Igjen

Thursday, 20 June, 18:59

Nyheter om Igjen

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 1 time siden

Dommer Svein Oddvar Moen degradert Igjen: – Sier noe om Norges status i Europa

Siden midten av 1990-tallet har Norge hatt dommere i verdenstoppen. Nå er det ingen Igjen på de to øverste nivåene..

Aftenposten - I førrgår: 10:50

USA har sluppet nye bilder fra tankskip-angrepet. Hva er det som sitter Igjen på skipssiden?

ISTANBUL (Aftenposten): Iranske marinesoldater fjernet en magnetmine fra skipssiden til en oljetanker for å fjerne bevis, hevder amerikanerne. Men noe ble sittende Igjen på skipssiden..

P4 - 22 timer siden

Boris Johnson nærmere å bli statsminister

Boris Johnson har nok en gang fått flest stemmer i avsemmingen om ledervervet i torypartiet og med det statsminister i Storbritannia. Han fikk 143 stemmer, mens Jeremy Hunt som kom på andreplass fikk 54 stemmer. Det er nå fire menn Igjen i lederkampen.

NRK - 16 Jun 19 kl. 21:18

Holdt Igjen tog – arresterte to

To personer ble pågrepet på Råde stasjon etter ranet av en frisørsalong i Halden sentrum litt før klokken 20. Politiet holdt Igjen toget, og pågrep de to inne i en av vognene..

NRK - 17 Jun 19 kl. 09:43

– Dette må aldri skje Igjen

– Tilbakemeldingen vi har fått fra mange innbyggere, også pårørende, er et klart budskap om at dette aldri må skje Igjen, sier varaordfører Bård Espelid etter at innholdet i den foreløpige obduksjonsrapporten av ettåringen som døde ble kjent..

P4 - I førrgår: 12:42

Elever i tog for Abbasi-familien

Mellom 700 og 800 elever og lærere gikk i tog i Trondheim for å få Abbasi-familien til å få bli i Norge. Familien ble tvangsutsendt til Afghanistan, men moren ble syk og måtte returneres til Norge fra Tyrkia. Etter at afghanske myndigheter nektet å ta imot barna blir også de sendt tilbake Igjen.

P4 - 13 Jun 19 kl. 20:41

Carlsen vant Igjen

Magnus Carlsen er på god vei mot å ta Norway Chess-tittelen etter at han Igjen vant i kveld. Carlsen vant i langsjakk mot kinesiske Yu Yangyi. Etter 42 trekk hadde motstanderen kun litt over minuttet Igjen, mens Carlsen hadde 45 minutter.

Hegnar.no - 1 time siden

Oslo Plaza-planer klare - blir Norges største Igjen

Prosjektet starter neste sommer..

Hegnar.no - 20 timer siden

Frontline blar opp 1,6 milliarder for tre nye tankskip

John Fredriksens har Igjen fått i stand en svært gunstig  deal..

NRK - 11 Jun 19 kl. 18:17

Østfoldbanen åpnet Igjen

Østfoldbanen er åpnet Igjen etter å ha vært stengt mellom Oslo s og Nordstrand på grunn av brann i en gassflaske nær sporet..

NRK - 20 timer siden

USA kan få flere kullkraftverk

USA kan få kullkraftverk Igjen, etter at Trumps regjering opphevet Obamas lovreguleringer for renere energi i dag. Lederen for USAs miljøverndirektorat (EPA) Andrew Wheeler sier han forventer en økning i antall kullkraftverk, ifølge NTB..

P4 - 11 timer siden

Nå kan du sjekke om du har fått skattepengene

Nå kan du sjekke om du har fått skattepengene inn på konto. Flere har allerede fått utbetalt pengene i morgentimene i dag, da skatteoppgjøret er klart for nesten fire millioner lønnstakere og pensjonister. 2,7 millioner får et gjennomsnittsbeløp på 11.

NRK - Igår: 06:04

Australsk stat legaliserer eutanasi

Assistert selvmord har blitt lovlig i den australske staten Victoria, ifølge nyhetsbyrået AP. Det skal hovedsakelig bare være tilgjengelig for uhelbredelig syke, som har under et halvt år Igjen å leve..

Klartale - I førrgår: 14:49

Norske sirkus kjemper for å overleve

Det er bare to sirkus Igjen i Norge. Nå ber de om økonomisk hjelp..

P4 - 11 timer siden

Nå kan du sjekke om du får tilbake på skatten

Nå kan du sjekke om du får tilbake på skatten. Flere har allerede fått utbetalt pengene i morgentimene i dag, da skatteoppgjøret er klart for nesten fire millioner lønnstakere og pensjonister. 2,7 millioner får et gjennomsnittsbeløp på 11.

Aftenposten - 11 Jun 19 kl. 17:47

Uklart når hydrogenstasjonene kan åpne Igjen etter eksplosjon

Det kan ta mange uker før eierne av de 160 hydrogenbilene som ruller rundt på norske veier Igjen får fylt biltanken etter eksplosjonen i Sandvika mandag..

Aftenposten - 19 timer siden

Obamas klimapolitikk reversert – USA kan få nye kulldrevne kraftverk

Etter at Trump-administrasjonen onsdag satte strek over en av Barack Obamas største klimainitiativer, kan USA Igjen få nye kulldrevne kraftverk..

Klartale - Igår: 08:40

Donald Trump stiller til valg Igjen

USAs president Donald Trump stiller som kandidat i valget neste år. Det bekreftet han tirsdag kveld..

P4 - 5 timer siden

Norge best på trafikksikkerhet Igjen

Norge er for fjerde gang på rad kåret til Europas beste på trafikksikkerhet. Det slår European Traffic Safety Council fast. Siden 2010 er antall omkomne på norske veier halvert, mens EU-snittet er en reduksjon på 20 prosent, og gjør Norge til landet med de sikreste veiene.

NRK - I førrgår: 11:25

– Jeg har ikke drept henne

Bistandsadvokaten mener tiltalte villedet barna da han sa at han skulle komme ut Igjen av fengslet snart. – Jeg har ikke drept Janne, det er derfor jeg sitter her, for å bevise det, sier Jemtland..

Aftenposten - 17 Jun 19 kl. 16:13

Vy: – Vi har forventet å sitte Igjen med flere kroner enn det de har

Driftskostnadene var ikke problemet, tror Vy. Det var hvor mye profitt de skulle få..

Dagbladet - Igår: 19:13

- Norge henter IS-barn fra krigen, samtidig som de sender andre barn til krigen

Gabriele Rocyte (21) er utslitt, men glad: Snart får hun se kjæresten sin, Yasin Abbasi (22) Igjen. Men hun er også trist og lei seg over Norges behandling av familien Abbasi..

Aftenposten - 10 Jun 19 kl. 10:00

Brann-troppen nærmer seg fulltallig Igjen

Lars Arne Nilsen kan møte en travel sommer, med kamper på tre fronter, med et lag som nærmer seg fulltallig Igjen..

Dagbladet - I førrgår: 21:52

Kan bli Beijings verste mareritt

Han ble Hongkong-elitens verste mareritt som 17-åring. Nå er demokrati-aktivisten Joshua Wong løslatt fra fengsel, og Igjen klar til å demonstrere..

P4 - 12 timer siden

Tror ikke boligprisene faller

Boligprisene vil ikke falle selv om styringsrenta skal opp Igjen. Det tror flere økonomi- og boligeksperter Finansavisen har snakket med. Etter alle solemerker vil Norges Bank heve styringsreta ytterligere i dag, og det kan komme flere rentehevinger.

Aftenposten - 17 Jun 19 kl. 10:07

Molde-børsen: Igjen viser han at han er Eliteseriens beste spiller

Magnus Wolff Eikrem var arkitekten bak alt MFK foretok seg offensivt mot Ranheim..

E24 - Igår: 10:02

XXL-aksjen opp 20 prosent: Fond tror det vil ta to-tre år å snu XXL

Altor vil bidra med sin kjennskap til leverandørsiden når de nå blir storeier i Norges største sportskjede. Fondet tror varehandelen vil fortsette å slite, men at XXL vil stå Igjen som vinneren..

Hegnar.no - 14 Jun 19 kl. 17:13

Fredriksen på ferde Igjen

Ny TRS-avtale fredag. .

Hegnar.no - 17 Jun 19 kl. 11:08

Kommer 737 MAX i luften Igjen i 2019 eller 2020?

Boeing-sjefen, Dennis Muilenburg, forventer at 737 MAX er tilbake i luften før året er omme. Men han kan ikke love noe, og han kan heller ikke gi en tidsramme for når det kan skje. .

P4 - I førrgår: 12:29

Nå kommer skattepengene

Allerede på torsdag kommer skatteoppgjøret som viser hvor mye penger du får Igjen på skatten - eller må betale. Det gjelder de fleste elektroniske brukere som er ordinære arbeidstagere. Pengene betales ut fortløpende.

Aftenposten - 17 Jun 19 kl. 14:00

Over 100.000 kroner i bot for klimabråk på Stortinget

Klimademonstrantene som i forrige uke forstyrret Stortinget i arbeidet, fikk til sammen 118.000 kroner i bot. Mandag ble medlemmer av gruppen anholdt Igjen..

Aftenposten - I førrgår: 21:53

Advokat: Abbasi-søsknene sendes til Kabul i natt

Yasin, Taibeh og Ehsan Abbasi vil rundt midnatt bli fløyet fra Istanbul til Kabul i Afghanistan. Mor Rezaie har ankommet Norge og er ved bevissthet Igjen..

NRK - I førrgår: 20:50

Østfoldbanen åpnet etter brann

Østfoldbanens strekning mellom Moss og Kambo er nå åpnet for trafikk Igjen, melder Bane Nor. Strekningen var stengt en periode fordi det brant i nærheten av togsporet. Vy melder at det fortsatt kan oppstå forsinkelser og innstillinger..

Aftenposten - 17 Jun 19 kl. 18:10

Østfoldbanen åpnet for trafikk

Østfoldbanen er åpnet for trafikk Igjen etter at det mandag ettermiddag brøt ut brann ved en toglinje i Østfold fylke. Brannen var ved 19-tiden under kontroll..

E24 - Igår: 19:30

Bergens dyreste bolig er tungsolgt: Toro-arvingen forsøker Igjen å bli kvitt palasset sitt

Toro-arving Bjarne Rieber selger villa som kan bli tidenes dyreste bolig i Bergen. .

Aftenposten - 17 Jun 19 kl. 12:02

SJ vant konkurranse om å kjøre jernbane - Vy tapte Igjen

Den 3. desember gikk fristen ut for selskapene som skal knive om å få kjøre tog på Nordlandsbanen (Trondheim-Bodø), Dovrebanen (Oslo-Trondheim) og Trønderbanen (lokaltoget mellom Steinkjer og Trondheim)..

P4 - I førrgår: 13:30

Nytt barn innlagt fra Askøy

Et nytt barn er innlagt på Haukeland universitetssykehus etter drikkevannsskandalen. Det opplyser sykehuset i en pressemelding. Barnet er skrevet ut Igjen, etter å ha vært på sykehus siden søndag.

Aftenposten - 16 Jun 19 kl. 18:57

Brattvåg ble felt av to sjølmål mot Moss: – Det var litt surt

Brattvåg måtte Igjen se seg slått av et lag bak seg på tabellen. Det ble tap 2–1 mot Moss etter at Brattvåg scoret to sjølmål..

P4 - I førrgår: 08:12

Trump erklærer gjenvalg i kveld

Donald Trump kommer trolig i kveld til å erklære at han stiller til gjenvalg ved presidentvalget i 2020. Og innvandring vil Igjen bli en viktig valgkampsak. Så bare timer før gjenvalgserklæringen, truer Trump med å deportere millioner av immigranter som oppholder seg ulovlig i USA.

Aftenposten - 16 Jun 19 kl. 19:59

Bryne med sin første seier på seks kamper

Etter at det har kladdet i en lengre periode for Bryne, lyktes de omsider med å ta tre poeng Igjen etter seieren i lokaloppgjøret mot Vidar..

E24 - 17 Jun 19 kl. 09:14

Oljeskuffelse i Barentshavet: Korpfjell tørr på andre forsøk

En av de mest omtalte leteprospektene i Barentshavet viser seg å skuffe Igjen..

Aftenposten - 16 Jun 19 kl. 09:10

VM-spilleren fra Bergen ble vraket sommeren hun fylte 16. – Bestemte meg for at det aldri skulle skje Igjen.

Cecilie Kvamme sier at hun ikke engang kunne slå en langpasning da hun prøvde å slå Igjennom som fotballspiller..

P4 - I førrgår: 15:12

Abbasi-familien lander trolig på Oslo lufthavn kl. 17

Abbasi-familien lander trolig på Oslo lufthavn Gardermoen cirka kl. 17 i ettermiddag. Det opplyser familiens støttegruppe til NTB.

P4 - 16 Jun 19 kl. 22:18

NHO vil begrense cruisetrafikken

NHO Reiseliv vil sette et tak for cruisetrafikken til Norge. I år er det ventet at 4 millioner passasjerer fra slike skip vil gå i land i en havn her til lands, ifølge Cruise Norway. Direktør Kristin Krohn Devold sier til TV2 at masseturismen med cruiseskip vil svekke Norges omdømme, og hun mener disse turistene ikke legger Igjen nok penger her..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt