Nye

Tuesday, 26 October, 16:48

Nyheter om Nye

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 14 okt 21 kl. 15:27

Vil sikre god beredskap etter angrepet

Torsdag ble den Nye regjeringen presentert. Foran Slottet talte den Nye statsministeren, Jonas Gahr Støre. Han sa at dette er en spesiell dag å overta ansvaret på.

NRK - 21 okt 21 kl. 20:02

Over 50.000 Nye smittet i Storbritannia

For første gang siden juli har Storbritannia registrert over 50.000 Nye koronatilfeller på ett døgn. Myndighetene varsler ingen Nye tiltak.

Klartale - 13 okt 21 kl. 16:47

En ny vei for Norge

Det Nye samarbeidet og regjeringen startet med en slags skilsmisse. Arbeiderpartiet (Ap) og Senterpartiet (Sp) sto igjen sammen uten Sosialistisk Venstreparti. De måtte finne en plan for hvordan parforholdet skulle være videre.

NRK - Igår: 18:42

Nye studentboliger på Svalbard

Søndag åpnet Norges arktiske studentsamskipnad de Nye studentboligene på Svalbard. De Nye boligene er bygd som erstatning for boliger som lå i et rasutsatt område, hvor to personer omkom i skred i 2015. På grunn av komplikasjoner som følge av den tinende permafrosten i øyriket har byggeprosjektet kostet 400 millioner kroner..

NRK - I førrgår: 14:50

Fem Nye koronasmittede i Lyngdal

I løpet av helgen er det bekreftet fem Nye koronatilfeller i Lyngdal, som nå har 35 smittede i et pågående utbrudd. Det skriver Lister24. Smitteutbruddet knyttes til kommunens hjemmetjeneste, og blant de smittere er flere eldre beboere på et omsorgssenter.

E24 - 23 okt 21 kl. 07:03

Usikkert hva regjeringen skal gjøre med 4.000 Nye drosjeløyver

Den Nye regjeringen har lovet å stoppe frislippet i drosjenæringen, men vil få problemer med å trekke tilbake de Nye løyvene som allerede er utdelt..

NRK - 23 okt 21 kl. 04:55

4000 Nye drosjeløyve

Den Nye regjeringa har lovd å stoppe frisleppet i drosjenæringa, men vil slite med å trekke tilbake løyve som alt er delte ut. Sidan 1. november i fjor har det vore enklare å få drosjeløyve, noko som har ført til over 4000 Nye løyve, skriv Adressa..

NRK - 23 okt 21 kl. 00:40

642 Nye koronasmittede fredag

Økningen i antallet Nye koronasmittede fortsetter. Det siste døgnet er det registrert 642 Nye tilfeller i Norge. Det er 231 flere enn forrige fredag.

Klartale - 14 okt 21 kl. 12:00

Her kan du se den Nye regjeringen komme ut på Slottsplassen

Jonas Gahr Støre er klar for å bli Norges Nye statsminister. Erna Solberg er ferdig i jobben. Torsdag ble Støres regjering presentert.

NRK - 21 okt 21 kl. 10:29

Solberg angrep «ullen» plattform

Hurdalsplattformen til Arbeiderpartiet og Senterpartiet er svært lite konkret, fremholdt Høyres parlamentariske leder Erna Solberg i trontaledebatten i Stortinget i dag. Hun mener vi egentlig ikke vet så mye om kursen til den Nye regjeringen. – Vi vet lite om de konkrete forslagene, fordi vi sjelden har fått en mer ullen og mindre konkret redegjørelse, sa Solberg.

NRK - 06 okt 21 kl. 14:01

Nedgang i tallet på pasienter

Det har vært en nedgang i antall Nye pasienter innlagt i sykehus siste tre uker. Det er foreløpig rapportert om 52 Nye pasienter innlagt i sykehus med covid-19 som hovedårsak i uke 39, etter 62 i uke 38 og 77 i uke 37, skriver FHI i ukesrapporten. Vaksinasjonsstatus var tilgjengelig for 46 Nye pasienter innlagt med covid-19 som hovedårsak i uke 39.

NRK - 20 okt 21 kl. 00:20

608 Nye koronasmittet siste døgn

Tirsdag ble det registrert 608 Nye koronatilfeller i Norge. Det er 18 flere enn forrige tirsdag. Den siste uka er det i snitt registrert 410 Nye smittede per dag.

Dagbladet - 3 timer siden

Slaktes: - Får lyst til å skrike

Den britiske avisa The Guardian er ikke imponert over det Nye Munchmuseet i Oslo og sparer ikke på kruttet når de omtaler det Nye bygget..

NRK - 6 timer siden

Nok en koronarekord i Russland

Russland har registrert 1106 koronarelaterte dødsfall det siste døgnet, det høyeste tallet siden pandemien startet. Det er registrert 36.446 Nye smittetilfeller, ifølge Reuters.

Aftenposten - 8 timer siden

«Som et illevarslende grått tårn». Britisk avis feller en nådeløs dom over Nye Munch.

Den britiske avisen The Guardian har besøkt Oslo og feller en brutal dom over det Nye Munchmuseet – både utvendig og….

NRK - Igår: 13:38

Ny russisk smitterekord

Mandag meldes det om 37.930 Nye koronatilfeller i Russland, det høyeste registrert siden pandemien tok til. Det er også registrert 1.

NRK - Igår: 04:52

Flertall for mer oljeleting

Flertallet av de spurte vil at Norge skal fortsette å lete etter olje og gass i Nye områder. I en meningsmåling i VG sier 54 prosent at det er enig i regjeringens politikk. 36 prosent er uenige i at Norge bør lete etter olje og gass i Nye områder..

NRK - Igår: 00:15

424 Nye koronasmittede søndag

Det siste døgnet er det meldt om 424 Nye koronatilfeller i Norge. Det er 215 flere enn forrige søndag. De siste sju dagene er det i snitt registrert 595 smittede per dag.

NRK - 17 okt 21 kl. 18:59

Estonia-videoer offentliggjort

Den svenske havarikommisjonen har offentliggjort alle videoopptakene fra de Nye dykkerekspedisjonene som ble gjort i juli ved Estonia-vraket, melder Sveriges Radio. Sju filmopptak er publisert på hjemmesiden til den estiske havarikommisjonen, – Vi er positivt overrasket over av siktforholdene var såpass bra. Det har jo vært et poeng å både kunne filme de to hullene, og de stedene som vi har bedømt som mer interessante, sier Jonas Bäckstrand fra den svenske havarikommisjonen til radiostasjonen.

NRK - Igår: 21:24

Tre Nye smittede i Skjåk

Det ble i går registrert tre Nye smittede i Skjåk. Det samlede tallet på smittede er nå 18 personer. Alle positive prøver er av personer med tilknytning til Skjåkheimen.

Aftenposten - Igår: 17:37

Israel vil bygge 1.300 Nye bosetterboliger på okkupert palestinsk land

Israel gir grønt lys til planer om å bygge over 1.300 Nye boliger i bosetningene på den okkuperte palestinske….

NRK - I førrgår: 15:12

Vil bygge Nye busetjar-bustadar

Israelske styresmakter kunngjer at dei vil byggje ytterlegare 1.300 bustadar i busetningane på den okkuperte palestinske Vestbredden. Godkjenninga av Nye bustadar i dei ulovlege busetningane var ikkje uventa, og fredag ytra USAs utanriksdepartement bekymring over byggjeplanane.

Aftenposten - I førrgår: 12:59

Høyre fyrer løs med 22 spørsmål til de Nye statsrådene i den første spørretimen

Høyre fyrer løs med 22 spørsmål til de Nye statsrådene i den første spørretimen..

NRK - I førrgår: 12:05

Nye flyangrep mot Tigray

Den etiopiske hæren innledet søndag Nye flyangrep mot mål i Tigray, opplyser myndighetene..

NRK - I førrgår: 00:55

543 Nye smittetilfeller lørdag

Det siste døgnet er det registrert 543 Nye koronasmittede i Norge. Det er 209 flere enn forrige lørdag. Den siste uka er det i snitt meldt om 564 smittede daglig.

E24 - I førrgår: 22:31

Nye metoder gjør det fortsatt mulig å gjemme penger i skatteparadis

Det blir stadig vanskeligere å skjule formuer i utlandet. Men Nye kreative metoder gjør det fortsatt fullt mulig..

Aftenposten - I førrgår: 22:31

Nye metoder gjør det fortsatt mulig å gjemme penger i skatteparadis

Det blir stadig vanskeligere å skjule formuer i utlandet. Men Nye kreative metoder gjør det fortsatt fullt mulig..

Aftenposten - I førrgår: 20:00

Skal Nye Nesna bli vellykket, vil det ganske sikkert gå utover naboutdanningene

Skal Nye Nesna bli vellykket, vil det ganske sikkert gå på bekostning av Nords gjenværende studiesteder..

NRK - I førrgår: 18:31

Trugar med Nye smitteverntiltak

Regjeringa i Austerrike vurderar Nye smitteverntiltak som berre skal gjelde dei som ikkje har vaksinert seg mot korona. Om ikkje presset på intensivavdelingane i landet går ned, vil dei uvaksinerte få mindre rørslefridom, skriv The Guardian..

NRK - 23 okt 21 kl. 13:46

Einárs musikk topper Spotify

Dagen etter at svenskene fikk beskjed om at rapperen Einár er skutt og drept, har musikken hans nådd Nye høyder på Spotify, Sju av de ti låtene øverst på spillelisten «Topp 50 Sverige» er Einárs Nye og gamle hits, skriver NTB..

VG - 23 okt 21 kl. 09:18

Den Nye sametingspresidenten om samehets: – Det spiser opp sjelen

– Samehets er samfunnsødeleggende, sier sametingspresident Silje Karine Muotka. Arbeidet mot hets er nevnt først i erklæringen til det Nye sametingsrådet..

NRK - 23 okt 21 kl. 04:33

Frykter Nye feil i Tengs-saken

Privatetterforsker Grete Strømme frykter at politiet vil gjøre Nye feil i etterforskningen av drapene på Birgitte Tengs og Tina Jørgensen. Hun pekte på den nå drapssiktede mannen for 25 år siden da hun var politisekretær i Haugesund, og sier hun frykter at dagens etterforskere ikke har full oversikt..

VG - 23 okt 21 kl. 04:33

Stjerneskuddet er Diors Nye ansikt

Tennisstjernen Emma Raducanu (18) er blitt Diors Nye ambassadør bare en måned etter at hun overraskende vant US Open..

NRK - 22 okt 21 kl. 21:48

Trumps Truth Social aksje til vêrs

På torsdag vart det kjent at selskapet Digital World Acquisition skal huse USAs tidlegare president, Donald Trump, sitt Nye sosiale medium Truth Social. Aksjen til selskapet har stige nesten 150 prosent på børs fredag, skriv DN. Det Nye selskapet skal lanserast som Trump Media & Technology Group, og har sagt at målet er «å skape ein rival til dei liberale media og slå tilbake mot teknologigigantane i Silicon Valley, som har brukt si makt til å stilne motstridane stemmer i USA.

Klartale - 08 okt 21 kl. 10:08

Mindre smitte og mindre sprit

Norge er åpent, og stadig færre blir smittet med korona-viruset.Det siste døgnet er det oppdaget 508 Nye smittede her i landet. Det er 73 færre enn samme dag i forrige uke.

NRK - 15 okt 21 kl. 11:34

Politiet vegrar seg for å ransake

Riksadvokaten sine Nye føringar om praktisering av ransaking og andre inngrep i mindre alvorlege narkotikasaker, har ført til at polititoppgåver ikkje kan bli utført. Mange politibetjentar fryktar å trå feil. Den Nye rapporten frå Statsadvokaten i Oslo og Aust politidistrikt viser at Riksadvokaten sine Nye føringar har skapt stor usikkerheit og gjer at politioppgåver ikkje blir utført, skriv Politiforum.

Klartale - 15 okt 21 kl. 09:57

Fortsatt mye smitte i verden

Det er stadig mindre korona-smitte i Norge. Samfunnet er åpent og vi kan leve som normalt. Årsaken er at veldig mange nordmenn er vaksinert.

NRK - 22 okt 21 kl. 12:08

92 Nye smittede i Bergen

De siste tre dagene er det meldt om 92 Nye smittetilfelleri Bergen. Tallene er jevnt fordelt over tirsdag, onsdag og torsdag. – Vi har hatt en økning i smittetilfeller i Bergen denne uken.

Klartale - 15 okt 21 kl. 08:41

Den Nye statsministeren reiser til Kongsberg

Onsdag kveld var det en stor politiaksjon på Kongsberg. Espen Andersen Bråthen gikk til angrep på flere personer. Han brukte pil og bue og to andre våpen.

NRK - 15 okt 21 kl. 07:25

Frykter overkjøring i sykehussaken

Venstre reagerer kraftig på at Norges Nye helseminister ikke avviser at Oslo-politikerne kan bli overkjørt i den betente sykehussaken. Det sier Venstres gruppeleder Hallstein Bjercke. Nye sykehus må godkjennes av Oslo bystyre, og et flertall har sagt at de er imot planene på Gaustad og vil bevare Ullevål sykehus.

NRK - 15 okt 21 kl. 05:15

Nok en dødsrekord i Russland

Russland registrerte torsdag 986 Nye dødsfall fra koronaviruset. Det er det høyeste tallet siden pandemien startet. Det ble samtidig registrert 31.

VG - 21 okt 21 kl. 16:16

Vil dempe engelsk i høyere utdanning

Den Nye studentministeren Ola Borten Moe (Sp) vil ta tak i disse sakene i sin Nye jobb: Mindre engelsk - og klapp på skuldrene til studenter som har jobb ved siden av..

Klartale - 14 okt 21 kl. 11:06

Dette er den Nye regjeringen

Jonas Gahr Støre er klar for å bli Norges Nye statsminister. Erna Solberg er ferdig i jobben. Torsdag ble Støres regjering presentert.

NRK - 21 okt 21 kl. 11:48

Nytt smittekart for Europa

Det Nye smittekartet over Europa viser at fleire land har blitt mørkeraude. Det er blant anna registrert smitteauke i blant anna Russland, Romania, Slovenia og Bulgaria. I Storbritannia har legeforeininga bede om Nye tiltak..

NRK - 21 okt 21 kl. 09:17

Maori generalguvernør i New Zealand

Cindy Kiro blei torsdag teken i eid som New Zealands Nye generalguvernør. Ho er den første med maori-bakgrunn i rolla. Ho blir dronning Elizabeths offisielle representant i New Zealand.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt