Problemer

Onsdag, 12 Mai, 18:52

Nyheter om Problemer

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 28 april 21 kl. 12:13

Problemer i tunneler på Østlandet

Det er tekniske Problemer i mange tunneler på Østlandet i formiddag, opplyser Vegtrafikksentralen Øst. Problemene med teknikken fører til Problemer med lyssignaler og bommer. Vegtrafikksentralen sier det jobbes med å rette feilen...

NRK - 3 timer siden

Store Problemer med BankID

Det er store Problemer med innlogging med BankID. Feilen er fortsatt ikke rettet. – BankID på mobil fungerer som normalt, så vi anbefaler at man bruker det i stedet hvis man må logge seg inn.

NRK - 18 timer siden

Problemer for Microsoft Outlook

Epost programmet Microsoft Outlook er rammet av Problemer over hele verden tirsdag. Det har kommet mange rapporter om at tekst forsvinner etter å ha blitt skrevet og at eksisterende meldinger ikke viser tekst. Microsoft undersøker hendelsen og tror det skyldes en Office-oppdatering, skriver ITNews..

Aftenposten - I førrgår: 07:00

Bør hun si på jobbintervjuet at hun har hatt psykiske Problemer? Dette svarer eksperten.

Hun har vært sykmeldt en lengre periode på grunn av psykiske Problemer. Hvor åpen bør hun være som jobbsøker?.

Aftenposten - 28 april 21 kl. 12:10

Tekniske Problemer i flere tunneler på Østlandet

Det er tekniske Problemer i mange tunneler på Østlandet onsdag formiddag, opplyser Vegtrafikksentralen Øst..

NRK - 2 timer siden

4 biler i trafikkulykke

4 biler skal være involvert i en trafikkulykke ved E6 på Abildsø. Det fører til store trafikale Problemer. Det har også vært en trafikkulykke på Hoffsveien.

Dagbladet - 11 timer siden

- Kan bare gå 20 meter

Minst 16 000 svensker har fått diagnosen «postcovid». Livet til Cecilia Chrapkowska er fremdeles preget av store Problemer - over ett år etter at hun fikk påvist covid-19..

NRK - Igår: 08:42

Hver fjerde skole måtte stenge

I vinter førte økt smittetrykk til at en av fire skoler var nødt til å stenge helt eller delvis. Hver sjette skole hadde Problemer med å få tak i elevene. I perioden 4.

NRK - Igår: 19:58

Ungdommer i kano i trøbbel

Sør-Øst politidistrikt melder om flere kanoer med ungdommer i som har havnet i Problemer. – De ropte om hjelp og det så ut til at de drev mot Tønsbergfjorden. Politi og båter sendt til stedet, skriver politiet på Twitter..

NRK - I førrgår: 11:22

Navalny-lege funnet

Legen som behandlet den russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj i Sibir er funnet i god behold. Det melder Lenta.ru og flere andre russiske nettsteder.

NRK - I førrgår: 11:22

Navalnyj-lege funnet

Legen som behandlet den russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj i Sibir er funnet i god behold. Det melder Lenta.ru og flere andre russiske nettsteder.

VG - I førrgår: 09:26

Legepresidenten: Fastlegeordningen renner ut mellom fingrene på oss

Krisen i fastlegeordningen har spredd seg over hele Norge. Bare 57 av landets 356 kommuner melder om greie rekrutteringsprosesser. 83 kommuner melder at de har store Problemer med å skaffe innbyggerne fastlege..

VG - 15 april 21 kl. 22:49

Tekniske Problemer rett før søknadsfristen

Samordna opptak har tekniske Problemer, halvannen time før fristen for å søke høyere utdanning går ut ved midnatt. Samordna opptak vurderer å forlenge fristen..

VG - 15 april 21 kl. 22:49

Samordna opptak utsetter søknadsfristen etter tekniske Problemer

Samordna opptak har tekniske Problemer, halvannen time før fristen for å søke høyere utdanning går ut ved midnatt. Nå forlenger Samordna opptak fristen..

VG - 07 mai 21 kl. 11:13

Overfladisk fra Kjøs-utvalget

Peder Kjøs hevder at studenter ikke har symptomer, men «de har bare en kjedelig hverdag». Å definere studenters Problemer som kjedsomhet kan oppfattes bagatelliserende, men også nedsettende og moraliserende..

VG - 06 mai 21 kl. 05:56

Mangler Johnson & Johnson-data fra USA: – Gjør det vanskeligere å ta en god vurdering

Johnson & Johnson-vaksinen har i stor grad blitt brukt på hjemløse og andre det er vanskelig å følge opp. Det byr på Problemer for de som nå skal vurdere vaksinen i Norge..

VG - 06 mai 21 kl. 05:56

Usikker på Johnson & Johnson-data fra USA: – Gjør det vanskeligere å ta en god vurdering

Johnson & Johnson-vaksinen har i stor grad blitt brukt på hjemløse og andre det er vanskelig å følge opp. Det byr på Problemer for de som nå skal vurdere vaksinen i Norge..

NRK - 04 mai 21 kl. 21:03

Stort nettangrep i Belgia

En nettleverandør som brukes av nasjonalforsamlingen, regjeringen, universiteter og forskningsinstitusjoner i Belgia, melder om et stort nettangrep. Flere kunder har mistet nettilgangen som følge av angrepet, opplyser selskapet Belnet. Belgiske medier melder at nettjenester knyttet til koronavaksinering var rammet av angrepet, og at påtalemyndighetens kontor i Brussel også hadde Problemer..

NRK - 10 april 21 kl. 10:10

Én av ti får langtidsvirkninger

Hver tiende person med mild covid-19 rammes av langtidsvirkninger, viser en svensk studie av koronasmittede sykehusansatte. De vanligste symptomene er tap av smaks- og luktesans, samt en følelse av å være sliten, men åtte måneder etter infeksjonen, hadde én av ti i studien moderate til alvorlige symptomer, kommer det fram i studien, som er publisert i det medisinske tidsskriftet JAMA. – Det er et høyt tall, og det er leit at det er såpass mange med symptomer som påvirker dem sosialt, hjemme og på jobben så lenge, sier Charlotte Thålin, som er legespesialist og ansvarlig forsker for studien.

Aftenposten - 30 april 21 kl. 20:56

KrF har to Problemer i abortdebatten

Det ene er Senterpartiets samvittighet. Det andre er KrFs eget abortstandpunkt..

VG - 30 april 21 kl. 08:38

Hva kan pandemien lære oss om psykiske lidelser?

Det siste året har samfunnet blitt stadig mer oppmerksom på de som faller utenfor samfunnet og ønsker hjelp fra psykolog. Men ideen om et psykologtilbud til alle som sliter er en unorsk, individualisert løsning på strukturelle Problemer..

NRK - 29 april 21 kl. 20:35

Lokkes med pot, smultringer og øl

I USA lokker enkelte vaksinasjonssentrene med gratis øl, smultringer og cannabis i forsøket på å få flest mulig amerikanere til å ta koronavaksine. Noen sentre lokker også med penger. I Detroit får alle som kjører noen til vaksinasjonssenteret 50 dollar rett i lomma.

E24 - 29 april 21 kl. 14:21

Kristin Skogen Lunds fire råd til unge ledere

Ikke la Problemer på jobben gå «rett inn i nervesystemet», advarer Schibsted-sjefen. Holder du dem litt på avstand, blir du mer robust som leder..

Aftenposten - 28 april 21 kl. 20:00

Massetesting i skolen reduserer ikke smitten

Problemer som følge av falske positive og falske negative tester, eksploderer i størrelse når man tester friske….

NRK - 27 april 21 kl. 11:53

Lastebil satte seg fast

En lastebil satte seg tirsdag formiddag fast under en bru i Sandnes, i enden av Oalsgata. Lastebilen har trolig klart å komme seg videre på egen hånd, da politiet ikke har mottatt noen meldinger om Problemer på stedet..

NRK - 25 april 21 kl. 06:25

Bolsonaro truer med hæren

Brasils president Jair Bolsonaro truer med å sette inn hæren mot koronanedstengningene dersom situasjonen kommer ut av kontroll. I et intervju med en TV-stasjon i Manaus gjentok han sin kritikk av tiltakene som lokale myndigheter har innført for å få bukt med koronapandemien. Han mener de skader mer enn de hjelper.

VG - 24 april 21 kl. 11:38

Kutt-trøbbel for OL-håpet: – Har ikke tid til dette nå

Den OL-aktuelle bokseren Mindaugas Gedminas (24) pådro seg et kutt i fredagens kamp mot Sam Hickey, og skaden kan i verste fall skape store Problemer med tanke på OL-kvalifiseringen i juni..

NRK - 02 april 21 kl. 00:35

Microsoft Problemer

Ifølge nettstedet Downdetector opplever Microsoft Problemer torsdag kveld, noe som ser ut til å ramme flere plattformer, Microsoft teams, office, Xbox-live, melder VG. Feilsøking pågår..

NRK - 01 april 21 kl. 23:40

Problemer med nettspiller i NRK

NRK har skjærtorsdag kveld Problemer med sin nettspiller på nrk.no. Vi jobber med å få løst saken..

Aftenposten - 23 april 21 kl. 20:34

Knovkoutseier for Bernard Torres: – Du verden som han leverte!

Bernard Angelo Torres (24) hadde ingen Problemer med å knuse colombianske Anuar Salas (33)..

VG - 23 april 21 kl. 20:34

Knovkoutseier for Bernard Torres: – Du verden som han leverte!

Bernard Angelo Torres (24) hadde ingen Problemer med å knuse colombianske Anuar Salas (33). Da Salas gikk ned for andre gang – i andre runde – stoppet dommeren kampen..

VG - 23 april 21 kl. 20:34

Knockoutseier for Bernard Torres: – Du verden som han leverte!

Bernard Angelo Torres (24) hadde ingen Problemer med å knuse colombianske Anuar Salas (33). Da Salas gikk ned for andre gang – i andre runde – stoppet dommeren kampen..

NRK - 22 april 21 kl. 05:19

En av fire henvisninger avvist

Nesten en firedel av unge og voksne som ble henvist til behandling for psykiske Problemer i 2020, ble avvist hos spesialisthelsetjenesten. 23 prosent av henvisningene ble avvist i 2020, mot 22 prosent i 2019, opplyser Helsedirektoratet til VG..

NRK - 29 mars 21 kl. 20:02

Tekniske Problemer med vaksinetall

Statistikken for koronavaksinasjon har tekniske Problemer mandag kveld. Problemene gjelder oppdatering av data i Nasjonalt vaksinasjonsregister SYSVAK. Statistikken oppdateres derfor ikke før problemet er løst.

Aftenposten - 20 april 21 kl. 18:00

Segberg med klar melding til konkurrentene: – AaFK er opprykksfavoritter

Erlend Segberg (24) har ingen Problemer med å ta favorittstempelet i 1..

VG - 20 april 21 kl. 08:20

Nær 1 av 4 avvist i psykisk helsevern i fjor

32.000 barn, unge og voksne som ble henvist til behandling for psykiske Problemer i 2020, fikk ikke innpass hos spesialisthelsetjenesten..

NRK - 06 mars 21 kl. 22:07

DataProblemer med Helsenorge.no

Helsenorge.no har lørdag kveld tekniske Problemer. For tiden er det ikke mulig å logge seg inn for å sjekke helseopplysninger eller få resultater av koronatester.

NRK - 06 mars 21 kl. 22:07

DataProblemer for Helsenorge.no

Helsenorge.no har lørdag kveld tekniske Problemer. For tiden er det ikke mulig å logge seg inn for å sjekke helseopplysninger eller få resultater av koronatester.

Aftenposten - 19 april 21 kl. 18:06

Folk som koser seg i parken i solen? Send politiet etter dem!

Parksmitte er antagelig en av pandemiens minste Problemer..

VG - 18 april 21 kl. 16:12

Kaotisk Grand Prix i Italia: Kjempetrøbbel for Mercedes

Etter 34 runder på den tradisjonsrike Imola-banen i Italia kom det røde flagget. Det kraftige regnværet har skapt store Problemer for Formel 1-førerne..

VG - 17 april 21 kl. 15:42

AstraZeneca-motstand i Sverige: Truer helsepersonell med søksmål

Svensk helseleder i Dalarna forteller om store Problemer blant eldre pasienter i Sverige. Vaksiner må kastes fordi eldre nekter å ta dem..

Aftenposten - 25 mars 21 kl. 18:37

I Miljøpartiet De Grønnes verden finnes bare to ordentlige Problemer

I Miljøpartiet De Grønnes verden finnes bare to ordentlige Problemer: Klimakrisen og sperregrensen..

VG - 16 april 21 kl. 15:38

Advarer mot krisepakke: – Alvorlig og veldig rart

Storklubben bak Holmenkollstafetten advarer alle landets idrettsklubber mot å tro at regjeringens siste krisepakke er like god som i fjor og mener «kompensasjonen» vil påføre dem store økonomiske Problemer..

NRK - 15 april 21 kl. 23:02

Utsatt frist for Samordna opptak

Fristen for å søke høyere utdanning gjennom Samordna opptak er utsatt til klokka 12 fredag på grunn av teknisk trøbbel, melder VG. Ifølge avisa har det vært Problemer med innlogging siden kl. 21.

NRK - 15 april 21 kl. 16:03

Brexit-Problemer for Norge

Samtidig som det planlegges å bygge batterifabrikker i Norge har NHO-bedrifter oppdaget en ulempe med brexitavtalen mellom EU og Storbritannia. Elbiler som selges i EU-land og Storbritannia med norske batterier vil bli rammet av en tollsats på 10 prosent fra 2027..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt