Mann

Tuesday, 26 October, 16:47

Nyheter om Mann

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 14 okt 21 kl. 10:29

Fire kvinner og én Mann drept på Kongsberg

– Til sammen har 22 patruljer arbeidet på saken. Samtidig var andre ressurser på vei, men de rakk ikke fram før pågripelsen. Det sier Ole Bredrup Sæverud.

NRK - 18 okt 21 kl. 04:08

Mann funnet med stikkskader

En Mann ble ved totiden natt til mandag funnet utendørs med stikkskader på Storhaug i Stavanger. Det melder Sør-Vest politidistrikt i en pressemelding. En annen Mann er pågrepet og mistenkt i saken.

Klartale - 7 timer siden

Mann skutt på Stovner i Oslo

Tirsdag kveld ble en Mann skutt på Stovner i Oslo. Mannen er våken. Han er en av flere som er blitt skutt i Oslo den siste tiden..

Klartale - Igår: 14:22

Mann knivstukket i Trondheim

Én Mann har blitt knivstukket i Trondheim søndag kveld. To siktede er etterlyst internasjonalt..

Aftenposten - Igår: 10:57

Mann i 40-årene fremstilles for varetektsfengsling mandag

Tre personer er siktet etter drapet på Mortensrud. Mandag fremstilles en Mann i 40-årene for varetektsfengsling..

NRK - 16 okt 21 kl. 23:46

Mann knivstukket på Furuset

Politiet i Oslo rykket lørdag kveld ut med flere partuljer etter at en ung Mann ble knivstukket på Furuset. Ingen er pågrepet i saken. – Vi dro til stedet med betydelige ressurser og fant en Mann med stikkskader like ved T-bane-stasjonen, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB.

NRK - I førrgår: 16:04

Mann på trehjulssykkel på E18

En bilist har stanset en Mann på trehjulssykkel på E18 øst for avkjøringen til Birkeland. Politiet har i ettermiddag fått inn flere meldinger om syklisten. Mannen syklet i østgående retning.

Aftenposten - I førrgår: 07:50

Mann og gutt alvorlig skadet etter knivstikkinger i Trondheim

(Adresseavisen): Én Mann er pågrepet for den ene hendelsen. En gjerningsperson er fortsatt på frifot..

NRK - I førrgår: 05:52

Mann døde i utforkjøring på E18

En Mann mistet livet i en utforkjøring i natt på E18 ved Skolmar i Sandefjord. Mannen var alene i bilen. Han ble sendt til sykehus i Tønsberg, men livet hans sto ikke til å redde.

NRK - 23 okt 21 kl. 09:15

Full Mann stanset togtrafikken

Da en Mann fra Asker tok toget feil vei sent fredag kveld, valgte han å gå langs togsporet ved Gardermoen tilbake. Det førte til stans i togtrafikken i en time. Politiet fikk til slutt fikk kontroll på Mannen, som hadde vært på oktoberfest i Oslo, skriver Romerikes Blad.

NRK - 14 okt 21 kl. 18:44

Mann døde etter ulykke

Torsdag kveld sendte politiet i Vest ut en pressemelding hvor de informerte om at en Mann i 70-årene omkom etter en ulykke i Øygarden kommune. De pårørende er varslet. – Nødetatene ble varslet torsdag klokken 16.

Aftenposten - 22 okt 21 kl. 17:04

Mann pågrepet etter Mortensrud-drapet – to personer etterlyst internasjonalt

Etter to uker med etterforskning er en Mann pågrepet etter drapet på Lofsrud skole..

VG - 22 okt 21 kl. 16:48

En Mann pågrepet etter Mortensrud-drapet - to på rømmen

De to mennene som er siktet for drapet på Hamse Hashi Adan (20), har rømt landet. Men politiet pågrep fredag en Mann og siktet ham for medvirkning til drap..

NRK - 13 okt 21 kl. 07:18

Skien: Tror ikke Mann ble knivstukket

Politiet meldte i går at en Mann ble knivstukket på joggetur i Skien i 18.30-tida. Til VG sier nå at de ikke lenger tror det var en knivstikking.

VG - 21 okt 21 kl. 14:07

Politiet om Kongsberg-drapene: Etterlyser Mann som skal ha blitt beskutt

KONGSBERG (VG) Politiet etterlyser en Mann som skal ha blitt beskutt av Espen Andersen Bråthen (38) utenfor Coop Extra onsdag kveld i forrige uke..

NRK - 12 okt 21 kl. 19:35

Mann i 50-årene knivstukket

Politiet leter i området Gulset etter en gjerningsperson, som har stukket en Mann inne i et skogområde med kniv. Fornærmede er en lokal Mann i 50-årene - han er kjørt sykehuset - ukjent skade status for politiet. Vi har en dårlig beskrivelse av gjerningsperson, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 12 okt 21 kl. 19:35

Mann i 50-årene knivstukket i skog

En Mann i 50-årene har blitt knivstukket i skogen, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Politiet leter nå i området Gulset i Skien etter en gjerningsperson. Fornærmede er en lokal Mann og er kjørt sykehuset.

NRK - 20 okt 21 kl. 14:48

Pågrepet etter knivstikking i Åsnes

En Mann er sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket på Arneberg i Åsnes kommune i Innlandet onsdag formiddag. En Mann er pågrepet. Tilstanden til Mannen som ble stukket er stabil, opplyser politiet til NTB..

NRK - 20 okt 21 kl. 11:07

Mann knivstukket

En Mann er knivstukket på Arneberg i Åsnes, politiet søker etter gjerningsMann..

NRK - 20 okt 21 kl. 10:01

Mann med våpen i Trondheim

Politiet har satt i gang en aksjon i Trondheim sentrum etter observasjon av en Mann med et våpen. Politiet har lokalisert personen. NRK har fått opplysninger om at det er stort politioppbud rundt Torvet..

NRK - 12 okt 21 kl. 01:26

Mann utsatt for vold på Romerike

En person er pågrepet etter at en annen Mann ble utsatt for omfattende vold, slag og spark på Jessheim på Romerike. Ifølge Øst politidistrikt skjedde voldshendelsen utenfor i Myrveien på Jessheim ved 21-tiden mandag. En yngre Mann skal ha blitt angrepet av to menn som kom til stedet i bil.

NRK - 18 okt 21 kl. 21:40

Mann fengslet for voldtektsforsøk

En 22 år gammel tysk Mann erkjenner et voldtektsforsøk i Bergen natt til lørdag. Han ble varetektsfengslet i fire uker i Hordaland tingrett mandag, skriver BT. Mannen ble pågrepet søndag kveld, og er varetektsfengslet med brev- og besøksforbud.

NRK - 18 okt 21 kl. 19:50

Væpnet aksjon i Nittedal

Politiet leter etter en Mann som er observert med våpen i Nittedal. – Vi undersøker at en Mann er observert med våpen på offentlig sted. Han skal ikke ha truet noen, og det har ikke vært noen dramatikk, men vi ønsker å komme i prat med Mannen, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Ronny Samuelsen, til Varingen.

NRK - 18 okt 21 kl. 13:44

Mann arrestert for drapsforsøk

To barn under ti år og ei kvinne i 75-årsalderen er skadd etter ei valdsheising i Lycksele i i Västerbotten i Sverige. Ein Mann i 50-års alderen er arrestert. Dei involverte personane har ein relasjon til kvarandre, stadfestar politiet sin talsperson Marie Andersson måndag ettermiddag.

VG - 18 okt 21 kl. 05:13

Mandag 18. oktober: Dette skjedde i natt

En Mann er pågrepet etter at en annen Mann ble funnet liggende utendørs med stikkskader i Stavanger ved 02-tiden natt til mandag..

NRK - 4 timer siden

Anker egen påstand om frifinnelse

Statsadvokaten i Oslo har valgt å anke dommen, etter at en 52 år gammel Mann ble frikjent for å ha kidnappet sin egen datter fra moren på Kypros. Dette til tross for at aktor i saken, politiadvokat Håvard Tafjord, selv la ned påstand om å frinnene Mannen etter å ha konferert med statsadvokat Jeanette Westlund Hegna, skriver TV 2. – Vi anker fordi vi mener at dommens premisser og dommens slutning er feil.

VG - 6 timer siden

Stovner-skytingen: Ung Mann utenfor livsfare

Ingen er så langt pågrepet etter skytingen på Stovner i Oslo mandag kveld..

NRK - 7 timer siden

General kritiserer norsk evakuering

General Ghulam Daud Tarakhil var den første kommandanten for CRU, den afghanske antiterrorstyrken norske soldater trente og levde tett på fra 2014. Tarakhil har sendt et brev til det norske Forsvarsdepartementet, der han hevder at folk med relasjoner til Taliban ble fløyet til Norge, skriver Aftenposten. Han hevder også at mange som burde vært evakuert hit, ble igjen i Kabul.

VG - 17 okt 21 kl. 20:55

Mann i 50-årene pågrepet og siktet for nettovergrep

Politiet etterforsker en Mann i 50-årene fra Viken for å ha betalt for direkteoverførte overgrep mot barn via Internett..

NRK - 13 timer siden

Ingen pågrepet etter skyting

Ingen er så langt pågrepet etter at en ung Mann ble skutt på Stovner i Oslo mandag kveld. – Politiet har gjennomført en rekke etterforskningsskritt, og jobber med å gjennomgå all informasjon, skriver operasjonssentralen i Oslo politidistrikt på Twitter. De opplyser at fornærmede er på sykehus og at han vil bli avhørt ved anledning..

VG - 18 timer siden

Ung Mann skutt på Stovner – jager en eller flere gjerningspersoner

STOVNER (VG) Politiet jakter gjerningsperson etter en skyting på åpen gate på Stovner i Oslo..

VG - 18 timer siden

Ung Mann skutt på Stovner - ingen pågrepet

STOVNER (VG) Det pågår fortsatt en intens politijakt etter en skyting på åpen gate..

Aftenposten - 18 timer siden

Ung Mann skutt på Stovner

En person er sendt til sykehus etter å ha blitt skutt på Stovner i Oslo mandag kveld..

NRK - 23 timer siden

Frikjent for Prinsdal-drapet

En Mann som ble dømt for medvirkning til Prinsdal-drapet, er frikjent og løslatt, melder Dagbladet. Sammen med to andre menn ble 19-åringen i august dømt til fengsel for drapet på Halil Kara i Prinsdal, sør i Oslo. Nå er han frikjent og løslatt.

Aftenposten - Igår: 15:17

Mann (40) varetektsfengsles i fire uker

Politiet mener to etterlyste menn er klar over at de er ønsket av norsk politi..

NRK - Igår: 14:45

Meiner sikta har forlate Noreg

To personar er etterlyst internasjonalt for drapet på Hamse Hashi Adan på Mortensrud 7. oktober. Politiet har ei aning om kvar dei to oppheld seg, men vil ikkje seie noko nærmare om kva land.

VG - Igår: 13:27

Fire personer siktet etter grov voldshendelse

De fire personene er siktet for grov kroppsskade etter at en Mann i 20-årene forrige lørdag ble alvorlig skadet på Møllenberg i Trondheim..

VG - Igår: 13:27

Trondheim: Fire personer siktet etter grov voldshendelse

De fire personene er siktet for grov kroppsskade, eller medvirkning til dette, etter at en Mann i 20-årene forrige lørdag ble alvorlig skadet på Møllenberg i Trondheim..

VG - Igår: 13:27

Trondheim: Fire personer siktet etter knivstikking

De fire personene er siktet for grov kroppsskade, eller medvirkning til dette, etter at en Mann i 20-årene forrige lørdag ble alvorlig skadet på Møllenberg i Trondheim..

VG - 17 okt 21 kl. 02:51

Mann brukte pepperspray inne på utested – flere hundre evakuert

Tre personer er sendt til sykehus med ambulanse etter at en Mann i 30-årene brukte pepperspray inne på et populært utested i Tønsberg..

NRK - 16 okt 21 kl. 23:15

Mann varetektsfengslet i fire uker

En Mann i 50-årene er i Søndre Østfold tingrett varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. Mannen er blant annet siktet for å ha bestilt og betalt for overgrep mot barn ved flere anledninger..

E24 - 16 okt 21 kl. 23:02

Oslo-Mann snakket med «bankansatt» i to timer. Dagen etter var 3,5 millioner kroner borte.

I løpet av en to timer lang telefonsamtale med en angivelig bankansatt ble over 3,5 millioner kroner tappet fra kontoene til en Oslo-Mann. Bankene advarer mot telefon fra «hyggelige hjelpere»..

NRK - 16 okt 21 kl. 17:47

Mann funnet i havet er død

En Mann i begynnelsen av 20-årene som ble funnet i havet utenfor Tromsø er bekreftet død. Det opplyser politiet i Troms. Pårørende er varslet..

NRK - 16 okt 21 kl. 17:47

Mann i 20-årene funnet død

Det var en Mann i begynnelsen av 20-årene som i ettermiddag ble funnet i havet utenfor Tromsø sentrum. Mannen er bekreftet død og pårørende er varslet, opplyser politiet i Troms..

Dagbladet - 16 okt 21 kl. 17:03

Død Mann funnet på sti

Politiet har sperret av et større område i Skien etter at en død Mann ble funnet på en sti. Mannen har synlige skader, og hendelsen behandles som et mistenkelig dødsfall..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt