E24 > Økonomi

Monday, 15 July, 15:31

E24 - 01 jun 23 kl. 10:36

Elon Musk er verdens rikeste person igjen

Han danker ut LVMH-sjef Bernard Arnault etter kraftig luksusfall på europeiske børser..
Les mer på E24


Les mer om:
LVMH, Bernard Arnault, Musk

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Elon, Musker , verdens, rikesteperson , igjen
Klartale - 07 aug 23 kl. 15:30

Elon Musk vil forandre Twitter

Elon Musk vil kanskje at kvitring, eller «tvitring», skal være et ord vi bruker om fugler. Ordet blir nå også brukt som et uttrykk når du publiserer noe på X.Musk eier tjenesten Twitter, som nå er blitt X.

NRK - 22 aug 23 kl. 19:59

New Yorker: Musk skal ha snakket med Putin før Ukraina mistet nettdekningen

Elon Musk skal ha hatt en personlig samtale med Vladimir Putin før avgjørelsen om å strupe nettilgangen for ukrainske styrker, skriver The New Yorker. Ukraina har vært avhengige av Musks Starlink-system for å ha nettilgang siden Russland begynte angrepene på ukrainsk infrastruktur. Dette har vært kritisk for kommunikasjonen mellom ukrainske styrker og med den militære ledelsen.

NRK - 14 jun 24 kl. 07:02

Oljefondet stemte mot lønnspakka til Musk

Oljefondet er den åttande største eigaren i selskapet til Elon Musk, og stemte mot lønnspakka til Musk fordi den er for høg. Carine Smith Ihenacho frå Oljefondet seier det ikkje er i aksjonærane si interesse å ha så store verdioverføringar frå eigarar til leiar i selskapet. Ifølge Ihenacho, tek lønnspakka til Musk leiarlønn til «astronomiske høgder».

NRK - 07 sep 23 kl. 17:15

Biografi: Elon Musk slukket Starlink-nettet i Ukraina for å spolere angrep

I skjul ga Elon Musk ordre om å slukke Starlink-nettet nær Krim-halvøya i fjor for å forstyrre et ukrainsk angrep mot russisk sjøforsvar, ifølge en ny biografi. Ifølge biografien, som heter «Elon Musk», skal ukrainerne ha mistet nettsignal og måtte avbryte et angrep mot russiske marinefartøy, skriver CNN. Starlink er en satellittbasert internettjeneste som er eid av Musk.

NRK - 03 nov 23 kl. 02:20

Elon Musk ber om å slippe å vitne

Elon Musk ba torsdag en føderal dommer om å få slippe å vitne i etterforskningen mot ham. USAs finanstilsyn har åpnet etterforskning av Elon Musks kjøp av Twitter. I innsigelsen torsdag sier Musk og hans advokater at Finanstilsynets jakt på Musk har gått over grensen til trakassering.

NRK - 10 dec 23 kl. 09:14

Elon Musk lar igjen Alex Jones få slippe til på X/Twitter

Elon Musk lar igjen den omstridte konspirasjonsteoretikeren Alex Jones få slippe til på meldingstjenesten X, tidligere kjent som Twitter. Musk spurte lørdag X-brukerne om han burde gjenåpne kontoen til Jones, og rundt 2 millioner brukere sa sin mening. Rundt 70 prosent stemte for å la den omstridte programlederen få slippe til igjen, noe Musk går med på.

NRK - 12 jun 24 kl. 04:23

Elon Musk trekker søksmål mot OpenAI

Tesla-eier Elon Musk trekker et søksmål han hadde reist mot KI-selskapet bak språkmodellen ChatGPT, Open AI. Musk trekker også søksmålet mot de to han grunnla OpenAI sammen med. Elon Musk oppgir ingen begrunnelse for beslutningen, ifølge Reuters.

NRK - 08 sep 23 kl. 05:23

Ny biografi: Musk skal ha sabotert ukrainsk droneangrep

Elon Musk skal i fjor ha beordret ingeniørene sine til å stenge ned Starlink-satellittenes kommunikasjonsnettverk utenfor kysten av Krim for å hindre et ukrainsk droneangrep på russiske marinefartøy. Det kommer frem i en ny biografi om Elon Musk som blir publisert 12. september, melder CNN.

NRK - 11 jun 24 kl. 04:00

Elon Musk truer med å forby Apple-produkter for sine ansatte

– Hvis Apple integrerer tjenester fra Open AI og Chat GPT i enhetene sine, vil det blir forbud mot Apple-produkter i mine selskaper. Det er et uakseptabelt sikkerhetsbrudd, skriver Elon Musk på X. Under konferansen WWDC mandag, presenterte Apple sin satsing på kunstig intelligens «Apple Intelligence», samt et samarbeid med OpenAI, som står bak ChatGPT.

NRK - 17 nov 23 kl. 17:07

Det hvite hus fordømmer Elon Musks «avskyelige promotering» av antisemittisme

Tech-gründer Elon Musk er i hardt vær etter at han onsdag omfavnet en antisemittisk konspirasjonsteori på X, appen for sosiale medier han kjøpte for et år siden. Som svar på en annen bruker som hadde anklaget jøder for å hate hvite mennesker, og som hadde uttrykt likegyldighet til antisemittisme, skrev Musk: «Du har sagt den faktiske sannheten». Musk, administrerende direktør for bilprodusenten Tesla og rakettselskapet SpaceX, fulgte opp sin første tweet med kritikk av Anti-Defamation League, eller ADL, en organisasjon grunnlagt av jøder for å motarbeide antisemittisme.

Fler nyheter fra E24

E24 - 3 timer siden

Norges Bank utsatt for hærverk

Noen har tagget og knust vinduer på fasaden til Norges Bank i Oslo. Det er blant annet skrevet «Free Palestine» med rød spraymaling..

E24 - 3 timer siden

Hans Høeg: På innsiden av USAs høyreside

Det republikanske partiet herjes av interne spenninger. Og i høst kan Donald Trump bli president igjen. Men hva tror de egentlig på, den amerikanske høyresiden?.

E24 - 3 timer siden

DNB: Finansmarkedene priser inn økt sannsynlighet for Trump-seier

Finansmarkedene tror attentatet mot Donald Trump lørdag har økt mulighetene for at han blir USAs neste president. Det kan bety økt inflasjon og økonomisk uro..

E24 - 6 timer siden

Analytiker om Orkla-aksjen: – Venter at bedringen skal fortsette

Dagligvareleverandøren Orkla kan vise til kraftig resultatvekst i andre kvartal..

E24 - 3 timer siden

Obos om byggetakten: – Ikke i nærheten av å tilfredsstille etterspørselen

Resultatet til Obos-konsernet falt kraftig i andre kvartal. Boligbyggeren venter fortsatt krevende tider for nyboligmarkedet fremover..

E24 - 4 timer siden

Trump-aksje fyker opp etter attentatforsøk

Trump Media & Technology-aksjen er opp over 60 prosent i førhandelen på Wall Street mandag..

E24 - 6 timer siden

Orkla-aksjen stiger etter kraftig resultathopp

Dagligvareleverandøren Orkla kan vise til kraftig resultatvekst i andre kvartal. Gjensidige faller derimot kraftig etter sitt tallslipp..

E24 - 6 timer siden

Krisekvartal for Burberry

Toppsjef går på dagen, skuffende salg og stans av utbytte for luksusmerke..

E24 - 8 timer siden

Orkla tjente 2,6 milliarder kroner før skatt i andre kvartal

Dagligvaregiganten melder om solid resultatvekst i andre kvartal..

E24 - 9 timer siden

XXL nedskalerer: – Har mye igjen å gjøre

Toppsjef Freddy Sobin vil snu XXL-skuta og planlegger å redusere butikkarealet med fem prosent innen utgangen av året..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com