Brudd

Sunday, 05 December, 06:26

Nyheter om Brudd

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 18 okt 21 kl. 17:43

Omfattende Brudd på arbeidsmiljølov

En rapport fra helseetaten viser omfattende overtidsbruk og til sammen 899 Brudd på arbeidsmiljøloven ved fire koronateststasjoner i Oslo i løpet av pandemien. Oversiktene offentliggjøres etter en rekke skriftlige spørsmål fra Rødts Maren Rismyhr til helsebyråd Robert Steen (Ap), skriver Vårt Oslo..

NRK - 09 nov 21 kl. 10:03

Anklager Polen for å skape spenning

Hviterussland anklager Polen for «bevisst å eskalere spenningen» mellom de to landene. Polen har utplassert 10.000 militært personell på grensen uten å varsle hviterussiske myndigheter.

NRK - 06 nov 21 kl. 15:37

Tror skolevold er underrapportert

Arbeidstilsynet ble kun varslet om 13 vold- og trusselhendelser i Oslo-skolen mellom 2016 og 2020 og advarer mot underrapportering. Dagsavisen skriver at Oslo-skolen i samme tidsrom har hatt i underkant av 2.000 volds- og trusselhendelser som defineres som svært alvorlige.

NRK - 06 nov 21 kl. 15:19

Full britisk pilot stanset

En britisk pilot ble stanset synlig beruset i full uniform på Gardermoen lørdag. Han motsatte seg politiets arrest og blir anmeldt. Politiet vet foreløpig ikke om piloten nettopp hadde vært i lufta beruset, men de mener han skulle fly som passasjer til Storbritannia da han ble oppdaget.

NRK - 06 nov 21 kl. 15:19

Full britisk pilot på Gardermoen

En britisk pilot ble stanset synlig beruset i full uniform på Gardermoen lørdag. Han motsatte seg politiets arrest og blir anmeldt, skriver NTB. Politiet vet foreløpig ikke om piloten nettopp hadde vært i lufta beruset, men de mener han skulle fly som passasjer til Storbritannia da han ble oppdaget.

NRK - 12 okt 21 kl. 15:13

Brudd på tradisjonen

Det er stort behov for opposisjonspolitikere, forklarer avgående statsminister Erna Solberg. – Vi kommer til å føre en tydelig, men konstruktiv opposisjonspolitikk. Dette landet trenger brede konstellasjoner og brede samarbeid.

NRK - 12 okt 21 kl. 15:13

Stikk mot Støre: – Brudd

Det er stort behov for opposisjonspolitikere, forklarer avgående statsminister Erna Solberg. – Jeg vet at velgerne i Norge forventer at vi uansett om vi er i posisjon eller i opposisjon, gjør det beste for landet, sier Solberg tirsdag. – Vi kommer til å føre en tydelig, men konstruktiv opposisjonspolitikk.

NRK - 04 nov 21 kl. 10:46

Russland utviste nederlandsk journalist

Russland har utvist korrespondenten til den nederlandske avisa Volkskrant for gamle Brudd på administrative regler. Han er utvist fra Russland fram til 2025. Vennink frykter avgjørelsen skal skremme andre journalister.

Dagbladet - 03 nov 21 kl. 17:33

Polen har «en pistol mot panna»

Den langvarige striden mellom EU og Polen om rettsstaten har nådd et punkt hvor Polen står på kanten av et juridisk Brudd med EU, skriver Einar Hagvaag..

VG - 03 nov 21 kl. 16:50

JoJo Siwa bekrefter Brudd

Youtuber JoJo Siwa (18) røper i en podkast at hun og kjæresten har gjort det slutt, men at de fremdeles er «bestevenner»..

VG - 02 nov 21 kl. 12:54

Realityprofil Mario Riera bekrefter Brudd

Mario Riera er ikke lenger i et forhold..

VG - 01 nov 21 kl. 14:11

Miljødirektoratet varsler tilsyn hos Isabel Raad AS

Miljødirektoratet skal gjennomføre et produkttilsyn hos Isabel Raad AS, etter melding om mistanke om mulige Brudd på miljøregelverket..

NRK - 30 okt 21 kl. 01:25

Telefon-Brudd i Sudan

Telefonsambandet er nede i Sudan, melder den Dubai-baserte TV-kanalen Al Hadath natt til lørdag. Lørdag er det ifølge Reuters planlagt store demonstrasjoner fra opposisjonen i protest mot et de hevder er et militærkupp i landet..

VG - 29 okt 21 kl. 09:51

Privat stiftelse samlet inn millioner: Tidligere leder tiltalt for flere lovBrudd

BERGEN (VG) Den private stiftelsen i Bergen samlet inn millioner for å hjelpe rusmisbrukere. Nå er den tidligere lederen i stiftelsen tiltalt for Brudd på straffeloven, stiftelsesloven og bokføringsloven..

NRK - 26 okt 21 kl. 09:34

Kontrollerer dekkskiftefirmaer

Som følge av at det nå er høysesong for dekkskift og bilpleie, intensiverer A-krimsenteret sin kontrollaktivitet mot den useriøse delen av bransjen. A-krimsenteret i Oslo hadde en rekke kontroller mot dekkskift- og bilpleiefirmaer i hovedstaden. Disse fortsetter denne uken, skriver A-krimsenteret i en pressemelding.

NRK - 23 okt 21 kl. 09:15

Full mann stanset togtrafikken

Da en mann fra Asker tok toget feil vei sent fredag kveld, valgte han å gå langs togsporet ved Gardermoen tilbake. Det førte til stans i togtrafikken i en time. Politiet fikk til slutt fikk kontroll på mannen, som hadde vært på oktoberfest i Oslo, skriver Romerikes Blad.

VG - 20 okt 21 kl. 15:31

Stoltenberg beklager Russlands Brudd med Nato

Russlands nye missiler er en alvorlig trussel mot sikkerheten i Europa og Nord-Amerika, mener Nato-sjef Jens Stoltenberg. Han sier at Russlands beslutning om å fryse de diplomatiske kanalene med Nato for et tilbakesteg..

E24 - 20 okt 21 kl. 13:47

Mulige Brudd på kontrakt verdt 200 mill.: Equinor kontaktet Tess etter avsløring

Equinor undersøker mulige kontraktsBrudd etter E24s sak om Tess, og har nå innledet dialog. – Dersom opplysningene medfører riktighet, bryter det med forventningene vi har til våre leverandører..

NRK - 20 okt 21 kl. 10:57

Økning i varsler i Oslo kommune

Oslo kommune sin sentrale varslingsordning registrerte en kraftig økning i antall varsler om fare for liv og helse i fjor. Kommunen fikk 26 slike varsler i fjor, mot tre året før. 19 av varslene handlet om Brudd på smittevern i forbindelse med koronapandemien.

NRK - 19 okt 21 kl. 17:28

Human Rights Watch kritiserer Cuba

I sommer 11. juli deltok tusener av cubanere i demonstrasjoner mot vanskelige leverkår og politisk undertrykking. Demonstrasjonene foregikk i over 50 byer over hele Cuba.

E24 - 19 okt 21 kl. 07:54

Milliongebyr til Telenor

Telenor er ilagt 15 millioner kroner i overtredelsesgebyr for Brudd på ikke-diskrimineringsforpliktelsen knyttet til leveranser til ulike kundegrupper..

NRK - 14 okt 21 kl. 23:12

Tiltalt lærer erkjenner straffskyld

Den 30 år gamle mannen som er tiltalt for flere titalls nettovergrep mot mindreårige erkjenner helt eller delvis straffskyld for de fleste forholdene. – Jeg vet ikke helt hvorfor jeg har gjort det, sa den tidligere læreren i retten da saken begynte i Hordaland tingrett torsdag, skriver Bergensavisen. – Det er noe jeg angrer fryktelig på.

NRK - 14 okt 21 kl. 18:41

USA og Eritrea til FN-råd

USA og Eritrea er valgt inn i FNs menneskerettsråd torsdag. De tiltrer i rådet 1. januar neste år.

VG - 11 okt 21 kl. 16:32

Vixen fjerner ikke Sophie Elise fra «Årets business» etter rekordgebyr

Sophie Elise får beholde Vixen-finaleplassen i «Årets Business » – til tross for at Sophie Elise AS fikk 200.000 i gebyr fra Forbrukertilsynet for Brudd på markedsføringsloven..

NRK - 10 okt 21 kl. 14:33

Eirik Jensen-klage avist

Den europeiske menneskerettsdomstolen (EMD) har avvist den korrupsjons- og narkotikadømte Eirik Jensens klage. Det skriver VG. Den tidligere politimannen mente Norge hadde brutt retten til rettferdig rettergang.

NRK - 10 okt 21 kl. 14:33

Eirik Jensen-klage avvist

Den europeiske menneskerettsdomstolen (EMD) har avvist den korrupsjons- og narkotikadømte Eirik Jensens klage. Det skriver VG. NRK har også fått dette bekreftet.

NRK - 10 okt 21 kl. 05:54

Mann med gassvåpen på utested

På Stord i Sunnhordland fikk politiet melding om at en beruset mann var observert med et våpen på innsiden av jakken ved et utested i Leirvik natt til søndag. Da politiet kom frem til stedet, hadde en vakt på utestedet tatt fra han våpenet, som viste seg å være et gassvåpen. Politiet fikk kontroll på den mistenkte og tok beslag i gassvåpenet.

E24 - 08 okt 21 kl. 13:30

Internett-trøbbel for Telia-kunder i Viken

Flere av Telias Viken-kunder har mistet tilgang til TV og internett på grunn av ødelagte kabler. Selskapet sier det er snakk om et alvorlig og komplisert Brudd..

NRK - 08 okt 21 kl. 07:42

FN avvikler Jemen-gruppe

FNs menneskerettsråd avvikler en ekspertgruppe som observerer og etterforsker krigsforbrytelser i Jemen, skriver NTB. Det skjer etter at et forslag om å fornye gruppas mandat med to år ble stemt ned. Det er første gang UNHRC har avvist et utkast til uttalelse siden dannelsen i 2006, sier en talsmann til AFP.

NRK - 14 sep 21 kl. 11:46

Suu Kyi tilbake i retten

Myanmars avsatte leder Aung San Suu Kyi var tirsdag tilbake i rettssalen, etter at hun følte seg syk og ikke møtte mandag, skriver NTB. Ifølge hennes advokat var Suu Kyi mandag bilsyk etter å ha blitt brakt fra stedet der hun sitter i husarrest og til rettssalen. Tirsdag følte hun seg fortsatt svimmel, ifølge forsvareren Khin Maung Zaw, men møtte likevel i retten.

NRK - 14 sep 21 kl. 09:48

Ingen medier brøt valgloven

Mediene har ikke lov til å offentliggjøre valgresultat eller valgdagsmålinger før klokka 21 på valgdagen. Det gjorde de heller ikke. Medietilsynet fant ingen Brudd på valgloven under valgdagene søndag 12.

NRK - 13 sep 21 kl. 12:13

Dømt for Brudd på karanteneplikt

En mann er i Søndre Østfold tingrett dømt for Brudd på karanteneplikten. Ifølge tilståelsesdommen tok han toget fra Moss til Oslo en gang i desember selv om han skulle vært i karantene. Han ble også dømt for fire andre lovBrudd og har fått en straff på 45 dager betinget fengsel og en bot på 30 000 kroner..

E24 - 06 okt 21 kl. 12:34

Forbrukertilsynet: Sophie Elise og forlag får gebyr på 500.000 kroner

Forbrukertilsynet har fattet vedtak om at Sophie Elise AS og Strawberry Publishing skal betale til sammen en halv million kroner i overtredelsesgebyr: – Grovt Brudd på loven, sier Forbrukertilsynet..

VG - 06 okt 21 kl. 12:28

Forbrukertilsynet: Sophie Elise og forlag får gebyr på 500.000 kroner

Forbrukertilsynet har fattet vedtak om at Sophie Elise AS og Strawberry Publishing skal betale til sammen en halv million kroner i overtredelsesgebyr: – Grovt Brudd på loven, sier Forbrukertilsynet..

NRK - 06 okt 21 kl. 09:56

Fraktet våpen på kommersielle fly

Etiopia har brukt Ethiopian Airlines til å frakte våpen til og fra nabolandet Eritrea under Tigray-konflikten, ifølge CNN. Det er første gang en slik våpenhandel mellom de tidligere fiendene er blitt dokumentert under krigen. Ifølge eksperter utgjør dette et Brudd på internasjonal luftfartslov, som forbyr frakt av våpen til militært bruk på sivile fly..

NRK - 04 okt 21 kl. 14:17

Krigsforbrytelser begått i Libya

Både krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten er blitt begått i krigsherjede Libya siden 2016, konkluderer en fersk FN-rapport. Undersøkelsene har identifisert en rekke konkrete individer og grupper, både libyske og utenlandske, som er spesielt ansvarlige for slike Brudd. Denne listen vil imidlertid være konfidensiell inntil den er delt med de aktuelle ansvarlige beslutningsaktørene, skriver NTB..

NRK - 04 okt 21 kl. 11:24

Sliten Suu Kyi ber om rettsfri

Myanmars tidligere leder Aung San Suu Kyi har bedt om å få møte i retten sjeldnere enn i dag på grunn av helsa. Demokratiforkjemperen har måttet møte i rettshøringer ukentlig etter at hun ble pågrepet og satt i husarrest i februar i år. Suu Kyi advokater har anmodet om at rettsmøtene avholdes annenhver uke, og understreker at det kun handler om at klienten deres er gammel og sliten.

NRK - 02 okt 21 kl. 02:14

Oslopolitiet diskriminerte kvinne

Oslo-politiet har blitt felt i Diskrimineringsnemnda for diskriminering på bakgrunn av etnisitet. Bakgrunnen var en hendelse der tre polititjenestepersoner oppsøkte en leilighet etter melding om vold som viste seg å være grunnløs. På tross av dette påla de kvinnen å sørge for ro i leiligheten og at ny utrykning ville føre til anmeldelse og arrestasjon.

VG - 01 okt 21 kl. 15:04

Hopp-sponsorer om Bråthen-konflikten: Skiforbundet har brutt samarbeidsavtalen

LO, Nammo og Lundin mener at Skiforbundets håndtering av arbeidskonflikten med Clas Brede Bråten skader deres omdømme, og er et Brudd på samarbeidsavtalen mellom partene. LO velger likevel å stå i sponsoravtalen..

Aftenposten - 01 okt 21 kl. 14:02

– Livsløgnen om å tenke på seg selv som deilig, gjør det mye gøyere å leve

Linn Skåber har en ting hun vil gjerne vil si til andre single etter et Brudd..

VG - 30 sep 21 kl. 13:47

Politimann dømt til livstid i fengsel for drapet på Sarah Everard

Politimannen Wayne Couzens iscenesatte en falsk pågripelse for Brudd på coronareglene før han kidnappet, voldtok og drepte Sarah Everard (33)..

E24 - 30 sep 21 kl. 10:53

Frankrikes tidligere president Sarkozy funnet skyldig i ulovlig valgkampfinansiering

Frankrikes tidligere president Nicolas Sarkozy er funnets skyldig i Brudd på lover om valgkampfinansiering i valgkampen i 2012..

NRK - 30 sep 21 kl. 07:44

Lysbakken om regjeringsBruddet

Se Audun Lysbakken om Brudd i regjeringssamtalene i Politisk kvarter klokken 07.45. Andre gjester er FrP-leder Sylvi Listhaug og leder i Fagforbundet Mette Nord..

VG - 30 sep 21 kl. 02:16

Aktor: Iscenesatte falsk pågripelse før drapet på Sarah Everard

Den tiltalte ekspolitimannen Wayne Couzens skal ha iscenesatt en falsk pågripelse for Brudd på coronareglene før han kidnappet, voldtok og drepte Sarah Everard..

Aftenposten - 29 sep 21 kl. 20:56

Haugen ut med skade i sjansefattig kamp: – Håper det ikke er et Brudd

(Stabæk – Strømsgodset 0–0) For første gang siden 2008 endte det 0–0 i en kamp mellom Stabæk og Strømsgodset..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt