Politiet

Onsdag, 28 Juli, 00:51

Nyheter om Politiet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 22 juli 21 kl. 09:21

Politiet etterlyser flere vitner

Politiet ønsker å komme i kontakt med flere vitner, etter en jente omkom i en trafikkulykke i Gjerdrum i går kveld. – Det var flere vitner til hendelsen som Politiet fortsatt ikke har fått snakket med. Politiet har et sterkt ønske om å komme i kontakt med dere.

NRK - 23 juli 21 kl. 22:47

Død person funnet i Bodø

Politiet i Nordland melder om at det er funnet en død person ved Langstranda i Bodø. Den døde er en mann i 60-årene, opplyser Politiet. – Politiet er i gang med å undersøke dødsfallet, men mistenker foreløpig ikke at det skal ha skjedd noe kriminelt, opplyser operasjonsleder Mai Wenche Hansen i Politiet i Nordland til NTB..

NRK - Igår: 10:23

Høyre ber Vedum svare for seg

Høyres førstekandidat i Nordland mener Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum må konkretisere hvordan Politiet skal endres. – Jeg finner ikke én sammenhengende setning fra Vedum om hva han vil med Politiet, sier Bård Ludvig Thorheim (H) til NTB. Uttalelsen kommer som svar på et intervju Vedum gjorde med NTB i forkant av Senterpartiets offisielle valgkampåpning på Nordkapp mandag.

NRK - I førrgår: 18:56

Tolvåring påkøyrd av båt

Ein fritidsbåt skulle bakke i Bjørnafjorden sør for Bergen då ein tolv år gut fekk den eine foten i propellen, melder Vest politidistrikt på Twitter. Han fekk djupe kutt i foten og er frakta med luftambulanse til traumemottaket til Haukeland universitetssjukehus. Guten er alvorleg skada, opplyser Politiet til Dagbladet.

NRK - 19 juli 21 kl. 15:21

Mann mistenkt for halshogging

En mann som er mistenkt for å ha halshogd en 13 år gammel gutt i det sørlige Frankrike, er skutt og drept av Politiet. Politiet gjorde oppdagelsen av en kropp og et avhogd hode i leiligheten som en 32 år gammel mann med psykiske lidelser leide i byen Tarascon, opplyser påtalemyndigheten. Politiet opplyser at det var søket etter en gutt som forsvant fra et barnehjem i Marseille, som første etterforskerne til adressen i Tarascon.

NRK - 24 juli 21 kl. 20:52

Politiet rykte ut til insekt

Ein bebuar i Industrigata i Oslo ringde til Politiet om det dei meinte var ein reptil som skjulte seg bak ein TV. Berre halen var synleg. – Oppdraget gjekk til nokon av våre tøffaste frå beredskapstroppen.

NRK - 23 juli 21 kl. 11:34

Ingen tatt etter knivstikking

Politiet jaktar framleis ein mann i 50-åra etter det som truleg var knivstikking i Sandnes seint i går kveld. Dei har søkt etter mannen i heile natt med alle tilgjengelege ressursar. – Vi held fram med same innsats i dag, seier påtaleansvarleg Halvor Mathias Haver Elde.

NRK - 3 timer siden

Anmeldt for ufin språkbruk

En dame i 40-årene ble tirsdag kveld bortvist fra et bingolokale i Fredrikstad sentrum. Ifølge Politiet skal hun ha snakket stygt til personalet. Damen har blitt anmeldt for hatkriminalitet, skriver Politiet på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Fant dynamitt og våpen hos 73-åring

I 2019 ønsket en mann i Stavanger hjelp med sine 30 katter. Politiet bisto Mattilsynet i saken, og i huset fant Politiet flere kasser med dynamitt og våpen, skriver Stavanger Aftenblad. Den 73 år gamle mannen ble ikke fengslet da retten trodde på forklaringen om at han hadde skaffet seg dette på lovlig vis og ikke hadde våpen andre steder.

NRK - 12 timer siden

Brann skaper full stans på toglinja

En kjøreledning har falt ned på jernbanelinja i Sandefjord. Det har også vært brann i kjelleren på Sandefjord stasjon og to branner i sikringsskap. Politiet vet ikke om det er noen sammenheng mellom brannene foreløpig.

NRK - 15 timer siden

Mistenker at båten er stjålet

Politiet i Agder har mistanke om at den utbrente båten ved Batteriodden i Kristiansand er stjålet, frastjålet motoren og påtent. Det sier operasjonsleder i Agder politidistrikt Knut Odde. Politiet ønsker nå hjelp til å identifisere eieren av båten som har brent..

NRK - Igår: 14:57

Person slått med jernstang

En person som var involvert i en slåsskamp ved Borkedalen i Lillesand ble blant annet slått med jernstang og kjøres til legevakt av Politiet. Flere personer var involvert i slåsskampen, men gikk hver til sitt da Politiet ankom stedet..

NRK - 15 juli 21 kl. 09:47

Midlertidig bevæpning av Politiet

Politidirektoratet har besluttet nasjonal bevæpning av Politiet for å trygge gjennomføringen av planlagte arrangementer over hele landet i tidsrommet 19. – 23. juli.

NRK - 15 juli 21 kl. 09:47

Nasjonal bevæpning 22. juli

Politidirektoratet har besluttet nasjonal bevæpning av Politiet for å trygge gjennomføringen av planlagte arrangementer over hele landet i tidsrommet 19. – 23. juli.

NRK - Igår: 11:32

Leteaksjon etter person i vannet

Politiet har fått meldinger om en person i vannet i Venneslafjorden. Legehelikopter, dykker og overflatefartøy er på stedet, der nødetatene jobber med å lete etter personen. Utgangspunktet var en melding om en person som var 20 meter fra land, skriver Politiet i Agder på Twitter.

E24 - Igår: 08:53

Politiet om «Operasjon Velferdsstat»: Slik ble corona-svindleren avslørt

Hjemme hos den angivelige corona-svindleren fant Politiet en rekke mobiltelefoner, ti kodebrikker, en slåsshanske med kniv, en batong og finlandshetter..

VG - Igår: 08:26

Politiet om «Operasjon Velferdsstat»: Slik ble corona-svindleren avslørt

Hjemme hos den angivelige corona-svindleren fant Politiet en rekke mobiltelefoner, ti kodebrikker, en slåsshanske med kniv, en batong og finlandshetter..

NRK - 14 juli 21 kl. 22:18

Far og sønn knivstukket

To personer skal være knivstukket i Voiebyen ved Kristiansand etter en voldshendelse melder Politiet i Agder på Twitter. Politiet bekrefter at det er en mann i 20-årene og hans far som er knivstukket. Begge blir behandlet på sykehuset i Kristiansand.

NRK - I førrgår: 00:02

40 ungdommer involvert i slagsmål

Rundt 40 tenåringer fra 15 til 19 år var søndag kveld involvert i et slagsmål ved Morttjern på Gjelleråsen i Nittedal. Politiet fikk flere meldinger om slagsmålet like før klokken 22. Ingen skal ha kommet til skade, opplyser Politiet til Romerikes Blad..

NRK - 20 juli 21 kl. 08:47

Brann i campingvogner i Oppdal

Klokka 08.30 rykte Politiet ut til ein brann i ei campingvogn i Oppdal. Alle hadde kome seg ut av vogna.

NRK - I førrgår: 18:56

Badande gut påkøyrd av båt

Ein fritidsbåt skulle bakke i Bjørnafjorden sør for Bergen då ein gut som bada i sjøen fekk den eine foten i propellen, melder Vest politidistrikt på Twitter. Han fekk djupe kutt i foten og er frakta med luftambulanse til traumemottaket til Haukeland universitetssjukehus. Guten er alvorleg skada, opplyser Politiet til Dagbladet.

NRK - I førrgår: 18:37

Lynnedslag startar brannar

Fleire lynnedslag i områda rundt Skjåk i Gudbrandsdalen har starta brannar, melder Politiet i Innlandet på Twitter. På Grotli, Uppnosi og på Tverrfjellet ovanfor Lundagrense skal det brenne, ifølge Politiet..

NRK - I førrgår: 17:29

Synkehull i Tønsberg

Politiet har fått melding om et synkehull i Nedre Langgate. Det er et dypt hull midt i veibanen. Kommune og veitrafikksentralen er varslet.

VG - I førrgår: 17:05

Politiet etter demonstrasjoner i Sydney: - Skuffer meg sterkt

57 er arrestert etter protestene. Politiet er «skuffet» over nivået på volden i demonstrasjonene..

NRK - I førrgår: 15:21

Tatt med narkotika i bilen

Politiet har stoppa ein bil på E6 i Fauske i Nordland laurdag. Føraren, ein mann i 50-åra, hadde ikkje gyldig førarkort, og mistenkast også for ruskøyring. Politiet fann også narkotika i bilen, og det opprettast sak på hendinga..

NRK - I førrgår: 15:28

Amper stemning mellom fotballfans

Det har vore eit samanstøyt mellom Vålerenga- og Lyn-supporterar utanfor Bislett stadion søndag, i forkant av første runde av cupen. Ifølge eit vitne NRK har snakka med sat Lyn-fans i alle aldrar på uteserveringa til Bislett Bad då dei plutseleg blei angripne av ei gruppe Vålerenga-fans. Det skal ha blitt kasta nødbluss og flasker mot Lyn-fansen.

NRK - 19 juli 21 kl. 17:38

Bil kjørte opp på fortau i Marbella

Politiet i Marbella sør i Spania sier at en bil kjørte opp på et fortau fylt med uteserveringer og restauranter, og at flere personer har blitt skadd. Enkelte har fått alvorlige skader, ifølge Politiet. En talsperson for Politiet fortalte til AP at bilføreren har blitt pågrepet og at de etterforsker hendelsen.

NRK - I førrgår: 06:20

Seks drept i masseskyting i Karibia

Seks personer ble drept da en mann i Den dominikanske republikk skjøt vilt rundt seg etter å ha skutt og såret kona si. Gjerningsmannen ble skutt av Politiet. Åtte personer ble såret i skyteepisoden i byen Higüey øst i det karibiske landet, skriver avisen Diario Libre og viser til Politiet..

NRK - 24 juli 21 kl. 23:19

Presidentkandidat arrestert

Nok en gang er en presidentkandidat arrestert i Nicaragua, opplyser Politiet. Noel Vidaurre er den sjuende presidentkandidaten som er pågrepet før høstens valg. Vidaurre er satt i husarrest, anklaget for å undergrave landets suverenitet, opplyser Politiet.

NRK - 24 juli 21 kl. 21:55

Kontroll på alle etter båtvelt

Ein båt skal ha velta ved Hamresanden i Kristiansand. Nokon av dei er i vatnet, skriv Politiet på Twitter. Brannvesenet rykker ut med båt og dykkarar, skriv 110 Agder.

NRK - 24 juli 21 kl. 21:24

Ti personar involvert i slagsmål

Politiet fekk klokka 20.11 laurdag melding om eit slagsmål med rundt ti personar involvert i Hagemannsparken i Holmestrand. Politiet er på staden med fleire patruljar for å undersøke kva som har skjedd og snakke med involverte, skriv dei på Twitter..

NRK - 19 juli 21 kl. 05:22

Fem løse hester i Sandefjord

Hestene er sett i Vesterøyveien i Sandefjord. Politiet tror det er Shetlandsponnier. Første melding kom til Politiet klokka 03.

NRK - 24 juli 21 kl. 16:33

Vaksinemotstandarar demonstrerar

I sentrum av Frankrikes hovudstad Paris er det laurdag meldt om samanstøyt mellom vaksinemotstandarar og Politiet, ifølge Reuters. Politiet har nytta tåregass i møte med demonstrantane. Det var venta demonstrasjonar i fleire franske byar i helga på grunn av eit lovforslag som omhandlar bruk av koronapass og obligatorisk vaksinering for helsepersonell..

NRK - 24 juli 21 kl. 16:40

To arrestert etter storaksjon

To personar er arrestert i Trondheim, sikta for narkotikakriminalitet og brot på vegtrafikklova, skriv Trøndelag politidistrikt i ei pressemelding. Dei har i dag søkt etter personar med tilknyting til bilen som blei funne på Heimdal, etter den ikkje stoppa for kontroll frå Politiet. Politiet fekk vitneobservasjonar som tilsa at det kunne vere fare for liv og helse, og sat derfor inn helikopter og patruljar i søket.

NRK - 24 juli 21 kl. 16:40

To personar arrestert i Trondheim

To personar er arrestert i Trondheim, sikta for narkotikakriminalitet og brot på vegtrafikklova, skriv Trøndelag politidistrikt i ei pressemelding. Dei har i dag søkt etter personar med tilknyting til bilen som blei funne på Heimdal, etter den ikkje stoppa for kontroll frå Politiet. Politiet fekk vitneobservasjonar som tilsa at det kunne vere fare for liv og helse, og sat derfor inn helikopter og patruljar i søket.

NRK - 24 juli 21 kl. 14:41

Oslo: Elsparkesyklist til sykehus

En elsparkesyklist er kjørt til sykehus etter det som fremstår som en singelulykke på Bjerke i Oslo, melder Politiet. Politiet skriver at de har vært på åstedet og sykehuset for å sikre spor..

NRK - 24 juli 21 kl. 13:57

Politihelikopter søker i Trondheim

Politiet i Trondheim har sidan 09-tida i dag leita etter ein bilførar med fleire patruljar, melder Adresseavisen. Årsaka til dette er at bilføraren skal ha stukke av frå ein politipatrulje som ba han stanse på grunn av mistenkeleg åtferd. Politiet er væpna under oppdraget.

NRK - 24 juli 21 kl. 09:36

Turgåer funnet omkommet i Lofoten

Politiet i Nordland fikk fredag melding om en person som var savnet i fjellet. En mann i 60-årene fra Østerrike hadde gått seg en tur på Kitinden i Flakstad kommune i Lofoten. – Den savnede mannen ble funnet i fjellsiden klokken 03.

NRK - 18 juli 21 kl. 14:59

To barn skutt i beina i Sverige

Ni personer er pågrepet etter at to barn ble truffet av skudd i Flemingsberg sør i Stockholm lørdag kveld. I 20-tiden lørdag kveld fikk Stockholm-Politiet melding om at det hadde vært en skyteepisode i boligområdet Visättra i kommunen Huddinge. To barn som var ute og lekte i området, ble truffet av skudd i beina, ifølge svensk politi.

NRK - 18 juli 21 kl. 14:59

Ni pågrepet etter skyting i Sverige

Ni personer er pågrepet etter at to barn ble truffet av skudd i Flemingsberg sør i Stockholm lørdag kveld. I 20-tiden lørdag kveld fikk Stockholm-Politiet melding om at det hadde vært en skyteepisode i boligområdet Visättra i kommunen Huddinge. To barn som var ute og lekte i området, ble truffet av skudd i beina, ifølge svensk politi.

NRK - 24 juli 21 kl. 02:44

Mann pågrepet for voldtekt

En mann i 20-årene fra Larvik ble natt til lørdag pågrepet, mistenkt for en voldtekt av en jevnaldrende mann på Rjukan. – Fornærmede har mindre skader. De to har en viss relasjon, uten at vi har detaljer om hele hendelsen, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter.

NRK - 24 juli 21 kl. 02:44

Mann pågrepet for vold

En mann i 20-årene fra Larvik ble natt til lørdag pågrepet, mistenkt for en vold mot en jevnaldrende mann på Rjukan. – Fornærmede har mindre skader. De to har en viss relasjon, uten at vi har detaljer om hele hendelsen, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter.

NRK - 12 juli 21 kl. 13:01

Etterlyser vitner til knivstikking

Natt til lørdag ble en mann i 20 årene knivstukket i Torggata i Oslo. På bakgrunn av fornærmedes helsetilstand har det ikke vært mulig å avhøre ham. Han er livstruende skadd, ifølge Politiet.

NRK - 23 juli 21 kl. 15:32

Prøver å storme parlamentet

Vaksinemotstandarar prøver å storme parlamentet i Slovakias hovudstad, Bratislava, melder nyheitsbyrået Ritzau. Ifølge den amerikanske ambassaden i Bratislava er det samanstøyt med Politiet utanfor parlamentet. Politiet har nytta tåregass for å stoppe demonstrantane..

NRK - 23 juli 21 kl. 15:32

Prøvde å storme parlamentet

Vaksinemotstandarar prøvde fredag å storme nasjonalforsamlinga i Slovakias hovudstad, Bratislava, melder nyheitsbyrået Ritzau. Ifølge den amerikanske ambassaden i Bratislava er det samanstøyt med Politiet utanfor parlamentet. Politiet har nytta tåregass for å stoppe demonstrantane.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt