NRK - 04 mar 24 kl. 00:51

Leter etter savnet kvinne i Oslo

Politiet melder at de leter etter en savnet kvinne i området Rodeløkka i Oslo. De ber publikum ringe 02800 hvis de treffer henne. – Hun er sannsynligvis iført brun kardigan, grå joggebukse og sorte sko. Hun bruker prekestol, og har sannsynligvis med seg denne, skriver politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rodeløkka, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leter, etter, savnet, kvinnei , Oslo
NRK - 30 okt 23 kl. 10:51

Fortsetter søk i dag

Politiet gjenopptar søket etter en savnet spanske kvinne i Rauma i dag. Det skriver Åndalsnes Avis. En 75 år gammel kvinne fra Spania ble sist sett da hun skulle gå en populær rute over Romsdalseggen i juli.

NRK - 25 jan 24 kl. 13:01

Politiet leter fortsatt etter savnet mann

Politet leter fortsatt etter en mann som har vært savnet siden 12. januar. Onsdag kveld ble en kvinne i 40-årene pågrepet på en gård i Løten.

Klartale - 26 jan 24 kl. 09:45

Politiet vil varetekts-fengsle kvinne

En mann i 30-årene har vært savnet i rundt to uker i Løten. Det er i Innlandet.Politiet pågrep en kvinne i 40-årene onsdag kveld.

Klartale - 04 jan 24 kl. 12:50

Tror savnet kvinne kan ha blitt drept først

Den siktede kvinnen er fortsatt ikke funnet. Hun er mistenkt for å ha drept en mann. Han ble funnet død i Stavern tirsdag ettermiddag.

Klartale - 04 jan 24 kl. 12:50

Politiet undersøker om savnet kvinne kan ha blitt drept først

Den siktede kvinnen er fortsatt ikke funnet. Hun er mistenkt for å ha drept en mann. Han ble funnet død i Stavern tirsdag ettermiddag.

NRK - 25 jan 24 kl. 18:49

Forsvarer til den siktede Løten-kvinnen: – Hun nekter straffskyld

Løten-kvinnen som er siktet for frihetsberøvelse eller medvirkning til dette etter at en mann har vært savnet siden 12. januar, nekter straffskyld. Det er kvinnens forsvarer Jens-Henrik Lien som opplyser dette til NTB.

NRK - 25 jan 24 kl. 17:44

Løten-saken: Fortsatt ingen spor etter savnet mann – politiet har mange teorier

Mannen som har vært savnet i snart to uker i Løten, er fortsatt sporløst borte. Politiet er i ferd med å avhøre kvinnen som er siktet i saken. Kvinnen i 40-årene ble pågrepet onsdag kveld etter omfattende politiarbeid på en gård i Løten i Innlandet.

NRK - 12 nov 23 kl. 17:44

Væpnet politiaksjon: – Leter etter mann

Politiet leter etter en mann i Kronstad-området i Bergen. En mann i 40-årene skal ha blitt utsatt for trusler, melder BT. Politiet har væpnet seg og er ute med flere patruljer, sier operasjonsleder Dan Erik Johannessen i Vest politidistrikt.

NRK - 06 mar 24 kl. 16:25

Leter etter mann med kniv i Solheimsviken

I Solheimsviken i Bergen leter politiet etter en mann som går rundt med en kniv, melder Vest politidistrikt på X. Det skal ikke vært noen trusselsituasjon, men politiet leter etter mannen for å få kontroll på han..

NRK - 24 jan 24 kl. 19:18

Kvinne pågrepet i Løten – mann er savnet

En kvinne i 40-årene er siktet for frihetsberøvelse. En mann i 30-årene er savnet. Det kommer frem i en pressemelding onsdag kveld.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Qatar revurderer rollen som mekler mellom Hamas og Israel

Qatar revurderer rollen som mekler i samtalene om våpenhvile mellom Israel og Hamas, melder nyhetsbyrået Reuters. Qatars statsminister sjeik Mohammed bin Abdulrahman Al Thani forklarer det med at Qatars rolle blir misbrukt av enkelte politikere til gunst for egne politiske interesser. Qatar-statsministeren utdypet ikke utsagnet ytterligere, skriver Reuters.

NRK - 15 minutter siden

Truet beboere med jernstang

Politiet melder at de har pågrepet en mann i Bærum. Han skal ha truet flere beboere i et bofellesskap med en jernstang, opplyser de. Mannen skal ikke ha vært samarbeidsvillig, men pågripelsen gikk ifølge politiet for seg uten særlig dramatikk.

NRK - 30 minutter siden

Minst syv skal være drept etter israelsk luftangrep i Rafah

Minst syv personer skal være drept etter et israelsk luftangrep i Rafah, sør i Gaza. Det melder Al Jazeera, som viser til det palestinske nyhetsbyrået Wafa. Blant de drepte skal det ha vært tre barn..

NRK - 1 time siden

Mann pågrepet – skal ha viftet med revolver

Politiet i Oslo har pågrepet en mann utenfor en dagligvarebutikk i Storgata. Han skal ha viftet med en revolver. – Det var flere personer i området, men ingen er skadet.

NRK - 1 time siden

Svensk IS-kriger dømt til fengsel – voldtok barnebrud 100 ganger

En svensk IS-kriger som giftet seg med et barn i Syria er dømt til 10 års fengsel i Sverige, skriver Expressen. Mannen skal ha voldtatt sin barnebrud rundt 100 ganger. Den 12 år gamle jenta var datter av en svensk kvinne, som også hadde tilsluttet seg IS.

NRK - 1 time siden

Politijakt pågår i Bollnäs i Sverige – rundt 60 personer er stengt inne

Rundt 60 personer er innestengt i et konferanselokale i Bollnäs i Sverige som følge av en pågående politijakt. Politiet leter etter en bevæpnet person. Ingen skal være skadd eller pågrepet.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj: Ukraina har angrepet russisk flyplass på Krim

Onsdag formiddag meldte ukrainske medier at ukrainske styrker sammen med etterretningstjenesten sto bak et droneangrepet på den russiske flybasen Dzjankoi på Krim. Onsdag kveld bekreftet president Zelenskyj angrepet da han talte via videolenke til EU-toppmøtet i Brussel. – I dag lyktes våre forsvarsstyrker å ramme et av okkupantenes viktige militær anlegg på Krim.

NRK - 2 timer siden

Funn av død person i Sande på Sunnmøre

Politiet melder at det er gjort funn av ein død person i vatnet i Gursken i Sande kommune på Sunnmøre. Politiet er på staden og opplyser at det ikkje er noko som tyder på eit straffbart forhold. Politiet skal gjere undersøkingar på stadne og avhøyre vitne..

NRK - 3 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hizbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hizbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

NRK - 3 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hezbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hezbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

Mest delt i dag

  Mest delt i går   Nyhetspressen i Sociala medier

   Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

   Liknende Nyheter


   Prenumerert på nyheter (RSS)

   Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.


   Siste Nyheter

   Økonominyheter
   Om oss

   Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

   RSS

   Kontakt

   contact@nyhetspressen.com