NRK > Nyheter

Saturday, 13 August, 07:56

NRK - 30 jun 22 kl. 09:14

Aleksander Matland (35) omkom i fallulykka i Kvinnherad

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande. Matland kom ikkje heim til avtalt tid søndag kveld, og vart meldt sakna. Han var på tur mellom Melderskin og Malmangernuten i Kvinnherad.
Les mer på NRK


Les mer om:
Aleksander Matland, Bergen, Andersfjellet, Rosendal, Melderskin, Malmangernuten, Kvinnherad, Matland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Aleksander, Matland35 , omkomi , fallulykkai , Kvinnherad
NRK - 30 jun 22 kl. 09:14

Frigir namn på omkomen

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

VG - 16 mar 22 kl. 10:55

Aleksander Aamodt Kilde vinner verdenscupen i utfor

Aleksander Aamodt Kilde gjorde en stor feil og havnet utenfor pallen i verdenscupfinalen. Men 29-åringen vant den gjeve utforkula etter også ha vunnet verdenscupen i super-G sammenlagt..

VG - 16 mar 22 kl. 10:55

Aleksander Aamodt Kilde vinner verdenscupen i utfor: – Helt fantastisk

Aleksander Aamodt Kilde gjorde en stor feil og havnet utenfor pallen i verdenscupfinalen. Men 29-åringen vant den gjeve utforkula etter også ha vunnet verdenscupen i super-G sammenlagt..

VG - 19 apr 22 kl. 07:00

Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl blir «God kveld Norge»-programledere

Influencer-paret Aleksander Sæterstøl og Martine Lunde stepper inn som vikarer etter at Niklas Baarli og Sophie Elise Isachsen sluttet før påske..

NRK - 18 maj 22 kl. 17:03

Tolv arbeidere omkom da fabrikkvegg kollapset i India

Minst tolv arbeidere omkom og 13 andre ble skadd da veggen i en saltfabrikk raste sammen i India, opplyser lokale myndigheter. Det er ikke kjent hva som fikk veggen på fabrikken, der arbeidere pakket salt i sekker, til å rase sammen. Ulykken skjedde i Morbi-distriktet, 215 kilometer vest for Gandhinagar, hovedstaden i delstaten Gujarat.

NRK - 25 jul 22 kl. 15:37

Buss styrtet utfor bru i Kenya – 30 omkom

Minst 30 personer mistet livet da en buss styrtet 40 meter ned i elven Nithi sentralt i Kenya søndag kveld. Bussen kjørte utfor da den var på vei over ei bru. 20 mennesker døde på stedet, mens fire døde på sykehus, og ytterligere seks omkomne ble funnet mandag.

VG - 04 mar 22 kl. 12:03

Forbannet Aamodt Kilde tapte drama: – Skikkelig bittert

Han tapte med liten margin for Matthias Mayer i Kvitfjell for to år siden. Aleksander Aamodt Kilde slo hansken hardt i låret da østerrikeren igjen var åtte hundredeler foran..

NRK - 05 mar 22 kl. 12:51

Jansrud hyllet i sitt siste renn i karrieren

Kjetil Jansrud fikk ikke den beste avslutningen rent resultatmessig, men han ble hyllet hele veien ned løypa i Kvitfjell. I mål ble han hyllet med blomster fra lagkameratene Aleksander Aamodt Kilde og Rasmus Windingstad. De bar han også på gullstol..

Aftenposten - 06 mar 22 kl. 12:05

Kilde knuste konkurrentene i Kvitfjell: Avgjorde super-G-cupen

Med Kjetil Jansrud på plass i målområdet, suste Aleksander Aamodt Kilde inn til seier i super-G i Kvitfjell..

VG - 06 mar 22 kl. 12:04

Kilde knuste konkurrentene i Kvitfjell: Avgjorde super-G-cupen

Med Kjetil Jansrud på plass i målområdet, suste Aleksander Aamodt Kilde inn til seier i super-G i Kvitfjell. Karrierens første seier på hjemmebane holdt også til å avgjøre super-G-cupen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mann med stort sår i halsen

Politiet har fått melding om ein mann med eit stort sår i halsen i Trondheim, skriv politiet i Trøndelag på Twitter. Naudetatane er på veg. Mannen skal vera bevisst..

NRK - 1 time siden

Mekling sju timer på overtid

Meklingen mellom Norsk Industri og arbeidstakerorganisasjonen Industri Energi om oppgjøret for prosessindustrien fortsetter på overtid på sjuende timen lørdag. Meklingsfristen om elektrokjemisk overenskomst gikk ut ved midnatt, men klokken 6.45 lørdag morgen pågår meklingen fortsatt.

NRK - 1 time siden

Ingen har mistet livet på firefelts motorvei i år

En oversikt fra Aftenposten viser at ingen har mistet livet på veiene som har de høyeste fartsgrense i Norge. Per 12. august i år har 82 personer mistet livet i ulykker langs norske veier.

NRK - 1 time siden

Nord-Korea fjerner munnbindpåbud

Nord-Korea har fjernet munnbindpåbudet og lettet på også andre koronarestriksjoner, melder landets statlige nyhetsbyrå KCNA. Tiltakene omfatter hele landet, bortsett fra grenseområdene, der restriksjonene fortsatt opprettholdes. Folk med symptomer på luftveissykdommer anbefales dessuten å bruke munnbind.

NRK - 2 timer siden

Bankenes innskuddsmarginer har økt

Mens lånerenten går til værs, står kundenes innskuddsrente nærmest på stedet hvil, skriver Dagens Næringsliv. Siden i fjor høst har innskuddsrentene økt med 0,2 prosentpoeng, mens boliglånsrentene har økt med rundt 0,5 prosentpoeng, ifølge Statistisk sentralbyrå. (NTB).

NRK - 4 timer siden

Russlands økonomi falt 4 prosent

Russlands bruttonasjonalprodukt (BNP) falt 4 prosent i årets andre kvartal, sammenlignet med tilsvarende kvartal i fjor, ifølge offisielle tall. Tallene fra landets statistiske sentralbyrå Rosstat omfatter det første fulle kvartalet etter at Russland gikk inn i Ukraina med soldater. (NTB).

NRK - 5 timer siden

Alvorlig skadet etter sykkelulykke

En syklist er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke på Vettre i Asker fredag kveld. Personen ble funnet i Granbakken like før midnatt fredag kveld. Det er uklart hva som har skjedd.

NRK - 6 timer siden

Salman Rushdie ligger på respirator

Forfatteren Salman Rushdie som ble knivstukket i New York fredag ligger på respirator og vil trolig miste et øye. Det opplyser agenten hans, ifølge nyhetsbyrået Reuters. – Nyhetene er ikke gode.

NRK - 7 timer siden

Mekling på overtid i prosessindustri-oppgjøret

Meklingen mellom Norsk Industri og Industri Energi om oppgjøret for prosessindustrien fortsetter på overtid. Det opplyste riksmekler Mats Ruland til NRK, kort tid etter at meklingsfristen gikk ut ved midnatt natt til lørdag. Dersom brudd blir det streik fra mandag morgen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com