Musk

Wednesday, 22 March, 14:16

Nyheter om Musk

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 11 jul 22 kl. 13:35

Musk vil ikke kjøpe Twitter likevel

Hele historien om Elon Musk og hans forsøk på å kjøpe Twitter har fått mye oppmerksomhet. Musk er kjent for å ha laget selskapet og bilen Tesla. – Det hele startet som et sirkus.

NRK - 19 dec 22 kl. 01:43

Twitter-avstemning om Elon Musk bør gå av

Eieren av Twitter Elon Musk spør Twitter-brukerne om han bør trekke seg som leder for det sosiale mediet. i en avstemningspost på Twitter kan brukerne enkelt svare ja eller nei på om Musk bør trekke seg som sjef for Twitter, spør Musk. Musk lover å rette seg etter resultatet av avstemningen.

NRK - 04 feb 23 kl. 00:07

Elon Musk kjent ikke skyldig i svindel med Tesla-tweet

Tweeten det er snakk om er da Musk skrev at han jobbet med finansiering for å ta Tesla av børsen. Saksøkere har hevdet at de tapte milliarder. Musk har på sin side forsvart sin rett til twitre det meste.

NRK - 20 dec 22 kl. 03:23

Musk varsler nye Twitter-regler

Etter at brukerne stemte for at Elon Musk burde trekke seg som Twitter-sjef, varsler han nye regler for avstemninger om hvordan selskapet skal styres. I en tråd foreslår en bruker at bare betalende abonnenter med en blå hake ved brukernavnet sitt bør kunne stemme over ledelse og retningsvalg. – Vi abonnenter har en interesse i saken, skriver @Unfilteredboss1.

Klartale - 28 okt 22 kl. 08:51

Elon Musk hinter om at han har kjøpt Twitter

Fredag morgen skriver Musk at «fuglen er befridd». Logoen til Twitter er en liten, blå fugl. Det blir tolket som et hint om at han har kjøpt det sosiale mediet.

NRK - 15 feb 23 kl. 07:17

Musk hinter om ny Twitter-sjef på slutten av året

Twitter-eier Elon Musk sier slutten av 2023 vil være en fin tid til å finne noen andre til å styre det sosiale mediet. Musk har ledet Twitter siden han kjøpte selskapet i oktober i fjor. Han har sagt opp flere tusen ansatte og har fått til dels kraftig kritikk for dette og for flere andre endringer i selskapet og tjenesten.

Klartale - 29 aug 22 kl. 10:59

Elon Musk besøker Norge

Gründeren Elon Musk var på besøk i Norge mandag. Han er gjest under oljemessa i Stavanger i Rogaland.Flyet landet ved 9.

NRK - 05 okt 22 kl. 01:53

Twitter bekrefter tilbud fra Musk

Twitter bekrefter å ha fått et tilbud fra Elon Musk om å kjøpe selskapet til opprinnelig avtalt pris. Musk stiller imidlertid betingelser. Twitter opplyser i en børsmelding at planen er å sluttføre oppkjøpet for 54,20 dollar per aksje, i tråd med det opprinnelige budet Musk la inn i april.

NRK - 10 nov 22 kl. 23:34

Musk: Twitter-konkurs ikke utenkelig

Elon Musk skal ha sagt i et møte med ansatte at Twitter kan gå konkurs, skriver Reuters. Musk skal være usikker på hvor mye Twitter har å gå på økonomisk. Tidligere i dag sendte han ut en felles melding til sine ansatte der han advarte at selskapet går mot harde tider og at det er slutt på hjemmekontor.

NRK - 08 jul 22 kl. 23:29

Elon Musk trekker seg fra Twitter-avtale

Elon Musk trekker seg fra å kjøpe Twitter, melder nyhetsbyrået Reuters. Det skal handle om flere vesentlige brudd på punkter i avtalen. – Twitter ser ut til å ha kommet med falske og villedende fremstillinger som Musk stolte på da han inngikk avtalen, skriver advokaten til Musk, Mike Ringler, i et brev til Twitter.

E24 - 08 mar 23 kl. 11:54

Elon Musk beklager hets av sparket Twitter-designer

Twitter-sjef Elon Musk har krøpet til korset og beklaget at han offentlig hånet en tidligere ansatt med en funksjonsnedsettelse..

NRK - 17 dec 22 kl. 06:43

Musk holdt Twitter-avstemming om utestengte burde slippes til igjen

Svaret var «nå», da Twitter-eier Elon Musk spurte plattformen om når utestengte kontoer burde slippes til igjen. Musk opplevde ikke støtte fra Twitter-brukere i striden med kontoer som driver såkalt doxxing – deling av personopplysninger som andre folks adresse og tilholdssted. 58,7 prosent av de 3,7 millioner som stemte, svarte at Musk burde gjenåpne de lukkede profilene.

Klartale - 20 maj 22 kl. 12:21

Elon Musk anklaget for blotting

En flyvertinne har anklaget Elon Musk for seksuelt krenkende atferd. Det skriver den amerikanske avisa Insider. Han eier romfart-selskapet SpaceX.

E24 - 27 feb 23 kl. 22:23

Elon Musk er tilbake på tronen som verdens rikeste

Etter Teslas børsoppgang mandag, kan Elon Musk igjen kalle seg verdens rikeste mann..

Aftenposten - 27 feb 23 kl. 22:23

Elon Musk er tilbake på tronen som verdens rikeste

Etter Teslas børsoppgang mandag, kan Elon Musk igjen kalle seg verdens rikeste mann..

E24 - 15 feb 23 kl. 10:05

Elon Musk vil lede Twitter ut året

Elon Musk forteller onsdag at han vil stabilisere organisasjonen før han lar noen andre ta over som administrerende direktør..

Aftenposten - 15 feb 23 kl. 10:05

Elon Musk vil lede Twitter ut året

Elon Musk forteller onsdag at han vil stabilisere organisasjonen før han lar noen andre ta over som administrerende….

NRK - 19 nov 22 kl. 02:27

Musk lar Twitter-brukerne bestemme om Trump skal få komme tilbake

Twitters nye eier Elon Musk spør brukerne selv om tidligere president Donald Trumps konto skal gjenåpnes. I en avstemning natt til lørdag norsk tid spør Musk om Trumps konto skal gjenåpnes. Etter mindre enn 30 minutter hadde 1 million brukere svart ja eller nei.

NRK - 18 nov 22 kl. 20:29

Elon Musk: Flere Twitter-kontoer er gjenopprettet

Twitters nye eier Elon Musk sier flere Twitter-kontoer som var stengt, nå har blitt gjenopprettet. Musk skriver på Twitter fredag at kontoene til komikeren Kathy Griffin, psykologen Jordan Peterson og det konservative satirenettstedet Babylon Bee er gjenopprettet. Samtidig sier Musk at det ennå ikke er tatt noen beslutning om hvorvidt ekspresident Donald Trump får komme tilbake til Twitter.

NRK - 29 dec 22 kl. 02:06

Musk ber Tesla-ansatte beholde roen

Tesla-sjef Elon Musk ber selskapets ansatte beholde roen etter at aksjekursen har falt nesten 70 prosent i år. – Ikke vær for bekymret rundt galskapen i aksjemarkedet. Når vi kan vise til fortsatt glimrende innsats, kommer markedet til å anerkjenne det, skriver Musk i en epost til de ansatte og som Reuters har fått sett.

E24 - 04 feb 23 kl. 06:24

Elon Musk frikjent i rettssak knyttet til Twitter-melding

Juryen i rettssaken mot Elon Musk og Tesla etter en Twitter-melding i 2018 der han hevdet å kunne ta Tesla av børs, sier gründeren ikke er skyldig i svindel..

VG - 04 feb 23 kl. 00:44

Frikjenner Elon Musk etter Twitter-melding

SAN FRANCISCO (VG) Juryen i rettssaken mot Elon Musk kom frem til at han ikke er skyldig i å ha villedet Teslas aksjonærer etter en Twitter-melding i 2018..

NRK - 04 okt 22 kl. 21:36

Twitter bekrefter å ha fått et tilbud om oppkjøp fra Elon Musk

Twitter bekrefter å ha fått et tilbud fra Elon Musk om oppkjøp, slik flere amerikanske medier meldte tidligere tirsdag. Handelen med Twitter-aksjen ble midlertidig stanset da ryktet om det nye tilbudet fra Musk ble kjent. Ifølge flere amerikanske medier tilbyr Musk seg å kjøpe Twitter for 54,20 dollar per aksje, i tråd med det opprinnelige budet han la inn i april.

NRK - 13 nov 22 kl. 23:18

Musk må møte i retten

Elon Musk må møte i retten og reiser dermed ikke til B20, forretningskonferansen som holdes i forbindelse med G-20-møtet på Bali neste uke. Musk, verdens rikeste mann, skulle etter planen fysisk tale på konferansen i Indonesia, men den ferske Twitter-eieren er involvert i et søksmål som skal opp for retten i delstaten Delaware i USA de neste dagene. Ifølge Luhut Binsar Pandjaitan, en minister i den indonesiske regjeringen, vil Musk i stedet delta digitalt i en times lang samtale om fremtidig teknologisk innovasjon.

E24 - 02 feb 23 kl. 06:56

Elon Musk hevder han hadde penger til å ta Tesla av børs i 2018

Aksjonærer hevder de tapte milliarder da Elon Musk på Twitter i 2018 antydet at Tesla skulle tas av børs og at finansieringen var på plass. Det stemte ikke..

NRK - 11 nov 22 kl. 10:26

Tilsyn bekymret over utviklingen i Twitter

Tilsynsmyndighetene i USA ser med bekymring på utviklingen i Twitter og minner den nye eieren Elon Musk om at han ikke er hevet over loven. Musk kjøpte nylig Twitter for 440 milliarder kroner. Tidligere i måneden sparket han rundt halvparten av de 7.

NRK - 21 dec 22 kl. 02:35

Elon Musk sier han vil trekke seg som Twitter-sjef

Twitter-eier Elon Musk sier han vil trekke seg som toppleder for mikrobloggtjenesten så snart en ny sjef er på plass, melder Reuters. – Jeg vil trekke meg så snart jeg finner noen som er tåpelig nok til å ta jobben! Etter det vil jeg bare lede teamet som styrer med programmering og servere, skriver han på Twitter.

NRK - 19 dec 22 kl. 12:24

Flertall vil fjerne Musk som Twitter-sjef

Elon Musk spurte Twitter-brukerne om han burde trekke seg eller bli sittende som sjef for selskapet. Da avstemmingen var over hadde 57,5 prosent stemt for at han gir seg. Musk hadde på forhånd lovet at han ville føye seg etter flertallet, slik han har gjort i lignende avstemminger den siste tiden..

NRK - 18 dec 22 kl. 23:02

Washington Post-journalist har fått tilbake Twitter-konto

Journalisten Taylor Lorentz i Washington Post ble tidligere kastet ut av Twitter, har nå blitt sluppet inn igjen. Lorentz jobbet med en sak rundt eieren av Twitter, Elon Musk. Hun fikk kontakt med Musk via Twitter, og ikke lenge etter ble hun utestengt, uten begrunnelse.

E24 - 07 mar 23 kl. 17:34

Islandsk Twitter-designer måtte spørre om han hadde fått sparken

Da personalavdelingen ikke kunne svare på om Halli Thorleifsson fortsatt jobbet i Twitter, spurte islendingen Elon Musk om han var sparket. Det var han..

E24 - 23 jan 23 kl. 22:00

Oppgang på Wall Street – Tesla steg etter Musk-uttalelse

Teknologiselskapene ledet an oppgangen på Wall Street mandag. Tesla steg markant etter uttalelser fra selskapets toppsjef Elon Musk..

E24 - 21 jan 23 kl. 09:19

Musk i retten: – Bare fordi jeg tvitrer noe, betyr ikke det at folk tror på det

Elon Musk begynte fredag sin forklaring i rettssaken mot ham. Han er saksøkt av Tesla-aksjonærer som tapte penger da han antydet at han ville kjøpe selskapet..

E24 - 02 mar 23 kl. 15:30

Tesla-aksjen faller etter skuffende presentasjon

Teslas aksje faller syv prosent fra start etter at Musk la frem sin «Master Plan 3» onsdag..

VG - 18 jan 23 kl. 22:03

Taliban-trøbbel for Musk

En tidligere tjenestemann i Taliban hyllet mandag grepene Elon Musk har gjort med Twitter. Det gjør han neppe onsdag..

E24 - 17 jan 23 kl. 17:02

Musk må i retten for å svare Tesla-aksjonærer om oppkjøpshint

Denne uka starter rettssaken mot Elon Musk for Tesla-oppkjøpet som aldri ble noe av. Den kan ende med milliarderstatning til investorer som satset på selskapet..

NRK - 27 feb 23 kl. 04:13

Ytterligere 200 mistet jobben i Twitter

Minst 200 av Twitters ansatte mistet jobben lørdag kveld. Det tilsvarer rundt 10 prosent av de 2000 som fremdeles jobbet for selskapet. Lørdagens runde med oppsigelser var den største siden Twitters eier Elon Musk i november fortalte de ansatte at han ikke hadde flere planer om nedbemanning, skriver New York Times.

NRK - 07 dec 22 kl. 16:54

Musk ikke lenger verdens rikeste

Forretningsmannen Elon Musk er ikke lenger verdens rikeste man, viser årets liste fra magasinet Forbes. Musk må i år se seg forbigått av franskmannen Bernard Arnault som eier motehuset Louis Vutiton..

Klartale - 05 dec 22 kl. 14:03

Derfor er folk sinte på Kanye West

Kanye West (også kalt Ye) er en verdenskjent rapper. Han var tidligere gift med Kim Kardashian. Nå er de skilt.

NRK - 03 dec 22 kl. 02:39

Macron møtte Elon Musk med krav

Frankrikes president Emmanuel Macron sier at han har hatt en «tydelig og ærlig» samtale med Twitter-eier Elon Musk under et besøk i New Orleans i USA. I samtalen ga Macron uttrykk for bekymring knyttet til moderering av innhold på Twitter. – Twitter må bestrebe seg på å få på plass klare brukervilkår, betydelig styrking av innholdsmoderering, og beskyttelse av ytringsfrihet for å kunne overholde europeisk regulering, skrev Macron på Twitter etter møtet med Musk i New Orleans fredag..

Klartale - 15 feb 23 kl. 11:00

Ville spekulasjoner om hva som er skutt ned i USA

Først skjøt USA ned en stor ballong som hadde fløyet over USA. De mener den er fra Kina, og kan ha blitt brukt til å spionere. Ballongen skal ha vært like stor som tre busser.

NRK - 24 nov 22 kl. 21:55

Musk gir «amnesti» til stengte Twitter-kontoer

Twitter-eier Elon Musk sier at fra neste uke av vil firmaet oppheve suspensjonen av Twitter-kontoer som er blitt stengt på grunn av innholdet. Det skriver Musk selv på Twitter..

Aftenposten - 29 dec 22 kl. 07:23

Musk ber Tesla-ansatte jobbe frivillig etter aksjeras

Tesla-sjef Elon Musk ber selskapets ansatte beholde roen etter at aksjekursen har falt nesten 70 prosent i år..

E24 - 29 dec 22 kl. 06:56

Musk ber Tesla-ansatte beholde roen etter aksjeras

Tesla-sjef Elon Musk ber selskapets ansatte beholde roen etter at aksjekursen har falt nesten 70 prosent i år..

NRK - 07 okt 22 kl. 00:03

Rettssaken mellom Elon Musk og Twitter er utsatt

En dommer i Delaware har utsatt rettssaken mellom Elon Musk og Twitter. Dermed får Musk mer tid på å sikre finansieringen. Rettssaken skulle etter planen starte 17.

Klartale - 26 apr 22 kl. 10:49

Elon Musk kjøper Twitter

Elon Musk kjøper Twitter. Han er sjef i Tesla og verdens rikeste mann. Han kjøper Twitter for over 400 milliarder norske kroner.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com