Toldboden

Fredag, 25 Juni, 15:25

Nyheter om Toldboden

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 04 mai 21 kl. 11:39

Over 100 smitta knytt til Toldboden

Ålesund kommune fekk i går kveld melding om sju nye smitta. To av dei har relasjon til utbrotet ved Vard Brattvåg og begge har vore i karantene. Det er no totalt 18 smitta relatert til dette utbrotet, 17 av dei er arbeidarar relatert til verftet.

NRK - 29 april 21 kl. 19:33

Ålesund melder Toldboden

Ålesund kommune har valt å stenge Toldboden i ei veke for brot på smittevernreglane i perioden 16. -18. april.

NRK - 14 mai 21 kl. 13:36

Over 150 smitta knytt til Toldboden

Minst 150 personar har fått covid-19 på grunn av utbrotet på Toldboden i Ålesund. Kommuneoverlegen i Ålesund, Olav Mestad, seier det også kan vere snakk om endå fleire som er busett i andre kommunar og dermed ikkje blir registrert..

NRK - 29 april 21 kl. 20:03

Politianmelder og stenger spisested

Ålesund kommune stenger restauranten Toldboden for brudd på smittevernregler. Selskapet bak politianmeldes. – Vi har aldri hatt så mange smittede før i Ålesund.

NRK - 16 juni 21 kl. 17:12

Utested nekter å betale korona-bot

Utestedet Toldboden var senteret for et stort korona-utbrudd i Ålesund tidligere i år. Ålesund kommune politianmeldte restauranten, og i begynnelsen av juni ble restauranten ilagt en bot på 75.000 kroner for brudd på covid-forskriften helgen 16.

NRK - 10 mai 21 kl. 14:51

Mannskap på skip smitta

Eit skip som høyrer heime i Giske kommune, har fått koronasmitte om bord, melder kommunen i ei pressemelding. Skipet er ute på fiske, og ni personar har testa positivt på hurtigtest om bord. Dei smitta har ingen eller milde symptom.

NRK - 09 mai 21 kl. 21:37

To døgn utan smitte

Dei siste to døgna er det ikkje registrert nye smitta i Ålesund, opplyser kommunen. Utbrota etter Toldboden er under kontroll og smittesituasjonen er stabil..

NRK - 06 mai 21 kl. 13:10

Varsel om fest vart ikkje følgt opp

Ein forbipasserande varsla Ålesund kommune med gjentekne meldingar om festen på utestaden Toldboden. Kommunen rykte ikkje ut, og no er 100 personar koronasmitta. Ei misforståing førte til at varselet ikkje vart følgt opp, seier kommunen..

Dagbladet - 04 mai 21 kl. 12:55

100 smittet etter restaurant-utbrudd

Utbruddet ved restauranten Toldboden i Ålesund vokser. Kommunen omtaler det som en «massesmitte-hendelse»..

NRK - 01 mai 21 kl. 22:48

Fem nye smittede i Ålesund

Det er registrert fem nye koronasmittede i Ålesund lørdag. Tre av dem er knyttet til utbruddet ved Toldboden. Totalt kan over 60 smittetilfeller knyttes til restauranten, ifølge Ålesunds ordfører.

NRK - 01 mai 21 kl. 22:30

Stengjer to barnehagar

Dei to barnehagane Jugendbyen og Veslefrikk i Ålesund stengjer på grunn av koronasmitte. Alle barn og tilsette med familiar ved Jugendbyen barnehage i Ålesund er sett i karantene etter at ein tilsett har testa positivt. Ein person tilknytt Veslefrikk barnehage er også smitta, og også her er barn og tilsette i karantene.

NRK - 30 april 21 kl. 20:30

Ytterlegare to nye smitta i Ålesund

Ålesund kommune melder om seks nye smittetilfelle fredag, fire av dei melde NRK om tidleg på ettermiddagen. Tre av dei er relatert til smitteutbrotet i Stranda og var alle i karantene frå før av. Dei tre andre har samband med Toldboden-utbrotet..

NRK - 30 april 21 kl. 20:30

Seks nye smittede i Ålesund

Ålesund kommune melder om seks nye smittetilfelle fredag. Tre av dem er knyttet til utbruddet ved restaurant Toldboden. De tre andre tilfellene er relatert til smitteutbrudd på Standa.

NRK - 30 april 21 kl. 19:32

Politiet vurderer å ta kontakt

Politiet vurderer å ta kontakt med flere av gjestene etter smitteutbruddet på restauranten Toldboden i Ålesund for to uker siden. En video av folk som fester på restauranten blir spredt i sosiale medier..

VG - 29 april 21 kl. 20:15

Politianmelder restaurant etter smitteutbrudd i Ålesund

Ålesund kommune stenger restauranten Toldboden for brudd på smittevernregler. Selskapet bak politianmeldes etter et stort smitteutbrudd..

NRK - 29 april 21 kl. 09:34

17 smittede i Ålesund

Ålesund kommune har fått melding om 17 smittetilfeller i løpet av gårsdagen. 12 smittetilfelle er relatert til utbruddet ved Toldboden og Anno. Alle er definerte nærkontaktar.

NRK - 25 april 21 kl. 20:52

14 smittetilfeller i Ålesund

Ålesund har fått til sammen 14 smittetilfeller av koronaviruset søndag. Ni av disse kan knyttes til restauranten Toldboden. To av disse er ansatte ved restauranten.

NRK - 25 april 21 kl. 09:11

11 nye smittetilfelle i Ålesund

Laurdag vart det registrerert 11 nye smittetilfelle i Ålesund. Blant desse er to tilsette ved Toldboden, slik at fire tilsette no er smitta. – Det blir jobba intensivt med å få oversikt over smittesporinga, sier kommuneoverlege Olav Mestad,.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt