NRK > Nyheter

Wednesday, 10 August, 03:16

NRK - 04 maj 22 kl. 23:51

Brudd i forhandlingene for norsk sokkel

Lønnsoppgjøret norsk sokkel går til mekling etter at det ble brudd i forhandlingene etter to dager, opplyser Industri Energi. Første nestleder Lill-Heidi Bakkerud sier i en pressemelding at Industri Energi ikke kunne akseptere kravene fra arbeidsgiversiden. Dermed ble forhandlingene med Norsk olje og gass avsluttet. Det er foreløpig ikke satt noen dato for meklingen, opplyser arbeidstakersiden. Sokkelavtalene for operatører, boring og forpleining omfatter drøyt 4.
Les mer på NRK


Les mer om:
Industri Energi, Lill-Heidi Bakkerud, Norsk, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bruddi , forhandlingene, for, norsk, sokkel
NRK - 28 apr 22 kl. 09:34

Brudd i forhandlingene for bryggeri- og mineralvannfabrikker

Etter to dager med forhandlinger ble det brudd for bryggeri- og mineralvannfabrikkene. Forhandlingene går nå til mekling. Forhandlingene mellom Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN) og NHO mat og drikke har pågått siden 26.

Klartale - 13 jul 22 kl. 07:00

Det kan gå flere dager før SAS-streiken er løst

Det tror Kristine Nergaard. Hun er forsker ved forsknings-organisasjonen Fafo. – Selv om folk møtes til nye forhandlinger tar det tid å komme fram til en løsning.

Klartale - 17 jun 22 kl. 06:00

Erik ble norsk etter 44 år

Aldri før har så mange innvandrere blitt norske. I fjor fikk Norge 41.100 nye statsborgere.

NRK - 23 mar 22 kl. 12:07

Brudd i forhandlingene mellom TV 2 og Altibox

Det er brudd i forhandlingene mellom TV 2 og Altibox. Dermed risikerer Altibox-kundene å miste TV 2-kanaler fra 1. april TV 2 varslet onsdag Altibox om at de avslutter forhandlingene om ny distribusjonsavtale.

NRK - 11 jun 22 kl. 14:05

Brudd i forhandlingene om apotekavtale

Lønnsforhandlingene for apotekerne går til mekling. Natt til lørdag brøt Parat forhandlingene med Virke om apotekavtalen. – Vi er skuffet over at forhandlingene endte i brudd.

Klartale - 14 jun 22 kl. 06:00

Hva skal til for å bli norsk?

Aldri før har så mange blitt norske statsborgere. 41.100 personer ble norske i fjor.

Klartale - 18 jul 22 kl. 14:21

Kan være siste dag i SAS-forhandlingene

Forhandlingene mandag kan avgjøre hvordan saken fortsetter. Hvis ikke det blir løsning i konflikten kan SAS være ferdig med å forhandle. Det sier forhandlings-lederen for selskapet.

NRK - Igår: 16:28

EU har lagt fram «endelig tekst» til ny atomavtale med Iran

EU har lagt fram det de omtaler som «endelig tekst» til en ny og revidert atomavtale med Iran, og iranske forhandlere opplyser at den nå er til vurdering. – Vi arbeidet i fire dager og i dag er teksten lagt på bordet, sier en europeisk tjenestemann som deltar i forhandlingene. Han forteller videre at forhandlingene nå er over.

NRK - 06 apr 22 kl. 14:34

Brudd i forhandlingene på Riksavtalen

Fellesforbundet har brutt forhandlingene med NHO Reiseliv og går til mekling på Riksavtalen. – Vi må bare erkjenne at vi ikke har fått noe særlig bevegelse i krav som er viktige for oss i dette oppgjøret. Vi har derfor brutt forhandlingene og ber om hjelp fra Riksmekleren for å komme videre i årets tariffoppgjør på Riksavtalen, sier forhandlingsleder og forbundssekretær i Fellesforbundet, Clas Delp i en pressemelding..

NRK - 30 maj 22 kl. 22:14

Mekling for havnearbeiderne

Det ble mandag brudd i forhandlingene omkring Havne- og terminaloverenskomsten og Speditøroverenskomsten, og dermed havner forhandlingene på Riksmeklerens bord. Det opplyser leder Terje Samuelsen av Fellesforbundets tariffavdeling i en pressemelding. Underveis i forhandlingene NHO Logistikk- og Transport ble det klart at partene ikke maktet å komme til enighet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Like mange trafikkdøde i år som i hele fjor

Så langt i år har 80 personer mistet livet i ulykker langs norske veier. Det er like mange som i hele 2021. Det 80.

NRK - 30 minutter siden

Kvinne tiltalt for å ha hjulpet tenåringsdatteren med abort

En mor som hjalp tenåringsdatteren sin med å ta abort i Nebraska, er blitt tiltalt for en grov forbrytelse i forbindelse med aborten. Aktor i saken sier at det er første gang han straffeforfølger noen for å ha tatt en abort etter uke 20 i svangerskapet, noe som er forbudt i delstaten. Loven ble vedtatt i 2010, men ble ikke gjeldende før USAs høyesterett i sommer opphevet den føderale abortretten i USA.

NRK - 1 time siden

Beslagla telefonen til Trump-støttespiller

Kongressmannen Scott Perry sier at FBI har beslaglagt telefonen hans. Perry er en av Donald Trumps støttespillere i Kongressen. Republikaneren er blant dem som granskes av komiteen som gransker stormingen av Kongressen i januar i fjor, da Trump-støttespillere gikk til angrep da Joe Bidens valgseier skulle godkjennes.

NRK - 1 time siden

500 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 500 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene.

NRK - 1 time siden

600 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 600 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene..

NRK - 2 timer siden

Mann omkom i trafikkulykke i Larvik

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring ved Kvelde i Larvik tirsdag kveld. Det opplyser Sør-Vest politidistrikt natt til onsdag. Mannens pårørende er varslet.

NRK - 3 timer siden

Brann i grisehus i Rogaland

Det brenner i en driftsbygning med 600 griser på Klepp i Rogaland. Brannvesenet har startet slukking, melder operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen klokka 23.

NRK - 3 timer siden

Svensk Amnesty-stifter trekker seg i protest

Per Wästberg trekker seg fra Amnesty på grunn av rapporten om Ukrainas bruk av sivil infrastruktur i krigen. Han stiftet Amnestys avdeling i Sverige i 1964. Amnesty har fått sterk kritikk fra Ukraina og flere i Vesten etter rapporten som anklaget ukrainske styrker for å sette sivile liv i fare.

NRK - 4 timer siden

Alvorlig trafikkulykke i Larvik

En person som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. – Jeg kan bekrefte at det er en alvorlig ulykke. Nødetatene er på stedet nå og jobber med livreddende førstehjelp, sier operasjonsleder Erik Ullhaug Olsen i Sør-Øst politidsistrikt til NRK.

NRK - 4 timer siden

Person frigjort etter trafikkulykke

Personen som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. Skadeomfanget er ukjent, men trolig alvorlig. Luftambulanse er på vei, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com