Igjen

Tuesday, 25 February, 09:06

Nyheter om Igjen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 15:17

Bergensbanen åpen Igjen

Trafikken er nå i gang Igjen på Bergensbanen, etter at et snøras mellom Mjølfjell og Myrdal har stengt toglinjen siden lørdag kveld. – Strekningen er nå åpnet for trafikk Igjen, melder Bane Nor..

NRK - Igår: 02:42

Canaria-flyplasser stengt Igjen

Flyplassene på Gran Canaria er Igjen stengt på grunn av sandstorm, melder AFP. Den sterke vinden fører også til at brannfly ikke kan ta av og bidra i slukkingen av flere branner på øya..

NRK - Igår: 17:37

Flyplasser stengt Igjen i dag

Flyplassene på Kanariøyene stengte Igjen i ettermiddag på grunn av sandstorm og dårlig sikt. Fly på vei til øyene må lande på det spanske fastlandet, får nyhetsbyrået AFP opplyst. Opptil 2.

Aftenposten - I førrgår: 08:34

Skred og uvær stoppet Bergensbanen. Håper å gå Igjen ettermiddag.

Vy håper å kunne kjøre tog på Bergensbanen Igjen i ettermiddag. Bare to fjelloverganger er åpne søndag morgen..

P4 - Igår: 09:14

Vet ikke når banen åpner Igjen

Det er fortsatt usikkert når Bergensbanen kan åpnes for trafikk Igjen. Det gikk i natt et snøskred over banen ved Uppsete stasjon. Et tog kjørte seg fast i snøen, og er nå fraktet til Myrdal.

Aftenposten - Igår: 05:57

Flyplassen på Gran Canaria åpnet Igjen

Den spanske flyplassoperatøren Aena opplyste like over midnatt at alle flyplasser på Gran Canaria er åpnet Igjen. Flyplassen på Tenerife er fortsatt stengt..

E24 - Igår: 05:47

Flyplassen på Gran Canaria åpnet Igjen

Den spanske flyplassoperatøren Aena opplyste like over midnatt at alle flyplasser på Gran Canaria er åpnet Igjen. Flyplassen på Tenerife er fortsatt stengt..

NRK - I førrgår: 14:57

Bergensbanen har opna Igjen

Bergensbanen opna Igjen klokka 14.00, opplyser Bane Nor til NRK. Laurdag morgon var det stengt for togtrafikk mellom Myrdal og Finse grunna snø i togsporet.

Aftenposten - 21 Feb 20 kl. 18:00

De Lanlay endelig klar: – Jeg vil innta en hovedrolle Igjen

Mange var forbannet og skuffet da han dro. Men nå er Yann-Erik de Lanlay (27) hjemme Igjen. Og han er her for å gjøre det han er best til..

P4 - Igår: 10:49

Vil åpne Igjen klokken 14

Bergensbanen vil trolig åpne Igjen klokken 14. Det er er fortsatt stengt mellom Geilo og Mjølfjell på grunn av skred og skredfare. Og det er gjort vurderinger av skredfaren.

P4 - 19 Feb 20 kl. 17:32

Koronavirus fører til mindre utslipp

Koronaviruset fører til at klimautslippene til Kina har falt kraftig. I følge finske forskere tilsvarer nedgangen i utslippene de siste to ukene 100 millioner tonn CO2, melder NTB. Dette er nesten 6 prosent av de samlede globale utslippene i samme periode i fjor.

Aftenposten - 22 Feb 20 kl. 07:14

Gjengen i «Friends» samles Igjen

Gjengen i TV-serien «Friends» samles Igjen for å spille inn en spesialepisode..

P4 - I førrgår: 15:22

Åpner trolig vei Igjen i dag

E39 gjennom Våtedalen i Jølster åpner trolig Igjen i dag. I går gikk det er 150 meter bredt snøskred over veien. En bil ble tatt, men føreren kom seg helskinnet fra det.

NRK - 20 Feb 20 kl. 07:53

Massedraps-mistenkt la Igjen video

Det tyske nyhetsbyrået DPA skriver at den antatte gjerningsmannen etter drapene i Hanau la Igjen et tilståelsesbrev og en video i forkant skytingen. I etterkant av drapene ble den mistenkte mannen funnet død i sin egen bolig natt til torsdag..

P4 - 20 Feb 20 kl. 08:05

Massedraps-mistenkt la Igjen video

Den antatte gjerningsmannen etter drapene i Hanau i Tyskland skal ha lagt Igjen et tilståelsesbrev og en video før skytingen. Det skriver det tyske nyhetsbyrået DPA. Minst ni personer er skutt og drept - og i tillegg er den antatt gjerningsmannen og ytterligere en person funnet død i en bolig i byen..

P4 - 20 Feb 20 kl. 06:25

Bergensbanen åpnet

Bergensbanen er nå åpnet for trafikk Igjen. Banen har vært stengt mellom Ustaoset og Myrdal siden mandag, da et snøskred traff et snøoverbygg. Rundt 25 meter av bygget ble skadet og kjøreledningen ble revet ned.

NRK - 18 Feb 20 kl. 11:37

Nødnettet er oppe Igjen

Nødnettet var nede på store deler av Østlandet tirsdag formiddag på grunnet feil under vedlikehold. Sigurd Heier i Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap opplyser nå at feilen er rettet og nødnettet er oppe Igjen..

Aftenposten - 18 Feb 20 kl. 09:05

Togene går som normalt Igjen etter togstans

Alle spor er åpnet Igjen etter at et lokaltog fikk tekniske problemer og sto fast med mange passasjerer ombord mellom Ljan og Nordstrand..

E24 - 22 timer siden

«Fryktindeksen» Vix skyter opp etter økt global markedsuro

Frykten for coronaviruset har Igjen rammet finansmarkedene verden over..

P4 - 17 Feb 20 kl. 15:48

Kan bli utfordrende å komme seg hjem

Skal du ta tog fra Oslo nå i ettermiddagsrushet, bør du belage deg på forsinkelser og innstillinger. Det sier kommunikasjonssjef i Vy, Gina Scholz. Drammen stasjon er nå åpnet Igjen etter å ha vert stengt på grunn av flom siden i formiddag.

NRK - 13 Feb 20 kl. 08:20

Jotun starter opp Igjen

Malingsprodusenten Jotun i Sandefjord har startet opp Igjen produksjonen ved sine to fabrikker i Kina. Fabrikkene har vært stengt i flere uker på grunn av koronaviruset. Morten Sten Johansen i Jotun sier flere norske bedrifter starter opp Igjen nå..

E24 - 3 timer siden

Tokyo-børsen faller kraftige 3,3 prosent

Fallet fortsetter stort sett på Asia-børsene i kjølvannet av gårsdagens ras. Nedgangen er størst i Japan, der Tokyo-børsen har åpnet Igjen etter å ha vært stengt dagen før..

P4 - 18 Feb 20 kl. 11:50

Nødnettet er oppe Igjen

Nødnettet er nå oppe Igjen etter tekniske problemer i formiddag. Nødnettet var nede i politidistriktene Øst, Sør-Øst og Innlandet, og skapte problemer for både politi og helsevesen. Feilen oppstod i forbindelse med vedlikeholdsarbeid hos leverandøren forteller Sigurd Heier i Direktoratet for samfunnsikkerhet og beredskap.

Aftenposten - Igår: 19:33

Kolstad kunne endelig juble Igjen etter sterk borteseier

Etter en veldig svak åpning på det nye året, fikk trønderne en etterlengtet opptur i Drammenshallen..

NRK - Igår: 00:49

Flyplass på Gran Canaria gjenåpnet

Den spanske flyplassoperatøren Aena opplyster at alle flyplasser på Gran Canaria er åpnet Igjen. Flyplassene har vært stengt i helgen på grunn av sandstorm. Hundrevis av passasjerer har vært værfaste..

Aftenposten - Igår: 08:35

Norges forhandlinger med Storbritannia starter trolig neste måned. Alt mellom himmel og jord må lages avtaler om.

Fisk kan Igjen bli den store floken når Norge og Storbritannia skal forhandle. Norsk næringsliv er bekymret for å havne langt bak i køen..

NRK - Igår: 06:08

Flyplasser på Kanariøyene åpner

Det er usikkert når flytrafikken fra Kanariøyene blir gjenopptatt etter at flyplassoperatøren AENA ved midnatt meldte at alle flyplassene var gjenåpnet, unntatt Tenerife. SAS opplyser at alle fly må gjennom teknisk kontroll før de kan fly Igjen..

E24 - Igår: 05:47

Norwegian og SAS forbereder oppstart av Gran Canaria-trafikken Igjen

Både SAS og Norwegian setter inn ekstra fly for å ta unna passasjerene som har hopet seg opp etter sandstormen på Gran Canaria..

Aftenposten - Igår: 20:52

Bestemte seg for å si nei til gjenvalg for to år siden

Allerede påsken 2018 bestemte Jette Christensen (Ap) seg for at denne perioden skulle bli hennes siste på Stortinget. – Jeg kjente meg ikke Igjen i stortingsgruppen, forteller hun..

E24 - Igår: 06:41

Virusuroen sender gullprisen videre oppover

Gullprisen fortsetter veien oppover etter at virusfrykten Igjen har tiltatt gjennom helgen. En unse handles nå for 1.662,40 dollar, en oppgang på 1,17 prosent fra fredag..

Dagbladet - I førrgår: 23:30

Bernie Sanders vant Igjen

Benie Sanders vant primærvalget i Nevada. Angripes av utfordrer..

P4 - 10 timer siden

SAS flyr hjem sandfaste nordmenn

SAS flyr nå opptil 360 værfaste passasjerer hjem fra Kanariøyene i kveld, etter at flyene har gjennomgått en teknisk sjekk. Fortsatt er det uklart når de resterende flyene blir klare til å fly Igjen. To av flyene flyr i kveld, mens ett tar av i morgen tidlig oplyser pressesjefene i SAS til Dagbladet nå i kveld..

Aftenposten - Igår: 19:33

Kolstad kunne endelig juble Igjen etter sterk borteseier: – Det føles veldig godt

Etter en veldig svak åpning på det nye året, fikk trønderne en etterlengtet opptur i Drammenshallen..

P4 - 18 Feb 20 kl. 21:39

Katt spylt ut av avløpsrør

Politiet i Trøndelag måtte hjelpe en katt som satt fast i et avløpsrør i Bjugn i kveld. Den fikk mjauet seg til hjelp. Personen som hørte katten varslet politiet, som Igjen fikk bistand fra vannverket - som spylte katten ut.

NRK - Igår: 10:55

Bergensbanen kan opne klokka 14

Bergensbanen kan opne Igjen rundt klokka 14 i dag, seier Bane Nor til NRK. For augeblikket er den stengt over Høgfjellet mellom Mjølfjell og Geilo. Eit snøskred og dårleg vêr har ført til stenginga..

Dagbladet - I førrgår: 17:27

Sluttet med snus - advarte kundene

Da Jan Brønseth (59) sluttet å snuse, hang han opp en plakat for å advare kundene. Nå har han begynt Igjen..

Aftenposten - Igår: 12:57

Lundby tok sin første verdenscupseier på fem hopprenn

Endelig fikk Maren Lundby det til å klaffe skikkelig Igjen. 25-åringen endte seierstørken ved å gå helt til topps i normalbakkerennet i Ljubno søndag..

Aftenposten - Igår: 11:57

Johaug slo Bjørgen-rekord med suveren seier i Ski Tour

Therese Johaug holdt ikke Igjen selv om hun kom til jaktstarten med et enormt forsprang. Pallen i Ski Tour ble helnorsk..

NRK - Igår: 10:10

Afghanarar på flukt håpar på fred

Afghanarar som er på flukt håpar Igjen på fred, no som USA og Taliban er i ferd med å inngå ein avtale om våpenkvile. Etter 40 år med krig i heimlandet lever over 1,5 millionar afghanske flyktningar framleis i nabolandet Pakistan..

Aftenposten - Igår: 11:57

Johaug smadret Bjørgen-rekord med suveren seier i Ski Tour

Therese Johaug holdt ikke Igjen selv om hun kom til jaktstarten med et enormt forsprang. Pallen i Ski Tour ble helnorsk..

Aftenposten - 21 Feb 20 kl. 15:00

Se høydepunktene fra Brann-Aalesund

Bamba puttet Igjen på mørk Brann-dag..

NRK - I førrgår: 00:07

Nye britiske pass blir Igjen blå

Storbritannia gjeninnfører blå pass til erstatning for de burgunderrøde med EU-tittel. Innenriksminister Priti Patel sier til Sky News at de nye passene understreker britisk identitet. Passene lages av et fransk-lederlandsk firma..

Aftenposten - I førrgår: 18:11

Den «evige toer» Graabak: – Jeg er best i klassen for menneskelige

Jørgen Graabak gikk et fantastisk langrenn. Men Igjen ble det «RBK mot Real Madrid» i kampen mot umulige Riiber..

P4 - Igår: 16:40

Riiber ble historisk

Både best - og historisk - er Jarl Magnus Riiber blitt i dag . Han er den første i historien som har vunnet så mange som 13 verdenscuprenn i kombinert på én sesong. I dag vant han altså Igjen i Granåsen i Trondheim - der det attpåtil bnle firedobbelt norsk.

P4 - Igår: 08:46

Norwegian: - Vi vet like lite som andre

Samtlige flyplasser på Kanariøyene er nå gjenåpnet. Det opplyser den spanske flyplassoperatøren Aena. Over 2000 nordmenn er værfaste på Kanariøyene etter en sandstorm og det er uklart når flytrafikken kommer i gang Igjen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt