Vurderer

Monday, 29 November, 03:30

Nyheter om Vurderer

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 03 nov 21 kl. 12:42

Vurderer smittetiltak i Elverum

Kommuneledelsen i Elverum Vurderer tiltak mot økende smitte i kommunen. Onsdag var 51 personer i kommunen registrert smittet. Smittetrenden i Elverum har vært stigende over tid, med utbrudd på barneskoler, sykehjem og sykehuset, skriver Østlendingen.

Klartale - 09 nov 21 kl. 09:06

Vurderer nye råd for testing og karantene ved korona

Stadig flere blir smittet med korona-viruset i Norge. Helsemyndighetene Vurderer å endre rådene for sporing av smitte og karantene..

NRK - 05 nov 21 kl. 18:44

Danmark Vurderer koronatiltak igjen

Det danske helsedepartementet har bede om ei vurdering om covid-19 skal bli definert som samfunnskritisk sjukdom igjen, melder Danmarks Radio. Då Danmark opna landet igjen tidlegare i år, valde dei å ikkje kategorisere covid-19 som ein samfunnskritisk sjukdom. No Vurderer regjeringa å innføre nye tiltak, og då er dei avhengige av at koronasjukdom blir rekna som ein samfunnskritisk sjukdom, skriv kringkastaren..

NRK - 05 nov 21 kl. 02:58

Vurderer å fjerne treliters vodka

Vinmonopolets salg av treliters bokser med vodka utløser sterke reaksjoner. Både Rusfeltets samarbeidsorgan Actis og alkovettorganisasjonen Av-og-til krever at Vinmonopolet fjerner trelitersboksene fra hyllene. Nå Vurderer Vinmonopolet om de skal fjerne «papp-vodkaen», skriver Dagbladet..

NRK - 08 nov 21 kl. 21:27

Må ikke nøle med tiltak i kommunene

Helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) sier regjeringen løpende Vurderer om vi skal øke bruken av koronasertifikat og at kommuner må innføre lokale tiltak raskt. Den siste tiden har både tallet på smittede og innlagte på sykehusene med koronavirus økt. Innlagttallene nærmer seg 200.

NRK - 08 nov 21 kl. 15:38

Ingen nye tiltak i Oslo ennå

Smittetallene i Oslo stiger, men det blir foreløpig ingen koronatiltak i hovedstaden. Helsebyråd Robert Steen (Ap) advarer om at situasjonen kan snu raskt. – I det korte løp blir det ikke konkrete tiltak, sier Steen til Avisa Oslo.

E24 - 17 okt 21 kl. 16:49

Cruisekongen Torstein Hagen Vurderer å flytte hjem til Norge

Viking-reder Torstein Hagen sier at han Vurderer å flytte tilbake til Norge..

E24 - 06 nov 21 kl. 08:11

Frykter for 50 arbeidsplasser etter Orkla-oppkjøp: Norgesplaster kan havne i Spania

Etter at Orkla kjøpte Norgesplaster i april 2020, har konsernet varslet at de Vurderer å flytte produksjonen til Spania. Men de ansatte er redd beslutningen allerede er tatt..

NRK - 05 nov 21 kl. 19:03

UD ber nordmenn forlate Etiopia

Utanriksdepartementet oppmodar norske borgarar om å forlate Etiopia. Det skriv departementet i ei pressemelding. Dei skriv at flyplassen i Addis Abeba er open, og at dei rår norske borgarar til å reise ut med kommersielle flygingar medan det er mogeleg.

E24 - 05 nov 21 kl. 12:36

Kjell Inge Røkke Vurderer å redusere i Aker: – Åpen for en mindre kontrollerende eierandel

Etter å ha kontrollert Aker med jerngrep i 25 år, er Kjell Inge Røkke villig til å slippe til «den riktige medeieren», ifølge Aker-sjef Øyvind Eriksen. Men da må han få langt bedre betalt enn dagens aksjekurs..

E24 - 05 nov 21 kl. 05:57

Vinmonopolet vil vurdere å fjerne treliters papp-vodka

Vinmonopolets salg av treliters bokser med vodka utløser sterke reaksjoner. Nå Vurderer Vinmonopolet om de skal fjerne «papp-vodkaen», skriver Dagbladet..

VG - 04 nov 21 kl. 21:35

Slik tigger Trump om penger flere ganger daglig

Løfter, advarsler og tidsfrister er blant virkemidlene som Donald Trump og hans team benytter seg av for å samle inn penger. Mer og mer tyder på at han Vurderer å stille til gjenvalg i 2024..

NRK - 14 okt 21 kl. 17:28

EMA Vurderer ny koronamedisin

Den britisk-svenske vaksineprodusenten AstraZeneca har utviklet kombinasjonsmedisinen Evusheld, som skal forhindre covid-19 blant voksne. Det opplyser EMA torsdag. De første testresultatene indikerte at medisinen ga effektivt beskyttelse mot sykdommen.

VG - 03 nov 21 kl. 12:05

Vurderer ikke lokale tiltak etter stigende smitte: – Terskelen må være høy

103 kommuner har nå stigende smittetrend, ifølge VGs oversikt. Flere av dem vil ikke innføre inngripende tiltak nå. – Dette er den nye normalen, sier Hammerfest-ordfører Terje Wikstrøm (Ap)..

NRK - 01 nov 21 kl. 12:57

Druknet katt med løkke rundt halsen

Politiet Vurderer å etterforske hvem som står bak drukningen av en katt på Borøy i Tvedestrand. Den ble funnet med en løkke rundt halsen, og løkka var festet i en metallgjenstand, skriver Tvedestrandsposten. Politistasjonssjef Odd Holum sier det kan bli en sak for dyrevelferdsetterforskerne..

NRK - 11 okt 21 kl. 21:37

Vurderer ny koronamedisin

Det europeiske legemiddelverket EMA Vurderer godkjenning av koronamedisinen Ronapreve. En avgjørelse vil trolig være klar om to måneder. Det sveitsiske legemiddelfirmaet Roche har sendt en søknad om godkjenning av sin antistoffbehandling Ronapreve, sier EMA mandag..

NRK - 10 okt 21 kl. 04:46

Vurderer å selge biogassanlegg

Oslo kommune Vurderer å kvitte seg med biogassanlegget på Romerike som produserer gass og gjødsel av matavfall fra innbyggerne i hovedstaden. – Byrådet er ikke tilfreds med hvordan biogassanlegget på Nes fungerer nå, skriver Sirin Stav (MDG), byråd for miljø og samferdsel, i en epost til Aftenposten. Hun sier videre at det har vært «vedvarende utfordringer med å oppnå optimal og stabil drift».

NRK - 28 okt 21 kl. 10:58

Nytt faglig råd på koronautbruddet

Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet Vurderer nå at koronautbruddet ikke lenger er et alvorlig utbrudd av allmennfarlig smittsom sykdom. Det kommer fram i et faglig grunnlag de har levert til Helse- og omsorgsdepartementet. Helsedirektoratet og FHI anbefaler samtidig at covid-19 fremdeles defineres som en allmennfarlig smittsom sykdom..

NRK - 07 okt 21 kl. 07:41

Russland Vurderer ny marineflåte

Russland Vurderer å etablere en ny arktisk marineflåte som får ansvar for å ivareta sikkerheten i Nordøstpassasjen, opplyser en kilde til nyhetsbyrået Tass. Når varmere vær fører til mindre sjøis, blir det lettere å seile gjennom Nordøstpassasjen og andre deler av Arktis. Dette er en av grunnene til at Russland retter oppmerksomhet mot Den nordlige sjøruten..

NRK - 27 okt 21 kl. 16:41

Vurderer å innføre koronatiltak

Tromsø kommune opplyser at det snart kan bli aktuelt å innføre nye koronatiltak på grunn av smitteøkningen den siste tiden. Det er varslet en pressekonferanse i kommunen torsdag..

E24 - 26 okt 21 kl. 18:29

Vurderer børsnotering av oljeselskapet Vår Energi

Hitecvision og italienske Eni sitt felles selskap Vår Energi går mot børs. Det kan bli verdsatt til over 120 milliarder kroner. Det vil bety årets største børsnotering..

Aftenposten - 26 okt 21 kl. 17:09

Vurderer å stanse bistanden til Sudan etter militærkupp

Demonstrasjonene fortsetter i Sudan etter at militæret tok makten i landet..

NRK - 05 okt 21 kl. 14:16

Vurderer om flere skal få ekstra dose

FHI sier de løpende Vurderer å tilby oppfriskingsdoser også til personer under 65 år. – Også her legger vi vekt på sykdomsbyrde og potensialet for å forebygge alvorlig sykdom, sier Geir Bukholm i FHI. Det blir også vurdert å gi en tredje dose til helsepersonell for å hindre smitte til sårbare pasientgrupper..

Aftenposten - 25 okt 21 kl. 19:45

Klæbo røper jevnlige Northug-samtaler

Skistjernen har funnet seg til rette i Nord-Italia. Han Vurderer å feire jul alene for å få enda flere høydedøgn før OL..

NRK - 25 okt 21 kl. 14:45

Meiner sikta har forlate Noreg

To personar er etterlyst internasjonalt for drapet på Hamse Hashi Adan på Mortensrud 7. oktober. Politiet har ei aning om kvar dei to oppheld seg, men vil ikkje seie noko nærmare om kva land.

NRK - 23 okt 21 kl. 04:36

Pave Frans planlegger nye reiser

Pave Frans håper å kunne besøke blant annet Hellas, Kypros, Ungarn og Kongo før nyttår. I et intervju med det argentinske nyhetsbyrået Telam sier han at han Vurderer å dra til Kongo og Ungarn. Neste år har pave Frans planer om å dra til Oceania..

NRK - 22 okt 21 kl. 07:20

Vurderer å stanse spritsalg

Daglig leder i NoHo Norway, Karl-Henning Svendsen, har ansvar for flere titalls utesteder i landet. Han er misfornøyd med manglende folkeskikk hos gjester på utesteder etter pandemien. – Vi prøver å fortelle dem at de må oppføre seg og respektere reglene, sier Svendsen til P4-nyhetene.

NRK - 21 okt 21 kl. 10:37

Også Bærum ut mot Viken

Vikens mest folkerike kommune Bærum Vurderer å klage eget fylke inn for Kommunaldepartementet. Bakgrunnen er at Viken ønsker å kvitte seg med en felles plan fylket har med Oslo om areal- og transportpolitikk og lage sin egen. – Det tar vi sterk avstand fra.

NRK - 20 okt 21 kl. 11:18

Tre svenske IS-kvinner på veg heim

Tre svenske kvinner med åtte barn er på veg heim frå al-Roj- leira i Syria, melder Expressen. Kvinnene blir utviste av det kurdiske sjølvstyret, som Vurderer dei som ein tryggingsrisiko og har bede alle land som har kvinner og barn i leira, om å hente dei. Svensk UD har førebels ikkje kommentert saka overfor avisa..

E24 - 29 sep 21 kl. 18:09

Demokratene Vurderer grep for å hindre nedstengning av statsapparatet

Demokratene i Senatet Vurderer å fremme et midlertidig budsjettforslag som vil hindre stenging av statsapparatet. Forslaget omfatter ikke heving av gjeldstaket..

NRK - 18 okt 21 kl. 12:19

Granatlignende gjenstand funnet

Bir Lønningshaugen ved Flesland ble evakuert etter funn av en granatlignende gjenstand på gjenvinningsanlegget. Anlegget er nå stengt og de ansatte venter utenfor porten mens politiet Vurderer situasjonen, opplyser kommunikasjonsrådgiver Tina Skudal i Bir. Det var BT som først omtalte saken..

NRK - 17 okt 21 kl. 18:23

Kongsberg: Antall fornærmede øker

Etterforskningen etter drapene i Kongsberg fortsetter for fullt. Politiet holder på med vitneavhør, analyser og innsamling av tekniske funn. Torsdag var 50 vitner avhørt.

VG - 17 okt 21 kl. 17:55

Bloomberg: «Squid Game» verdt 7,5 milliarder for Netflix

Det amerikanske finansmediet melder at strømmetjenesten selv Vurderer verdien av høstens suksess-serie til 7,5 milliarder norske kroner..

NRK - 17 okt 21 kl. 15:09

UNN i gul beredskap

Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) går fra i dag over fra grønn til gul beredskap etter at det har vært en jevn økning av innlagte pasienter med covid-19 den siste uken. Det innebærer at UNN forbereder opptrapping av pandemidrift, og Vurderer ekstra bemanning og tilrettelegging av flere sengeplasser for disse pasientene. Per nå skal det være 15 pasienter med covid-19 innlagt.

NRK - 26 sep 21 kl. 21:52

Vurderer å bruke den britiske hæren

Storbritannias statsminister Boris Johnson Vurderer å bruke hæren for å hindre drivstoffmangel, melder The Guardian. Over heile landet har det dei siste dagane vore tomme pumper og lange køar med britar som vil sikre seg drivstoff. Det er akutt varemangel i Storbritannia på grunn av mangel på lastebilsjåførar.

NRK - 16 okt 21 kl. 07:59

Myanmar utestengd frå toppmøte

Militærjuntaen i Myanmar får ikkje delta på det komande møtet i den søraustasiatiske samarbeidsorganisasjonen Asean, melder AFP. Organisasjonen meiner Myanmar ikkje har vist noko vilje til å lage ein fredsplan og ein plan for korleis landet skal bli eit demokrati. I staden Vurderer Asean å invitere ein ikkje-politisk person som skal representere Myanmar under møtet..

E24 - 15 okt 21 kl. 16:14

Reitans handelsvirksomhet skifter navn

Reitan-familien meldte i fjor høst at de Vurderer å børsnotere livsverket. Nå skifter det aktuelle selskapet navn til Reitan Retail..

VG - 15 okt 21 kl. 10:45

Vurderer løpende å anmelde seg selv til Spesialenheten

Den første patruljen på stedet hadde med seg verneutstyr, men tok det ikke på seg. På stedet ble patruljen beskutt, og Espen Andersen Bråthen (37) slipper unna..

Aftenposten - 14 okt 21 kl. 22:58

Clas Brede Bråthen om støtten: – Surrealistisk

AKER BRYGGE (VG) Norges Skiforbund Vurderer å si opp Clas Brede Bråthen for det de hevder er utskjelling av….

VG - 14 okt 21 kl. 22:58

Clas Brede Bråthen om støtten: – Surrealistisk

AKER BRYGGE (VG) Norges Skiforbund Vurderer å si opp Clas Brede Bråthen for det de hevder er utskjelling av enkeltpersoner og uakseptabel atferd. Men i kommentarfeltene får den omstridde hoppsjefen stor støtte. Støttegruppen på Facebook teller nå 31.

Aftenposten - 14 okt 21 kl. 22:39

Oslo kommune truer med å ta fra dem tillatelsen. Det hadde ikke elsparkesykkel-selskapet fått med seg.

Kommunen Vurderer å frata Dott muligheten til å leie ut elsparkesykler i Oslo..

NRK - 14 okt 21 kl. 20:01

Ingen løsning i hoppkonflikten

Det ble ingen løsning på konflikten mellom Clas Brede Bråthen og Norges skiforbund i torsdagens drøftelsesmøte. Partene møtes igjen om en uke. Det sa hoppernes sportssjef etter møtet der skiforbundet la fram sin begrunnelse for at de Vurderer å si ham opp.

NRK - 14 okt 21 kl. 17:03

PST: – Siktede er kjent for oss

Under PST sin pressekonferanse torsdag ettermiddag uttalte de seg om trusselsituasjonen i Kongsberg. PST sa at handlingen kan fremstå som en terrorhandling, men at motivene til den siktede må etterforskes. – Siktede i saken er kjent for PST fra tidligere av, uttalte PST-sjef Hans Sverre Sjøvold.

VG - 14 okt 21 kl. 16:15

Clas Brede Bråthen etter drøftelsesmøte: – De Vurderer å si meg opp

AKER BRYGGE (VG) Det første drøftelsesmøte mellom Clas Brede Bråthen (52) og Skiforbundet er over. De skal ha nye samtaler neste torsdag..

Klartale - 14 okt 21 kl. 15:14

Stengte moske etter angrepet på Kongsberg

Torsdag ble det kjent at 37-åringen som er siktet for fem drap på Kongsberg, har konvertert til islam. Han har selv valgt å bli muslim. Da dette ble kjent onsdag kveld, bestemte Kongsbergs eneste moske å stenge torsdag.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt