Mann

Tuesday, 17 May, 00:18

Nyheter om Mann

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 20 timer siden

Kirkegjengere overMannet bevæpnet Mann

En Mann som begynte å skyte inne i en kirke i Orange County i Sør-California søndag, ble overMannet av kirkegjengere. Politiet kaller inngripenen heltemodig. En Mann ble skutt og drept, og fire andre ble kritisk skadd i skyteepisoden i Geneva presbyterianske kirke i byen Laguna Woods, opplyser sheriffen i Orange County.

NRK - 08 maj 22 kl. 06:45

Mann pågrepet etter personran i Trondheim

En Mann i 20-årene er pågrepet etter at en Mann ble fraranet en PC-veske i Trondheim sentrum natt til søndag. Politiet fikk melding om ranet i Prinsenkrysset like etter midnatt, skriver Adresseavisen . – Det var en person som hadde blitt fraranet en PC-veske med innhold.

VG - 11 maj 22 kl. 13:57

Mann død etter voldshendelse i Tønsberg

En Mann i 60-årene er død etter en voldshendelse i Tønsberg på en privatadresse natt til onsdag. En Mann i 40-årene er siktet for drap..

NRK - 8 timer siden

Mann og kvinne fra Tyskland mistet livet på Voss

Det var en Mann og en kvinne i 50-årene fra Tyskland som mistet livet i trafikkulykken på Voss søndag. Det bekrefter politijurist Olav Otterdal i Vest politidistrikt overfor Bergensavisen. – Bilen var på vei mot Bergen, legger han til.

NRK - 18 timer siden

Mann omkom i MC-ulykke i Telemark

En Mann i 60-årene er bekreftet omkommet etter en MC-ulykke i Siljan i Telemark søndag kveld..

NRK - Igår: 17:45

Dømt for svindel

En Mann i 50-årene fra Arendal er dømt til sju måneders ubetinget fengsel for å ha tappet kontoen til en utviklingshemmet Mann, skriver Fædrelandsvennen. Den tiltalte skal ha foreslått ovenfor den fornærmede å hjelpe han med å betale regninger. Slik fikk han tilgang til bank-ID og annen informasjon.

Aftenposten - Igår: 09:53

Akademikeren drepte en Mann med øks. Bak murene lærte han raskt hvordan systemet kan manipuleres.

Andreas Ribe-Nyhus havnet i fengsel. Før det var han en helt vanlig Mann. Livet smilte, men så dreper han et menneske..

NRK - I førrgår: 12:55

Mann alvorlig skadet etter hendelse i Lyngdal

En Mann i 60-årene ble sent fredag kveld fraktet til sykehus alvorlig skadet etter en voldshendelse i Lyngdal. – Politiet har valgt å opprette sak og etterforske hendelsen som en voldshendelse. En person ble pågrepet og siktet for grov kroppskrenkelse.

NRK - 12 maj 22 kl. 18:02

Mann pågrepet i Oslo anklages for krigsforbrytelser

En Oslo-Mann i 60-årene anklages for krigsforbrytelser i det tidligere Jugoslavia i 1991-92, og kan bli utlevert til Kroatia, skriver TV2. Kripos forteller kanalen at Mannen ble pågrepet på tirsdag på bakgrunn av en europeisk arrestordre fra Kroatia. Mannens forsvarer, advokat Øyvind Bratlien, sier Mannen frykter for sitt liv hvis han utleveres til Kroatia, og at han ikke vil få en rettferdig rettssak.

NRK - 12 maj 22 kl. 14:20

Mann tiltalt for overgrep i Vestfold

En Mann i 50-årene fra Vestfold er tiltalt for voldtekt av barn under 14 år. Saken kommer opp i Vestfold tingrett i slutten av september. Ifølge tiltalen skal Mannen ha utført handlinger som tilsvarer voldtekt mot ei fem år gammel jente som var hans stebarnebarn.

NRK - 12 maj 22 kl. 09:26

Mann siktet for skadeverk etter boligbrann i Namsos

En Mann i 60-årene er siktet for skadeverk etter en boligbrann på Salsnes i Namsos kommune i Trøndelag torsdag morgen. Eneboligen ble totalskadd i brannen som ble meldt av naboer ved 5.30-tiden.

VG - 11 maj 22 kl. 20:49

Molde kjørte over Odds ti Mann og vant etter omdiskutert straffespark

MOLDE (VG) (Molde – Odd 3–0) De fremsto sjanseløse nok 11 mot 11, og da Odd ble redusert til ti Mann handlet alt om hvor mye Molde kom til å vinne..

Aftenposten - 11 maj 22 kl. 20:49

Molde kjørte over Odds ti Mann og vant etter omdiskutert straffespark

MOLDE (VG) (Molde – Odd 3–0) De fremsto sjanseløse nok 11 mot 11, og da Odd ble redusert til ti Mann handlet alt om hvor….

VG - 11 maj 22 kl. 20:49

Molde kjørte over Odds ti Mann og vant etter omdiskutert utvisning

MOLDE (VG) (Molde – Odd 3–0) De fremsto sjanseløse nok 11 mot 11, og da Odd ble redusert til ti Mann handlet alt om hvor mye Molde kom til å vinne..

VG - 11 maj 22 kl. 20:49

Molde kjørte over Odds ti Mann og vant etter omdiskutert straffe: – Beste vi har spilt på mange år

MOLDE (VG) (Molde – Odd 3–0) De fremsto sjanseløse nok 11 mot 11, og da Odd ble redusert til ti Mann handlet alt om hvor mye Molde kom til å vinne..

NRK - 11 maj 22 kl. 14:15

Mann i 40-årene død etter trefelling-ulykke

Nødetatene er på stedet etter melding om en ulykke ved trefelling i Nedre Eggedal i Sigdal kommune. En Mann i slutten av 40-årene er bekreftet død på stedet. Pårørende er varslet, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 11 maj 22 kl. 13:44

Mann drapssiktet etter vold i Tønsberg

Mannen som ble funnet hardt skadd etter en voldshendelse på en privatadresse i Tønsberg natt til onsdag, døde av skadene. Det opplyser politiet i en pressemelding. En Mann i 40-årene er siktet for drap.

NRK - 11 maj 22 kl. 13:07

Høyesterett opphevet dom mot incestdømt Mann

Høyesterett har opphevet dommen mot en Mann som i august fjor ble dømt til sju års fengsel for gjentatte overgrep mot sin mindreårige datter. Mannen i 50-årene ble både i Møre og Romsdal tingrett i fjor vår og senere i Frostating lagMannsrett dømt til sju års fengsel for gjentatte seksuelle overgrep mot en mindreårig datter gjennom flere år. I en avgjørelse fra Høyesterett 10.

NRK - 11 maj 22 kl. 10:31

Mann tiltalt for 24 tilfeller av grov voldtekt i Sverige

En 33 år gammel Mann er i dag tiltalt for 24 tilfeller av grov voldtekt ved et sykehjem i Lerum i Sverige, skriver Aftonbladet. Mannen, som jobbet som hjelpepleier ved er sykehjem, er mistenkt for å ha begått overgrepene ved 24 ulike anledninger på til sammen fire eldre kvinner. Forbrytelsene skal være begått i perioden 16.

Aftenposten - 10 maj 22 kl. 19:30

Bak mang en sykmeldt kvinne ligger en syk Mann

Bak mang en sykmeldt kvinne ligger en syk Mann.

NRK - 10 maj 22 kl. 17:22

Saken mot voldtektssiktet Mann i Trondheim utvidet

En Mann i Trondheim som først ble pågrepet etter en melding om feststøy, er nå siktet for fire voldtekter og anmeldt for fire overgrep. Da politiet rykket ut til Mannens bolig 10. april, ble det funnet våpen og mindre mengder narkotika.

NRK - 09 maj 22 kl. 16:36

Pågrep Mann etter bevæpnet biljakt

Politiet har pågrepet en Mann etter en biljakt i Innlandet. Mannen nektet å stoppe for politiet på riksvei 25 mellom Elverum og Trysil. Flere enheter fra politiet deltok i biljakten, deriblant et politihelikopter.

VG - 08 maj 22 kl. 21:20

Mann døde etter MC-ulykke i Kvinesdal

En Mann er bekreftet omkommet etter MC-ulykke i Kvinesdal i Agder søndag..

NRK - 08 maj 22 kl. 21:19

Mann omkom etter trafikkulykke i Kvinesdal

En Mann er bekreftet omkommet etter ulykken i Kvinesdal i Agder søndag ettermiddag, det skriver politiet på Twitter. Pårørende er varslet. Politiet gjennomfører avhør av vitner på stedet og sikre spor.

VG - 08 maj 22 kl. 21:20

Mann omkom etter MC-ulykke i Kvinesdal

En Mann er bekreftet omkommet etter MC-ulykke i Kvinesdal i Agder søndag..

VG - 08 maj 22 kl. 21:20

Mann i 50-årene omkom etter MC-ulykke i Kvinesdal

En Mann er bekreftet omkommet etter en alvorlig MC-ulykke i Kvinesdal i Agder søndag. Politiet opplyser at han trolig kjørte av veien..

VG - 1 time siden

Tyrkias ambassadør: Håper Sverige og Finland «revurderer sine posisjoner»

President Erdogans Mann i Norge, Fazlı Çorman, mener at Sverige kan få plass i NATO dersom de «endrer holdninger»..

VG - 6 timer siden

Mann som utga seg for å jobbe i E-tjenesten tiltalt for grovt bedrageri: Erkjenner ikke straffskyld

Mannen erkjenner imidlertid at han har løyet om prestisjefylte jobber i Økokrim og Etterretningstjenesten – men mener det ikke var for å lure til seg penger..

NRK - 9 timer siden

Dømt for drapsforsøk på Toppe

To menn er dømt for drapsforsøk på Toppe i Bergen i november 2020. En Mann ble kastet utfor en altan i en høyblokk. En 47-åring er dømt til tolv års forvaring og en 41-åring er dømt til åtte år og seks måneder i fengsel, skriver BT.

NRK - 9 timer siden

Dømt for drapsforsøk

To menn er dømt for drapsforsøk på Toppe i Bergen i november 2020. En Mann ble kastet utfor en altan i en høyblokk. En 47-åring er dømt til tolv års forvaring og en 41-åring er dømt til åtte år og seks måneder i fengsel, skriver BT.

NRK - 13 timer siden

Pågrepet etter å ha truet Nav-ansatte

En Mann ble mandag formiddag pågrepet etter at han kom med verbale trusler mot ansatte på Nav i Gyldenløves gate i Kristiansand. – Det var ikke veldig dramatisk, men Nav tok kontakt med oss etter at en bruker hos dem kom med verbale trusler. De ønsket å anmelde ham og få hjelp til å få ham fjernet, sier operasjonsleder Tom Einar Gausdal i Agder politidistrikt til NTB.

NRK - 08 maj 22 kl. 02:40

Hentet opp Mann fra Nidelva

En Mann i 30-årene ble reddet opp fra vannet i Nidelva i Trondheim natt til søndag. Nødetatene satte i gang en redningsaksjon etter meldinger om at en person hadde havnet i elva. Vedkommende skal være i god behold og blir tilsett av helsepersonell.

Klartale - 15 timer siden

Ti personer drept i masseskyting i USA

En person iført skuddsikker vest og hjelm begynte å skyte med rifle på et supermarked lørdag. Det skjedde i byen Buffalo. Byen ligger i delstaten New York i USA.

Klartale - 15 timer siden

Sju personer døde i trafikken på bare én dag

Flere ulykker i trafikken endte tragisk søndag. Fire mennesker døde i Steigentunnelen i Nordland. Mens to døde i en ulykke på Voss i Vestland tidligere på dagen.

NRK - 29 apr 22 kl. 18:16

Mann tiltalt for knivdrap i Trondheim

En Mann i 50-årene er tiltalt for et knivdrap på Lademoen i Trondheim i mai i fjor. Han er i tillegg tiltalt for likskjending av drapsofferet. Mannen i 50 årene drepte en 56 år gammel Mann med kniv i sin egen bolig på Lademoen 15.

NRK - 07 maj 22 kl. 23:40

Mann tok våpen fra politiet og drepte to på sykehus i

En Mann tok et skytevåpen fra en politibetjent og drepte to pasienter på et sykehus i Cape Town i Sør-Afrika lørdag. Politibetjenten ble alvorlig skadd i basketaket med Mannen. Hendelsen skjedde på sykehuset Somerset, som ligger like ved Victoria & Alfred Waterfront, som er populær både blant turister og lokalbefolkningen.

NRK - Igår: 19:40

Mann gikk amok på buss

En person gikk på angrep på flere passasjerer på en buss på Hommersåk i Sandnes, ifølge Aftenbladet. Bussjåføren, som også ble angrepet, meldte ifra om hendelsen. Politiet har nå kontroll på Mannen.

Aftenposten - Igår: 16:06

Demokratene i USA kan bli utslettet på bygda. Kan en Mann i hettegenser og shorts redde dem?

LOCK HAVEN (Aftenposten): Det haster å gjøre noe med venstresidens distriktsforbannelse, mener senatskandidat John….

NRK - Igår: 15:53

To menn angrepet i Skien i natt

To menn ble sendt til sykehus etter at flere personer var involvert i et slagsmål ved Parkbiografen i Kverndalsgata i Skien. En 19 åring og en Mann i 20-årene skal ha blitt angrepet av fire-seks personer og utsatt for vold. Politiet vil ikke gå ut med skadeomfanget.

NRK - 07 maj 22 kl. 04:42

Stakk Mann med spisegaffel i Fredrikstad

En kvinne i slutten av 20-årene ble pågrepet og satt i arrest etter å ha utøvd vold mot en Mann i 40-årene på en privat adresse i Fredrikstad natt til lørdag. Kvinnen brukte en spisegaffel til å stikke Mannen, tvitrer politiet i Øst. Mannen er ikke alvorlig skadd.

NRK - Igår: 07:45

Tre døde i kollisjon i Sverige

En bil med tre unge menn nektet å stoppe i en politikontroll og frontkolliderte like etterpå ved Tystberga i Sverige. To passasjerer i bilen omkom, mens føreren er livstruende skadd. En Mann i 50-årene i den møtende bilen omkom også.

NRK - Igår: 05:40

18-åring siktet for overlagt drap

En 18 år gammel Mann er siktet for overlagt drap etter masseskytingen i en matbutikk Buffalo i USA lørdag. Politiet tror handlingen var rasistisk motivert. Ti personer ble drept og tre skadet i skytingen som skjedde lørdag ettermiddag lokal tid..

NRK - Igår: 04:55

Stanset stappfull russebuss

Politiet i Agder grep inn og stanset en russebuss i Gjesdal i natt. Den stappfulle bussen hadde 66 personer om bord, over det dobbelte av det tillatte. Agderpolitiet skriver på Twitter at bussen ble stoppet klokka 2.

NRK - I førrgår: 21:54

Masseskyting i Buffalo i staten New York - flere drept

Det har vært en masseskyting i en dagligvarebutikk i Buffalo i staten New York, det melder lokalt politi på Twitter. Ifølge NBC News er minst sju personer drept i tillegg til gjerningsMannen. En person er også kritisk skadet.

NRK - 06 maj 22 kl. 15:01

Mann fra Follo arrestert i Thailand

En Mann i 70-årene fra Follo er arrestert etter en knivstikking i Thailand, melder Østlandets Blad. Lokale thailandske medier skriver at Mannen angrep en person han er i familie med kniv. Også en thailandsk statsborger skal ha blitt skadd.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt