Omkom

Fredag, 25 Juni, 09:20

Nyheter om Omkom

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 19 juni 21 kl. 15:04

Sibir: Minst fire Omkom i flyulukke

Eit fly med fallskjermhopparar blei laurdag utsette for ei ulukke sørvest i Sibir. Tidlegare var det meldt at sju personar Omkom, men myndigheitene har no oppgitt eit lågare dødstal. Fire menneske er bekrefta Omkomne, og 15 er skadde, ifølgje myndigheitene i regionen Kemerovo.

NRK - 19 juni 21 kl. 07:46

Syv personer Omkom i flyulykke

Totalt 20 personer skal ha vært om bord i flyet som styrtet sørvest i Sibir. Syv av dem Omkom, resten er alvorlig skadd. Det skriver nyhetsnettstedet RT.

NRK - 16 juni 21 kl. 09:58

Tolv Omkom i bussvelt i Mexico

Tolv personer Omkom da en sykehusbuss veltet nordøst i Mexico tirsdag. Ti personer ble skadd. Bussen fraktet pasienter med kroniske sykdommer til behandling i delstaten Nuevo Leon, fra Matamoros ved grensa til USA..

NRK - 14 juni 21 kl. 16:26

Mann Omkom i arbeidsulykke

En mann i 60-årene Omkom i en arbeidsulykke i Sandnes i ettermiddag. – Mannen ble erklært død på stedet. De pårørende er varslet, sier operasjonsleder Toralf Skårland i Sør-vest politidistrikt.

NRK - 21 juni 21 kl. 02:48

Ni barn døde i bilulykke i USA

Ni barn og en voksen Omkom i en kjedekollisjon som invoverte 15 biler på en motorvei i Alabama i USA i helgen. Åtte av barna satt i samme kjøretøy som tilhørte et barnehjem. Kjedekollisjonen skjedde i et voldsomt uvær, melder CNN..

NRK - 20 juni 21 kl. 20:39

Påkøyrsel var truleg ulukke

Ein mann Omkom då ein pickup køyrde inn i tilskodarar i ein pride-parade sør i Florida. Hendinga var truleg i ei ulukke, meiner lokale myndigheiter. Også leiaren for ei av gruppene som deltok i paraden, og som blei ramma av påkøyringa, trur det var ei ulukke.

NRK - 20 juni 21 kl. 16:57

Ni born Omkom i trafikkulukke i USA

Ti menneske, blant dei ni born, mista livet då to køyretøy kolliderte under eit kraftig uvêr i den amerikanske delstaten Alabama, opplyser lokale myndigheiter. Årsaka til ulukka var truleg vassplaning. Eit ukjend tal personar blei også skadd i ulukka, som skjedde laurdag.

NRK - 01 juni 21 kl. 07:40

Åtte Omkom i trafikken i mai

I alt åtte personer Omkom i trafikken i mai. Hittil i år har 25 personer mistet livet i trafikkulykker. Til sammenligning var tallet 37 personer på samme tidspunkt i fjor.

NRK - 19 juni 21 kl. 20:32

Fem Omkom i ulukke i Belgia

Fem menneske er funne døde etter at ein skule som var under bygging i Antwerpen, raste saman. I tillegg er ni personar skadde, åtte av dei alvorleg, ifølgje nyheitsbyrået Belga. Ulukka skjedde fredag.

NRK - 19 juni 21 kl. 14:38

Helikoptervrak skal undersøkes

Helikoptervraket etter styrten i Porsgrunn torsdag er fraktet til Statens havarikommisjons verksted på Kjeller for å undersøkes. En 46 år gammel mann Omkom i ulykken. Kåre Halvorsen i Statens havarikommisjon sier de har undersøkt ulykkesstedet.

NRK - 19 juni 21 kl. 10:50

To Omkom i ulykke

To mennesker er funnet døde etter at en skole som var under bygging i Antwerpen, raste sammen. I tillegg er fire personer savnet, ifølge nyhetsbyrået Belga. Ulykken skjedde fredag.

NRK - 19 juni 21 kl. 07:46

Syv Omkom i flyulykke

Syv personer skal ha Omkommet i en flyulykke sørvest i Sibir, ifølge russiske medier. Det skriver NTB. Ulykken skjedde da det tomotors flyet av typen L-410 forsøkte å nødlande.

NRK - 18 juni 21 kl. 19:35

Minst fire Omkom i forlis

En liten gutt og tre andre mennesker er funnet døde etter at en båt med migranter kantret utenfor den spanske øya Lanzarote. Fire personer er savnet. Rundt 50 mennesker skal ha vært om bord da båten kantret utenfor et steinete område på øyas nordkyst torsdag kveld.

NRK - 18 juni 21 kl. 15:09

Frigivelse navn etter ulykke

Det var 46 år gamle John Christian Solberg som Omkom i helikopterulykken på Lannerheia utenfor Porsgrunn torsdag kveld. De pårørende samtykker til at navnet blir frigitt, opplyser politiet i en pressemelding. Årsaken til ulykken er enda ikke fastslått.

NRK - 18 juni 21 kl. 15:09

46-åring død i helikopterstyrt

Det var 46 år gamle John Christian Solberg som Omkom i helikopterulykken på Lannerheia utenfor Porsgrunn torsdag kveld. De pårørende samtykker til at navnet blir frigitt, opplyser politiet i en pressemelding. Solberg var alene i helikopteret da det styrtet.

VG - 18 juni 21 kl. 06:14

Fredag 18. juni: Dette skjedde i natt

Én person Omkom i en helikopter-styrt i Porsgrunn sent torsdag kveld..

NRK - 18 juni 21 kl. 00:32

Piloten bekreftet Omkommet

Politiet bekrefter at en person Omkom i helikopterstyrten ved Porsgrunn torsdag kveld. Helikopteret styrtet etter å ha truffet en høyspentledning. Havarikommisjonen er varslet og skal undersøke åstedet.

Aftenposten - 17 juni 21 kl. 23:52

Pilot mistet livet i helikopterulykke i Telemark

Piloten Omkom da et helikopter fløy inn i en høyspentlinje og styrtet ved Lannerheia på E18 i Porsgrunn i Telemark sent….

VG - 17 juni 21 kl. 23:22

Helikopter styrtet i Telemark - mann i 40-årene Omkom

Piloten er bekreftet død etter at et helikopter torsdag kveld fløy inn i en høyspentlinje og styrtet ved Lannerheia like ved E18 utenfor Porsgrunn..

VG - 29 mai 21 kl. 18:41

Kvinne Omkom i ulykke: – Falt i bratt terreng

En kvinne i 60-årene Omkom i en fallulykke i Higravtindan i Lofoten lørdag..

NRK - 27 mai 21 kl. 20:44

Omkom i trefellingsulykke i Færder

En mann i 60-årene Omkom i en ulykke i forbindelse med trefelling på Veierland i Færder. De nærmeste pårørende er varslet..

NRK - 27 mai 21 kl. 10:58

Avlyser langløp etter dødsfall

Minst 60 maraton og langløp i Kina er avlyst eller utsett etter at 21 løparar Omkom under eit ultraløp i den kinesiske fjellheimen sist helg, melder AFP. Løparane blei overraska av ekstrem kulde og uver. Langløp har blitt svært populært i Kina, men mange er uroa for om dei er dårleg organisert.

NRK - 27 mai 21 kl. 04:38

En Omkom i møteulykke i Nittedal

En person Omkom og en annen er kritisk skadd etter at to vogntog kolliderte på riksvei 4 i Nittedal i natt. Det bekrefter Øst politidistrikt. To vogntog kolliderte like etter klokka 3 nord for Hagantunnelen.

NRK - 14 juni 21 kl. 14:28

Flyktninger Omkom i forlis

En båt med opptil 200 passasjerer forliste utenfor Jemen i helgen. Hittil er det funnet 25 Omkomne. Ifølge fiskere var det trolig afrikanske migranter om bord i båten som forliste.

NRK - 24 mai 21 kl. 18:34

Mann i 60-åra Omkom i MC-ulykke

Ein mannleg motorsyklist i 60-åra Omkom i ei ulukke mellom to motorsyklar og ein bil på riksveg 555 i Olsvik. Vegen inn mot Bergen var stengd i fleire timar..

NRK - 11 juni 21 kl. 08:10

19 Omkom i bussulykke i Pakistan

Minst 19 mennesker er Omkommet og en rekke andre alvorlig skadd i en bussulykke sørvest i Pakistan. Ulykken skjedde fredag i distriktet Khuzdar i Baluchistan-provinsen. Bussen veltet etter at føreren mistet kontrollen i en skarp sving..

NRK - 11 juni 21 kl. 05:25

Kvinne Omkom i brann i Molde

En kvinne i 70-årene er bekreftet Omkommet etter en husbrann i Molde natt til fredag. Pårørende er varslet. En mann i 70-årene er fraktet til sykehus.

NRK - 10 juni 21 kl. 13:34

Frigjev namnet etter dødsulukke

Politiet frigjev namnet etter dødsulukka i Remmedalsvegen på Nordfjordeid tysdag 8. juni. Det var 39 år gamle Kyrre Stegane frå Stad kommune som Omkom i trafikkulukka med betongbil på Remmedalsvegen, Namnet er frigjeve i samråd med dei pårørande..

NRK - 10 juni 21 kl. 10:03

Tolv Omkom i flystyrt

Et militærfly styrtet torsdag i nærheten av Mandalay i Myanmar. Bare to av de 14 om bord overlevde. Flyet hadde åtte passasjerer om bord og et mannskap på seks da det styrtet ved byen Pyin Oo Lwin, som ligger øst for storbyen Mandalay..

Aftenposten - 09 juni 21 kl. 21:48

Familie i Canada ble meid ned av bil. Saken etterforskes som mulig terror.

En muslimsk familie på kveldstur ble meid ned av en bilfører. Fire Omkom..

NRK - 21 mai 21 kl. 02:58

En person Omkom i boligbrann

En person Omkom i en brann i niende etasje i en høyblokk på Bogerud i Oslo natt til fredag. Nødetatene fikk melding om brannen i øverste etasje i høyblokken i Stallerudveien klokken 1. Det var naboer som hadde sett flammer fra balkongen, som meldte fra om brannen..

NRK - 08 juni 21 kl. 15:56

Person død etter trafikkulykke

Én person Omkom i en trafikkulykke i Remmedalsvegen på Nordfjordeid tirsdag. En betongbil var involvert i ulykken, opplyser politiet. Det ble iverksatt livreddende tiltak på stedet, og personen ble fraktet med luftambulanse til Haukeland Universitetssykehus og senere erklært død.

NRK - 08 juni 21 kl. 11:48

Vegvesenet får kritikk i rapport

Statens vegvesen får kritikk fra Statens havarikommisjon etter ulykken i Snåsa i februar i fjor der to personer Omkom. – Undersøkelsen har avdekket flere mangler ved entreprenørenes vinterdriftsarbeid, samt mangler ved Statens vegvesens oppfølging og kvalitetssikring av arbeidet, slår rapporten fast. Både føreren av et vogntog og føreren av en personbil døde da de to kjøretøyene frontkolliderte på E6 ved Hammer i Snåsa.

NRK - 08 juni 21 kl. 11:00

Får kritikk etter dødsulykke

Statens havarikommisjon kritiserer Statens vegvesens vedlikehold av E6 etter en dødsulykke i Snåsa i februar 2020. To personer Omkom da to vogntog kolliderte ved Hammer i Snåsa søndag 2. februar i fjor I rapporten skriver havarikommisjonen blant annet at «Utviklingen av vær og føreforhold i det aktuelle området, samt veigeometrien og asfaltdekket på ulykkesstedet, medvirket til at ulykken inntraff på det aktuelle stedet»..

VG - 06 juni 21 kl. 11:17

Prost etter hundeangrep: – Noe av det aller vanskeligste og tyngste man kan oppleve

Prost i Ringsaker kommune Gerd Christensen står klar til å bistå de pårørende etter at et barn (1) Omkom i et hundeangrep lørdag. Det er en krevende situasjon for kommunen, sier hun..

NRK - 17 mai 21 kl. 02:19

Mann Omkom i trafikkulykke i Hå

En mann i 20-årene Omkom i en kraftig kollisjon mellom en personbil og en tankbil på fylkesvei 44 i Hå kommune søndag ettermiddag. Pårørende er varslet. Fylkesveien har vært stengt siden klokken 16, og det er fortsatt omkjøring grunnet berging av kjøretøyene, melder politiet i Sør-Vest..

VG - 04 juni 21 kl. 07:20

Farlig bunnivå

I 2020 Omkom 88 personer av drukning i Norge, viser fjorårsstatistikken. Nye tall som indikerer at barns svømmeferdigheter kan være de svakeste på to tiår, er alarmerende..

VG - 04 juni 21 kl. 07:20

Farlig trend: Barn kan ikke svømme

I 2020 Omkom 88 personer av drukning i Norge, viser fjorårsstatistikken. Nye tall som indikerer at barns svømmeferdigheter kan være de svakeste på to tiår, er alarmerende..

NRK - 03 juni 21 kl. 08:04

Færre druknet i mai

Fem personer Omkom i drukningsulykker i mai, mot ti i 2020. Så langt i år har 23 personer druknet i Norge, viser Redningsselskapets drukningsstatistikk På samme tidspunkt i fjor hadde 30 personer Omkommet i drukningsulykker. 40 av de totalt 88 drukningsulykkene i fjor fant sted i sommermånedene juni, juli og august..

NRK - 14 mai 21 kl. 23:10

Mann Omkom i utforkjøring

En mann Omkom i en utforkjøring i Osdalen i Åmot kommune i Innlandet fredag kveld. Politiet melder at pårørende er varslet. Det foregår undersøkelser på åstedet og vitner til ulykken avhøres, melder politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 02 juni 21 kl. 12:18

Avslutter redning av ubåt

Den indonesiske marinen har offisielt avsluttet redningen av ubåten KRI Nanggala som sank utenfor Bali i april. Alle de 53 om bord Omkom i forliset og vraket ble funnet i tre deler på 840 meters dyp. Marinen har erkjent at det vil bli for vanskelig å heve vraket, og har derfor avsluttet det videre arbeidet..

NRK - 14 mai 21 kl. 06:36

Lastebilsjåfør Omkom i ulykke

Sjåføren av lastebilen som veltet på riksvei 159 ved Karihaugen i Lørenskog fredag morgen, Omkom. Det opplyser politiet. Pårørende er varslet.

NRK - 01 juni 21 kl. 13:01

Navnet etter fallulykke er frigitt

Det var Kari Rødsand på 60 år fra Vågan som Omkom ved Higravtinden i Austvågøy lørdag 29. mai i år, opplyser politiet i Nordland. Hun etterlater seg mann og tre voksne barn.

NRK - 01 juni 21 kl. 09:52

Frigir navnet på Omkommet

Det var Gjert Kristoffersen (71) som Omkom i trafikkulykken i Åmli i Agder lørdag. Navnet frigis i samråd med de pårørende. Den Omkomne er sendt til obduksjon for å påvise dødsårsak, skriver Agder politidistrikt i en pressemelding..

NRK - 01 juni 21 kl. 09:48

Åtte trafikkdrepte i mai

Åtte personer ble drept i trafikken i mai, og fem av dem skjedde siste uke. Blant annet Omkom en mann etter å ha kollidert med et vogntog i Sande i går. De andre dødsulykkene skjedde i Viken, Innlandet, Rogaland, Trøndelag, Vestland og Agder..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt