikkulykke mellom en fotgjenger og en personbil på Bjørndal. Operasjonsleder Alexander Østerhaug sier til NRK at fotgjengeren var en åtte år gammel jente. Jenta er ikke alvorlig skadet.

NRK - 27 nov 22 kl. 11:25

Politiet: Stadig flere mindreårige selger hasj i Christiania

Politiet i København sier de ser flere mindreårige som selger hasj i bodene i fristaden Christiania. Tenåringer ned i 15-årsalderen er pågrepet for salg. Siden 1.

NRK - I førrgår: 11:50

Politiet etterlyser vitner etter voldtektsforsøk

En kvinne i 20 årene ble overfalt av to eller tre ukjente personer i Oslo 26. november. Saken etterforskes som forsøk på voldtekt.

NRK - I førrgår: 10:44

Silo har eksplodert på Romerike

Nødetatene er på vei til Lillestrøm etter at en silo har eksplodert, melder Politiet på Twitter. Det er meldt om personskade, men omfanget på skadene er ukjent. Til VG sier Politiet at det er snakk om en silo som tilhører en sementbedrift.

NRK - I førrgår: 10:44

Silovegg har sviktet på Romerike

Nødetatene er på vei til Frogner i Lillestrøm kommune etter melding om at en silo har eksplodert, melder Politiet på Twitter. Brannvesenet sier siloen trolig har revna på grunn av overfylling. Det er meldt om personskade, men omfanget på skadene er ukjent.

NRK - I førrgår: 09:04

Alle politidistrikt har fått dronepilotar

For første gong har Politiet no dronekapasitet i alle politidistrikt. Det vil til saman vere 100 dronepilotar i Politiet etter at det siste kullet frå Politiets dronestudie blei uteksaminert torsdag, skriv Justisdepartementet i ei pressemelding. – Vi veit at dronar har, og kjem til å redde liv når dei blir brukt i søk og redning.

NRK - 11 nov 22 kl. 12:50

Politiet ønsker tips fra publikum etter alvorlig voldshendelse i Trondheim

Politiet fikk klokken 05.15 i natt melding om at en person skal ha blitt utsatt for vold, et sted i området Lademoen/Rosendal i Trondheim. Fornærmede, en mann i 30-årene, ble fraktet til St.

NRK - 21 nov 22 kl. 10:08

«Ring-på-spring»-volden: Politiet mener denne øksen ble brukt

Politiet mener at siktede brukte den avbildede øksen mot den fornærmede i voldshendelsen på Hjellestad 14. oktober. En tenåring ble angrepet med øks og sendt til sykehus, angivelig etter å ha lekt «ring-på-spring» på huset til den siktede mannen.

NRK - 01 dec 22 kl. 17:43

Kvinne meldt savnet i Kristiansund

Politiet leter etter en kvinne som er meldt savnet av familien. Hun er sist sett i Kristiansund sentrum kl.12.

NRK - 26 nov 22 kl. 10:10

Politiet kolliderte med sivile under jakt på varebil

Under politijakten på en varebil i Bærum og Asker i morges kolliderte en politibil med en sivil bil på E18 ved Holmen. Det forteller operasjonsleder Lina Odden Lerhol til NRK. Ingen personer skal ha blitt fysisk skadet i kollisjonen.

NRK - 01 dec 22 kl. 13:09

Politiet legg bort sak der bjørn blei skoten

Statens naturoppsyn mistenkte at nokon hadde lokka ein bjørn i Snåsa med store mengder lefse for så å skyte han i eit område der det ikkje var lov å skyte bjørn. Hendinga blei meldt til Politiet, men no er saka lagt bort fordi Politiet seier dei veit for lite til å starte etterforsking..

NRK - 01 dec 22 kl. 13:09

Politiet legg bort etterforsking av «lefse-bjørnen»

Statens naturoppsyn mistenkte at nokon hadde lokka ein bjørn i Snåsa med store mengder lefse. Hendinga blei meldt til Politiet, men no er saka lagt bort fordi Politiet seier dei veit for lite til å starte etterforsking..

NRK - 10 nov 22 kl. 19:31

Politiet har stanset bil på E18: - Antas farlig for andre

Politiet har flere patruljer på E18 sørgående mellom Drammen og Holmestrand for å stoppe et kjøretøy Politiet antar kan være til fare for seg selv eller andre. Det skriver Politiet på Twitter. Veitrafikksentralen bistår med nedsatt hastighet, skriver Politiet.

NRK - 01 dec 22 kl. 11:01

Ikke oppgjør mellom kriminelle miljøer

Skytingen på Grønland natt til søndag var ikke et oppgjør mellom kriminelle miljøer, sier Politiet. En mann i 30-årene er siktet for drapet der en mann i 20-årene ble skutt og drept. Politiet sa først at dette trolig var et oppgjør i et kriminelt miljø, men har nå snudd.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com