NRK > Nyheter

Sunday, 29 January, 06:45

NRK - 26 nov 22 kl. 12:01

Johan Pehrson valgt til leder for Liberalerna i Sverige

Det svenske partiet Liberalerna har valgt fungerende leder Johan Pehrson til partileder på et ekstraordinært landsmøte. Pehrson var nestleder, men tok over da Nyamko Sabuni brått trakk seg som partileder i april. Det var ingen motkandidater da han lørdag enstemmig ble valgt til å lede partiene fram til neste ordinære landsmøte, som holdes i 2023. – Takk for den heroiske innsatsen og kampgløden dere viste under valgkampen. Vi var nede for telling, men vi kom tilbake, sa Pehrson etter å ha blitt valgt.
Les mer på NRK


Les mer om:
Liberalerna, Johan Pehrson, Nyamko Sabuni, Pehrson, Folkpartiet, Venstres, Sverige, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Johan, Pehrson, valgt, til, leder, for, Liberalernai , Sverige
NRK - 12 sep 22 kl. 13:22

Aftonbladet: Regjeringssamtaler mellom Moderaterna og Sverigedemokraterna

Lederne i Moderaterna og Sverigedemokraterna innledet mandag regjeringssamtaler, skriver Aftonbladet. Beslutningen om å møtes ble tatt allerede i natt. Flere svenske medier fulgte med da Sverigedemokraternas leder Jimmie Åkesson var på vei til Moderaternas kontorer ved lunsjtid.

NRK - 12 sep 22 kl. 13:22

Aftonbladet: Samtaler mellom Moderaterna og Sverigedemokraterna

Lederne i Moderaterna og Sverigedemokraterna innledet mandag regjeringssamtaler, skriver Aftonbladet. Beslutningen om å møtes ble tatt allerede i natt. Flere svenske medier fulgte med da Sverigedemokraternas leder Jimmie Åkesson var på vei til Moderaternas kontorer ved lunsjtid.

NRK - 13 okt 22 kl. 10:55

Sverige: Fortsatt usikkerhet om regjeringsdannelsen

Partiet Liberalerna vil ennå ikke si om de støtter en ny borgerlig regjering ledet av Ulf Kristersson i Sverige. – Jeg håper vi kan komme dit, sier Liberalernas leder Johan Pehrson til avisa Expressen. Moderaternas leder Ulf Kristersson fikk onsdag ytterligere to dager på seg av talmann Andreas Norlén i Riksdagen på å danne en regjering..

NRK - 14 okt 22 kl. 09:03

Sverige: Høyrepartiene holder pressetreff

Jimmie Åkesson (SD), Ulf Kristersson (M), Ebba Busch (KD) og Johan Pehrson (L) vil alle delta på et pressetreff i Sverige klokka 10 i dag. Det melder Aftonbladet. At partilederne i de fire partiene vil presentere en regjeringsavtale i dag, har svenske medier som SVT tidligere erfart..

NRK - 14 okt 22 kl. 10:06

Enighet om ny regjering i Sverige

Jimmie Åkesson (SD), Ulf Kristersson (M), Ebba Busch (KD) och Johan Pehrson (L) holder for øyebikket pressekonferanse. Her er det blitt klart at Moderaterna, Liberalerna og Kristendemokraterna danner regjering. Dermed fikk Sverigedemokraterna ikke plass i den nye regjeringen..

Klartale - 20 jul 22 kl. 10:47

Valgt til president selv om han nylig måtte slutte som statsminister

Ved sist valg på Sri Lanka ble Gotabaya Rajapaksa valgt til president. Men de siste månedene har landet vært preget av økonomisk krise. Det har også ført til mangel på drivstoff, medisiner og mat.

Klartale - 19 okt 22 kl. 06:00

Kan Truss skape ny tillit?

5. september ble det kjent at Liz Truss vant kampen om å bli ny statsminister i Storbritannia. Da ble hun valgt til vinner i kampen om å bli leder for Det konservative partiet (toryene).

Klartale - 24 aug 22 kl. 06:30

Her lager de bitte litt av den livsviktige hveten

Hunden Happy kommer løpende. Spent på hvilken ukjent gjest som kommer. På Værby gård i Hurum i Viken er det grønt hvor du enn snur deg.

NRK - 14 dec 22 kl. 14:52

Nettavisen: Brudd på kraftlinje i Nordsjøen

Onsdag ettermiddag driver Equinor feilsøking på en kraftlinje til Johan Sverdrup Fase 2. Det skjer etter det de kaller «et bortfall av kraft» i dag, skriver Nettavisen. – Kraftlinjen til Johan Sverdrup-feltets fase 1, som er i drift, er ikke påvirket.

NRK - 11 jan 23 kl. 17:43

Driftsstans på Johan Sverdrup etter strømtrøbbel

Onsdag ettermiddag stoppet driften av Johan Sverdrup opp i to timer, etter at to strømkabler var ute av drift. Bruddet oppsto på kablene som leverer strøm fra fastlandet til oljefeltet, skriver Energiwatch. De to kablene har en samlet kapasitet på 300 MW og begge ble meldt inn som borte på grunn av en ukjent, uplanlagt feil.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Flere stengte fjelloverganger i Vest

Vegtrafikksentralen Vest melder om flere stengte veier søndag morgen, på grunn av uvær i fjellet. Fv50 Aurland-Hol: Stengt Fv53 Tyin-Årdal: Stengt E134 Haukeli: Kolonne Rv7 Hardangervidda blir stengt til mandag, ny vurdering kl. 12.

NRK - 1 time siden

Rekordstort kokainbeslag i Colombia

Myndighetene i Colombia beslagla i fjor mer kokain enn noensinne, viser tall fra forsvarsdepartementet i Bogota. Sikkerhetsstyrkene beslagla 671 tonn kokain i fjor. Dermed ble rekorden fra 2021 slått med rundt 1,7 tonn.

NRK - 1 time siden

Boligbrann i Larvik

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en enebolig i Larvik tidlig søndag morgen. – De som bor i huset har kommet seg ut, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 1 time siden

Minst tre døde og flere hundre skadd etter jordskjelv i Iran

Minst tre personer mistet livet og flere hundre er skadd etter at et jordskjelv med en styrke på 5,9 rammet nordvest i Iran, nær grensen til Tyrkia. Det melder statlige medier. I noen av de berørte områdene var det snø og minusgrader da jordskjelvet fant sted lørdag kveld klokken 21.

NRK - 1 time siden

Eksplosjoner ved boliger nær Stockholm

To eksplosjoner førte til materielle skader på inngangspartiet til to boliger nordvest for Stockholm natt til søndag. Politiet opplyste klokken 4 natt til søndag at ingen personer skal ha blitt fysisk skadd, men at det oppsto materielle skader. Politiet ble varslet om den første eksplosjonen klokken 2.

NRK - 1 time siden

14 personer evakuert etter boligbrann i Fauske

14 personer ble evakuert fra en bolig i Fauske etter en brann natt til søndag. Brannen ble slukket av personer på stedet. Noen av beboerne pustet inn røyk og ble undersøkt av ambulansepersonell på stedet, melder politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 1 time siden

Truet med pistol i Moss

Rundt klokken tre natt til søndag ble en politipatrulje i Moss kontaktet av en mann og kvinne som fortalte at de hadde blitt truet av en ukjent mann med pistol. Beskrivelser av mannen fra de fornærmede, og innsats fra politiet, ble en mann i 20-årene pågrepet i nærheten etter kort tid, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 1 time siden

Mann skallet til to politibetjenter i Drammen

En mann i 20-årene forsøkte å skalle til to polititjenestepersoner, da politiet tok kontakt med ham på et spisested i Drammen sentrum. Mannen ble pågrepet og siktet for vold mot offentlige tjenestepersoner, tvitrer Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 2 timer siden

Mann med innreiseforbud til Norge stakk av fra politiet

En mann fra Litauen som var pågrepet av politiet for å ha brutt innreiseforbud til Norge, stakk av fra politipatruljen ved Ullensaker. Etter en kort flukt inn i skogen, ble mannen innhentet av politiets hundeekvipasje. Mannen blir satt i arresten, melder politiet i Øst..

NRK - 2 timer siden

E6 i nord stengt flere steder på grunn av uvær

Vegtrafikksentralen nord melder at E6 Sennalandet og Hatter er stengt på grunn av uvær. Det vil bli tatt en ny vurdering søndag morgen klokken 07.00 Også E6 Saltfjellet er stengt, der tas det ny vurdering søndag klokken 08.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com