Klartale > Nyheter

Thursday, 28 September, 09:23

Klartale - 30 dec 22 kl. 06:00

Disse sakene preget Norge i 2022

Januar:1. januar: En 28 år gammel mann blir drept med kniv i Haugesund. To menn tidlig i 20-årene blir siktet i saken. Dette var den første av 20 drapssaker med til sammen 23 ofre som politiet starter etterforskning av i løpet av året.19.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Haugesund, Senterpartiet, Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti, Ap, kWh, Ingrid Alexandra, Stortinget, Norge, Utenriks, UD, Taliban, Afghanistan, Anders Behring Breivik, Stoltenberg, Norges Bank, Nato, Wolden Bache, Norges, Ukraina, Europa, Jonas Gahr Støre, Tajik, Fürst Haugen, NRK, Oscar, Amanda, Roger Enoksen, VG, Arild Gram, Spellemann, In Red, Lauritzen, TV, Enger Mehl, Huitfeldt, Masud Gharakhani, Zelenskyj, Kyiv, Eurovision, Orchestra, FHI, Märtha Louise, Durek Verrett, Durek, Bokmålsordboka, Nynorskordboka, Bank, Matapour, London Pub, Per, Oslo, Pride, Støre, SAS, Sverige, Freya, Oslofjorden, Oslos, Oslo Pride, Kjell Inge Røkke, Sveits, Hazhir Shariati, Iran, Bernt Hulsker, Birgitte Tengs, Karmøy, Tina Jørgensen, Universitetet, Tromsø, Köhn, Norden, Maurstad, Kongehuset, Kaizers Orchestra, Jirde Ali, Atle Antonsen, Statsadvokaten, Antonsen, Riksadvokaten, Svalbard, Russland, Ski, Kristiansen, Baneheia, Harald

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Disse, sakene, preget, Norgei , 2022
NRK - 21 dec 22 kl. 12:07

Statsadvokaten henlegger sakene mot politikerne i pendlerboliger-sakene

Aftenposten melder at statsadvokaten henlegger sakene mot politikerne i pendlerboliger-sakene Statsadvokaten i Oslo varslet onsdag om avgjørelsen i sakene mot politikernes bruk av pendlerbolig..

NRK - 12 sep 22 kl. 18:15

Slår alarm om skolevegring: – Sakene blir flere og barna blir yngre

Barn og unge som uteblir fra skolen på grunn av skolevegring øker i flere fylker, men ingen vet nøyaktig hvor mange dette gjelder. – Elevene i samtlige av disse sakene har forsøkt å si ifra om at de ikke har det bra på skolen, ofte over lang tid. De opplever at det ikke hjelper og til slutt klarer de ikke å gå på skolen.

NRK - 21 dec 22 kl. 13:07

Statsadvokaten om henleggelser: Intet straffbart forhold ansees bevist

– Vi har besluttet å henlegge alle sakene, sier Aud Kinsarvik Gravås ved Oslo statsadvokatembeter til NRK. Statsadvokaten kan ikke se at noen av representantene som har vært under etterforskning har fått en uberettiget vinning. – Det som har vært avgjørende for oss det er at slik som retningslinjene for tildelinger av pendlerboliger har vært, så kan vi ikke se at noen av representantene som har vært under etterforskning har fått en uberettiga vinning, altså har fått noe de ikke har rett til, – Vi tar utgangspunkt i de sakene der vi mener at det har vært rimelig grunn til å undersøke om det har skjedd noe straffbart.

Klartale - 13 okt 22 kl. 06:00

FN mener Finland har brutt rettighetene til barn i Syria

Finland har ansvaret. De har muligheten til å beskytte de finske barna i disse leirene. Det kan de gjøre ved å få sendt dem hjem til Finland.

Klartale - 03 jul 23 kl. 06:00

Tyskerne koser seg i et litt billigere Norge

En snirklete tur med T-banen tar deg ut av Oslo sentrum. For hvert stopp, kommer du lenger opp i høyden. Oppe i Holmenkollen kan du nyte utsikten over Oslo.

NRK - 25 jan 23 kl. 07:08

En av fem erstatningskrav etter koronavaksiner knyttet til AstraZeneca

AstraZenecas koronavaksine utgjør kun 1,2 prosent av vaksinedosene i Norge, men hele 19 prosent av sakene der vaksinerte krever erstatning. Ved utgangen av 2022 hadde Norsk pasientskadeerstatning (NPE) mottatt 990 krav om erstatning knyttet til koronavaksine. 187 av disse sakene, 19 prosent, gjaldt koronavaksinen Vaxzevria fra AstraZeneca, som ble tatt ut av vaksinasjonsprogrammet 10.

NRK - 31 mar 23 kl. 15:57

Økning i saker om æresrelatert vold og negativ sosial kontroll

Kompetanseteamet mot tvangsekteskap, kjønnslemlestelse og negativ sosial kontroll har aldri gitt mer veiledning eller annen bistand enn i 2022. Det kommer frem i en rapport fra Bufdir. Teamet ga bistand i hele 891 saker i 2022.

Klartale - 15 jun 23 kl. 14:52

Tre kvinner skal ha blitt overfalt i Oslo

Grønland, Tøyen og Kampen. På disse stedene i Oslo skal noen ha overfalt kvinner denne uka. Politiet etterforsker to av sakene som forsøk på voldtekt.

NRK - 10 aug 23 kl. 15:10

Støre lover å svare på kontrollkomiteens spørsmål

Etter dagens møte i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité, har de besluttet å stille 17 spørsmål til statsminister Jonas Gahr Støre. Det skriver VG. Støre lover å svare på komiteens spørsmål.

Klartale - 19 okt 22 kl. 14:58

PST tar over ansvaret for drone-sakene

– Vi er ikke i krig. Men vi er i et komplekst sikkerhetsbilde, sier Hedvig Moe. Hun er assisterende sjef i PST.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 45 minutter siden

India vil utforske Venus

India landet på måned for rundt en måned siden. Nå ønsker det indiske romprogrammet ISRO å reise til planeten Venus. Sreedhara Panicker Somanath mener det er viktig å utforske Venus.

Klartale - 1 time siden

Politiet mener mor og datter er drept

Politiet fikk en alvorlig melding onsdag. Den dreide seg om vold. I Kristiansand fant de to døde personer.

Klartale - 3 timer siden

Studentenes liv i byen

Det er høst i lufta. Og studentene har inntatt byer i hele Norge. Aller flest studenter finner du i Norges hovedstad Oslo.

Klartale - 17 timer siden

Nå snur årstiden – høstferien kan bringe årets første snø

Starten av høstferien byr nemlig på det som bli årets siste varme helg. Det sier Meteorologisk institutt. – Helgen er en flott mulighet til å komme seg ut å nyte de siste varme temperaturene, sier Eldbjørg Moxnes til nyhetsbyrået NTB.

Klartale - 20 timer siden

Erna Solberg har fått én uke på seg til å svare

Erna Solberg er leder for partiet Høyre. De siste ukene har mange snakket om Solberg. Årsaken er hennes mann Sindre Finnes.

Klartale - 21 timer siden

Nå tar det dobbelt så lang tid å selge nye biler

Finn.no sier det tar dobbelt så lang tid å selge nye biler nå, kontra før. Det tar 20 dager å selge biler som er fem år eller eldre.

Klartale - 21 timer siden

Sverige dobler straff

Sverige har hatt problemer med kriminalitet de siste årene. De siste månedene har det blitt verre.Gunnar Strömmer sier de er nødt til å gjøre noe for å snu utviklingen.

Klartale - 21 timer siden

Halvparten av studentene har fortsatt digital undervisning

En av fem sier de har digital undervisning ofte. Til sammen 55,1 prosent sier de har det ofte eller av og til. Det skriver nettsiden Khrono.

Klartale - 22 timer siden

Armenere flykter fra området

Styrker fra Aserbajdsjan og Armenia kjemper mot hverandre. Begge landene vil ha kontroll over området Nagorno-Karabakh. Området er egentlig en del av Aserbajdsjan og er på størrelse med Østfold fylke.

Klartale - 23 timer siden

En fin, men også tøff tid

Du har nettopp slitt deg gjennom 13 år med skole. Så er det på an igjen. Med studier.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com