Klartale > Nyheter

Wednesday, 07 December, 19:02

Klartale - 26 sep 22 kl. 10:01

Nye problemer med BankID

– Det er dessverre problemer med BankID med app og kodebrikke for en del brukere. Vent litt før du forsøker igjen. Eller benytt BankID på mobil hvis det haster, står det på nettsidene til BankID.– Vi er på saken og retter så fort vi kan, skriver BankID.Også i forrige uke hadde tjenesten problemer.
Les mer på Klartale


Les mer om:
BankID

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nye, problemermed , BankID
NRK - 05 jul 22 kl. 13:00

BankID på mobil erstattes av BankID på app

I september begynner en gradvis utfasing av BankID på mobil. Erstatningen er BankID på app. Ambisjonen er at flere skal bruke BankID gjennom hele livet.

NRK - 22 sep 22 kl. 02:28

Fortsatt problemer for enkelte BankID-brukere

Natt til torsdag er BankID på mobil fortsatt utilgjengelig for enkelte Telenor- og Telia-kunder. Banken meldte onsdag kveld om tekniske problemer som rammet mobilkunder hos Telenor, Telia og Ice. Ved 2.

Klartale - 06 jul 22 kl. 08:29

BankID på mobil byttes ut med BankID på app

For å logge deg inn på nettbank bruker mange BankID på mobil. Det skal det nå bli slutt på. Bankene ønsker at det skal gå gjennom en app isteden.

NRK - 17 jul 22 kl. 09:06

BankID på mobil forsvinner

Digital betaling ved hjelp av BankID på mobil fases ut til fordel for ny app. Utfasingen starter i september. Det betyr at du framover må betale via app eller med kodebrikke, skriver NTB.

NRK - 07 nov 22 kl. 16:18

Problemer med BankID

Det er problemer med BankID på mobil for Telenor-kunder mandag ettermiddag, melder BankID på sine nettsider. – Benytt BankID med kodebrikke eller app hvis det haster, eller vent til feilen er rettet. Vi beklager!

NRK - 05 jun 22 kl. 09:48

Tiltalt for å bruke andres BankID til 30 billån

En mann i 40-årene må møte i Oslo tingrett, tiltalt for grovt bedrageri. Mannen skal ha fått billån på over 11 millioner kroner ved å bruke andres BankID. Svindelen skal ifølge tiltalen ha startet i desember 2016, og det siste tilfellet skal ha skjedd i januar 2020.

NRK - 21 sep 22 kl. 20:00

BankID har problemer

BankID på mobil for Telenor-, Telia- og Ice-kunder er ikke tilgjengelig onsdag kveld på grunn av tekniske problemer. Det skriver BankID i en driftsstatus på sine nettsider. (NTB).

NRK - 26 sep 22 kl. 09:29

Problemer med BankID

BankID med app og brikke og BankID-signering er utilgjengelig for enkelte brukere. Det melder tjenesten på sine nettsider. – Vi beklager problemene dette medfører og arbeider med å rette feilen, står det i en driftsmelding..

NRK - 19 okt 22 kl. 12:14

Dnb: BankID-problemer

Dnb melder at de har problemer med bankID. Det fører til problemer med innlogging, overføringer og betalinger i nettbanken..

E24 - 17 jul 22 kl. 09:36

BankID på mobil forsvinner – fremover må bruke app eller kodebrikke

Digital betaling ved hjelp av BankID på mobil fases ut til fordel for ny app. Utfasingen starter i september, og målet er at BankID skal kunne brukes livet ut..

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 2 timer siden

Nordmenn er opptatt av Putin, Wordle og mye annet

Krig, korona og et ordspill. Vi lurer på en hel del og tar til søke-motoren Google for å finne svar.– Dette har vært et urolig år, sier Sondre Ronander til nyhetsbyrået NTB.

Klartale - 3 timer siden

Ber politiet se på saken mot Antonsen igjen

Avisa Aftenposten skriver onsdag at Ali ber politiet jobbe videre med saken. Den ble lagt bort av politiet 18. november.

Klartale - 3 timer siden

Demokratene sikret seg flertall i Senatet

Warnock ble møtt med jubel etter valget. Da kom han til en stor sal i sentrum av byen Atlanta. Det var sent tirsdag kveld i USA.

Klartale - 6 timer siden

Snart må du også tenke på jorda når du spiser

Fisk, grovt brød og grønnsaker. Det er bra for deg. I framtiden kommer nye råd om kosthold.

Klartale - 6 timer siden

Mer enn 150 personer skadd etter togkrasj

Ulykken skjedde da et tog kjørte inn på stasjonen utenfor byen Barcelona. Det krasjet inn i et tog som sto hadde stanset, ifølge avisa El Mundo. Togene var på vei i samme retning.

Klartale - 7 timer siden

Hva tjener statsminister Støre?

Skatte-listene 2021 er nå offentlige. Da kommer også folks formuer og inntekt fram. Jan Christian Vestre er næringsminister.

Klartale - 8 timer siden

Trusler stenger barnehage

Noen truet flere ansatte i en barnehage. Barnehagen i Kongsvinger er stengt, sier styrelederen i barnehagen.Det melder avisa Glåmdalen.

Klartale - 9 timer siden

Ekstreme folk skal ha planlagt å kuppe makta i Tyskland

Minst 25 personer er pågrepet. Politiet gikk til aksjon i hele Tyskland. Høyre-ekstreme planla å kuppe makta i landet, mener politiet.

Klartale - 9 timer siden

Guterres sier vi behandler naturen som et toalett

– Vi behandler naturen som et toalett. Det sa António Guterres under en klimakonferanse. Han er FNs general-sekretær.

Klartale - 10 timer siden

Ukens oppgave nr 48 - kt nr 48

Oppgaven BOKMÅL nummer 48 / 2022
.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com