Omkom

Tuesday, 17 May, 00:08

Nyheter om Omkom

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 14 timer siden

Tsjekkere Omkom i Steigentunnelen

Fire personer Omkom og to ble skadet etter en ulykke i Steigentunnelen i Nordland søndag. En traktor med henger ble påkjørt bakfra av en utenlandskregistrert bil. VG melder at de Omkomne er turister fra et større reisefølge, og politiet bekrefter mandag at de er tsjekkiske statsborgere.

NRK - Igår: 22:33

Elleve personer Omkom i bussulykke i Peru

Minst elleve personer Omkom og ytterligere 34 ble skadd da en buss skled ned en kløft i Peru. Ulykken skjedde lørdag ettermiddag da en buss veltet og skled 100 meter ned en kløft i Acash-regionen nord for Lima, opplyser landets sivilforsvar. Bussen var på vei til Lima fra den nordlige regionen La Libertad langs hovedveien til Tayabamba.

NRK - Igår: 07:45

Tre døde i kollisjon i Sverige

En bil med tre unge menn nektet å stoppe i en politikontroll og frontkolliderte like etterpå ved Tystberga i Sverige. To passasjerer i bilen Omkom, mens føreren er livstruende skadd. En mann i 50-årene i den møtende bilen Omkom også.

NRK - 09 maj 22 kl. 21:04

Fire Omkom på universitet i Bolivia

Fire studenter Omkom da en tåregassgranat ble detonert, og det brøt ut panikk ved et universitet i Bolivia mandag. 70 ble skadet, skriver AFP. Hundrevis av studenter hadde samlet seg på en lukket idrettsarena ved universitet i Potosi, sørøst i Bolivia, i forbindelse med studentrådsvalg..

Dagbladet - 08 maj 22 kl. 13:09

Syklist Omkom etter trafikkulykke

En syklist Omkom etter en trafikkulykke i Asker i Viken søndag formiddag..

NRK - 08 maj 22 kl. 12:35

Syklist Omkom i trafikkulykke

En person Omkom som følge av skadene fra trafikkulykken mellom en bilist og en syklist på Østre Strandvei i Asker kommune som skjedde tidligere i dag, skriver politiet på Twitter. – Trafikkulykken skyldes trolig brudd på vikeplikten av bilisten. Vi har startet åstedsundersøkelse, og veien er sperret inn mot ulykken og vil trolig være stengt en lengre periode, melder politiet.

Dagbladet - 07 maj 22 kl. 15:33

Kvinne Omkom i ulykke

En person Omkom i ulykke i Skien..

NRK - 06 maj 22 kl. 18:05

Norsk 17-åring Omkom i Sverige

En 17 år gammel gutt fra Marker Omkom i en motorsykkelulykke nord for Töcksfors torsdag kveld. – Det fantes dessverre ingen umiddelbare livstegn på stedet. Ambulansehelikopter ble tilkalt.

NRK - 02 maj 22 kl. 11:14

Har ikke identifisert avdøde

Personen som Omkom i en trafikkulykke på E39 lørdag kveld er fremdeles ikke identifisert, skriver Lister24. Personen Omkom etter en frontkollisjon mellom en personbil og et vogntog mellom Kvinesdal og Flekkefjord. Politiet sier til avisa at de har en formening om hvem personen er, og at de har orientert de antatt pårørende med forbehold..

NRK - 02 maj 22 kl. 07:13

13 Omkom i trafikken i april

Totalt 13 personer Omkom på norske veier i april. Det er like mange som årets tre første måneder til sammen. I en pressemelding skriver Trygg Trafikk at det er en økning på elleve personer sammenliknet med april i fjor.

NRK - 29 apr 22 kl. 16:42

Mann Omkom i trafikkulykke

En mann Omkom etter en trafikkulykke i Innlandet fredag ettermiddag, det skriver politiet på Twitter. Det var et enslig kjøretøy som kjørte av vegen. Pårørende er varslet..

NRK - 3 timer siden

Minst 80 skadd i togulykke i Barcelona

Minst 80 mennesker er lettere skadd i en togulykke i Barcelona, skriver VG, som siterer avisen La Vanguardia. Det er et godstog og et passasjertog som har kollidert. Føreren av passasjertoget Omkom i ulykken..

NRK - 3 timer siden

Minst 85 skadd i togulykke i Barcelona

Føreren av et forstadstog Omkom og 85 mennesker ble skadd, to alvorlig, i en togulykke utenfor Barcelona mandag. Ulykken skjedde da et godstog sporet av og kolliderte med passasjertoget inne på stasjonen Sant Boi de Llobregat, 14 kilometer utenfor Barcelona..

NRK - 8 timer siden

Mann og kvinne fra Tyskland mistet livet på Voss

Det var en mann og en kvinne i 50-årene fra Tyskland som mistet livet i trafikkulykken på Voss søndag. Det bekrefter politijurist Olav Otterdal i Vest politidistrikt overfor Bergensavisen. – Bilen var på vei mot Bergen, legger han til.

NRK - 13 timer siden

Alle pårørande er framleis ikkje varsla

Politiet kan mandag føremiddag ikkje seia meir om hendingsforløp og ulukkesårsak då to utlendingar søndag Omkom i ein kollisjon mellom tre bilar på E16 i Voss. Påtaleansvarleg Olav Otterdal kan heller ikkje seia noko om tilstanden til dei fire andre involverte. Og han seier det framleis pågår varsling av pårørande..

NRK - 13 timer siden

Ser nærare på dødsulukke

Havarikommisjonen har følgt opp dødsulukkkene i Voss og Steigentunnelen søndag. I alt seks personar Omkom i ulukkene. Avdelingsdirektør Ingvild Ytrehus seier dei førebels ikkje vil starte undersøking av ulukka på Voss.

NRK - 18 timer siden

Mann Omkom i MC-ulykke i Telemark

En mann i 60-årene er bekreftet Omkommet etter en MC-ulykke i Siljan i Telemark søndag kveld..

NRK - Igår: 20:00

Fire Omkom i ulykke i Steigentunnelen

Seks voksne var involvert i den alvorlige trafikkulykken i Steigentunnelen i Nordland søndag. Fire av dem mistet livet, opplyser politiet i en pressemelding. I tillegg er to personer skadet.

Dagbladet - Igår: 19:21

Fire Omkom i ulykke

Krasjet i 8 kilometer lang tunnel..

NRK - 13 maj 22 kl. 20:04

Minst 27 Omkom i brann i New Delhi

Minst 27 personer har mistet livet i en stor brann i en bygning i Indias hovedstad New Delhi. Flere er skadd, og redningsarbeidet pågår. Ifølge avisen The Times of India dreier det seg om et tre etasjer høyt næringsbygg i nærheten av metrostasjonen i Mundka vest i byen.

NRK - 13 maj 22 kl. 02:18

Minst elleve Omkom i skipsforlis utenfor Puerto Rico

Minst elleve personer mistet livet da et skip forliste utenfor en ubebodd øy i nærheten av det amerikanske territoriet Puerto Rico, ifølge landets kystvakt. – Klokka 18 hadde enheter fra partnere som rykket ut, reddet 31 overlevende, elleve kvinner og tjue menn. Elleve Omkomne har blitt hentet opp, tvitrer kystvakta.

NRK - 12 maj 22 kl. 09:51

Punktering årsak til dødsulykken på Lørenskog

En eksplosjonsartet punktering var årsaken til dødsulykken på riksvei 159 ved Robsrudkrysset i Lørenskog i mai i fjor, skriver NTB. Punkteringen gjorde det umulig å holde vogntoget i eget kjørefelt, skriver Havarikommisjonen i en ulykkesrapport torsdag morgen. Føreren Omkom da lastebilen hans kjørte inn i midtrekkverket og en brupilar ved Robsrudkrysset..

NRK - 10 maj 22 kl. 10:43

Tiltalt etter dødsulykke i Karlsøy

En mann i 20-årene er tiltalt for å ha forvoldt en annens død i forbindelse med en trafikkulykke på Vannøya i Karlsøy. Ulykka skjedde i november 2020. Ifølge tiltalen holdt mannen høy hastighet i en 60-sone og kom over i motsatt kjørefelt.

NRK - 21 apr 22 kl. 12:28

Gut Omkom i trafikkulukke

Det var 16 år gamle Erlend Ørland frå Hommersåk som Omkom i ei trafikkulukke i Jødestadveien på Riska i Sandnes kommune i går kveld. Politiet fekk melding om ulukka klokka 18.55.

NRK - 21 apr 22 kl. 12:23

Frigir navn på 16-åring som Omkom i trafikkulykke i Sandnes

Det var Erlend Ørland (16) fra Hommersåk som Omkom i trafikkulykken i Jødestadveien på Riska i Sandnes kommune onsdag kveld, skriver politiet i en pressemelding..

NRK - 08 maj 22 kl. 21:19

En person Omkom etter trafikkulykke i Kvinesdal

En mann er bekreftet Omkommet etter ulykken i Kvinesdal, i Agder, som skjedde søndag ettermiddag, det skriver politiet. Pårørende er varslet..

NRK - 08 maj 22 kl. 21:19

Mann Omkom etter trafikkulykke i Kvinesdal

En mann er bekreftet Omkommet etter ulykken i Kvinesdal i Agder søndag ettermiddag, det skriver politiet på Twitter. Pårørende er varslet. Politiet gjennomfører avhør av vitner på stedet og sikre spor.

VG - 08 maj 22 kl. 21:20

Mann Omkom etter MC-ulykke i Kvinesdal

En mann er bekreftet Omkommet etter MC-ulykke i Kvinesdal i Agder søndag..

VG - 08 maj 22 kl. 21:20

Mann i 50-årene Omkom etter MC-ulykke i Kvinesdal

En mann er bekreftet Omkommet etter en alvorlig MC-ulykke i Kvinesdal i Agder søndag. Politiet opplyser at han trolig kjørte av veien..

NRK - 08 maj 22 kl. 20:06

Til sammen 30 mennesker Omkom i hotelleksplosjonen på Cuba

Dødstallet etter eksplosjonen på luksushotellet i Havanna steg til 30 søndag, mens brannmannskaper fortsetter å finkjemme ruinene. I alt 24 personer er skadd og er innlagt på sykehus etter den kraftige eksplosjonen fredag, som antas å ha blitt forårsaket av en gasslekkasje. Sju betegnes som kritisk skadd og for ytterligere seks er tilstanden alvorlig.

VG - 08 maj 22 kl. 12:31

Syklist Omkom i trafikkulykke

En syklist døde etter en trafikkulykke mellom syklisten og en bilist, melder politiet i Oslo..

NRK - 08 maj 22 kl. 10:29

Syklist Omkom etter trafikkulykke i Asker

Det har vært en trafikkulykke mellom en bilist og en syklist på Østre Strandvei i Asker. Syklisten døde som følge av skadene. Trafikkulykken skyldes trolig brudd på vikeplikten av bilisten.

Aftenposten - 08 maj 22 kl. 10:38

Syklist Omkom i trafikkulykke

.

NRK - 08 maj 22 kl. 09:24

Hundrevis av hus ødelagt i branner i Sibir

Sju personer er Omkommet og 19 personer er skadd i de store brannene som har herjet i Sibir i Russland, opplyser myndighetene i Krasnojarsk til nyhetsbyrået Tass. Det er registrert 273 branner, over 500 boliger er ødelagt, 300 andre bygninger og 61 biler er ødelagt, opplyser regionale myndigheter i Krasnojarsk søndag morgen, skriver NTB. Tre mennesker Omkom i landsbyen Talasjanka, hvorav to var barn.

NRK - 07 maj 22 kl. 22:27

Minst 26 Omkom i hotelleksplosjonen på Cuba

Etter fredagens eksplosjon ved et hotell på Havanna i Cuba er antall døde oppjustert til 26 personer, melder statlig TV i Cuba. En spansk turist er blant de døde. Lørdag var 45 personer innlagt på sykehus.

NRK - 07 maj 22 kl. 17:37

Kvinne Omkom i ulukka

Politiet stadfestar at ei kvinne 80-åra mista livet i ei trafikkulukke i Skien laurdag..

NRK - 06 maj 22 kl. 19:56

Minst åtte døde i eksplosjon på Cuba

Minst åtte Omkom og rundt 30 ble skadd i en voldsom eksplosjon i et luksushotell i Havanna, opplyser landets presidentkontor. Meldingen om dødstallet er lagt ut i en Twitter-melding fra kontoret. De skriver at eksplosjonen sannsynligvis ble forårsaket av en gasslekkasje.

NRK - 05 maj 22 kl. 14:22

Tuva Willasen Omkom i Tyrkia

Det var tromsøkvinna Tuva Willasen (28) som blei funne Omkomen i Antalya i Tyrkia onsdag. Avisa Nordlys har snakka med Tromsø sin varaordførar Marlene Berntsen Bråthen, som var den Omkomne kvinna si fostersøster. – Vi fekk beskjed om dødsfallet frå søstera Karen som også er i Tyrkia.

NRK - 05 maj 22 kl. 14:22

Tuva Willassen Omkom i Tyrkia

Det var tromsøkvinna Tuva Willassen (28) som blei funne Omkomen i Antalya i Tyrkia onsdag. Avisa Nordlys har snakka med Tromsø sin varaordførar Marlene Berntsen Bråthen, som var den Omkomne kvinna si fostersøster. – Vi fekk beskjed om dødsfallet frå søstera Karen som også er i Tyrkia.

VG - 05 maj 22 kl. 14:14

Tuva Willassen (28) døde i Tyrkia

Det var influncer og tidligere blogger Tuva Willassen som Omkom i Tyrkia..

NRK - 16 apr 22 kl. 05:55

Mann Omkom i bilulykke i Grenland

En mann Omkom etter at personbil kjørte inn i et tre på fylkesvei 32, ved kommunegrensa mellom Porsgrunn og Skien natt til lørdag. – Veien kommer til å være stengt, og det er skiltet omkjøring til åstedet er undersøkt av kriminalteknikere og ulykkesgruppen til vegvesenet. Politiet har vært i kontakt med pårørende til bilens eier, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 01 maj 22 kl. 07:27

Bilfører Omkom i ulykke på E39 i Agder

Politiets teknikere og Vegvesenet ulykkesgruppe er ferdige med undersøkelsene på E39 der en personbil og en lastebil kolliderte ved 23-tida lørdag kveld. Alt tyder på at det bare var en person i personbilen og at vedkommende har Omkommet, sier operasjonsleder Tom Einar Gausdal i Agder-politiet til NRK. Vogntogsjåføren er fysisk uskadd.

VG - 01 maj 22 kl. 00:11

En person Omkom i trafikkulykke i Agder

En lastebil og en personbil sto i brann etter en ulykke på E39 i Kvinesdal sent lørdag kveld. En person har mistet livet..

NRK - 10 apr 22 kl. 18:00

Kvinne Omkom i snøscooterulykke

En kvinne Omkom i en snøscooterulykke på Longyearbreen på Svalbard søndag ettermiddag.Sysselmesterens helikopter ble sendt ut til ulykken klokken 15, skriver Svalbardposten. – Det vi nå ønsker å gå ut med, er at det har vært en alvorlig scooterulykke.

NRK - 10 apr 22 kl. 18:00

Kvinne Omkom i snøskuterulykke

En kvinne Omkom i en snøskuterulykke på Longyearbreen på Svalbard søndag.Sysselmesterens helikopter ble sendt ut til ulykken klokken 15, skriver Svalbardposten. – Det vi nå ønsker å gå ut med er at det har vært en alvorlig skuterulykke.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt