NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 08:08

NRK - 26 feb. 21 kl. 14:43

Lastebil mistet 800 liter maling

En lastebil har mistet rundt 800 liter maling på bakken i Waldemar Thranes gate i Oslo. Politiet er på stedet og veien er sperret av. Brannvesenet forsøker å spyle vekk malingen. Vann og avløpsetaten i Oslo er varslet etter hendelsen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Waldemar Thranes, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lastebil, mistet, 800, liter, maling
NRK - 04 mai 21 kl. 14:00

Sigaretter og sprit ombord

I februar ble en polsk sjåfør pågrepet av politiet. Vogntoget han kjørte skal ha vært fylt med millioner av sigaretter og over 10.000 liter sprit og øl.

NRK - 11 mai 21 kl. 14:54

VO:18 millioner liter kloakk lekket

Dobesøkene i Oslo lekker urenset ut i Oslofjorden ved Sollerudstranda, melder avisa VårtOslo. 18 millioner liter kloakk har rent ut så langt 600 liter kloakk renner nå ut hvert sekund i Oslofjorden ved utløpet av Lysakerelva. Fremdeles fortsetter avløpsvannet å renne ut.

NRK - 03 mai 21 kl. 19:32

Mista 800 kilo torskehovud

Ein lastebil mista to kar med til saman 800 kilo torskehovud i på E10 i Vågan kommune i Nordland. Ein bil som kom bak fekk mindre skader, opplyser politiet i Nordland. Ingen personar er skadde i hendinga..

NRK - 06 mai 21 kl. 09:53

Palmeolje i biodrivstoff stuper

To tredeler av biodrivstoff som selges i Norge er nå basert på avfall og rester. Samtidig stuper bruken av palmeolje ned til 2 millioner liter i 2020, fra 118 millioner liter året før. Biodrivstoff utgjorde omtrent 13 prosent av alt flytende drivstoff som ble brukt til veitransport i fjor, viser dagsferske tall fra Miljødirektoratet..

NRK - 11 mai 21 kl. 14:54

Stor kloakklekkasje i Oslofjorden

Dobesøkene i Oslo lekker urenset ut i Oslofjorden ved Sollerudstranda, melder avisa VårtOslo. 18 millioner liter kloakk har rent ut så langt. Lekkasjen er nå stanset.

E24 - 12 mai 21 kl. 21:28

Vinmonopolet satte foreløpig dagsrekord – solgte nesten én million liter alkohol onsdag

Nordmenn fikk handlet med seg 960.000 liter alkoholholdig drikke onsdag. I opptakten til 17.

NRK - 12 mai 21 kl. 22:45

Dagsrekord for vinmonopolet

Nordmenn fikk handlet med seg 960.000 liter alkoholholdig drikke onsdag. I opptakten til 17.

NRK - 21 mai 21 kl. 14:48

Slapp ut 50 liter giftig væske

Politiet melder om at 50 liter giftig væske er sluppet ut i Lier ved Vebjørns vei. Ifølge politiet er utslippet utilsiktet og skal ikke være farlig for omgivelsene. Væsken skal ha rent ut i et sluk og brannvesen og folk fra vann og avløp i Lier kommune undersøker nå saken nærmere..

NRK - 15 juni 21 kl. 13:51

Hundrevis av liter med diesel

Politiet i Sør-Vest melder om et anslagsvis 100 og 500 liter stort dieselutslipp i Larsvågen i Bømlo. Utslippet stammer fra en lekkasje i en dokk. Brann og industrivern benytter pumper for å suge opp dieselen..

NRK - 16 timer siden

Mista tusen liter maling på E16

Gudvangatunnelen og Fretheimstunnelen på E16 er stengde på grunn av malingssøl. Ein tankbil skal ha mista over tusen liter med måling..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Rykkar etter melding om brann

Politiet i Agder skriv på Twitter at naudetatane rykker ut til Batteriodden i Kristiansand etter melding om brann i båt. Det er så langt uklart om det er personar i eller ved båten. Båten skal liggja inntil land..

NRK - 15 minutter siden

Medisiner gir dårligere effekt

Koronavaksinen har dårligere effekt for en rekke pasientgrupper. Felles for dem er at annen sykdom gjør at de går på immundempende medisin. Norske forskere undersøker hvordan koronavaksine virker hos pasienter på høyeffektive medisiner mot nervesykdommen MS..

NRK - 30 minutter siden

Sjå Politisk sommarkvarter

Dagens gjest i Politisk sommarkvarter er stortingrepresentant og leiar for Oslo Høgre, Heidi Nordby Lunde..

NRK - 45 minutter siden

Flere nordmenn vil ha elbil

De siste fire årene er langt flere blitt positive til å eie elbil. 2017 var 31 prosent negative til å eie elbil, mens denne andelen har sunket til 24 prosent i 2021, ifølge en undersøkelse fra Naf. Andelen som kan tenke seg å eie elbil har økt fra 30 prosent til 43 prosent..

NRK - 45 minutter siden

Haitis sikkerhetssjef arrestert

Haitis sikkerhetssjef er arrestert i kjølvannet av drapet på president Jovenel Moïse 7. juli, opplyser politiet. Sikkerhetssjef Jean Laguel Civil er mistenkt for å ha vært delaktig i plottet som fikk presidenten drept i sin bolig av agenter som klarte å ta seg forbi vaktene uten å løsne et skudd.

NRK - 1 time siden

Få personar med Alzheimer har GPS

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 1 time siden

Få personar med Alzheimer har GPS.

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 1 time siden

Brann i terrenget i Stryn

Det er ein brann i terrenget i Åsheimsfjellet i Stryn, skriv 110 Vest på Twitter. Branntenesta seier det er langt frå farbar veg. Dei melde fyrst at dei tok seg ut i området med ATV, men opplyste klokka 06:41 at dei vurderer skogbrannhelikopter når brannvesenet er framme og har oversikt..

NRK - 1 time siden

Brannbomber mot Cubas ambassade

Cubas utenriksminister Bruno Rodriguez hevder landets ambassade i Paris har blitt angrepet med brannbomber, skriver NTB, Han ga ingen detaljer om angrepet i en melding på Twitter, og det er heller ikke klart om noen ble skadd eller om angrepet gjorde skade..

NRK - 1 time siden

Mann arrestert for skyteepisode

Ein mann i 25-årsalderen blei fredag arrestert sør i Stockholm og mistenkt for å vera innblanda i ein skyteepisode der to barn blei trefte i ein beina. Mannen forsøkte å stikka av då politiet kom og prøvde å køyra over ein politibetjent under arrestasjonen. Han er dermed også mistenkt for drapsforsøk på politimannen, skriv Expressen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt