Mann

Tuesday, 29 November, 21:34

Nyheter om Mann

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 23 nov 22 kl. 13:22

Mann pågrepet i Latvia etter lastebilbrann og voldshendelse

En Mann ble tirsdag pågrepet i Latvia etter å ha blitt siktet og internasjonalt etterlyst for vold og brannstiftelse i Spydeberg i Østfold. – Politiet jobber nå med å få siktede overlevert til Norge, opplyser politiadvokat Nina Marthinsen ved Øst politidistrikt til Smaalenes Avis. Natt til lørdag brøt det ut brann i en trekkvogn og to tilhengere i Spydeberg, og en Mann ble alvorlig skadd i en voldshendelse som politiet ser i sammenheng med brannen.

Klartale - Igår: 08:29

Mann skutt og drept på Grønland i Oslo

Politiet tror det var et kriminelt oppgjør. Mannen som ble skutt er i slutten av 20-årene. Han ble først tatt vare på av helsepersonell.

NRK - I førrgår: 21:10

En Mann til pågrepet i drapssak i Oslo

Oslo politisdistrikt har søndag kveld pågrepet en Mann i 30-årene siktet for drap et på Grønalnd natt til søndag, det melder poltiet i en pressemelding. Han ble pågrepet på en adresse i Oslo. Mannen er kjent for politiet fra tidligere.

Klartale - I førrgår: 06:40

Hvem er denne mulige arvtakeren til Putin?

Kan en dømt tyv bli president i Russland om Putin slutter?Flere mener Prigozjin kan ha det som mål. På 30 år har mye endret seg fra ham.

NRK - 22 nov 22 kl. 02:32

Mann til sykehus etter voldshendelse ved Hamar

En Mann ble pågrepet etter å ha utøvd vold mot en Mann på en privat adresse ved Hamar mandag kveld. Fornærmede ble kjørt til traumemottaket ved Elverum sykehus med lettere skader i ansikt og hode, melder politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 4 timer siden

Mann død i arbeidsulukke på Ål

Ein Mann i 60-åra er død i ei arbeidsulukke på Ål. Mannen blei erklært død på staden, skriv politiet på Twitter..

NRK - 4 timer siden

Mann arrestert etter at migrantar drukna

Britisk politi har arrestert ein Mann etter at 27 personar drukna i eit forsøk på å krysse Den engelske kanal i november i fjor. Politiet mistenker 32-åringen er ein del av eit organisert kriminelt nettverk som transporterte migrantane til Storbritannia i ein liten båt..

NRK - 21 nov 22 kl. 15:59

VG: Mann i 40-årene er internasjonalt etterlyst etter voldshendelse og lastebilbrann

En Mann er siktet for grov kroppsskade etter en lastebilbrann og en voldshendelse i Spydeberg. Nå er han etterlyst internasjonalt, opplyser politiet til VG. Natt til lørdag brøt det ut brann i en trekkvogn og to tilhengere i Spydeberg, og en Mann ble alvorlig skadd i en voldshendelse som politiet ser i sammenheng med brannen.

VG - 28 okt 22 kl. 12:00

Filmanmeldelse «Bros»: Guttastemning

Mann møter Mann, Mann mister Mann, Mann og Mann finner sammen igjen..

NRK - 20 nov 22 kl. 18:47

Mann med kniv i Skien

Politiet har fått melding om at en Mann truet noen med en kniv i Skien sentrum. En Mann i 40-årene er pågrepet etter å ha skåret hull i dekk på en parkert bil, og også oppført seg truende. Politiet sier de har kontroll på situasjonen..

NRK - Igår: 15:18

Dømt for å ha retta våpen mot fleire personar

Ein Mann i slutten av tenåra frå Sunnmøre er dømt til 43 timar med samfunnsstraff, subsidiært 45 dagar i fengsel, for å ha retta ein kopi av eit våpen mot fleire personar i Vatne i sommar. Tenåringen forklarte i retten at han var på ein naustfest der han fann replikavåpenet. Etter kvart tok han den med opp til vegen for å spøke med ein kompis som skulle kome.

NRK - 20 nov 22 kl. 14:19

Mann siktet for grov kroppsskade etter brann i vogntog i Spydeberg

En Mann i 40-årene er siktet for grov kroppsskade etter brann i en trekkvogn og to tilhengere i Spydeberg natt til lørdag. En Mann ble alvorlig skadd. Den siktede er en utenlandsk statsborger med arbeidsmessig tilknytning til Norge, men var søndag ettermiddag ennå ikke pågrepet av politiet, skriver Smaalenenes Avis.

NRK - Igår: 11:35

Svensk politiMann dømt for uaktsomt drap

En svensk politiMann er dømt for uaktsomt drap etter en aksjon der en Mann ble presset ned mot bakken og døde. Dommen er den første i sitt slag i Sverige. PolitiMannen og en kollega gikk i november i fjor til aksjon mot en narkotikapåvirket Mann som skal ha opptrådt aggressivt og irrasjonelt.

NRK - Igår: 09:15

Fengslingsmøte etter drapet på Grønland

Minst en av de to som er pågrepet etter drapet på Grønland i Oslo natt til søndag, fremstilles for varetektsfengsling mandag. – VI går inn for å fremstille den første av de pågrepne i dag, men har ikke noe tidspunkt for fengslingsmøtet, sier Ingebjørg Hansen, som leder drapsseksjonen i Oslo politidistrikt, til NTB. – Det er foreløpig ikke avklart om vi rekker å fremstille også den andre av de pågrepne for fengsling mandag, sier hun.

Aftenposten - I førrgår: 19:19

Mann skutt og drept på Grønland – har preg av oppgjør mellom kriminelle

En Mann i slutten av 20-årene er død etter å ha blitt skutt på Grønland natt til søndag..

NRK - I førrgår: 10:18

Indisk Mann brente seg til døde i språkprotest

En eldre Mann i den sørindiske delstaten Tamil Nadu tente på seg selv i protest mot regjeringspartiets planer om å innføre hindi som språk i hele landet. Språk er et sensitivt tema i India, der det snakkes flere hundre språk og dialekter, mens det gamle kolonispråket engelsk er hovedspråket for de nasjonale myndighetene. Delstatsmyndighetene bruker i hovedsak regionale språk.

Aftenposten - I førrgår: 07:15

Mann skutt og drept i Oslo – politiet leter etter gjerningsperson

En Mann ble skutt og drept like ved Grønland T-banestasjon tidlig søndag morgen. Ingen er ennå pågrepet for skytingen..

Aftenposten - I førrgår: 07:15

Mann skutt og drept i Oslo. To personer innbrakt av politiet, melder VG.

En Mann ble skutt og drept like ved Grønland T-banestasjon tidlig søndag morgen. Ingen er ennå pågrepet for skytingen..

Dagbladet - I førrgår: 05:17

Mann skutt og drept i Oslo

En Mann er natt til søndag skutt og drept på Grønland i Oslo. Politiet leter etter mistenkt gjerningsperson..

NRK - 19 nov 22 kl. 04:39

Voldsepisode på Fagernes

En Mann i 60-årene er fløyet til sykehus i Oslo med ukjent skadeomfang etter en voldshendelse på Fagernes i Valdres. En Mann i 20-årene er pågrepet i saken. Innlandet politidistrikt ble varslet om saken rett før klokka to natt til lørdag.

NRK - 25 nov 22 kl. 10:50

Mann pågrepet og siktet etter Torshov-skyting

Én person ble torsdag pågrepet etter skytingen på Torshov 9. november. Han erkjenner ikke straffskyld etter siktelsen, sier Mannens forsvarer til VG.

NRK - 24 nov 22 kl. 14:32

Mann skadet etter påkjørsel i Alta

En Mann har blitt skadet etter å ha blitt påkjørt av en buss i sentrum av Alta, opplyser politiet i Finnmark på Twitter. Han blir behandlet av helsepersonell..

NRK - 24 nov 22 kl. 14:25

Statsadvokaten anker etter at en Mann ble frikjent for bildrap

Statsadvokaten anker saken der en 58 år gammel Mann ble frifunnet for uaktsomt drap, etter at han kjørte på en 18 år gammel kvinne i Tønsberg i fjor. Politiet mente Mannen skulle dømmes til fengsel i 75 dager, samt at han mistet førerkortet i fire år. I retten ble han frifunnet for uaktsomt drap, men dømt for uaktsom kjøring.

NRK - 24 nov 22 kl. 14:04

Mann pågrepet etter apotekran i Stange

En Mann ble pågrepet av politiet onsdag ettermiddag i forbindelse med ranet av Apotek 1 i Stange sentrum tirsdag. Politiet har ransaket boligen hans, og opplyser at de har gjort funn som styrker mistanken mot ham. Mannen er siktet for grovt ran.

NRK - 24 nov 22 kl. 11:26

Mann dømt for vold mot kjæresten

En 39 år gammel Mann er dømt til to måneders fengsel for vold mot kjæresten i Horten. 39-åringen ble funnet skyldig i å ha tatt kvelertak på kvinnen to ganger i fjor og i januar i år. Mannen er også dømt til å betale kvinnen 20.

Klartale - 23 nov 22 kl. 08:52

Skyting på Furuset: – Dette er en alvorlig sak

En skutt Mann fikk hjelp ved Ikea Furuset i Oslo. Han hadde blitt skutt og kom dit i drosje tirsdag.Mann funnet skutt ved Ikea i OsloPolitiet leter etter én eller flere personer.

NRK - 23 nov 22 kl. 08:18

Mann funnet død utendørs i Fredrikstad

Politiet har startet etterforskning etter at en Mann ble funnet livløs utendørs i Fredrikstad ved sekstiden i dag. Mannen ble funnet av en forbipasserende. Ambulansepersonell forsøkte gjenoppliving, men Mannen ble erklært død.

NRK - 23 nov 22 kl. 05:52

Mann reddet opp av vannet ved Bjørvika i Oslo

En Mann i 30-åra ble observert i sjøen ved Bjørvika i Oslo rundt 04:30 natt til onsdag. – Flere beboere i området hørte rop og skrik fra en person, før de gikk ut og lokaliserte Mannen, sier Alexander Østerhaug i Oslo politidistrikt. Mannen ble berget ut av sjøen, og er nå tatt med til sykehuset.

NRK - 14 nov 22 kl. 21:51

Avhør av drapssiktet Mann og kvinne avbrutt

Avhøret av de to drapssiktede i Stavanger ble mandag avbrutt grunnet deres helsesituasjon. De fremstilles for fengsling tirsdag. Politiet utelukker ikke at flere kan bli pågrepet i forbindelse med drapssaken.

Klartale - 22 nov 22 kl. 12:43

Mann funnet skutt ved Ikea i Oslo

Tirsdag ble en voksen Mann funnet skutt ved Ikea i Oslo. Politet er på stedet med flere patruljer. De leter etter en eller flere gjerningsmenn.

VG - 22 nov 22 kl. 12:40

Mann funnet skutt i bil på Furuset i Oslo

Politiet jakter en eller flere gjerningspersoner etter at en Mann ble funnet skutt i en bil utenfor IKEA på Furuset..

VG - 22 nov 22 kl. 12:40

Mann funnet skutt i taxi på Furuset i Oslo

Politiet jakter en eller flere gjerningspersoner etter at en Mann ble funnet skutt i en taxi utenfor IKEA på Furuset..

VG - 22 nov 22 kl. 12:40

Skutt Mann kjørt i taxi til Ikea på Furuset

FURUSET (VG) Politiet jakter en eller flere gjerningspersoner etter at en Mann ble funnet skutt i en taxi utenfor Ikea på Furuset..

VG - 22 nov 22 kl. 12:40

Skutt Mann kjørt i taxi til Ikea: - Ikke et tilfeldig offer

FURUSET (VG) Politiet jakter en eller flere gjerningspersoner, etter at en Mann ble funnet skutt i en taxi utenfor Ikea på Furuset i Oslo. Flere barnehagebarn ble vitne til hendelsen..

NRK - 14 nov 22 kl. 09:00

Bekreftet: Mann og kvinne pågrepet for drap

En Mann i 30-årene og en kvinne i 50-årene er pågrepet etter drapet i Stavanger lørdag kveld. – De to ble pågrepet i en politiaksjon ca. klokken 02.

Klartale - 14 nov 22 kl. 08:19

Politiet pågrep Mann som er siktet for drap

Politiet fant en Mann i en leilighet lørdag. Mannen døde. Politiet fikk beskjed om vold i leiligheten, som er i Stavanger.

NRK - 21 nov 22 kl. 20:18

Mann angrep automater på Gardermoen

En Mann gikk løs på fem innsjekkingsautomater på Oslo lufthavn, opplyser Øst politidistrikt på Twitter. Det er knust skjerm på fire av automatene. Mannen er pågrepet og på vei inn i arresten, skriver politiet..

NRK - 21 nov 22 kl. 18:34

Mann i 40-årene har tilstått drap i Stavanger

Mannen som ble pågrepet på Oslo S. torsdag, har tilstått drapet lørdag 12. november, men han erkjenner ikke straffskyld, skriver Stavanger Aftenblad.

NRK - 13 nov 22 kl. 16:08

Rykket ut etter melding om Mann med skytevåpen

Politiet har et stort antall patruljer på Oppsal i Oslo, etter at de fikk melding om en Mann som gikk rundt med skytevåpen. – Det er ikke avfyrt noen skudd, som vi vet. Det er ingen som er truet, og vi har ikke funnet noen som er skadd.

NRK - 6 timer siden

Tiltalt for overgrep mot unge jenter

En 19 år gammel Mann fra Trondheim er tiltalt for seksuelle overgrep mot fem unge jenter via Snapchat. Jentene, som er mellom 13 og 16 år, sendte videoer til tiltalte mens de utførte seksuelle handlinger med seg selv mot betaling. Han er også tiltalt for seksuell omgang med ei 13 år gammel jente..

NRK - 7 timer siden

Truet til seg symaskin med balltre

En Mann i midten av 20-årene er pågrepet etter å ha stukket av fra Coop Obs på City Nord i Bodø med en symaskin. Mannen skal ha truet betjeningen med et balltre da han ble forsøkt stanset. – Da han ble forsøkt stanset, truet han med et balltre han hadde med seg i en sekk.

NRK - 13 nov 22 kl. 10:33

Mann i 30-årene siktet for drap i Stavanger - ikke pågrepet

En Mann i 30-årene er siktet for drap etter at en Mann i 40-årene ble funnet død i en leilighet i Løvdahls gate i Stavanger lørdag kveld. Det skriver politiet i en pressemelding. – Mannen er foreløpig ikke pågrepet, sier politiadvokat Marita Hagen..

NRK - 13 nov 22 kl. 10:33

Mann i 30-årene siktet for drap i Stavanger – ikke pågrepet

En Mann i 30-årene er siktet for drap etter at en Mann i 40-årene ble funnet død i en leilighet i Løvdahls gate i Stavanger lørdag kveld. Det skriver politiet i en pressemelding. – Mannen er foreløpig ikke pågrepet, sier politiadvokat Marita Hagen.

NRK - 10 timer siden

Arbeidsulykke på Tynset

Politet fikk melding kl 8:50 om ei arbeidsulykke i Tynset sentrum. Politiets operasjonssentral opplyser til NRK at en Mann har fått en pall over seg. Skadeomfanget er ikke kjent, men politiet opplyser at vedkommende har vært ved bevissthet etter ulykken.

VG - 21 nov 22 kl. 09:16

Mann i 60-årene omkom etter å ha kollidert med tre

En Mann i 60-årene er bekreftet omkommet etter en ATV-ulykke..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com