Mann

Sunday, 04 December, 23:26

Nyheter om Mann

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 20 timer siden

Mann siktet for knivstikking

En Mann i 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige, men ikke livstruende skader etter at han ble knivstukket flere ganger i overkroppen og hodet. Åstedet er trolig en T-banevogn på Jernbanetorget i Oslo. En Mann er siktet i saken.

NRK - Igår: 19:07

Mann pågrepet på Grønland

Politiet har pågrepet en Mann på Grønland i Oslo, etter å ha fått melding om en Mann som gikk med kniv. Mannen skal ikke ha truet eller skadet noen, men skal ha vist frem to kniver til en ansatt i en butikk. Politiet har så langt ikke funnet knivene..

NRK - Igår: 06:07

Mann pågrepet for drap på rapperen Takeoff

En 33 år gammel Mann er pågrepet og siktet for å ha drept den 28 år gamle rapperen Takeoff i Texas i november, opplyser politiet i Houston. 33-åringen ble pågrepet torsdag kveld, opplyser Houstons politisjef Troy Finner. Dagen i forveien ble en 22 år gammel Mann siktet for ulovlig våpenbesittelse i samme sak.

NRK - I førrgår: 12:51

Ung Mann siktet for medvirkning til drapet på gravid kvinne i Danmark

En 18 år gammel Mann ble torsdag siktet for medvirkning til drapet på en 37 år gammel gravid kvinne i Holbæk vest for København 3. november. Tenåringen ble pågrepet torsdag morgen og brakt til avhør, men senere løslatt.

NRK - 23 nov 22 kl. 13:22

Mann pågrepet i Latvia etter lastebilbrann og voldshendelse

En Mann ble tirsdag pågrepet i Latvia etter å ha blitt siktet og internasjonalt etterlyst for vold og brannstiftelse i Spydeberg i Østfold. – Politiet jobber nå med å få siktede overlevert til Norge, opplyser politiadvokat Nina Marthinsen ved Øst politidistrikt til Smaalenes Avis. Natt til lørdag brøt det ut brann i en trekkvogn og to tilhengere i Spydeberg, og en Mann ble alvorlig skadd i en voldshendelse som politiet ser i sammenheng med brannen.

Klartale - 28 nov 22 kl. 08:29

Mann skutt og drept på Grønland i Oslo

Politiet tror det var et kriminelt oppgjør. Mannen som ble skutt er i slutten av 20-årene. Han ble først tatt vare på av helsepersonell.

NRK - 27 nov 22 kl. 21:10

En Mann til pågrepet i drapssak i Oslo

Oslo politisdistrikt har søndag kveld pågrepet en Mann i 30-årene siktet for drap et på Grønalnd natt til søndag, det melder poltiet i en pressemelding. Han ble pågrepet på en adresse i Oslo. Mannen er kjent for politiet fra tidligere.

Klartale - 27 nov 22 kl. 06:40

Hvem er denne mulige arvtakeren til Putin?

Kan en dømt tyv bli president i Russland om Putin slutter?Flere mener Prigozjin kan ha det som mål. På 30 år har mye endret seg fra ham.

NRK - 2 timer siden

Kontroll på Mann med våpen på Lambertseter

Politiet er på Lambertseter i Oslo etter at en Mann gikk inn i et bygg og viste frem et våpen. I forkant skal Mannen ha kollidert med en bil på utsiden. Politiet har kontroll på Mannen, og ingen er fysisk skadet, opplyser politiet på Twitter.

NRK - 2 timer siden

Kontroll på Mann med mulig våpen på Lambertseter

Politiet er på Lambertseter i Oslo etter at en Mann skal ha gått inn i et bygg og vist frem et våpen. I forkant skal Mannen ha kollidert med en bil på utsiden. Politiet har kontroll på Mannen, og ingen er fysisk skadet, opplyser politiet på Twitter.

NRK - 13 timer siden

Mann filmet kvinner på toalett på utested i Oslo

En Mann i 20-årene er tiltalt for å ha snikfilmet en rekke kvinner som gikk på toalettet på et utested i Oslo. Natt til søndag 21. november i fjor plasserte Mannen seg i en toalettbås på et utested i Oslo.

NRK - 15 timer siden

Arresterte rømt Mann

Laurdag kveld fann politiet ein Mann i 30-åra som tidlegare i veka hadde stukke av. Mannen er innsett i Bergen fengsel og stakk tidlegare i veka av i samband med at han var på ei framstilling. – Vi fekk kontroll på han i går kveld, og han blei teken med til rusakutten, seier operasjonsleiar Knut Dahl Michelsen..

NRK - 15 timer siden

Mann tiltalt for tyveri av «Skal vi danse»-utstyr

En 50 år gammel Mann må møte i retten, tiltalt for å ha stjålet TV-utstyr verdt nær én millioner kroner fra TV-studioet hvor «Skal vi danse» ble spilt inn. Saken var opprinnelig berammet i sommer, men ble utsatt til desember av ukjente årsaker. Det var 24.

NRK - Igår: 19:49

Mann funnet omkommet etter brann i Lofoten

En person har vært savnet etter brann i en bolig på Bøstad i Lofoten lørdag morgen. Krimteknikere fra politiet har vært inne på branntomten og det er gjort funn av en omkommet person, opplyser politiet i Nordland i en pressemelding. Politiet har all grunn til å tro at det er den savnede som er funnet.

NRK - Igår: 16:26

Mann stjal julegaver fra togpassasjerer

Politiet rykket lørdag ettermiddag ut til togstasjonen i Egersund etter melding om ordensforstyrrelse. En Mann i 40-årene har hatt en skremmende adferd og har blant annet stjålet julegaver fra andre passasjerer, skriver Sør-Vest politidistrikt på Twitter. Mannen er tatt med til arresten og blir anmeldt for ordensforstyrrelse på offentlig sted..

NRK - Igår: 09:53

Arbeidsulykke Sørøya: Alvorlig men stabil for skadd Mann

En Mann i 40-årene ble seint i går kveld fraktet til Universitetssykehuset i Nord-Norge (UNN), etter en arbeidsulykke på Sørøya. Pressevakt ved UNN opplyser at situasjonen for Mannen er alvorlig med stabil. Den skadde skal ha falt ned fra en mast under vedlikeholdsarbeid.

Aftenposten - Igår: 07:11

Mann knivstukket på utested i Lillestrøm

En Mann i 20-årene er innlagt på Ullevål sykehus etter at han ble knivstukket inne på et utested i Lillestrøm natt til….

NRK - I førrgår: 21:40

Mann slo vekter ved Sentrum Scene

En Mann er på vei i arresten i Oslo etter å ha utagert mot vektere på Sentrum Scene, melder politiiet. – Mannen hadde slått den ene vekteren og kuttet opp jakken til den andre. Han er nå på vei til arresten og blir anmeldt.

NRK - I førrgår: 11:06

Høyesterett opphevet dom mot Mann som skal ha mishandlet tidligere kjæreste

En Mann fra Nordland var tiltalt for kroppskrenkelser, trusler og hensynsløs atferd mot en tidligere kjæreste. LagMannsretten dømte ham i stedet for mishandling i nære relasjoner. Høyesterett har kommet til at dette var feil lovanvendelse og har opphevet lagMannsrettens dom.

NRK - I førrgår: 09:07

Mann dømd for koronabedrageri

Ein Mann er i Vestfold tingrett dømd til seks månader fengsel for koronabedrageri, skriv Økokrim i ei pressemelding. Han får også inndrege 320.000 kroner for bedrageri av ei støtteordning innført i samband med covid-19..

NRK - 01 dec 22 kl. 19:05

Mann pågrepet for blotting

En Mann i 50-årene ble torsdag pågrepet for blotting utenfor Minde skole i Bergen, melder Bergens Tidende. Politiet mistenker at han har blottet seg for andre utenfor skolen. Ifølge jourhavende jurist, Elisabeth Morstøl, skal hendelsen ha skjedd for noen uker siden, og Mannen knyttes til nylig blotting i samme område.

NRK - 01 dec 22 kl. 11:01

Ikke oppgjør mellom kriminelle miljøer

Skytingen på Grønland natt til søndag var ikke et oppgjør mellom kriminelle miljøer, sier politiet. En Mann i 30-årene er siktet for drapet der en Mann i 20-årene ble skutt og drept. Politiet sa først at dette trolig var et oppgjør i et kriminelt miljø, men har nå snudd.

NRK - 01 dec 22 kl. 11:02

Mann tiltalt for Lier-drapet.

En Mann i begynnelsen av 40-årene er tiltalt for drapet på Sukanya Banglek i Lier i januar. 69-åringen døde av skadene etter at hun ble utsatt for grov vold. Det er satt av to dager til rettssaken i Buskerud tingrett i begynnelsen av januar 2023.

NRK - 01 dec 22 kl. 05:10

Mann dømt for seksuelt overgrep på dansegulv

En Mann i 30-årene er dømt til fengsel i to år og ti måneder for et seksuelt overgrep mot en kvinne på et utested. Dommen er ikke rettskraftig og vil bli anket, melder Romerikes Blad. Overgrepet skal ha skjedd på dansegulvet på et nå nedlagt utested på Jessheim 3.

NRK - 01 dec 22 kl. 04:55

Mann arrestert etter knivtrusler

Politiet i Porsgrunn har arrestert en Mann i 30-årene etter at han skal ha kommet med trusler med kniv. Mannen ble pågrepet litt etter klokka 03, og er siktet for å ha framsatt trusler, melder politiet..

NRK - 01 dec 22 kl. 03:30

Mann omkom i ulykke på Hamarøy

En 51 år gammel Mann omkom i en utforkjøring på E6 i Hamarøy i Nordland, melder politiet. Mannen var alene i bilen. De pårørende er varslet.

NRK - 22 nov 22 kl. 02:32

Mann til sykehus etter voldshendelse ved Hamar

En Mann ble pågrepet etter å ha utøvd vold mot en Mann på en privat adresse ved Hamar mandag kveld. Fornærmede ble kjørt til traumemottaket ved Elverum sykehus med lettere skader i ansikt og hode, melder politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 29 nov 22 kl. 23:30

Berget Mann og bil fra islak

Både Mann og bil måtte berges fra et isflak etter ei utforkjøring i Haltdalen i Trøndelag. For bilbergeren ble det en annerledes dag på jobb..

NRK - 29 nov 22 kl. 17:33

Mann død i arbeidsulukke på Ål

Ein Mann i 60-åra er død i ei arbeidsulukke på Ål. Mannen blei erklært død på staden, skriv politiet på Twitter..

NRK - 29 nov 22 kl. 17:15

Mann arrestert etter at migrantar drukna

Britisk politi har arrestert ein Mann etter at 27 personar drukna i eit forsøk på å krysse Den engelske kanal i november i fjor. Politiet mistenker 32-åringen er ein del av eit organisert kriminelt nettverk som transporterte migrantane til Storbritannia i ein liten båt..

NRK - 21 nov 22 kl. 15:59

VG: Mann i 40-årene er internasjonalt etterlyst etter voldshendelse og lastebilbrann

En Mann er siktet for grov kroppsskade etter en lastebilbrann og en voldshendelse i Spydeberg. Nå er han etterlyst internasjonalt, opplyser politiet til VG. Natt til lørdag brøt det ut brann i en trekkvogn og to tilhengere i Spydeberg, og en Mann ble alvorlig skadd i en voldshendelse som politiet ser i sammenheng med brannen.

VG - 28 okt 22 kl. 12:00

Filmanmeldelse «Bros»: Guttastemning

Mann møter Mann, Mann mister Mann, Mann og Mann finner sammen igjen..

NRK - 20 nov 22 kl. 18:47

Mann med kniv i Skien

Politiet har fått melding om at en Mann truet noen med en kniv i Skien sentrum. En Mann i 40-årene er pågrepet etter å ha skåret hull i dekk på en parkert bil, og også oppført seg truende. Politiet sier de har kontroll på situasjonen..

NRK - 28 nov 22 kl. 15:18

Dømt for å ha retta våpen mot fleire personar

Ein Mann i slutten av tenåra frå Sunnmøre er dømt til 43 timar med samfunnsstraff, subsidiært 45 dagar i fengsel, for å ha retta ein kopi av eit våpen mot fleire personar i Vatne i sommar. Tenåringen forklarte i retten at han var på ein naustfest der han fann replikavåpenet. Etter kvart tok han den med opp til vegen for å spøke med ein kompis som skulle kome.

NRK - 20 nov 22 kl. 14:19

Mann siktet for grov kroppsskade etter brann i vogntog i Spydeberg

En Mann i 40-årene er siktet for grov kroppsskade etter brann i en trekkvogn og to tilhengere i Spydeberg natt til lørdag. En Mann ble alvorlig skadd. Den siktede er en utenlandsk statsborger med arbeidsmessig tilknytning til Norge, men var søndag ettermiddag ennå ikke pågrepet av politiet, skriver Smaalenenes Avis.

NRK - 28 nov 22 kl. 11:35

Svensk politiMann dømt for uaktsomt drap

En svensk politiMann er dømt for uaktsomt drap etter en aksjon der en Mann ble presset ned mot bakken og døde. Dommen er den første i sitt slag i Sverige. PolitiMannen og en kollega gikk i november i fjor til aksjon mot en narkotikapåvirket Mann som skal ha opptrådt aggressivt og irrasjonelt.

NRK - 28 nov 22 kl. 09:15

Fengslingsmøte etter drapet på Grønland

Minst en av de to som er pågrepet etter drapet på Grønland i Oslo natt til søndag, fremstilles for varetektsfengsling mandag. – VI går inn for å fremstille den første av de pågrepne i dag, men har ikke noe tidspunkt for fengslingsmøtet, sier Ingebjørg Hansen, som leder drapsseksjonen i Oslo politidistrikt, til NTB. – Det er foreløpig ikke avklart om vi rekker å fremstille også den andre av de pågrepne for fengsling mandag, sier hun.

Aftenposten - 27 nov 22 kl. 19:19

Mann skutt og drept på Grønland – har preg av oppgjør mellom kriminelle

En Mann i slutten av 20-årene er død etter å ha blitt skutt på Grønland natt til søndag..

NRK - 27 nov 22 kl. 10:18

Indisk Mann brente seg til døde i språkprotest

En eldre Mann i den sørindiske delstaten Tamil Nadu tente på seg selv i protest mot regjeringspartiets planer om å innføre hindi som språk i hele landet. Språk er et sensitivt tema i India, der det snakkes flere hundre språk og dialekter, mens det gamle kolonispråket engelsk er hovedspråket for de nasjonale myndighetene. Delstatsmyndighetene bruker i hovedsak regionale språk.

Aftenposten - 27 nov 22 kl. 07:15

Mann skutt og drept i Oslo – politiet leter etter gjerningsperson

En Mann ble skutt og drept like ved Grønland T-banestasjon tidlig søndag morgen. Ingen er ennå pågrepet for skytingen..

Aftenposten - 27 nov 22 kl. 07:15

Mann skutt og drept i Oslo. To personer innbrakt av politiet, melder VG.

En Mann ble skutt og drept like ved Grønland T-banestasjon tidlig søndag morgen. Ingen er ennå pågrepet for skytingen..

Dagbladet - 27 nov 22 kl. 05:17

Mann skutt og drept i Oslo

En Mann er natt til søndag skutt og drept på Grønland i Oslo. Politiet leter etter mistenkt gjerningsperson..

NRK - 19 nov 22 kl. 04:39

Voldsepisode på Fagernes

En Mann i 60-årene er fløyet til sykehus i Oslo med ukjent skadeomfang etter en voldshendelse på Fagernes i Valdres. En Mann i 20-årene er pågrepet i saken. Innlandet politidistrikt ble varslet om saken rett før klokka to natt til lørdag.

Aftenposten - 11 timer siden

Ny voldsepisode i Oslo: Mann med mulige stikkskader på T-banen

Vedkommende ble påtruffet på T-banen. Politiet jobber med å få klarhet i hva som har skjedd..

NRK - 11 timer siden

Mulig knivstikking på Ellingsrud

Politiet i Oslo er kommet i kontakt med en Mann på Ellingsrud som er utsatt for vold. – Personen vi er i kontakt med har skader på kroppen som kan tyde på stikkskader, sier politiet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com