Problemer

Sunday, 19 May, 03:20

Nyheter om Problemer

NRK - 3 timer siden

Telenor-problemene er løst

Telenor hadde Problemer med mobilnettet i store deler av landet lørdag kveld. Feilen ble rettet litt før midnatt. Problemene rammet blant annet mobildatanettet og dukket opp ved 20-tiden.

NRK - 5 timer siden

Telenor-trøbbel påvirker ambulanser i Oslo

Telenor har Problemer med mobilnettet i store deler av landet. Kunder opplever blant annet trøbbel med anrop, og problemene rammer også ambulanser i Oslo. Pressevakt ved Oslo universitetssykehus, Anders Bayer, forteller til VG at de har mistet GPS-markeringer og ikke får sendt ut oppdrag til enkelte ambulanser.

NRK - 6 timer siden

Problemer med Telenors mobilnett

Telenor har Problemer med mobilnettet. Det påvirker kunder over hele landet. – Vi er ikke nede, men vi opplever ustabilitet i mobilnettet.

VG - 6 timer siden

Problemer for Telenor: Kunder over hele landet påvirket

Landets største digitale tjenesteleverandør har Problemer med mobilnettet. Det påvirker flere kunder over det ganske land..

Klartale - 28 apr 24 kl. 06:05

– For omtrent all natur er den største trusselen den samme

Klima og miljø har vært et tema i lang tid. António Guterres snakker om det stadig vekk; utslipp av klimagasser og hogging av skog.– Det kveler planeten vår, sier FN-sjefen.

Klartale - 14 maj 24 kl. 13:11

Klar Tales lydavis

Vil du høre på Klar Tale som lydavis? Det gjør du her ved å klikke på lenken til denne nettleserboka. Da får du tilgang på siste utgave av avisa Klar Tale.

NRK - 10 maj 24 kl. 07:32

Elon Musks hjernechip for mennesker støter på Problemer

Utviklingen av den første hjernechippen for mennesker har møtt på Problemer. Tråder som forbinder hjernen til en chip har begynt å trekke seg tilbake. Selskapet Neuralink, som eies av Tesla-gründer Elon Musk, har fått oppleve at det ikke kun er problemfritt å implantere en hjernechip i et menneske, skriver avisen Wall Street Journal.

NRK - 02 maj 24 kl. 14:44

Passasjerer måtte forlate Widerøe-fly

Passasjerer måtte forlate flyet, etter at et Widerøe-fly som skulle gå mellom Bergen og Kristiansand lufthavn Kjevik fikk Problemer. Brannalarmen skal ha gått på toalettet. Det skal ha skjedd før flyet lettet.

NRK - 02 maj 24 kl. 13:31

InnloggingsProblemer på Nav

På tjenestens nettsider står det at de har Problemer med innloggingen. «Enkelte selvbetjeningsløsninger kan også være utilgjengelige. Dersom du opplever Problemer anbefaler vi at du prøver igjen litt senere.

VG - 02 maj 24 kl. 08:58

Venter rentekutt hos naboen: – Vi har andre Problemer enn Sverige

Høyere arbeidsledighet og svak økonomi. Dette er Problemer Norge ikke har..

Klartale - 11 apr 24 kl. 10:57

Flere har Problemer med å betale

Én av fem av klarer ikke å betale en uplanlagt utgift på 20.000 kroner. De må enten ta opp lån eller selge ting de eier for å betale.

VG - 6 timer siden

Problemer for Telenor: Kunder over hele landet påvirket

Det påvirker privatpersoner og flere offentlige instanser, og Telenor selv har satt krisestab..

NRK - 28 apr 24 kl. 17:43

Luftambulansefly fikk Problemer

Søndag ettermiddag fikk et luftambulansefly Problemer, og måtte returnere til flyplassen i Tromsø. Nødetatene rykket ut, men forlot raskt stedet igjen. Det viste seg å være en teknisk feil på flyet, opplyser kommunikasjonsrådgiver i Luftambulansetjenesten HF, Elin Åsbakk Lind til NRK.

VG - 28 apr 24 kl. 16:47

Nødetatene rykket til Tromsø lufthavn - fly meldte om Problemer

Nødetatene rykket ut til Langnes lufthavn i Tromsø søndag ettermiddag. Et mindre fly meldte om Problemer..

NRK - 21 timer siden

Boeings romferd utsatt enda en gang

Den første bemannede oppskytingen med Boeings Starliner-kapsel til Den internasjonale romstasjonen (ISS) er utsatt nok en gang. Oppskytingen skulle ha skjedd mandag 7. mai.

VG - I førrgår: 09:31

Ekspertrådene: Akutthjelp for pollenplagene

Pollen-eksplosjonen skaper Problemer for èn million nordmenn. To ting er avgjørende for å minske pollenplagene, ifølge ekspertene..

E24 - I førrgår: 06:00

Grieg Seafoods driftsresultat faller i første kvartal

Lakseoppdretterens resultater trekkes ned av Problemer med fiskehelsen i Finnmark knyttet til parasitter, maneter og lave sjøtemperaturer..

NRK - 15 maj 24 kl. 11:07

Campingvogn brenner på E6 – satt sikkerhetssone

Det brenner i bil med campingvogn på E6 i nordgående retning ved Eidsvoll. Nødetatene er på vei og det vil føre til trafikale Problemer, skriver politiet på X. Brannvesenet skriver at det er satt sikkerhetssone og E6 blir sperret.

VG - 15 maj 24 kl. 09:52

Feide med tekniske Problemer

Dette påvirker innloggingen til blant annet skoleplattformen InSchool..

NRK - 15 maj 24 kl. 09:08

Skibladner klar for ny sesong

En nyoverhalt Skibladner er klar for årets sesong. Etter flere år med store Problemer, har Bjørn Blichfeldt, direksjonsformann i AS Oplanske Dampskibsselskap, gode nyheter om Mjøsas hvite svane. Gjennom vinteren er maskinen overhalt og en del slitedeler er skiftet ut.

Klartale - 15 maj 24 kl. 06:00

Tørke gir vannkrise i Mexico

Det er alvorlig tørke i Mexico. I områder i nordvest og midt i landet er tørken eksepsjonell. Det viser en oversikt fra landets meteorologiske institutt.

NRK - 15 maj 24 kl. 03:11

Ny utsettelse for oppskyting av bemannet Boeing-kapsel

Tekniske Problemer gjør at Boeing enda en gang har besluttet å utsette oppskytingen av den bemannede romkapselen Starliner til Den internasjonale romstasjonen. Et nytt forsøk på oppskyting er planlagt i Florida tidligst 21. mai klokken 16.

NRK - 05 apr 24 kl. 09:12

Fly med tekniske Problemer landet trygt

Nødetatene hadde fredag store ressurser på vei til Flesland etter melding om fly på vei landing hadde tekniske Problemer, skriver politiet. Flyet var ett passasjerfly med 13 passasjerer, og dette landet trygt uten Problemer. Nødetatene avsluttet..

NRK - 14 maj 24 kl. 13:58

Omstridt lovforslag i Georgia vedtatt

Georgias nasjonalforsamling sa tirsdag ja til en lov som betyr at virksomheter som finansieres med midler fra utlandet, blir stemplet som utenlandske agenter. Loven innebærer også at myndighetene kan kreve fullt innsyn i ikke-statlige virksomheter som får minst 20 prosent av sin finansiering fra utlandet. I Georgia gjelder dette spesielt uavhengige medier og sivile organisasjoner som driftes ved hjelp av midler fra vestlige institusjoner og stiftelser.

NRK - 14 maj 24 kl. 08:36

Venstre: Pøser på med oljepenger

– Som vi fryktet øker nå regjeringen oljepengebruken kraftig, sier Venstres nestleder og finanspolitiske talsperson Sveinung Rotevatn. – Vedum pøser på med oljepenger som kan gjøre det vanskeligere å sette ned renten for folks boliglån. I så fall vil folk sitte igjen med mindre hver måned, og få større Problemer med å få betale for ting som fotballtrening, kulturskole og ferier, fortsetter han..

NRK - 13 maj 24 kl. 16:52

BagasjeProblemer på Gardermoen

Mandag ettermiddag har det oppstått tekniske Problemer med bagasjeanlegget på Oslo lufthavn. I adgangshallen har det ansamlet seg store køer foran skrankene. Pressevakt i Avinor, Cathrine Framholt, bekrefter at det har oppstått utfordringer med bagasjeanlegget.

NRK - 13 maj 24 kl. 09:02

Store trafikale Problemer i Oslo-området

Mandag morgen kan det være lurt å ta seg god tid. Dette er det som skjer i trafikken nå: – Det er lange køer på E18 inn mot Oslo fra Asker (på bildet). – Utfordringer med bilberging på E18 i Operatunnelen gjør at høyre og midtre felt i retning Alnabru er sperret.

NRK - 12 maj 24 kl. 09:38

Motorsykkel har kollidert med elg

Nødetatene rykker ut til Tunhovdvegen i Nore og Uvdal etter en melding om en trafikkulykke. En motorsyklist har kollidert med en elg. Ifølge politiet, skal motorsyklisten være uskadet, men elgen er død i sammenstøtet.

VG - 12 maj 24 kl. 03:56

Norsk låtskriving vant. EBU tapte.

Norge tapte. Nordmenn vant. Og EBU har store Problemer..

NRK - 08 maj 24 kl. 12:19

Stengt for togtrafikk

Det er stengt mellom Drammen og Holmestrand etter Problemer med signalanlegget, melder Vy. Dermed står togene på deler av Vestfoldbanen..

Klartale - 08 maj 24 kl. 06:00

Hvorfor stemmer jenter og gutter på forskjellige partier?

Gutter og menn har sine egne Problemer. Og disse har vært hyppig diskutert i år. Men også når gutter legger stemmeseddelen i urna, skiller de seg fra jentene.

NRK - 08 maj 24 kl. 03:24

Boeng-oppskyting utsatt til tidligst neste uke

Boeings oppskyting av en bemannet Starliner-romkapsel som ble avlyst mandag på grunn av en feil med en ventil, blir utsatt til tidligst 17. mai. Nedtellingen til mandagens oppskyting ble avbrutt etter at en ventil på Atlas V-bæreraketten som skulle regulere trykket, åpnet og lukket seg så raskt at det ble skapt en høy lyd.

NRK - 08 maj 24 kl. 02:57

Flykaoset over på Heathrow

Londons største flyplass Heathrow melder at problemene for systemet for grensekontroll nå er løst og at trafikken vil gå som normalt onsdag morgen, skriver Reuters. Tirsdag kveld oppsto det Problemer på en rekke flyplasser i Storbritannia som følge av en feil på et datasystem som brukes i passkontrollen..

NRK - 08 maj 24 kl. 01:23

Brudd i lønnsforhandlingene for frisører

Det er brudd i lønnsforhandlingene for frisører mellom Fagforbundet og NHO Service og Handel. – Minstelønnsnivået til frisørene er såpass lavt at mange frisører har Problemer med å få boliglån, sier Fagforbundets forhandlingsleder Ingunn Reistad Jacobsen i en pressemelding natt til onsdag. Lønnsoppgjøret omfatter over 1200 frisører.

VG - 06 maj 24 kl. 22:20

Manchester United i kjempetrøbbel: – Ydmykende

(Crystal Palace – Manchester United 4–0, kampen pågår) Manchester United har bare vunnet en av de syv siste Premier League-kampene. Erik ten Hag er i store Problemer..

E24 - 26 mar 24 kl. 16:54

Problemer med kortbetaling for Sbanken-kunder

Kunder i Sbanken har tirsdag ettermiddag Problemer med å betale med debetkort. Kundene hadde også Problemer med Vipps, men dette er nå rettet..

NRK - 04 maj 24 kl. 09:01

Hermstad: Tobias er modig

– Jeg synes Tobias er modig som står fram med denne historien, og er veldig glad for at det gikk bra og at det går bra med ham i dag, sier MDG-leder Arild Hermstad. – Tobias sin historie viser hvor farlig dette kan være og vi må ta vare på alle som havner i Problemer med rus. Ikke straffe dem.

Aftenposten - 04 maj 24 kl. 08:00

Alle har hørt om trassalderen. Men kjenner du til «seksårskrisen»?

Sterke ord, Problemer med å sovne, raserianfall. Hvorfor blir seksåringen plutselig så rar?.

VG - 02 maj 24 kl. 21:16

Jobb nummer én er å gjøre folk trygge

Hovedstaden har alvorlige Problemer med kriminalitet. Det er et politisk ansvar å snu den skremmende utviklingen..

NRK - 02 maj 24 kl. 17:14

MC-ulykke i Bergen

Vest politidistrikt melder om en trafikkulykke med en motorsykkel i Grimesvingene i Bergen. Ifølge politiet er det mulig at en lastebil er involvert. MC-føreren er bevisst.

NRK - 02 maj 24 kl. 14:14

Nav.no fungerer igjen

Innloggingsproblemene på Nav.no er løst, melder pressekontakt i Nav. Brukere opplevde Problemer med påloggingen i rundt 45 minutter..

VG - 02 maj 24 kl. 13:18

InnloggingsProblemer på Nav.no: – Rammer alle

«Vi opplever for tiden Problemer med innlogging på nav.no» er meldingen vil møte hvis du prøver å logge inn nå..

Klartale - 02 maj 24 kl. 06:00

Hver dag blir 10.000 hanekyllinger avlivet

Når du spiser et egg, tenker du over hvordan produksjonen av egg foregår?Til eggproduksjon blir det brukt verpehøns. Hanene er det ingen bruk for.

NRK - 01 maj 24 kl. 16:04

Svensk cupfinale i fotball avbrutt etter at supportere ødela sikkerhetsnett

Spillerne i den svenske cupfinalen i fotball mellom Malmö og Djurgården måtte forlate banen underveis i annen omgang etter at fans hadde ramponert sikkerhetsnettet. Kampen ble stanset etter rundt et kvarters spill i annen omgang. Da var oppgjøret fortsatt målløst.

NRK - 30 apr 24 kl. 15:26

Full utrykning mot Flesland – fly landet trygt

Nødetatene rykket ut med store styrker til Flesland etter melding om et fly med mulige Problemer. Flyet har nå landet trygt, opplyser 110-sentralen til NRK. – Flyet har nå landet trygt og er på vei inn, sier Shahrooz Lahooti, vaktkommandør ved 110 Vest.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com