Mann

Fredag, 25 Juni, 15:40

Nyheter om Mann

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 20 juni 21 kl. 21:10

Mann drepen etter skyting

Ein Mann blei skoten og drepen i ein skyteepisode på ein restaurant sør i Stockholm. Ein annan Mann er frakta til sjukehus. Det skriv NTB.

NRK - 20 juni 21 kl. 21:10

Mann drepen i skyting i Sverige

Ein Mann blei drepen i ein skyteepisode på ein restaurant sør i Stockholm. Ein annan Mann er frakta til sjukehus, skriv NTB. Politistyrkar jaktar på gjerningspersonane etter skytinga på ein pizzeria i forstaden Sätra søndag kveld.

NRK - 5 timer siden

Mann har forskansa seg på rådhus

Ein Mann har forskansa seg på eit rådhus i den danske byen Middelfart fredag morgon. Bebuarar innanfor 100 meter frå rådhuset blir evakuert, melder avisa BT. Dei første meldingane gjekk ut på at ein Mann hadde brote seg inn på eit politikontor i rådhusbygningen og at han hadde fyrt av fyrverkeri.

NRK - 5 timer siden

Mann har forskansa seg i rådhus

Ein Mann har forskansa seg i eit rådhus i den danske byen Middelfart fredag morgon. Bebuarar innanfor 100 meter frå rådhuset blir evakuert og det er store politistyrkar på staden, melder avisa BT. Dei første meldingane gjekk ut på at ein Mann hadde brote seg inn på eit politikontor i rådhusbygningen og at han hadde fyrt av fyrverkeri.

NRK - I førrgår: 18:04

Mann pågrepet i Lyngen

Politiet har pågrepet og siktet en Mann i 50-åra for å ha hensatt en annen i hjelpeløs tilstand i Lyngen. Det opplyser politiadvokat Ronny Jørgensen i Troms politidistrikt. Det skjer i forbindelse med at en Mann i 20-åra mandag ble funnet død på Lyngseidet i Nord-Troms..

NRK - 20 juni 21 kl. 21:14

Mann i 20-åra frakta til sjukehus

Ein Mann i 20-åra er frakta til sjukehus etter å ha blitt knivstukken i ein slåstkamp på Sverresborg i Trondheim. Ein Mann i 40-åra er arrestert..

NRK - 19 juni 21 kl. 05:23

To til sykehus etter slagsmål

Ytterligere en Mann er fløyet til sykehus i Hammerfest i ambulansefly etter et slagsmål i Halvøysund, melder politiet i Finnmark. Tidligere i natt meldte de at en Mann var innagt med alvorlige skader. En Mann i 30-årene er arrestert etter hendelsen, opplyser politiet..

NRK - Igår: 13:25

Mann til opposisjonsleder i retten

EkteMannen til den hviterussiske opposisjonslederen Svetlana Tikhanovskaja, den populære bloggeren Sergej Tikhanovskij, møtte torsdag i retten. Tikhanovskij planla å utfordre Hviterusslands sterke Mann Aleksandr Lukasjenko i valget i 2020, men ble pågrepet, anklaget for å ha forstyrret offentlig ro og orden..

NRK - Igår: 23:22

Mann til sykehus etter voldshendels

En Mann ble kjørt til sykehus etter å ha blitt slått i hodet med en gjenstand i et hus i Oldervika utenfor Tromsø. Den antatte gjerningsMannen er pågrepet. Politiet fikk melding om voldshendelsen i 20.

NRK - I førrgår: 18:03

Mann i 30-årene varetektsfengslet

En Mann i 30-årene ble i dag varetektsfengslet etter to alvorlige voldshendelser i Lyngdal i helgen, skriver Lyngdalsavis. En av de fornærmede er en 17-åring fra Lister-regionen som er innlagt på sykehus med alvorlige skader..

NRK - I førrgår: 15:56

Mann stakk av frå karantenehotell

Ein ung Mann stakk av frå karantenehotellet etter ei utanlandsreise. Kommunen meiner det blei starten på eit stort smitteutbrot i Tønsberg og Færder. Mannen hadde vore på reise utanfor Europa og kom tilbake til Noreg ein laurdag i mai.

NRK - 14 juni 21 kl. 02:04

Mann pågrepet etter brann

Brannen i en enebolig i Søgne i Agder er slukket. Ingen personer skal ha kommet til skade, men politiet har pågrepet en Mann som er siktet for brannstiftelse. – En Mann i 50-årene med tilknytning til boligen er pågrepet i området og siktet for brannstiftelse.

NRK - 21 juni 21 kl. 08:53

Overgrepsdømt Mann fremstilles

En overgrepsdømt Mann fra Telemark fremstilles denne uka for varetektsfengsling i Norge etter å ha sonet mer enn ti år i fengsel i Gambia, skriver TV 2. Der ble han dømt for overgrep mot seks gutter. Da var han siktet for nye overgrep i Norge..

NRK - 20 juni 21 kl. 14:44

Mann pågripen etter drap

Ein Mann er pågripen for drapet på den tolv år gamle jenta i Botkyrka i Sverige i fjor. Mannen er mistenkt for drap og drapsforsøk, opplyser svensk politi søndag..

Aftenposten - 20 juni 21 kl. 06:57

Mann død etter at pickup kjørte inn i publikum før pride-parade i Florida

En Mann døde da en pickup kjørte inn i tilskuere til en pride-parade sør i Florida..

NRK - 19 juni 21 kl. 21:00

Mann fastklemd etter trafikkulukke

Ein Mann er fastklemd etter ei utforkøyring på Efteløt ved Kongsberg. Politiet opplyser at han er bevisst og stabil. Skadeomfanget er førebels ukjend.

NRK - 19 juni 21 kl. 09:41

Siktet Mann satt i varetekt

Mannen som er siktet for drapsforsøk på Tranby i Lier i går, varetektsfengsles for to uker. Han har samtykket til fengslingen, sier politiadvokat John Ivar Johansen. Mannen er siktet for drapsforsøk på en Mann i 40-årene, som ennå ikke er avhørt..

NRK - 19 juni 21 kl. 04:48

Alvorlig skadd etter slagsmål

I Havøysund i Vest-Finnmark måtte en Mann i 40-årene i natt flys til sykehus i Hammerfest med ambulansehelikopter. Han har fått alvorlige skader etter et slagsmål. En Mann i 30-årene er pågrepet av politiet.

NRK - 18 juni 21 kl. 23:01

Siktet for drapsforsøk med kniv

En Mann i 20-åra er sikta for drapsforsøk etter at en Mann i 40-åra ble knivstukket på Tranby i Lier fredag. Jourhavende jurist Ann Iren Svane Mathiassen i Sørøst politidistrikt sier til NTB at siktede vil bli vurdert for varetektsfengsling når han er avhørt. Det vil eventuelt skje lørdag..

NRK - 18 juni 21 kl. 16:51

Mann knivstukket i Lier

En Mann i 40-årene er stukket med kniv på Tranby i Lier. Mannen er fraktet til Ullevål sykehus i Oslo med ukjent skadeomfang. Den mistenkte gjerningsMannen er pågrepet.

E24 - 18 juni 21 kl. 09:22

Mann i varetekt etter mistanke om grovt Nav-bedrageri

En Mann i 40-årene er varetektsfengslet etter at politiet har etterforsket ham for grovt bedrageri av koronastøtte og dagpenger..

NRK - 18 juni 21 kl. 07:10

Mann pågrepet etter barnedrap

En etterlyst Mann er arrestert etter at 12 år gamle Adriana ble skutt i Botkyrka i Sverige, ifølge SVT. Mannen er mistenkt for alvorlig våpenforbrytelse. – Han ble tatt i en rutinekontroll, sier Lukas Molander i det svenske politiet..

NRK - 17 juni 21 kl. 19:26

Mann frifunnet for voldtekt

En Mann i 30-årene som ble dømt for å ha forgrepet seg på sin daværende samboer er frifunnet for voldtekt i Gulating lagMannsrett. Hendelsen Mannen først ble dømt for, skjedde da samboeren var i ferd med å ha et epilepsianfall, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 17 juni 21 kl. 14:24

Mann dømt for sovevoldtekt

En Mann i 20-årene er dømt til fengsel i to år og åtte måneder for en sovevoldtekt i Kvinnherad i fjor sommer. Han er også dømt til å betale over 150.000 kroner i erstatning til kvinnen.

NRK - 15 minutter siden

Vet ikke hvem som er pågrepet

Politiet vet ikke lenger hvem en av mennene som ble pågrepet i den internasjonale politiaksjonen Trojan Shields, er. Da Mannen ble varetektsfengslet i Tønsberg tidligere i måneden, mente politiet han var en 36 år gammel Mann fra Litauen. Politiet mener nå at han hadde falskt pass.

VG - 1 time siden

Dater ti år yngre Mann

Den norskættede filmstjernene Renée Zellweger (52) og Ant Anstead (42) er mer enn bare gode venner..

VG - 4 timer siden

Dansk rådhus evakueres – stor politiaksjon

En Mann brøt seg fredag inn på rådhuset i den danske byen Middelfart, og fyrte av fyrverkeri innendørs..

Dagbladet - 4 timer siden

Mann forskanset seg hos politiet

Tilkalte forsvarets sprengstoffeksperter etter høye smell på rådhuset i Middelfart på Fyn..

Dagbladet - 4 timer siden

Mann har forskanset seg hos politiet

Har tilkalt forsvarets sprengstoffeksperter for å sprenge seg inn gjennom døra, forteller politiet..

NRK - 4 timer siden

Nachspiel ender i retten

En Mann i 20-årene nekter å godta et forelegg for å ha deltatt på to fester med over ti deltakere i Oslo. Saken ender i retten. Forelegget lød på 12 500 kroner.

NRK - 6 timer siden

Tiltalt for å ha voldtatt datter

En Mann i 40-årene er tiltalt for å ha voldtatt datteren sin fra hun var sju år gammel. Voldtektene skal ha pågått fram til hun var elleve år gammel. Ifølge tiltalen fant voldtektene sted fra 2015 til 2020..

NRK - 6 timer siden

Tiltalt for voldtekt av stedatter

En Mann i 50-årene er tiltalt for å ha voldtatt stedatteren sin ved flere anledninger fra hun var seks til 13 år gammel. Voldtektene skal ha funnet sted mellom 2013 og 2020..

Dagbladet - 16 juni 21 kl. 17:54

Mann drept av bjørn

Mann (57) mistet livet etter å ha blitt angrepet av en brunbjørn..

NRK - 15 timer siden

Fører av båt stakk av

Nødetaene har rykket ut etter en kollisjon mellom to båter ved Aker Brygge i Oslo. Føreren av den ene båten har stukket av. Politiet fikk beskjed om ulykken klokken 23.

NRK - 15 timer siden

Båtulykke ved Aker Brygge i Oslo

Nødetaene har rykket ut etter en kollisjon mellom to båter ved Aker Brygge i Oslo. Føreren av den ene båten mistenkes for promillekjøring. Politiet fikk beskjed om ulykken klokken 23.

NRK - 07 juni 21 kl. 20:01

Fengslet etter drapsforsøk i Oslo

En 19 år gammel Mann ble mandag varetektsfengslet i fire uker etter at han skal ha forsøkt å skyte en annen Mann i en tett befolket park i Oslo fredag kveld, skriver Avisa Oslo. Mannen skal ha rettet skytevåpenet mot en annen Mann som lå på bakken i Kubaparken på Grünerløkka. Den siktede forlot parken kort tid etter, men ble stanset av politiet og pågrepet..

NRK - Igår: 06:06

Var koronasyk i nesten ett år

En britisk Mann testet positivt for koranviruset i 305 dager før han ble friskmeldt. Tilfellet er det mest langvarige som er dokumentert i verden, melder det britiske nyhetsbyrået AP. Dave Smith, en pensjonert kjøreskolelærer, er i dag friskmeldt og har det bra.

NRK - Igår: 05:54

Sel kirke skal sikres mot brann

Sel kirke skal brannsikres for 1,5 millioner kroner. Det skal på plass direkte varsling til brannvesenet og et slukkesystem i kirka som utløses ved brann, skriver GD. I mars i fjor forsøkte en Mann å tenne på Sel kirke ved hjelp av brennbar væske..

NRK - Igår: 05:46

Knivstikking i Bergen sentrum

Ein Mann i 20-åra vart like før klokka 23 i onsdag knivstukke i Håkonsgaten i Bergen, melder politiet. Mannen fekk kutt fleire stadar, og vart teken med til Haukeland for behandling, men er ikkje livstruande skada. Gjerningspersonen er ikkje funnen..

NRK - Igår: 05:16

Lettere skadet etter vold

En Mann i 40-årene som kom inn til UNN onsdag kveld etter vold i Oldervika i Troms er lettere skadet, og innlagt til observasjon. Det sier kommunikasjonsrådgiver ved UNN, Jørn Resvoll..

Klartale - Igår: 15:49

Reiste fra karantenehotell

En ung Mann ønsket ikke å være på karatene-hotell i Oslo. Nå er han årsaken til stort smitte-utbrudd i Tønsberg og Færder kommune..

NRK - I førrgår: 15:38

Roosevelt-statue fjernes

En stor statue av tidligere president Theodore Roosevelt skal fjernes utenfor USAs naturhistoriske museum fordi den anses å symbolisere rasisme. Bronsestatuen har stått ved inngangen til The American Museum of Natural History ved Central Park i New York siden 1940. Den viser den tidligere presidenten på en hest med en Mann fra den amerikanske urbefolkningen på den ene siden og en afrikaner på den andre..

NRK - I førrgår: 15:32

21-åring kjøpte sex av 15-åring

En Mann i 21-årene er dømt til fem måneders fengsel for å ha kjøpt sex av en 15-åring på Snapchat. 90 dager er gjort betinget med en prøvetid på to år. Straffen er i samsvar med aktors påstand, skriver Bergensavisen.

NRK - I førrgår: 15:18

NordMann savnet i Australia

En norsk Mann i 20-årene er savnet etter en dykketur utenfor Brisbane i Australia. – Vi kan bekrefte at vi er kjent med at en norsk statsborger er savnet og at pårørende er varslet, sier Ane Haavardsdatter Lunde i Utenriksdepartementet til VG. Mannen er savnet etter å ha dykket ved North Stradbroke Island rundt tre mil sørøst for Brisbane.

VG - I førrgår: 14:26

Norsk Mann savnet i Australia

NordMann savnet utenfor Brisbane etter dykketur..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt