NRK > Nyheter

Monday, 11 December, 01:17

NRK - 18 jul 23 kl. 12:25

Ber om fortsatt varetekt for drapssiktet mann

Mannen som er siktet for å ha drept sin kone i Ørland kommune den 29. juni, vil torsdag bli fremstilt for forlenget varetektsfengsling i Trøndelag tingrett. Det skriver Adresseavisen. Politiadvokaten bekrefter at den siktede mannen fremdeles nekter straffskyld for drap. Politiet mener det er sannsynlighetsovervekt for at mannen forgiftet sin kone i deres hjem i Ørland den 29.
Les mer på NRK


Les mer om:
Trøndelag, Adresseavisen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Berom fortsatt , varetekt, for, drapssiktet, mann
Klartale - 22 nov 23 kl. 05:45

Varetekt

---VaretektEn mann er siktet etter terroren i Oslo i 2022. Nå slipper politiet ham fri. Han har sittet i varetekt.

NRK - 08 apr 23 kl. 09:46

Samtykker til fire ukers varetekt

Mannen i som er pågrepet for drapet av en kvinne i 30-årene i Lørenskog samtykker til fire ukers varetekt. Det opplyser forsvarer, Gard Lier til NRK. – Han er preget, men tar det som har skjedd med fatning.

NRK - 18 apr 23 kl. 20:34

Siktede etter Furuset-skytingen vil ut av varetekt

43-åringen som er siktet etter skytingen på Furuset i Oslo 21. februar, samtykker ikke til videre fengsling når han onsdag framstilles for forlenget fengsling. Mannens forsvarer, Øystein Storrvik, opplyser til VG at han vil begjære sin klient løslatt under fengslingsmøtet.

NRK - 25 jul 23 kl. 11:13

Dødsfallet i Harstad: Siktet kvinne slipper ut av varetekt

Kvinnen som er siktet etter et mistenkelig dødsfall i Harstad, slipper ut av varetekt denne uken. Det skriver Harstad Tidende. – Vi kommer ikke til å begjære fortsatt varetekt.

NRK - 07 sep 23 kl. 03:37

Siktet etter dødsfall - løslatt fra varetekt

En 37-åring som var siktet for trusler etter at en 23-åring ble funnet død i Sirdal i forrige uke, er løslatt fra varetekt. I kjølvannet av at en 23 år gammel mann tirsdag i forrige uke ble funnet død på Tonstad i Sirdal, ble en 37 år gammel mann pågrepet og siktet for trusler, skriver Stavanger Aftenblad. Nå er han løslatt fra varetekt etter fem dager fordi Gulating lagmannsrett ga ham medhold i anken av fengslingskjennelsen fra tingretten.

Klartale - 25 jun 18 kl. 12:17

Dette er Orderud-saken

Orderud-saken blir den kalt. Det er én av de mest omtalte drapssakene i Norge. Til høsten kommer kanalen NRK og avisa VG med en dokumentar-serie om den.

NRK - 11 okt 23 kl. 12:45

Den yngste av Bærum-søstrene blir løslatt

Den yngste av de to terrorsiktede søstrene fra Bærum blir løslatt fra varetekt. – Den yngste vil bli løslatt før fengslingsmøte i morgen. Den eldste vil bli begjært videre varetektsfengslet, bekrefter kommunikasjonsdirektør Trond Hugubakken i Politiets sikkerhetstjeneste (PST) til NRK.

NRK - 14 okt 23 kl. 07:11

Forblir i varetekt til januar for drapet på Leif-Arne

Mannen som er siktet for drapet av Bodø-mannen Leif-Arne Nicolaisen aksepterer å sitte i varetekt til rettssaken starter i januar, skriver Avisa Nordland. 58 år gamle Nicolaisen ble funnet drept med kniv i Stjørdal i mai i år. En mann på samme alder er siktet for drapet.

NRK - 24 okt 23 kl. 13:33

Terrorsiktet storesøster blir trolig løslatt denne uka

Den 29 år gamle kvinnen som er siktet for deltagelse i terrororganisasjonen IS, løslates trolig denne uka. PST har fått medhold i at kvinnen kan sitte i varetekt frem til torsdag, men vil trolig ikke be om at hun holdes i varetekt ytterligere. – Slik det ser ut nå, vil det ikke bli bedt om forlenget varetektsfengsling, sier seniorrådgiver i PST, Eirik Veum til NRK.

NRK - 26 okt 23 kl. 17:20

Den andre IS-søsteren løslatt i dag

Det skriver politiadvokat Terje Nedrebø Michelsen fra PST i en uttalelse. «Påtalemyndigheten vil ikke begjære forlengelse av varetektsfengslingen av den andre siktede i etterforskningen av søstrene som er siktet for terrordeltakelse i Syria.» Dette betyr at den siste av de to søstrene ble løslatt fra varetekt i dag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flere evakuerte seg selv da det brant i en boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 1 time siden

Flere evakuert fra brann i boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 2 timer siden

FNs hovedforsamling stemmer trolig for nytt krav om våpenhvile i Gaza

FNs 193 medlemsland skal samles tirsdag, der et flertall trolig kommer til å stemme for et nytt krav om øyeblikkelig våpenhvile i Gaza, ifølge diplomater. Nyheten om at hovedforsamlingen skal tre sammen for en ny spesialsesjon, ble kjent etter at USA la ned veto i FNs sikkerhetsråd om et krav om umiddelbar humanitær våpenhvile mellom Israel og Hamas. Det er diplomater som søndag kveld opplyser til nyhetsbyrået Reuters om det forestående møtet.

NRK - 2 timer siden

Generalene som kriger i Sudan, skal være enige om å møtes

Generalene som leder hver sin militære styrke i krigen i Sudan, er enige om å møtes ansikt til ansikt, hevder den østafrikanske samarbeidsorganisasjonen IGAD. Møtet er ikke bekreftet av generalene Abdel-Fattah Burhan eller Mohammed Hamdan Dagalo. Burhan leder regjeringsstyrkene, og Dagalo leder den paramilitære gruppen Rapid Support Forces (RSF).

NRK - 3 timer siden

Nye klimaforpliktelser langt unna Paris-avtalens mål

På Cop 28 har en rekke land forpliktet seg til å kutte klimagassutslipp. Men lovnadene er kun en tredel av det som trengs for å holde tritt med Parisavtalen. Over hundre land har forpliktet seg til å tredoble produksjon av fornybar energi og doble energieffektivitet.

NRK - 3 timer siden

Minst 17 skadd i togkollisjon i Italia

Minst 17 mennesker er skadd i en togkollisjon i Italia, ifølge brannvesenet. Omstendighetene rundt søndagens ulykke er foreløpig ikke kjent..

NRK - 4 timer siden

Væpnet politi søker etter beboer etter husbrann

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 4 timer siden

Biden inviterer Zelenskyj til Det hvite hus

USAs president Joe Biden har invitert Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj til et møte i Det hvite hus på tirsdag, ifølge en uttalelse. Det melder Reuters. Zelenskyj var søndag i Buenos Aires, der han deltok under innsettelsen av Argentinas nyvalgte president Javier Milei..

NRK - 4 timer siden

Væpnet aksjon i Bamble etter husbrann – søker etter beboer

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 6 timer siden

To drept i angrep mot Røde Kors-kolonne i Sudan

En kolonne fra Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) ble angrepet i Sudans hovedstad Khartoum mens de evakuerte sivile søndag. To ble drept, melder ICRC. – ICRC er sjokkert og forferdet over et overlagt angrep på en humanitær kolonne i Khartoum søndag, skriver ICRC på X/Twitter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com