NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 11:17

NRK - 02 dec 22 kl. 07:33

Koronamedisin kan gi effektiv behandling til alvorleg sjuke

Frå og med fredag er medisinen Paxlovid tilgjengeleg i norske apotek. Medisinen kan hjelpe dei som er alvorleg sjuke av korona. – Målet med å gi Paxlovid er særleg å redusere alvorleg sjukdom, men også å redusere belastinga på helsetenesta, seier assisterande helsedirektør Espen Rostrup Nakstad til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
Paxlovid, Espen Rostrup Nakstad, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Koronamedisinkan gi , effektiv, behandling, til, alvorleg, sjuke
Klartale - 25 jan 23 kl. 10:05

Rekordmange pasienter har krevd erstatning

Har du blitt operert feil? Fått bivirkninger av behandling? Da kan du ha rett på erstatning.

E24 - 06 dec 22 kl. 10:32

Effektiv på jobb: Her tar mange feil

Mange tror de sparer tid og ressurser på å fordele ansvar til hver enkelt. Men Sintef-forskning viser at oppgavene på arbeidsplassen kan løses på en enda mer effektiv måte..

NRK - 08 nov 22 kl. 17:16

Zelenskyj: En effektiv klimapolitikk er ikke mulig uten fred

Under FNs klimatoppmøte sier den ukrainske presidenten Volodymyr Zelenskyj at en effektiv klimapolitikk ikke er mulig uten fred. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 21 sep 22 kl. 05:59

Krever rask behandling av strømforslagene

MDG, Rødt og Frp ber energikomiteen på Stortinget om lynrask behandling av alle forslagene om strømtiltak. Senterpartiet har det derimot ikke travelt. – I utgangspunktet mener vi at vi skal ta oss noe tid til å behandle disse forslagene i ro og mak og kjøre en ordentlig komitébehandling, sier Sps energipolitiske talsperson Ole André Myhrvold til NTB.

NRK - 06 dec 22 kl. 12:01

Villa Sult ga uforsvarlig behandling til pasient

Statsforvalteren i Oslo og Viken kritiserer Villa Sult, et privat institutt for spiseforstyrrelser i Oslo, etter at en yngre pasient ikke fikk forsvarlig helsehjelp. Det skriver TV2. Statsforvalteren startet tilsyn mot Villa Sult etter et varsel fra barneklinikken på Oslo universitetssykehus.

VG - 29 sep 22 kl. 11:44

Norge sier nei til Ukraina: Ikke gratis behandling av sårede soldater

Regjeringen nekter å etterkomme Ukrainas krav om å tilby gratis behandling for sårede ukrainske soldater i Norge. Ifølge Venstre har dette ført til full stopp i hentingen av sårede soldater til behandling på norske sykehus..

NRK - 20 jan 23 kl. 11:11

OUS beklager feilinformasjon

Oslo universitetssykehus beklager feilinformasjon, etter at de sendte ut et brev om at de stanser all behandling med medisinsk cannabis. I brevene stod det at all behandling stoppes og at alle henvisninger vil bli avslått. Nå beklager sykehuset formuleringen.

Dagbladet - 18 sep 22 kl. 08:23

Bruker cannabis -ble nektet behandling

Øystein Foss Langeland (35) ble nektet behandling hos distriktspsykiatrisk senter (DPS) i Kristiansand, fordi han var åpen om sitt cannabisbruk. Året før hadde han mottatt behandling i Oslo..

NRK - 10 nov 22 kl. 11:29

Sultestreikende egyptisk dissident får behandling

Den sultestreikende egyptiske menneskerettighetsforkjemperen Alaa Adel Fattah får medisinsk behandling, opplyser familien. Den 40 år gamle Fattah var en av lederne under demokratiopprøret i 2011, men har gått inn og ut av fengsel siden landets hærsjef Abdel-Fattah al-Sisi grep makten i et militærkupp i 2013. Det er en skjebne han deler med rundt 60.

NRK - 21 okt 22 kl. 09:51

Riksadvokaten pålegger øyeblikkelige tiltak i behandlingen av saker om bøtesoning

De regionale statsadvokatembetene har kartlagt gjeldende praksis for behandling av saker om bøtesoning i politidistriktene. Kartleggingen har avdekket at slike saker i stor utstrekning har blitt oversendt Kriminalomsorgen for fullbyrding av fengselsstraff uten at sakene er behandlet i samsvar med kravene i straffeprosessloven, det skriver riksadvokaten i en pressemelding. – Situasjonen som er avdekket gjennom statsadvokatenes kartlegging av praksis er alvorlig og sterkt beklagelig, sier assisterende riksadvokat Torunn Salomonsen Holmberg.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Frokostblandinger med ulovlige ingredienser trekkes tilbake

Frokostblandingene «Lucky Charms», «Lucky Charms Chocolate» og «Marshmallow Mateys» fra USA trekkes tilbake på grunn av ulovlige genmodifiserte ingredienser. Det skjer etter at Mattilsynet gjennomførte en kontroll av produktene, som ble importert av King Kong Company AS. Produktene er merket med innhold av genmodifiserte ingredienser, med teksten «Contains bioengineered ingredients».

NRK - 15 minutter siden

Obos-prisene opp 7 prosent i Oslo

Prisene for brukte Obos-boliger i Oslo steg 7 prosent fra desember til januar. På landsbasis gikk prisene opp 5,5 prosent, skriver Obos i en pressemelding. – Dette var mer enn forventet.

NRK - 10 minutter siden

SV-splittelse om ny nestleder

Valgkomiteen i SV er delt på midten i spørsmålet om Lars Haltbrekken eller Marian Hussein bør bli ny nestleder i partiet. I dag legger valgkomiteen fram sin innstilling. Fire av valgkomiteens medlemmer vil ha den mangeårige lederen av Naturvernforbundet, Lars Haltbrekken, som ny nestleder.

NRK - 10 minutter siden

Kreml: Amerikanske langdistanseraketter vil eskalere krigen

Langdistanserakettene som skal være del av en ny pakke med militærbistand til Ukraina fra USA, vil trappe opp krigen, men ikke endre dens kurs, ifølge Kreml. Kreml-talsmann Dmitrij Peskov kom med utspillet onsdag. Han sa også at det ikke er lagt noen planer om samtaler mellom Russlands president Vladimir Putin og USAs president Joe Biden.

NRK - 15 minutter siden

E24: Flyr konkurs med 2,4 milliarder kroner i gjeld

Flyselskapet Flyr begjærte seg konkurs tirsdag kveld, etter en mislykket jakt på friske penger. Nå tar bobestyrer Stine Snertingdalen over ansvaret. Av kjennelsen til Oslo tingrett går det frem at den samlede gjelden til Flyr er på 2,44 milliarder kroner.

NRK - 15 minutter siden

Oppdrettsnæringen kan få strengere permitteringsregler

Fiskeindustrien regler for bruk av permittering, kan endres. En arbeidsgruppe er satt ned for å se om særreglene er godt nok tilpasset dagens arbeidsliv. I dag slipper fiskeindustrien å betale lønnen til permitterte ansatte i de første 15 dagene.

NRK - 30 minutter siden

Rapport: Saudi-Arabia henretter langt flere enn før

Saudi-Arabia har henrettet neste dobbelt så mange etter at kong Salman og kronprins Mohammed bin Salman kom til makten, sammenlignet med årene før. Over 1.000 mennesker er blitt henrettet under dagens regime, viser en oversikt fra Reprieve og European Saudi Organisation for Human Right.

NRK - 30 minutter siden

Endring i matprisene

Rema 1000 og Coop Extra har økt matprisene betraktelig, mens Kiwi har holdt igjen. Det viser NRKs egen kartlegging. Det billigste toalettpapiret hos Extra har blitt 40 prosent dyrere og koster 24,90, mens det billigste toalettpapiret hos Rema har økt med 15 prosent til 19,50.

NRK - 30 minutter siden

Pågrepet og siktet for drapsforsøk

En ung mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk i Oslo sentrum natt til fredag 20. januar. Det skriver VG.

NRK - 45 minutter siden

Nøstvettunnelen stengt - Brann i bil

Nøstvettunnelen i Nordre Follo er stengt i begge retninger på grunn av brann i en bil. Personen i bilen som brenner har kommet seg ut og skal ikke være skadd. Tunnelen er nå tom..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com