NRK > Nyheter

Søndag, 25 Juli, 17:29

NRK - 04 mai 21 kl. 11:39

Over 100 smitta knytt til Toldboden

Ålesund kommune fekk i går kveld melding om sju nye smitta. To av dei har relasjon til utbrotet ved Vard Brattvåg og begge har vore i karantene. Det er no totalt 18 smitta relatert til dette utbrotet, 17 av dei er arbeidarar relatert til verftet. Smitteutbrotet ved Vard Brattvaag har så langt ukjend smittekjelde. I tillegg er fem personar, som har relasjon til det pågåande utbrot ved Jugendbyen barnehage, smitta.
Les mer på NRK


Les mer om:
Vard Brattvåg, Vard Brattvaag, Jugendbyen, Tommeliten, Toldboden, Subsea

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Over, 100, smitta, knytt, til, Toldboden
NRK - 03 april 21 kl. 17:39

16 smitta knytt til Setermoen leir

Utbrotet av koronasmitte knytt til Setermoen leir har no 16 påvist smitta. Det skriv Bardu kommune på si nettside. To av dei smitta er på leiren, medan resten er i heimkommunane sine rundt om i landet.

NRK - 06 mai 21 kl. 08:49

30 smitta i Stavanger og Sandnes

Siste døgn er 19 registrert smitta med koronavirus i Sandnes, medan 11 er registrert smitta i Stavanger, totalt 30. Dei aller fleste er i aldersgruppa 10–19 år og knytt til utbrotet blant russen..

NRK - 18 mai 21 kl. 12:04

13 nye smitta i Bergen

Det er registrert 13 nye smitta i Bergen. Totalt var det 797 som testa seg, noko som er det lågaste sidan 21. februar.

NRK - 16 juli 21 kl. 15:17

Over hundre blir testa i dag

Molde har til saman hatt fem nye smitta dei siste dagane, tre av tilfella er så langt påvist å vere av deltavarianten. I dag blir over hundre testa i Molde. Neste veke er det Jazzfestival, og Molde kommune oppfordrar alle til å halde avstand og vere heime om dei merkar symptom.

NRK - 19 juli 21 kl. 18:51

4 nye smitta etter utbrot på Gran

Dei siste dagane har ytterlegare fire personar testa positivt etter smitteutbrotet på Hadeland. Kommunen ventar fleire smittetilfelle i dagane som kjem. – Det er ikkje uventa at vi har fått nokre nye smittetilfelle.

NRK - 01 mars 21 kl. 13:55

50 smitta ved byggeplass

Talet på koronasmitta personar knytt til eit utbrot ved byggeplassen til eit Stordalen-hotell på Solli plass i Oslo har no stige til 50, melder VG. Torsdag vart det meldt at 33 personar var smitta i utbrotet. Det jobbar om lag 250 personar på byggeplassen..

NRK - 10 mai 21 kl. 14:51

Mannskap på skip smitta

Eit skip som høyrer heime i Giske kommune, har fått koronasmitte om bord, melder kommunen i ei pressemelding. Skipet er ute på fiske, og ni personar har testa positivt på hurtigtest om bord. Dei smitta har ingen eller milde symptom.

NRK - 16 mai 21 kl. 23:36

Skoleklasse i karantene i Ålesund

Ålesund kommune melder søndag kveld om to nye tilfelle av koronavirus. Smittesporing er i gang, og har så langt ført til at ein 1. klasse ved Fagerlia videregående skole er sett i karantene.

NRK - 20 juni 21 kl. 16:26

12 smitta i Saltdal

Tolv personar er smitta i Saltdal kommune i Nordland. Smitten er knytt til heimetenesta og ein barneskule. Smittevegen er ukjend..

NRK - 02 mars 21 kl. 22:03

Ti smitta av mutert virus i Arendal

Ti personar er smitta av ein mutert variant av koronaviruset, det stadfestar ordførar Robert Cornels Nordli til NRK. Ordføraren seier at alle dei smitta har kjent smitteveg, og at smittesporingsteamet har oversikt over situasjonen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Ein person frakta med luftambulanse

Ein person er frakta med luftambulanse til Ullevål universitetssjukehus etter ei utforkøyring på E16 ved Langsjøodden i Ringerike. Vedkommande betraktast som alvorleg skada. Tre personar var i bilen, opplyser Sør-Aust politidistrikt på Twitter.

NRK - 30 minutter siden

Torevêret bevegar seg nordaustover

– Det er fjellområda sør i Trøndelag og nord i Innlandet som får det verste torevêret no, seier Martin Granerød. Han er vakthavande meteorolog ved Meteorologisk institutt. Vêret beveger nordaustover og det ser ut som om det vil halde seg søraust for Trondheim.

NRK - 2 timer siden

Amper stemning mellom fotballfans

Det har vore eit samanstøyt mellom Vålerenga- og Lyn-supporterar utanfor Bislett stadion søndag, i forkant av første runde av cupen. Ifølge eit vitne NRK har snakka med sat Lyn-fans i alle aldrar på uteserveringa til Bislett Bad då dei plutseleg blei angripne av ei gruppe Vålerenga-fans. Det skal ha blitt kasta nødbluss og flasker mot Lyn-fansen.

NRK - 1 time siden

VIF-supporter arrestert

– Ein risikosupporter frå VIF har slått ein supporter frå Lyn. Mannen er pågripen og blir køyrt i arrest, melder Oslo-politiet på Twitter. Den fornærma er køyrt til legevakt for sårbehandling i hovudet..

NRK - 2 timer siden

Masseslagsmål mellom fotballfans

Det har vore eit samanstøyt mellom Vålerenga- og Lyn-supportarar utanfor Bislet stadion laurdag, i forkant av første runde av cupen. Ifølge eit vitne NRK har snakket med kasta Vålerenga-fans bluss og flasker mot Lyn-fansen. Minst ein Lyn-supporter er skada.

NRK - 2 timer siden

Tatt med narkotika i bilen

Politiet har stoppa ein bil på E6 i Fauske i Nordland laurdag. Føraren, ein mann i 50-åra, hadde ikkje gyldig førarkort, og mistenkast også for ruskøyring. Politiet fann også narkotika i bilen, og det opprettast sak på hendinga..

NRK - 2 timer siden

Skogbrann herjer på Sardinia

Minst 400 har måttet evakuere som følge av skogbranner som herjer på middelhavsøya Sardinia i Italia. Slukningsarbeidet vanskeliggjøres av vind, og skogbrannfaren beskrives som «ekstrem». Ingen mennesker er imidlertid meldt skadd eller omkommet..

NRK - 2 timer siden

28 bortførte studentar frigitt

28 studentar som blei bortført i Nigeria i juli, er frigitt av kidnapparane sine. Desse var blant dei 121 studentane som blei tatt frå ein internatskule 8. juli.

NRK - 3 timer siden

Treåring påkjørt på gårdsplass

Et barn på tre år er blitt påkjørt inne på en gårdsplass i Koddvåg. Barnet er bevisst men har en del smerter, og fraktes til Nordlandssykehuset i Bodø for videre undersøkelser. De involverte er nært beslektet.

NRK - 3 timer siden

Påkjørt på gårdsplass

Barn på tre år er blitt påkjørt inne på en gårdsplass i Koddvåg. Vedkommende er bevisst men har en del smerter. Fraktes til Nordlandssykehuset Bodø, for videre undersøkelser.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt