Igjen

Tirsdag, 07 Juli, 03:44

Nyheter om Igjen

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 14 timer siden

Fraværsgrensen gjelder Igjen i høst

Fraværsgrensen i videregående skole blir Igjen innført fra høsten av . Det opplyser kunnskapsdepartementet. På grunn av koronakrisen ble det innført midlertidige endringer i fraværsgrensen, men den vil ikke bli videreført ved skolestart.

Dagbladet - 02 juli 20 kl. 02:01

Stenger Igjen

Amerikanske delstater som California, Arizona, Florida og Texas må Igjen stramme inn kraftig etter et dramatisk oppsving i antallet coronatilfeller..

VG - Igår: 15:57

Ramos reddet Real Madrid Igjen – styrer mot seriegull

(Athletic – Real Madrid 0–1) Sergio Ramos’ eventyrlige målform tar ikke slutt. Med fem mål på syv kamper etter coronapausen kan kapteinen trolig snart heve ligatrofeet Igjen – for første gang på tre år..

P4 - Igår: 11:32

Politiet kritiske etter gjenåpning

Politiet i England kritiserer folks oppførsel etter at landet åpnet opp Igjen i går. Tusenvis flokket til utestedene, da England for første gang på over tre måneder åpnet barer, puber og restauranter Igjen. Britene må fortsatt overholde strenge koronaregler, men det ble for vanskelig for mange i går.

Aftenposten - Igår: 16:13

Ramos scoret på straffe Igjen da Real Madrid vant

Real Madrid slet borte mot Athletic Bilbao, men da de trengte det som mest, scoret Sergio Ramos på straffe - Igjen. De hvitkledde vant 1-0..

NRK - I førrgår: 11:30

Engelske puber åpnes Igjen

I dag åpnes engelske puber Igjen, etter å ha vært korona-stengt siden slutten av mars. 6,5 mill. kunder er ventet på pubene i helgen, langt flere enn normalt.

Aftenposten - 02 juli 20 kl. 13:11

Istanbuls største severdighet kan Igjen bli moské

ISTANBUL (Aftenposten): Tyrkias øverste domstol vil trolig åpne veien for at president Erdogan kan omgjøre landsfaderen Atatürks vedtak. Hagia Sofia kan Igjen få status som moské..

P4 - 27 juni 20 kl. 11:12

Bergensbanen åpnet Igjen

Nå er Bergensbanen åpnet Igjen. Banen har vært stengt mellom Flå og Nesbyen siden torsdag ettermiddag, etter at et godstog sporet av. Men i formiddag kan togene Igjen passere på stedet.

NRK - 02 juli 20 kl. 15:08

England åpner skolene i september

Alle barn i England vil måtte gå tilbake på skolen Igjen i september, opplyser myndighetene. Myndighetene ville opprinnelig at skolene skulle åpne for fullt Igjen før sommeren, men måtte endre planene på grunn av bekymrede foreldre og fagforeninger..

Klartale - 11 timer siden

Ber om at det blir åpnet for breddefotball fra 1. august

Ledere fra fotballkretsene i hele Norge ber regjeringen om å endre mening. De sier det begynner å haste med å åpne for at alle kan spille fotball Igjen..

VG - 3 timer siden

Vind veltet campingvogn – her knuses den i biter

Det var ikke mye Igjen av campingvognen som mandag blåste over ende på Karmsund bro i Haugesund..

Aftenposten - 6 timer siden

Først leverte TIL-helten varene på banen. I morgen venter belønningen hjemme hos mamma.

Fitim Azemi (28) var sjeleglad for å åpne målprotokollen for TIL Igjen..

Dagbladet - I førrgår: 17:36

Nytt liv av coronaen

EU fikk corona. Nå må Angela Merkel få pasienten frisk Igjen..

P4 - 02 juli 20 kl. 08:40

3000 barn fortsatt ikke tilbake

3000 barn savnes fortsatt i barnehagene etter at de ble åpnet Igjen. Det bekymrer både kunnskapsministeren og direktøren i Private Barnehagers Landsforbund, skriver Dagbladet. I en undersøkelse PBL har gjort svarer én av fire barnehager at de har barn som ikke har kommet tilbake Igjen etter gjenåpningen 20.

Aftenposten - 6 timer siden

Avga poeng Igjen: Nå må Ødegaard og co. håpe på et under

Martin Ødegaard var tilbake fra start for Real Sociedad, men klarte ikke å levere varene mot Levante mandag..

NRK - 6 timer siden

Får komme tilbake til hotellet

Gjester og ansatte på Hotel Norge får nå komme inn Igjen etter å ha vært evakuert en times tid. – Sannsyligvis har det vært varmgang i noen spotter i kjelleren. Nå er det ingen røyk lenger, sier Frode Bødtker, vakthavende sjef i brannvesenet..

NRK - 15 timer siden

Åpner direkteflyginger 15. juli

Fra 15. juli vil man kunne fly direkte mellom Storbritannia og Hellas Igjen, melder Reuters. Det er greske myndigheter som opplyser om at de har kommet til enighet om dette etter å ha forhørt seg med eksperter..

NRK - 15 timer siden

Åpner for direkteflyginger 15. juli

Fra 15. juli vil man kunne fly direkte mellom Storbritannia og Hellas Igjen, melder Reuters. Det er greske myndigheter som opplyser om at de har kommet til enighet om dette etter å ha forhørt seg med eksperter..

NRK - 13 timer siden

Normal fraværsgrense til høsten

På grunn av koronapandemien ble det i mars innført midlertidige endringer i fraværsgrensen i skolen. Når skoleåret starter Igjen, er det tilbake til normalen. Elever som har koronasymptomer kan avtale organisert arbeid hjemmefra med skolen..

VG - 11 timer siden

Blinkfestivalen: Ikke lov å henge på Johaug

Under Blinkfestivalen blir det superstrenge corona-krav. Om noen blir tatt Igjen på rulleski, så må de gå til siden, se på og vente..

NRK - Igår: 03:23

Statue av slavemotstander revet ned

En statue av den svarte slavemotstanderen Frederick Douglass ble fjernet og veltet ned en skrent i Maplewood-parken i Rochester i delstaten New York søndag. Statuen ble funnet Igjen ved bredden av Genesse-elva 15–20 meter borte..

P4 - 28 juni 20 kl. 17:17

Kan bli nye nedstengninger i England

I England kan det Igjen bli nedstenginger, på grunn av mer koronasmitte. Regjeringens plan er å lette på tiltakene fra 4. juli.

NRK - 19 timer siden

Louvre gjenåpnes delvis

Verdens mest besøkte museum, Louvre i Paris, åpner Igjen mandag, melder AFP. Museet har vært stengt i nesten fire måneder på grunn av koronaviruset, og åpner foreløpig kun en tredjedel av museet, ifølge nyhetsbyrået..

P4 - 19 timer siden

113.000 fløy med Norwegian

113.000 passasjerer fløy med Norwegian i juni. Det er kraftig økning fra 73.

P4 - 22 timer siden

Trump planlegger nytt valgkampmøte

Donald Trump planlegger nok et stort valgkampmøte. Presidentens forrige, store møte, i Tulsa for to uker, ble ingen suksess. På grunn av koronautbruddet var det langt fra fullt i salen.

NRK - Igår: 13:23

Uvær stanser danskebåten

Både Fjord Line og Color Line har innstilt alle sine avganger fra Kristiansand til Hirtshals i ettermiddag. Også Color Line sin avgang fra Larvik innstilles. De forventer å gå som normalt Igjen i morgen..

NRK - 27 juni 20 kl. 11:08

Bergensbanen åpnet Igjen

Bergensbanen er åpnet Igjen mellom Nesbyen og Flå etter at et godstog sporet av i Flå torsdag. Det melder Bane Nor på sine egne nettsider. Vy skriver at togene kjører, men at det kan oppstå forsinkelser og innstillinger inntil de er i normal drift..

Aftenposten - Igår: 20:40

På «Super Saturday» åpnet britiske puber Igjen. Dagen derpå puster noen lettet ut, mens andre ikke er like imponerte.

44.000 briter har dødd av korona, men smitten er på vei ned. I går løsnet myndighetene opp, og flere steder ble det veldig tett mellom pubgjestene..

Aftenposten - Igår: 20:40

På «Super Saturday» åpnet engelske puber Igjen. Dagen derpå puster noen lettet ut, mens andre ikke er like imponerte.

44.000 briter har dødd av korona, men smitten er på vei ned. I går løsnet myndighetene opp, og flere steder ble det veldig tett mellom pubgjestene..

Aftenposten - 26 juni 20 kl. 20:40

AaFK-kapteinen kan snart være tilbake Igjen

Fredrik Carlsen har ikke spilt siden første serierunden. Nå kan han være tilbake Igjen til neste uke..

E24 - Igår: 19:33

Frykter ukontrollert prisvekst – ser 2016-tendenser i boligmarkedet

I 2016 steg boligprisene 26 prosent fra januar til desember. Meglertopp kjenner Igjen mange av tendensene som drev denne oppgangen i dagens marked..

Aftenposten - 25 juni 20 kl. 18:02

Nå kan du reise fritt til Europa Igjen! Nesten! Hvis du tør! | Joacim Lund

Det rører på seg, men det er langt Igjen til full åpning..

P4 - Igår: 07:34

Svært få har gått på kino

Svært få har gått på kino etter at kinosalene åpnet dørene Igjen i mai etter koronanedstengingen Billettsalget i juni var hele 78 prosent lavere i år enn i fjor, melder Aftenposten. Det skyldes både at det har vært begrensninger i hvor mange det er lov å være i en kinosal samtidig, og at alle storfilmene har blitt utsatt..

P4 - Igår: 23:06

Turister måtte hjelpes ned fra fjellet

To turister på fjelltur ved Moskenes i Nordland måtte hjelpes ned av Røde Kors etter at de gikk seg fast i bratt terreng. I følge politiet i Nordland befant turistene seg mellom Djupfjorden og Auserdalsvatnet. Nå er turistene trygt nede Igjen, melder politiet..

Klartale - 03 juli 20 kl. 13:54

Rettssaken etter drapet på Khashoggi har startet

Jamal Khashoggi gikk inn på konsulatet til Saudi-Arabia. Han kom aldri levende ut Igjen..

VG - Igår: 12:06

Børufsen tilbake etter to års «mareritt» – snytt for drømmecomeback

KRISTIANSAND (VG) (Start - Viking 1–1) Espen Børufsen (32) har ventet i to år på å komme tilbake på Start-laget. Da veteranen endelig slapp til Igjen var han svært nær å bli matchvinner..

Aftenposten - 25 juni 20 kl. 11:58

Nå er det klart når Agder-fotballen kan rulle Igjen

Uke 34 starter barne- og ungdomsseriene i Agder opp Igjen..

VG - Igår: 19:51

Gauseth slakter seg selv: – Dette svir

MOLDE (VG) (Molde FK – Mjøndalen IF 2–1) Christian Gauseth var svært skuffet etter straffebommen som sendte Mjøndalen tomhendte hjem Igjen. Etter kampslutt kranglet Mjøndalen-kapteinen med Etzaz Hussain..

NRK - I førrgår: 01:08

Elendig besøkstall på kino i juni

Selv om kinoene Igjen kunne åpne dørene i mai, så er det fortsatt elendige besøkstall. Billettsalget i juni i år var hele 78 prosent lavere enn i juni i fjor. Alt skyldes ikke besøksrestriksjoner men også filmutvalget, melder NTB..

Klartale - 03 juli 20 kl. 11:54

Blir Hagia Sofia moské Igjen?

Hagia Sofia er en kjent bygning. Den er også med på å splitte grupper..

E24 - Igår: 08:40

Elendige besøkstall hos kinoene i juni

Selv om kinoene Igjen kunne åpne dørene i mai, så er det fortsatt elendige besøkstall. Billettsalget i juni i år var hele 78 prosent lavere enn i juni i fjor..

P4 - 28 juni 20 kl. 10:21

Nakstad oppgitt Igjen

- Vi får bare håpe at det var få smitteførende personer i køene ved Oslos utesteder i natt. Det sier Espen Nakstad i Helsedirektoratet, etter nok en natt der folk var tett samlet i hovedstaden, både i køer og i parker. Også i går advarte han om faren for smitte etter at folk ikke overholdt smittevernreglene.

P4 - 25 juni 20 kl. 08:53

Gjøvikbanen åpnet Igjen

Gjøvikbanen er nå åpen Igjen etter å ha vært stengt på grunn av solslyng. Det var på togstrekningen mellom Movatn og Nittedal at det var feil på sporet på grunn av varmen, men nå er altså feilen forbedret. Reisende må fortsatt renge med forsinkelser og innstillinger..

NRK - 23 juni 20 kl. 18:26

«Kari» virker Igjen

Toginformasjonssystemet «Kari» er i orden Igjen, ifølge Bane Nor. En periode i ettermiddag ble det ikke gitt informasjon på togstasjonene, men feilen er rettet..

P4 - 02 juli 20 kl. 17:42

Åpner skoler i september

England åpner alle skolene Igjen i september. Planen var egentlig at de kunne gjenåpnes før sommeren, men planene ble endret på grunn av bekymring fra både foreldre og fagforeninger..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt