Igjen

Sunday, 27 November, 00:56

Nyheter om Igjen

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 18 timer siden

Snart kan flokker av bison løpe rundt i USA Igjen

Troy Heinert speider utover et område i nasjonalparken Badlands. Han ser på rundt 100 ville bison-okser. Dyrene venter på å bli flyttet til Rosebud.

Klartale - 16 nov 22 kl. 16:00

Ber folk ved vulkan pakke bagen før utbruddet kommer

Den siste månedene er det blitt mer urolig i bakken under vulkanen Mauna Loa øya The Big Island. Til vanlig er det mellom 10 og 20 små jordskjelv i området hver dag. Nå er det mellom 40 og 50 små skjelv hver eneste dag.

Klartale - 16 nov 22 kl. 07:57

Trump sier han vil bli president Igjen

Trump er klar for å kjempe om å bli president Igjen. Han skal ha sendt inn de siste papirene til valgkommisjonen tirsdag kveld.Det var på forhånd sagt at Trump skulle holde en tale.

NRK - 2 timer siden

Messi-magi sikret viktig Argentina-seier

Argentina var under hardt press, men Lionel Messi og Enzo Fernandez sørget for en meget viktig seier over Mexico da de vant 2-0. – De hadde et massivt press. Måten de responderte på er et mesterlag verdig, sier NRKs fotballekspert Kristoffer Løkberg etter kampen.

NRK - 8 timer siden

E18 åpen Igjen

Bilene er berget fra Fosskolltunnelen i sørgående retning på E18 i Lier. Ingen av personene i de to pilene har alvorlige skader, og veien er nå åpen Igjen for trafikk..

Aftenposten - 10 timer siden

Herjet Igjen: Nå har Klæbo kopiert legende

Etter at Johannes Høsflot Klæbo Igjen smadret konkurrentene tar Martin Johnsrud Sundby store ord i munnen..

Aftenposten - 10 timer siden

Herjet Igjen: Nå har Klæbo kopiert polsk legende

Landslagstrener Arild Monsen holder litt Igjen når han snakker om Johannes Høsflot Klæbos fantastiske sesongåpning..

NRK - Igår: 10:50

Halve Kyiv fortsatt uten strøm

Halvparten av husstandene i Kyiv er fortsatt uten strøm, to dager etter et russisk rakettangrep mot strøm- og vannforsyningen, opplyser byens ordfører. Samtidig opplyser Vitalij Klitsjko at en tredel av husstandene i den ukrainske hovedstaden har fått tilbake varmen. Det jobbes fortsatt med å få oppvarmingen på plass Igjen.

NRK - 14 nov 22 kl. 12:12

Sultestreikende aktivist i Egypt drikker Igjen

Den fengslede og sultestreikende egyptiske menneskerettsaktivisten Alaa Abdel-Fattah drikker nå vann Igjen, opplyser familien. 40 år gamle Abdel-Fattah var en av lederne under demokratiopprøret i 2011, men soner nå en dom på fem år, anklaget for å ha spredt falske nyheter i et blogginnlegg om politivold. I forkant av klimatoppmøtet i Egypt innledet han en sultestreik, og for åtte dager siden sluttet han også å ta til seg vann.

NRK - I førrgår: 18:30

Flyginger i gang Igjen på Berlin flyplass

Trafikken er i gang Igjen på Brandenburg flyplass i Berlin etter at klimaaktivister tidligere torsdag ettermiddag hadde forhindret trafikken. Det skriver flyplassen på sin Facebook-side. Klimaaktivistene hadde kommet seg ut på rullebanen og limt seg fast.

NRK - I førrgår: 16:10

UD gjenopptar Venezuela-forhandlinger

Forhandlingene mellom regjeringen i Venezuela og deler av opposisjonen starter opp Igjen på lørdag. Det skriver den norske ambassaden i Mexico på Twittter. Forhandlingene skal foregå i Mexico og starter opp med at partene undertegner en av avtale om det som kalles sosiale forhold.

NRK - I førrgår: 10:07

Ukraina: Atomkraftverk koblet til strømnettet Igjen

Tre ukrainske atomkraftverk, som ble koblet fra strømnettet etter de russiske rakettangrepene onsdag, er nå koblet på nettet Igjen. Det melder AFP..

NRK - 22 nov 22 kl. 21:45

E39 ved Vigeland er åpen for trafikk Igjen

E39 ved Vigeland er åpen for trafikk Igjen, melder Vegtrafikksentralen Sør. Veien var stengt i en periode på grunn av en bilulykke mellom en trailer og en personbil. Føreren av personbilen er kjørt til sykehus, melder politiet i Agder.

Aftenposten - 22 nov 22 kl. 15:28

Beijing stenger parker, kjøpesentre og museer. Nå går antallet covid-tilfeller rett til værs Igjen.

Kinesiske byer stenger Igjen ned etter at antallet covid-smittede har gått opp..

NRK - 22 nov 22 kl. 07:15

Har tømt den siste tanken i den veltede tankbilen

Brannvesenet har nå tømt den siste tanken for drivstoff i tankbilen som veltet ved i Karasjok mandag kveld. – Nå gjenstår det å få fraktet vekk den andre tankbilen som har jobbet med å tømme den veltede tankbilen, forteller operasjonsleder hos politiet i Finnmark, Jørgen Haukland Hansen. Når det er gjort vil sikkerhetssonen opphøre.

VG - 21 nov 22 kl. 13:32

Skal begrense Østberg – tviler sterkt på Tour de Ski

Trener Pål Gunnar Mikkelsplass varsler at han vil holde Igjen Ingvild Flugstad Østberg (32), men til helgen er Gjøvik-kvinnen med i verdenscupen Igjen..

NRK - 20 nov 22 kl. 04:39

Trump lite begeistret for Twitter

Donald Trump virker lite interessert i å komme tilbake Igjen til den sosiale medieplattformen Twitter. Etter at Twitters nye eier Elon Musk gjennomførte en avstemning om hvorvidt Trump skulle få tilgang til plattformen Igjen, svarte et knapt flertall på 51,8 prosent ja til forslaget. Trump uttalte tidligere på dagen, at det var lite trolig at han ville komme tilbake på Twitter.

Klartale - 08 nov 22 kl. 07:00

Folk sliter med de strenge reglene for korona i Kina

Flere er smittet med korona i Kina nå enn på seks måneder. 5.600 ble registrert på mandag.

VG - 2 timer siden

Messi scoret for Argentina Igjen og tangerte Maradona: – For et øyeblikk

(Argentina - Mexico 2–0) Da Argentina trengte det som mest, tok Lionel Messi (35) ansvar selv - og tangerte Diego Maradona..

NRK - 3 timer siden

Venezuela: – Dette er eit stort gjennombrot

Noreg har spelt ei sentral rolle i forhandlingane som no gjer at sanksjonane mot Venezuela blir letta. – Dette er eit stort gjennombrot. Det som skjedde rett etter at vi var ferdige her i Mexico var at amerikanarane letta på sanksjonar.

Aftenposten - 10 timer siden

Herjet Igjen: Nå har Klæbo kopiert Kowalczyk

Johannes Høsflot Klæbo smadret konkurrentene på slutten. Dermed fortsetter parademarsjen..

VG - 10 timer siden

Hermstads tynne mandat

Arild Hermstad ble valgt til partileder i Miljøpartiet De Grønne med én stemmes overvekt. Det kan knapt kalles et tillitsvotum til mannen som skal lede arbeidet med å gjøre partiet relevant Igjen..

NRK - 10 timer siden

Norge støtter Ukrainas sak mot Russland

Norge har levert inn det som heter intervensjonserklæring til saken som Ukraina har anlagt mot Russland. Det skriver Utenriksdepartementet i en pressemelding. Ukraina har klaget Russland inn for Den internasjonale domstol (ICJ) for brudd på folkemordkonvensjonen.

NRK - 12 timer siden

130.000 fortsatt uten strøm i Kyiv

Rundt 130.000 av de 3 millioner innbyggerne i Ukrainas hovedstad er fortsatt uten strøm etter russiske rakettangrep mot infrastruktur og strømforsyning. Tallet kommer fra militæradministrasjonen i Kyiv, som lørdag sier at reparasjonsarbeidet skal være fullført i løpet av det nærmeste døgnet.

NRK - 15 nov 22 kl. 20:45

Togene går Igjen på Oslo S

Trafikkstyringssentralen i Oslo er åpnet Igjen etter en falsk brannalarm, der sentralen ble evakuert. Reisende må regne med forsinkelser og innstillinger, melder Bane Nor. Publikumsområdet på Oslo S var ikke omfattet av evakueringen etter brannalarmen..

NRK - 15 timer siden

Styret trekker seg

Styret i Foreningen for barnepalliasjon (FFB) trekker seg, får Fædrelandsvennen bekreftet fra generalsekretær Natasha Pedersen. Den eneste som er Igjen i styret, er Pedersen selv. NRK kjenner til at det skal ha vært uenigheter mellom styreleder og Pedersen den siste tiden.

NRK - Igår: 00:43

Walmart-skyteren kjøpte våpen kort tid før drapene

Mannen som skjøt og drepte seks ansatte i butikkjeden Walmart i Virginia tirsdag, kjøpte våpenet på lovlig vis kun få timer før hendelsen fant sted. Han skal også ha lagt Igjen en lapp hvor han anklaget kolleger for å ha hånet ham, opplyste myndighetene fredag. Gjerningsmannen døde på åstedet av et trolig selvskudd, skriver nyhetsbyrået AP..

NRK - Igår: 00:43

Walmart-skytteren kjøpte våpen kort tid før drapene

Mannen som skjøt og drepte seks kolleger i butikkjeden Walmart i Virginia tirsdag, kjøpte våpenet på lovlig vis kun få timer før hendelsen fant sted. Han skal også ha lagt Igjen en lapp hvor han anklaget kolleger for å ha hånet ham, opplyste myndighetene fredag. Gjerningsmannen døde på åstedet av et trolig selvskudd, skriver nyhetsbyrået AP..

Aftenposten - Igår: 20:47

Uredd soldatmor utfordrer Putin. «Vil du løpe og gjemme deg Igjen

– Er du modig nok til å møte oss? Den frittalende soldatmoren Olga Tsukanova insisterer på å få møte president Vladimir….

VG - Igår: 18:56

Nederland skuffet stort: Ecuador feiret ellevilt etter utligning

(Nederland–Equador 1–1) Cody Gakpo (23) scoret Igjen og er i ferd med å få sitt store internasjonale gjennombrudd, men det holdt ikke for Nederland mot et hardtkjempende Ecuador..

Aftenposten - Igår: 18:56

Ecuador feiret ellevilt etter utligning

(Nederland–Equador 1–1) Cody Gakpo (23) scoret Igjen og er i ferd med å få sitt store internasjonale gjennombrudd, men….

Aftenposten - Igår: 18:46

Aftenposten mener: Vladimir Putins råskap kjenner ingen grenser

Kan Russland Igjen bli en deltager i internasjonalt samarbeid?.

Aftenposten - Igår: 18:05

Nå er vi jammen i gang Igjen

KOMMENTAR: Det var naturlig å tro at Northug-æraen var over etter et tiår i rampelyset. Slik ble det ikke, heldigvis..

Dagbladet - Igår: 17:48

- Det største problemet er informasjonsmangelen

Det siste missilangrepet mot Ukraina har ført til både strøm- og vannmangel. Likevel er mangelen på dekning, som Igjen har ført til mangel på informasjon, det største problemet for tida, skriver Denys Martynov i Dagbok fra Kyiv..

NRK - 04 nov 22 kl. 10:49

VG: Spansk luftrom opna Igjen

Spansk luftrom er opna Igjen etter at det fredag blei halde stengt fordi det var venta at delar av ein kinesisk romrakett kunne falle over Spania, melder VG. Spanske luftkontrollørar skriv på Twitter at det kan ta litt tid før trafikken går som normalt Igjen. Det er ikkje uvanleg at delar av øydelagde romrakettar fell til jorda.

Klartale - Igår: 16:00

Nordmenn handler i Sverige Igjen

Nordmenn brukte 3,3 milliarder kroner i Sverige i tredje kvartal. Tredje kvartal er fra første juli til slutten av september. Det er to milliarder mer enn på samme tid i fjor.

NRK - Igår: 15:36

DSA: Situasjonen ved Ukrainas kjernekraftverk er alvorlig

Situasjonen ved Ukrainas kjernekraftverk er alvorlig, med konstant forhøyet risiko for atomhendelser, skriver Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet. Samtlige av Ukrainas kjernekraftverk mistet tilgang på ekstern strømforsyning som følge av et russisk rakettangrep 23. november.

VG - Igår: 14:06

Tredobbelt norsk i Ruka: Klæbo overlegen på sprinten

RUKA (VG) Etter å ha blitt slått i Ruka-sprinten de siste to årene, gikk sprintkongen Johannes Høsflot Klæbo til topps Igjen i Finland..

NRK - Igår: 13:47

SAS har fått styr på flystreik-refusjon – slipper bot

Luftfartstilsynet påla flyselskapet SAS tidlig i september å refundere hele billettprisen til alle passasjerer som hadde krav på refusjon som følge av selskapets kanselleringer under flystreiken. SAS klarte ikke å holde fristen for utbetaling, og ble i oktober, og Igjen i november, pålagt en tvangsmulkt på 100.000 kroner.

Aftenposten - 14 nov 22 kl. 17:44

Nakstad om koronadødsfallene: – Nesten alle har skjedd i år. Nå øker smitten Igjen.

Mer enn to tredjedeler av alle som har mistet livet av korona i Norge, har dødd i år. Nå øker smitten Igjen..

Klartale - Igår: 07:00

Flere land øker sikkerheten ved grensene

Berlinmuren strakte seg over 155 kilometer. Muren skilte Øst- og Vest-Berlin. Det endret seg i 1989.

NRK - Igår: 06:25

Bevisstløs bilfører

Nødetatene rykket ved 0615-tiden ut til Stathelle i Bamble etter melding om en trafikkulykke der en bil har kjørt i autovernet. Ifølge politiet var føreren bevisstløs, og de meldte ved halv sju-tiden at førstehjelp pågikk. Ifølge VG skal bilen ha kjørt rolig inn i autovernet.

Dagbladet - I førrgår: 22:16

- Katastrofe og kaos

Slik lyder ekspertenes analyse hvis Donald Trump blir president Igjen..

NRK - I førrgår: 21:29

Blei gløymt Igjen på do på flyplassen

Ein flypassasjer er kritisk til Avinor etter å ha ha vakna opp åleine på ein låst og mørklagd flyplass, skriv Møre-Nytt. Passasjeren skulle flyge frå Ørsta, men fekk eit illebefinnande inne på toalettet. Då han kom til seg sjølv, var flyet gått og flyplassen stengd for kvelden.

Klartale - 14 nov 22 kl. 06:00

Dyr strøm truer historiske bedrifter

Rett overfor hverandre i Kongens gate i Larvik ligger det to historiske bedrifter. Begge bedriftene har overlevd både første og andre verdenskrig. Og korona-pandemien.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com