Klartale > Nyheter

Saturday, 03 December, 20:57

Klartale - 26 sep 22 kl. 10:01

Nye problemer med BankID

– Det er dessverre problemer med BankID med app og kodebrikke for en del brukere. Vent litt før du forsøker igjen. Eller benytt BankID på mobil hvis det haster, står det på nettsidene til BankID.– Vi er på saken og retter så fort vi kan, skriver BankID.Også i forrige uke hadde tjenesten problemer.
Les mer på Klartale


Les mer om:
BankID

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nye, problemermed , BankID
NRK - 05 jul 22 kl. 13:00

BankID på mobil erstattes av BankID på app

I september begynner en gradvis utfasing av BankID på mobil. Erstatningen er BankID på app. Ambisjonen er at flere skal bruke BankID gjennom hele livet.

NRK - 22 sep 22 kl. 02:28

Fortsatt problemer for enkelte BankID-brukere

Natt til torsdag er BankID på mobil fortsatt utilgjengelig for enkelte Telenor- og Telia-kunder. Banken meldte onsdag kveld om tekniske problemer som rammet mobilkunder hos Telenor, Telia og Ice. Ved 2.

Klartale - 06 jul 22 kl. 08:29

BankID på mobil byttes ut med BankID på app

For å logge deg inn på nettbank bruker mange BankID på mobil. Det skal det nå bli slutt på. Bankene ønsker at det skal gå gjennom en app isteden.

NRK - 17 jul 22 kl. 09:06

BankID på mobil forsvinner

Digital betaling ved hjelp av BankID på mobil fases ut til fordel for ny app. Utfasingen starter i september. Det betyr at du framover må betale via app eller med kodebrikke, skriver NTB.

NRK - 07 nov 22 kl. 16:18

Problemer med BankID

Det er problemer med BankID på mobil for Telenor-kunder mandag ettermiddag, melder BankID på sine nettsider. – Benytt BankID med kodebrikke eller app hvis det haster, eller vent til feilen er rettet. Vi beklager!

NRK - 05 jun 22 kl. 09:48

Tiltalt for å bruke andres BankID til 30 billån

En mann i 40-årene må møte i Oslo tingrett, tiltalt for grovt bedrageri. Mannen skal ha fått billån på over 11 millioner kroner ved å bruke andres BankID. Svindelen skal ifølge tiltalen ha startet i desember 2016, og det siste tilfellet skal ha skjedd i januar 2020.

NRK - 21 sep 22 kl. 20:00

BankID har problemer

BankID på mobil for Telenor-, Telia- og Ice-kunder er ikke tilgjengelig onsdag kveld på grunn av tekniske problemer. Det skriver BankID i en driftsstatus på sine nettsider. (NTB).

NRK - 26 sep 22 kl. 09:29

Problemer med BankID

BankID med app og brikke og BankID-signering er utilgjengelig for enkelte brukere. Det melder tjenesten på sine nettsider. – Vi beklager problemene dette medfører og arbeider med å rette feilen, står det i en driftsmelding..

NRK - 19 okt 22 kl. 12:14

Dnb: BankID-problemer

Dnb melder at de har problemer med bankID. Det fører til problemer med innlogging, overføringer og betalinger i nettbanken..

E24 - 17 jul 22 kl. 09:36

BankID på mobil forsvinner – fremover må bruke app eller kodebrikke

Digital betaling ved hjelp av BankID på mobil fases ut til fordel for ny app. Utfasingen starter i september, og målet er at BankID skal kunne brukes livet ut..

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 14 timer siden

Restauranter skriker etter folk til å jobbe

– Få elever begynner på restaurant- og matfag, og mange slutter. Bransjen sliter med å skaffe folk. Det skrev avisa Nationen i en leder.

Klartale - 15 timer siden

Dag 3: Julemarked

3. desember.For mange er det en nødvendighet å få dratt på julemarked før jul.

Klartale - Igår: 16:00

Hvordan gikk egentlig Black Week?

Årets julegavehandel er fullt i gang. Forrige uke var det en stor handledag på Black Friday. Mange butikker kjørte Black Week hele uka.

Klartale - Igår: 13:29

Det ble satt 58 varmerekorder i november

Målinger av temperaturer i Norge startet i 1900. Årets november er den tiende varmeste siden det. Det har vært en varm måned i mesteparten av landet, men unntak av Troms.

Klartale - Igår: 13:05

Vil ta vare på informasjonen du legger ut på nett

Justis- og beredskaps-minister Emilie Enger Mehl holder pressekonferanse fredag. Hun skal snakke om Politiets sikkerhets-tjeneste (PST). Hedvig Moe er også tilstede.

Klartale - Igår: 12:03

Undersøker hvorfor bro kollapset

15. august raste Tretten bru i Øyer kommune. Statens havarikommisjon har sjekket hvordan det skjedde.

Klartale - Igår: 11:00

Er kritikken mot Qatar rasistisk?

Lise Klaveness Norges er president i Norges Fotball-forbund (NFF). Klaveness og NFF har fått meldinger fra norske minoritets-ungdommer. Det fortalte Klaveness i et intervju med nyhetsbyrået NTB forrige uke.

Klartale - Igår: 10:49

Silo har eksplodert

– Nødetatene på vei til Tretjerndalsveien etter at en silo har eksplodert. Personskader kjent, men ukjent skadegrad, skriver Øst politidistrikt på Twitter.– Vi ble ringt klokken 10.

Klartale - Igår: 10:40

Ber om fengsel for kvinne etter hundeangrep

Det har pågått en rettssak mot en kvinne etter at hunden hennes drepte et barn. Kvinnen var farmoren til barnet på ett og et halvt år. Aktor ber om at kvinnen dømmes til seks måneder i fengsel.

Klartale - Igår: 09:55

Slik har andre uka med fotball-VM vært

Søndag 20. november startet kampen om å bli verdensmester i fotball for landslag.Klar Tale følger mesterskapet, men lager ingen saker med resultat hver dag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com