NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 13:10

NRK - 15 sep 21 kl. 09:07

Eksportrekord i august

I august eksporterte Norge varer for 115,7 milliarder kroner. Dermed ble det satt ny eksportrekord for andre måned på rad, etter en oppgang på 7,7 prosent, viser tall fra SSB. Eksporten av naturgass er den klart høyeste noensinne, og også oljeeksporten og fastlandseksporten er høy. Statistikken viser det femte høyeste månedlige handelsoverskuddet som er målt, med 42,6 milliarder i august..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, SSB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Eksportrekordi , august
NRK - 10 aug 21 kl. 12:03

103 nye smittede i Bergen

Det siste døgnet er 103 personer registrert smittet med korona i Bergen. Kommunen peker nå ut to store fester holdt i Bergen siste uken: En på Marmorøyen 3. august og en i Skjoldbukta 6.

NRK - 12 aug 21 kl. 15:07

70.808 har avgitt forhåndsstemme

Muligheten for å forhåndsstemme til høstens stortingsvalg åpnet 10. august. De to første dagene har 62.

NRK - 25 aug 21 kl. 13:13

Mot sommer-rekord i Oslo

Sommervarmen holder seg. Med rundt 20 grader i hele Sør-Norge ut august kan det bli rekord i antall dager med over 20 grader, røper meteorologen overfor NTB. – Vi ser at Blindern i Oslo har hatt 76 dager med temperaturer over 20 grader i løpet av juni, juli og august.

NRK - 01 sep 21 kl. 16:15

Elbilrekord i august

72 prosent av alle nye bilar som blei selde i Noreg i august, var elbilar. Dette er første gong elbilar utgjer dei fleste av alle nye bilar i alle landsdelane i Noreg. I alt kom det 381 nye elbilar på norske vegar kvar dag i august, viser nye tal frå Opplysningsrådet for vegtrafikken (OfV)..

E24 - 03 sep 21 kl. 06:14

August-rekord for sjømateksporten

Norge eksporterte sjømat for 9,6 milliarder kroner i august. Det er den høyeste eksportverdien i august noensinne..

NRK - 03 sep 21 kl. 10:53

11.500 færre arbeidssøkere i august

Ved utgangen av august er det registrert 140.200 helt arbeidsledige, delvis ledige og arbeidssøkere på Nav-tiltak. Det utgjør 5 prosent av arbeidsstyrken.

E24 - 03 sep 21 kl. 10:59

Sterk boligprisøkning i august – tross kjølige forventninger

Boligprisene steg sterke 1,9 prosent i august. – En sterk prisutvikling til å være august, sier Eiendom Norge-sjefen..

NRK - 28 maj 21 kl. 20:52

Hjemmekontor ut august

Irland forbereder innbyggerne sine på hjemmekontor til august. Det skriver nyhetsbyrået Reuters. Frem til da er irene «på det strengeste» anbefalt å jobbe hjemmefra, om det er mulig.

Dagbladet - 02 jun 21 kl. 03:11

- President igjen i august

Donald Trump forteller folk i kretsen rundt seg at han tror han vil bli gjeninnsatt som USAs president i august, skriver den svært anerkjente New York Times-journalisten Maggie Haberman..

NRK - 04 jun 21 kl. 13:05

Får vaksinedose tidlig i august

Alle voksne bergensere skal ha fått sin første vaksinedose i uke 31, som er i begynnelsen av august. Det opplyste helsebyråd Beate Husa på en pressekonferanse fredag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Demonstrasjoner i Melbourne

Seks politifolk ble brakt til sykehus med skader, etter sammenstøt med demonstranter i Melbourne i Australia lørdag. 235 demonstranter ble arrestert. Rundt 700 personer deltok i demonstrasjonen mot nedstengingen av i byen.

NRK - 1 time siden

Misfornøyd med utsettelse

Bondelaget er misfornøyd med at tilleggsforhandlingene er utsatt. I jordbruksoppgjøret ble partene enig om å ha ekstraforhandlinger ved økte kostnader til bl.a.

NRK - 1 time siden

Blir ikke løslatt fra varetekt.

Mannen som er siktet for drapsforsøk etter knivstikking ved t-banestasjonen på Grønland natt til 3.september blir ikke løslatt fra varetekt. Det har lagmannsretten bestemt, skriver Avisa Oslo.

NRK - 1 time siden

18 nye smittetilfeller i Bodø

Det er registrert 18 nye tilfeller av covid-19 i Bodø siste døgn, det opplyser kommunen i en pressemelding. Ti av de smittede har foreløpig ukjent smittevei, og smittesporing pågår. Ifølge kommunen er det av de ti først og fremst snakk om barn og unge.

NRK - 1 time siden

25 nye smitta i Bergen

25 personar har fått påvist korona i Bergen sidan i går. 14 er nærkontaktar, åtte har ukjent og tre har uavklart smitteveg. 1028 personar testa seg i går.

NRK - 1 time siden

Eksplosjoner i Afghanistan

Minst to mennesker er drept og 19 skadd i flere separate eksplosjoner i to provinser i Afghanistan lørdag, melder kilder til flere nyhetsbyråer. To kilder sier til nyhetsbyrået DPA at det er snakk om tre separate eksplosjoner i Jalalabad i Afghanistans østlige provins Nangarhar. Ifølge en av kildene skal minst en av eksplosjonene ha vært rettet mot et politikjøretøy hvor noen fra Taliban befant seg.

NRK - 1 time siden

USA vil møte Frankrike neste uke

USA håper de får diskutert striden med Frankrike om en ny sikkerhetsavtale med Australia ved FNs hovedforsamling neste uke. Det sier det amerikanske utenriksdepartementet i en uttalelse lørdag. Talsmann Ned Price sier i uttalelsen at Frankrike er «en viktig partner og vår eldste allierte».

NRK - 2 timer siden

India vaksinerte 22 millioner

India nådde ny rekord og vaksinerte 22 millioner mennesker mot covid-19 fredag. Myndighetene satte opp ekstra vaksinasjonssentre i stadioner, på kjøpesentre, klinikker og andre steder for å komme nærmere landets mål om å vaksinere 1,1, milliarder mennesker innen utgangen av året. Omtrent 788 millioner vaksinedoser er nå gitt, men andelen fullvaksinerte i landet ligger fortsatt på under 20 prosent.

NRK - 2 timer siden

Munchmuseet sliter med klimaet

Munchmuseet sliter med klimaanlegget i det nye museet, og ønsker seg en reserveløsning. Men Plan- og bygningsetaten sier nei til forslaget. Det skriver Avisa Oslo.

NRK - 2 timer siden

Mener Ropstad bør trekke seg

Adresseavisen har spurt alle KrFs lokallagsledere i Trøndelag om de mener Kjell Ingolf Ropstad kan fortsette som partileder. Meningene er delte blant de ti lokallagslederne som har svart avisa. – Jeg mener Ropstad skal trekke seg som partileder før landsstyremøtet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt