Klartale > Nyheter

Monday, 27 March, 21:34

Klartale - 30 dec 22 kl. 06:00

Disse sakene preget Norge i 2022

Januar:1. januar: En 28 år gammel mann blir drept med kniv i Haugesund. To menn tidlig i 20-årene blir siktet i saken. Dette var den første av 20 drapssaker med til sammen 23 ofre som politiet starter etterforskning av i løpet av året.19.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Haugesund, Senterpartiet, Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti, Ap, kWh, Ingrid Alexandra, Stortinget, Norge, Utenriks, UD, Taliban, Afghanistan, Anders Behring Breivik, Stoltenberg, Norges Bank, Nato, Wolden Bache, Norges, Ukraina, Europa, Jonas Gahr Støre, Tajik, Fürst Haugen, NRK, Oscar, Amanda, Roger Enoksen, VG, Arild Gram, Spellemann, In Red, Lauritzen, TV, Enger Mehl, Huitfeldt, Masud Gharakhani, Zelenskyj, Kyiv, Eurovision, Orchestra, FHI, Märtha Louise, Durek Verrett, Durek, Bokmålsordboka, Nynorskordboka, Bank, Matapour, London Pub, Per, Oslo, Pride, Støre, SAS, Sverige, Freya, Oslofjorden, Oslos, Oslo Pride, Kjell Inge Røkke, Sveits, Hazhir Shariati, Iran, Bernt Hulsker, Birgitte Tengs, Karmøy, Tina Jørgensen, Universitetet, Tromsø, Köhn, Norden, Maurstad, Kongehuset, Kaizers Orchestra, Jirde Ali, Atle Antonsen, Statsadvokaten, Antonsen, Riksadvokaten, Svalbard, Russland, Ski, Kristiansen, Baneheia, Harald

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Disse, sakene, preget, Norgei , 2022
NRK - 21 dec 22 kl. 12:07

Statsadvokaten henlegger sakene mot politikerne i pendlerboliger-sakene

Aftenposten melder at statsadvokaten henlegger sakene mot politikerne i pendlerboliger-sakene Statsadvokaten i Oslo varslet onsdag om avgjørelsen i sakene mot politikernes bruk av pendlerbolig..

NRK - 12 sep 22 kl. 18:15

Slår alarm om skolevegring: – Sakene blir flere og barna blir yngre

Barn og unge som uteblir fra skolen på grunn av skolevegring øker i flere fylker, men ingen vet nøyaktig hvor mange dette gjelder. – Elevene i samtlige av disse sakene har forsøkt å si ifra om at de ikke har det bra på skolen, ofte over lang tid. De opplever at det ikke hjelper og til slutt klarer de ikke å gå på skolen.

NRK - 21 dec 22 kl. 13:07

Statsadvokaten om henleggelser: Intet straffbart forhold ansees bevist

– Vi har besluttet å henlegge alle sakene, sier Aud Kinsarvik Gravås ved Oslo statsadvokatembeter til NRK. Statsadvokaten kan ikke se at noen av representantene som har vært under etterforskning har fått en uberettiget vinning. – Det som har vært avgjørende for oss det er at slik som retningslinjene for tildelinger av pendlerboliger har vært, så kan vi ikke se at noen av representantene som har vært under etterforskning har fått en uberettiga vinning, altså har fått noe de ikke har rett til, – Vi tar utgangspunkt i de sakene der vi mener at det har vært rimelig grunn til å undersøke om det har skjedd noe straffbart.

Klartale - 13 okt 22 kl. 06:00

FN mener Finland har brutt rettighetene til barn i Syria

Finland har ansvaret. De har muligheten til å beskytte de finske barna i disse leirene. Det kan de gjøre ved å få sendt dem hjem til Finland.

NRK - 25 jan 23 kl. 07:08

En av fem erstatningskrav etter koronavaksiner knyttet til AstraZeneca

AstraZenecas koronavaksine utgjør kun 1,2 prosent av vaksinedosene i Norge, men hele 19 prosent av sakene der vaksinerte krever erstatning. Ved utgangen av 2022 hadde Norsk pasientskadeerstatning (NPE) mottatt 990 krav om erstatning knyttet til koronavaksine. 187 av disse sakene, 19 prosent, gjaldt koronavaksinen Vaxzevria fra AstraZeneca, som ble tatt ut av vaksinasjonsprogrammet 10.

Klartale - 19 okt 22 kl. 14:58

PST tar over ansvaret for drone-sakene

– Vi er ikke i krig. Men vi er i et komplekst sikkerhetsbilde, sier Hedvig Moe. Hun er assisterende sjef i PST.

Klartale - 19 dec 22 kl. 07:00

Må strømavtaler være så vanskelige å forstå?

Hvor mange av disse ordene kan du forklare. Prøv.Nettleie.

Klartale - 14 sep 22 kl. 14:36

Norge og EU vil samarbeide mer om gass

– Vi er enige om at eksperter fra Norge kan snakke med sine kolleger i Den europeiske union (EU). Da kan de diskutere hva som kan bli gjort for å få mer stabile markeder for gass, sier Støre til nyhetsbyrået NTB.Onsdag sa at Ursula von der Leyen at at EU og Norge har laget en felles gruppe som skal se på hva som kan bli gjort for å sikre billigere gass.

Klartale - 01 okt 22 kl. 06:00

Klar for ferie på skinner?

Mange skal nok ut på reise i høstferien. Noen skal bruke bil, og noen fly. Men det er også mulig å bruke tog.

NRK - 05 jan 23 kl. 21:46

Nesten 400 gjengsaker etterforskes i Stockholm

Stockholmspolitiet har skjerpet innsatsen mot gjengvolden. 379 gjengsaker er under etterforskning, og siktede er fengslet i 175 av dem, ifølge en opptelling. Spesialinnsatsen som har fått navnet Frank, startet i oktober, og politiet begynte med å skaffe oversikt over de mange gjengrelaterte sakene i den svenske hovedstadsregionen, skriver Dagens Nyheter.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 5 timer siden

Tips til en skrekkelig påske

Her får du ti gode tips til skumle bøker du kan lese i påsken. «Den lille fremmede» av Sarah WatersSpøkelser hører til i store, britiske herskapshus. Sarah Waters tar oss med til et slikt miljø.

Klartale - 6 timer siden

Sparer vi oss til dårlig helse?

Nordmenn spiste mindre frukt i 2022. Det viser tall fra Opplysnings-kontoret for frukt og grønt (OFG). De mener det kan være flere grunner til det.

Klartale - 7 timer siden

Demonstrerer i gatene på grunn av høye priser

Folk i Kenya protesterte forrige uke. Det ble voldelige mellom demonstrantene og politiet. En student døde.

Klartale - 8 timer siden

Nå skal de diskutere lønn

Lands-organisasjonen (LO) skal diskutere lønn. De diskuterer for arbeidere i 25 forskjellige fagforbund. De møter Næringslivets Hoved-organisasjon (NHO).

Klartale - 9 timer siden

Russisk mann har spionert i Polen

Påtale-myndighetene i Gdansk i Polen har pågrepet enda en russisk mann. Han er mistenkt for spionasje. Ni russere ble nylig siktet for det samme.

Klartale - 12 timer siden

Erna fortsetter som Høyre-leder

62 år gamle Erna Solberg er leder i Høyre. Hun fortsetter med det i to år til. I helga valgte partiet henne igjen.

Klartale - 13 timer siden

Kalvå kan smile hele veien til banken

Anne Kjersti Kalvå driver med langrenn. Denne sesongen har hun vært veldig god. Hun har vunnet flere løp.

Klartale - 13 timer siden

Kjøtt som kan inneholde salmonella har blitt solgt

Kjøtt som kan ha inneholdt salmonella har blitt solgt flere steder. Produktene har blitt solgt over tid.– Det dreier seg om rundt 70 tonn, sier Ingeborg Sveinsdottir til avisa Nationen.

Klartale - 13 timer siden

Demonstrerer mot ny lov

Israels forsvarsminister Yoav Gallant måtte slutte. Det bestemte statsminister Benjamin Netanyahu. Årsaken var at Gallant var kritisk til en lov Netanyahu ville lage.

Klartale - 15 timer siden

Uganda vil ha ny lov mot homofili

For folk fra Uganda har det vært ulovlig å være homofil. Slik at det vært siden kolonitiden. Nå har nasjonal-forsamling lagt fram et nytt forslag, som vil gjøre det enda vanskeligere å være homofil.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com