Vurderer

Fredag, 07 Mai, 12:12

Nyheter om Vurderer

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 17 timer siden

Landslagsskaterne Vurderer å boikotte parken på Lund

Landslagsskater Fredrik Tangerud (23) Vurderer å boikotte aktivitetsparken på Lund på grunn av en konflikt..

Aftenposten - Igår: 07:03

Vurderer bærekraft i forkant av aksjekjøp

Oljefondet Vurderer å droppe aksjekjøp grunnet bærekraftsrisiko. – Dette er noe vi skal gjøre og som vi regner med er….

E24 - Igår: 06:09

Vurderer bærekraft i forkant av aksjekjøp

Oljefondet Vurderer å droppe aksjekjøp grunnet bærekraftsrisiko. – Dette er noe vi skal gjøre og som vi regner med er «live» i andre halvår en gang, sier fondets sjef Nicolai Tangen..

NRK - Igår: 13:18

Vurderer testing ved arrangement

Regjeringen Vurderer bruk av koronasertifikater og testing ved inngangen til større utendørsarrangementer i sommer, opplyser kulturminister Abid Raja. – Vi må utrede mer hvordan vi praktisk og juridisk skal få det til, sier Raja..

E24 - I førrgår: 12:15

Smedvig-familien Vurderer å selge datasenteret Green Mountain

I 2009 ble datasenteret Green Mountain etablert på Rennesøy. Nå har det vokst seg så stort at Smedvig Vurderer å selge det - for et milliardbeløp..

NRK - 03 mai 21 kl. 15:31

EU Vurderer vaksine for ungdom

EUs legemiddelbyrå EMA Vurderer å vaksinere 12- til 15-åringar med Pfizer-Biontechs koronavaksine. USA gjer ei liknande vurdering. Ifølge EMA skal resultatet av vurderinga kome i juni, så sant det ikkje er naudsynt å hente inn fleire opplysningar..

NRK - 30 april 21 kl. 19:32

Politiet Vurderer å ta kontakt

Politiet Vurderer å ta kontakt med flere av gjestene etter smitteutbruddet på restauranten Toldboden i Ålesund for to uker siden. En video av folk som fester på restauranten blir spredt i sosiale medier..

E24 - 30 april 21 kl. 07:07

Vurderer å børsnotere Kongsberg Digital: – Etterspørselen etter løsningene er økende

Fem år etter at satsingen på industriell digitalisering ble sjøsatt som en egen virksomhet i konsernet, Vurderer Kongsberg Gruppen nå å børsnotere Kongsberg Digital..

E24 - 28 april 21 kl. 09:34

Vurderer hydrogenfabrikk i Kvinesdal: – Ser at planene for hydrogen akselerer i Norge

Hydrogenpro Vurderer å produsere grønt hydrogen i Kvinesdal sammen med Kvina Energy Park. – Vil nok ta litt tid å utvikle, sier konsernsjef Mårten Lunde i Hydrogenpro..

NRK - 07 april 21 kl. 12:00

Vurderer å utvide innreiseordning

Neste uke Vurderer regjeringen å utvide innreiseordningen for arbeidsreisende ytterligere, opplyser statsminister Erna Solberg (H). – Vi Vurderer å utvide ordningen ytterligere i neste uke. Det overordnede målet er i første omgang å prioritere utenlandske arbeidstakere som kan bidra til å gjøre tapet av verdiskaping og jobber minst mulig innenfor de rammer som følger av smittevernhensyn, sa Solberg i onsdagens redegjørelse for Stortinget om gjenåpning av samfunnet..

NRK - 27 april 21 kl. 18:53

Vurderer evakuering av boliger

Politiet Vurderer evakuering av boliger etter utslipp av en farlig damp ved Fagerstand på Nesodden. – Gassen medfører middels fare for miljø- og helseskader, og stor fare for brann og eventuelt eksplosjon, sier politiets operasjonsleder Tom Sandberg til NTB..

VG - 27 april 21 kl. 13:39

Norge Vurderer corona-krisehjelp til India

India har for øyeblikket det verste covid-19-utbruddet i verden og får hjelp fra flere nasjoner. Norge Vurderer også om de også skal bidra..

E24 - 27 april 21 kl. 08:51

Hydro Vurderer å hente penger til hydrogen

Norsk Hydro Vurderer å hente kapital til satsinger på hydrogen, vindkraft og solkraft. Det skal også investere 2,5–3 milliarder kroner innen batterier..

NRK - 27 april 21 kl. 06:13

Vurderer TikTok-tiltak

Datatilsyna i Europa er uroa for personvernet til mindreårige, og Vurderer strengare reglar..

E24 - 26 april 21 kl. 07:52

Jordbærprodusenter Vurderer å droppe årets sesong

C oronastengte grenser gjør at norske bønder mangler arbeidskraft. Nå Vurderer enkelte å droppe jordbærsesongen.

Aftenposten - 26 april 21 kl. 07:52

Jordbærprodusenter Vurderer å droppe årets sesong

Coronastengte grenser gjør at norske bønder mangler arbeidskraft. Nå Vurderer enkelte å droppe jordbærsesongen.

NRK - 26 april 21 kl. 07:37

Vurderer å droppe årets sesong

Enkelte jordbærprodusentar Vurderer å droppe årets sesong då stengde grenser gjer at dei manglar arbeidskraft, melder Drammens Tidende. Jordbæra er modne om eit par månadar, men produsentane slit med å få inn arbeidskrafta dei treng..

VG - 21 april 21 kl. 19:52

Beauty Medical Oslo Vurderer søksmål mot Fim: – Folk er redd for å bevege seg inn dørene her

Etter to fellelser sier eier av Beauty Medical Oslo at hun er i kontakt med advokater, og Vurderer å gå rettslige skritt mot Fim..

VG - 21 april 21 kl. 09:36

FHI: Vurderer vaksinering av russ

Avgangselever i kommuner med mye smitte kan bli flyttet fram i vaksinekøen. FHI Vurderer å bruke vaksiner for å styre smittespredningen..

Dagbladet - 21 april 21 kl. 09:06

Trump: - Vurderer seriøst å stille til valg igjen

I sitt første intervju med et stort nyhetsnettverk siden han forlot Det hvite hus, sier USAs tidligere president Donald Trump at han seriøst Vurderer å stille til valg igjen i 2024..

NRK - 18 april 21 kl. 15:10

Vurderer evakuering fra gressbrann

I Kongsberg Vurderer politiet å evakuere flere bolighus på grunn av en gressbrann langs toglinjen ved Meheiaveien. Togtrafikken forbi stedet er også stanset..

Aftenposten - 1 time siden

Sjetteklassing kan bli siktet for tre drapsforsøk. Etterforskere Vurderer video som jenta publiserte.

To elever og en voksen person ble skutt og såret på en ungdomsskole i Idaho i USA torsdag..

NRK - 4 timer siden

Smitta etter privat fest

Minst ti personer er smittet av korona etter private fester i Hemsedal sist helg. De testet positivt etter at de hadde reist hjem, men skal ikke ha vært særlig interesserte i å dele informasjon med smittesporerne fra Hemsedal, skriver Hallingdølen. Ifølge ordfører Pål Rørby var noen så ufine at kommunen Vurderer politianmeldelser..

Aftenposten - 6 timer siden

De blir mindre syke, men FHI Vurderer likevel vaksinering av barn. Her er alt du trenger å vite.

Pfizer og Moderna tester koronavaksinen på barn ned til seks måneder. Barnelege Astrid Rojahn mener barn bør få vaksinen….

VG - 16 april 21 kl. 14:23

Bergen gjenåpner - Vurderer nye tiltak

Samtidig som gjenåpningen starter, Vurderer Bergen å innføre nye tiltak for å slå ned på økende smitte byen. Allerede mandag kan det komme nye tiltak..

NRK - 9 timer siden

FHI Vurderer å vaksinere barn

Pfizer og Moderna tester koronavaksinen på barn ned til seks måneder. Barnelege Astrid Rojahn mener barn bør få vaksinen i Norge. I dag er det ingen friske under 18 år som får tilbud om koronavaksine.

E24 - 16 april 21 kl. 06:19

Australia Vurderer å åpne for at vaksinerte kan reise

Australias statsminister Scott Morrison Vurderer å åpne opp for å tillate fullvaksinerte statsborgere å reise utenlands..

E24 - 16 april 21 kl. 06:06

Norske Skog og Borregaard Vurderer CO₂-fangst: Inngår avtale med Equinors CO₂-lager

Industri i Fredrikstad, Sarpsborg og Halden Vurderer å lagre CO₂ på norsk sokkel. Nå inngår de intensjonsavtale med Equinor, Shell og Total..

NRK - 19 timer siden

Kan anmelde flere smittede

Hemsedal kommune Vurderer å anmelde flere koronasmittede som har nektet å samarbeide med smittesporere. Minst ti personer er smittet av viruset etter private fester i helgen, melder Hallingdølen..

NRK - 15 april 21 kl. 14:50

WHO: - Danmark kan gi bort doser

Danmark Vurderer å gi ubrukte AstraZeneca-doser til fattige land, ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO). Onsdag erklærte danske myndigheter at de ikke vil gjenoppta bruken av AstraZenecas vaksine. Landet har omtrent 200.

Dagbladet - Igår: 23:18

Vurderer bruk i butikker

Statsminister Erna Solberg opplyser at regjeringen har ambisjoner om å bruke coronasertifikatet til mer enn bare større arrangementer, cruisereiser og pakkereiser..

NRK - Igår: 16:36

Canada godkjenner Pfizer til ungdom

Helsemyndighetene i Canada har i dag slått fast at koronavaksinen fra selskapet Pfizer kan brukes på ungdom fra 12 år og oppover. Forsøk viser at den er like trygg for unge som for eldre. Også USA og EU Vurderer vaksinen for så unge aldersgrupper..

Dagbladet - Igår: 15:12

Festivaler avlyser

Store festivaler avlyser, eller Vurderer å avlyse, etter regjeringens pressekonferanse i ettermiddag..

NRK - Igår: 14:26

Stavernfestivalen avlyst

Stavernfestivalen dropper årets festival. Også Palmesus i Kristiansand og Øyafestivalen i Oslo Vurderer nå å avlyse etter at kulturministeren la fram retningslinjene for utendørs arrangementer i sommer..

NRK - 14 april 21 kl. 19:47

Mange studenter Vurderer å gi opp

Én av fem studenter ved Universitetet i Bergen Vurderer å gi opp studiene. Årsaken er de uheldige konsekvensene av korona­pandemien, skriver Bergens Tidende..

VG - I førrgår: 19:58

Vurderer pengekrav mot ungdomspartier: – Helt utrolig

Fem ungdomspartier fikk utbetalt to millioner for mye fra Oslo kommune, men Kulturetaten krever ikke pengene tilbake. MDG synes det er en god idé å betale frivillig, mens andre partier vil at det sendes krav. KrFU har allerede vedtatt å betale..

E24 - I førrgår: 12:15

Smedvig-familien vil selge datasenteret Green Mountain

I 20009 ble datasenteret Green Mountain etablert på Rennesøy. Nå har det vokst seg så stort at Smedvig Vurderer å selge det - for et milliardbeløp..

NRK - 03 mai 21 kl. 18:26

Testar vaksinar på barn

Selskapet Novavax seier dei har sett i gang testar der dei gir vaksinen til barn og ungdommar mellom 12 og 17 år. Vaksinen er foreløpig ikkje godkjent for bruk nokon stad i verda. Men dei vil søke om godkjenning i løpet av året.

NRK - 11 april 21 kl. 08:27

Kina Vurderer å blande vaksiner

Kina Vurderer å blande ulike koronavaksiner for å øke effektiviteten til de kinesiske vaksinene, sier Kinas smitteverndirektør, Gao Fu. Teknologien som Kina har brukt er den tradisjonelle, mens vestlige vaksiner er framstilt med ny teknologi..

NRK - 01 mai 21 kl. 20:41

Knytter dødsfall til AstraZeneca

Legemiddelverket Vurderer det til å være sammenheng mellom AstraZeneca-vaksinen og dødsfallet til en kvinne på Tynset i starten av mars, skriver Bergens Tidende. Den 7. mars i år døde en Tynset-kvinne i 30-årene etter akutt sykdom, ti dager etter at hun ble vaksinert med koronavaksinen fra AstraZeneca.

E24 - 30 april 21 kl. 18:01

Jobbekspertene: Hva skal til for å si opp noen i prøvetiden?

Selskapets nyansettelse har ikke fungert. Med to måneder igjen av prøvetiden Vurderer de nå å si opp den nyansatte – men er det greit?.

Aftenposten - 30 april 21 kl. 17:38

Om fem uker vil vaksineringen skyte fart. FHI Vurderer nå å gi lettelser tre uker etter første dose.

De neste ukene vil mange få dose nummer to. Men fra 1. juni vil tempoet i nyvaksineringen skyte fart..

NRK - 30 april 21 kl. 13:56

Vurderer vaksinelettelser

FHI ser nå på om folk som har fått første vaksinedose for minst tre uker siden, skal få de samme lettelsene som fullvaksinerte, skriver VG. I dag regnes man som fullvaksinert to uker etter andre dose. Det er også bare de som har fått lettelser, selv om det foreløpig er lite de fullvaksinerte har lov til å gjøre..

VG - 30 april 21 kl. 13:37

FHI: Vurderer lettelser for deg med bare ett vaksinestikk

FHI ser nå på om folk som har fått første vaksinedose for minst tre uker siden, skal få de samme lettelsene som fullvaksinerte..

VG - 30 april 21 kl. 13:37

FHI: Vurderer lettelser allerede etter første vaksinedose

FHI ser nå på om folk som har fått første vaksinedose for minst tre uker siden, skal få de samme lettelsene som fullvaksinerte..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt