Kvinnherad

Saturday, 13 April, 03:01

Nyheter om Kvinnherad

VG - 16 mar 24 kl. 18:41

Livløs person hentet opp av sjøen i Kvinnherad – Pågår livreddende førstehjelp

Politiet fikk klokken 17.47 melding om observasjon av båt som lå opp ned i sjøen ved Kvinnherad..

NRK - 16 mar 24 kl. 18:42

Livløs person hentet opp av sjøen

Vest politidistrikt melder at livløs person er hentet opp av sjøen i Kvinnherad og at det pågår livreddende førstehjelp. En redningsaksjon ble igangsatt etter at det ble observert en båt som lå opp ned i sjøen. Vedkommende er ikke identifisert..

NRK - 01 feb 24 kl. 06:18

Nesten 200 utan straum i Vestland

Det er fleire straumbrot i Vestland på grunn av uveret. I området til BKK er kundar i Kvinnherad og Fjaler ramma. Lenger nord melder nettselskapet Linja om straumbrot i Kinn og Bremanger.

NRK - 01 feb 24 kl. 06:18

Fleire enn 1000 utan straum i Vestland

Det er fleire straumbrot i Vestland på grunn av uveret. I området til BKK er kundar i Etne, Kvinnherad, Alver og Fjaler ramma. Lenger nord melder nettselskapet Linja om straumbrot i Kinn og Bremanger.

NRK - 07 nov 23 kl. 04:38

Brann i bolig i Kvinnherad

En brann i en søppelkasse spredte seg natt til tirsdag til en leilighetsbygning på Husnes i Kvinnherad. Tre personer er evakuert og det er ikke meldt om personskader, opplyser Vest politidistrikt. Ved 04.

NRK - 18 dec 23 kl. 07:23

Uveret har roa seg

Uveret har roa seg etter helga. Fjellovergangar aust/vest er opne. Men Vestlandet har ein god del stengde strekningnar etter ras og rasfare.

NRK - 06 sep 23 kl. 19:14

Kvinnherad: Bilist kjørte i fjellveggen

Føreren har klart å komme seg ut og er våken og bevisst etter vedkommende kjørte i fjellveggen på fv. 500 Vikefjellvegen. Føreren blir kjørt i ambulanse til Stord sykehus.

NRK - 07 jul 23 kl. 16:45

Raser mot kraftlinjeplaner i Kvinnherad

Statnett planlegger å bygge en viktig kraftlinje i Kvinnherad. Denne skal etter planen gå over Baroniet Rosendal, som raser mot planene. – Det burde være innlysende for alle og enhver at det er helt absurd å etablere en kraftlinje gjennom dette unike nasjonale kulturminnet.

NRK - 29 aug 23 kl. 01:14

To tyske turister i trygghet etter redningsaksjon

Mandag kveld ble det iverksatt en leteaksjon etter to tyske turister ved Møsevatnet i Kvinnherad i Vestland. De hadde falt i en elv mens de var på fjelltur. De kom seg på land, men slet med å finne veien tilbake til bilen.

NRK - 28 aug 23 kl. 21:50

To personer havnet i elv, Røde Kors og Luftambulansen bistår

To personer på fjelltur ved Møsevatnet i Kvinnherad har havnet i en elv. – De er våte og kalde, men har kommet seg på land, skriver Vest politidistrikt på X/Twitter. De sliter med å finne veien tilbake til bilen.

NRK - 16 aug 23 kl. 10:58

Tunnel stengt etter ulykke

En bil har kjørt i tunnelveggen i Kvinnherad. Det skal kun være en bil involvert i ulykken og nødetatene er på vei mot stedet..

NRK - 16 aug 23 kl. 10:58

Folgefonntunnelen stengt etter ulykke

En bil har kjørt i tunnelveggen i Kvinnherad. Det skal kun være en bil involvert i ulykken og nødetatene er på vei mot stedet. Folgefonntunnelen er en del av fylkesvei 49 og er landets fjerde lengste tunnel..

NRK - 07 aug 23 kl. 11:57

Oppgraderer farevarselnivået for fleire kommunar i Vestland

Oppdatert informasjon måndag føremiddag oppjusterer farevarselnivået for uvêret «Hans» i fleire kommunar i Vestland fylke. For flaum- og jordskred er kommunane Sogndal og Aurland inkludert i gult varsel frå 7. august.

E24 - 07 jul 23 kl. 18:27

Baroniet Rosendal raser mot kraftlinjeplaner

Statnett planlegger å bygge en kraftlinje i Kvinnherad. Denne skal etter planen gå over Baroniet Rosendal, som raser mot planene..

Aftenposten - 07 jul 23 kl. 18:27

Baroniet Rosendal raser mot kraftlinjeplaner

Statnett planlegger å bygge en kraftlinje i Kvinnherad. Denne skal etter planen gå over Baroniet Rosendal, som raser mot….

NRK - 14 maj 23 kl. 04:23

Bil havnet i sjøen ved Kvinnherad

Natt til søndag fikk vest politidistrikt melding om en bil som hadde kjørt utfor vegen og havnet i sjøen ved Sunde i Kvinnherad. – To menn i 20-årene kom seg ut av bilen ved egen hjelp, og fremstod uskadet. Men en ble fraktet til legevakt, og den andre til sykehus på Stord.

NRK - 11 maj 23 kl. 08:27

Bil køyrde på fjorden i Kvinnherad

Ein bil har køyrd av vegen og i fjorden på Ølvesvegen i Håvika i Kvinnherad. Føraren har kome seg på land. Det var ingen fleire i bilen og det var føraren sjølv som melde om ulykka, skriv politiet på Twitter..

NRK - 23 apr 23 kl. 01:08

Fugleinfluensa påvist i fugler i Kvinnherad

Det er påvist fugleinfluensa i et hobbyfuglehold i Kvinnherad kommune i Vestland, melder Mattilsynet. Det er innført en rekke restriksjoner i et området rundt fuglene, for å hindre videre smittespredning. Fugleinfluensa er en alvorlig smittsom dyresykdom og fører som regel til alvorlig sykdom og død hos smittede fugler.

NRK - 22 apr 23 kl. 15:01

Bil i vannet i Kvinnherad – en person hentet opp

Brannvesenet rykket lørdag ut etter en melding om en bil i sjøen ved en ferjekai i Kvinnherad. – Kun fører observert i bilen. Bil opplyst å ligge på 10–15 meters dyp.

NRK - 22 apr 23 kl. 15:01

Bil i vannet i Kvinnherad – en person omkom

En person omkom etter å ha kjørt i vannet ved et ferjeleie i Kvinnherad lørdag. Dykkere fikk etter en stund hentet opp person som befant seg i bilen som havnet i vannet, og det ble gitt livreddende førstehjelp på stedet. Livet stod imidlertid ikke til å redde.

NRK - 13 apr 23 kl. 19:14

Flere pågrepet i væpnet politiaksjon i Kvinnherad

Væpnet politi slo til mot en rekke personer på Husnes i Kvinnherad natt til torsdag. Samtlige er siktet for grov narkotikaovertredelse. Pågripelsene fant sted uten dramatikk.

NRK - 23 mar 23 kl. 03:44

Full overtenning i hus på Kvinnherad

Dett brenner i en enebolig på Kvinnherad, melder politiet på Twitter. I følge politiet er brannvesenet fremme på stedet, hvor det skal være full overtenning. Beboerne er ute av huset..

NRK - 23 mar 23 kl. 03:47

Brann i hus på Kvinnherad.

Vest politidistrikt melder om en boligbrann i Kvinnherad. Beboer er ute av huset. 110 Vest skriver at brannvesenet er fremme og melder om full overtenning..

NRK - 22 mar 23 kl. 20:27

Trafikkulykke i Kvinnherad

Nødetatene er på vei til Halsnøy i Kvinnherad etter meldinger om en trafikkulykke, melder 110 Vest. Halsnøytunnelen på fv. 500 er stengt som følge av ulykken.

NRK - 12 maj 23 kl. 17:33

Minst tre fengslet i fire nye uker i kokainsaken på Husnes

Minst tre av de seks personene som er pågrepet og siktet etter beslaget av over 100 kilo kokain i Kvinnherad i april, varetektsfengsles i fire nye uker. Fredag ble videre fengsling behandlet for de seks som ble pågrepet etter kokainbeslaget på Husnes. To aksepterte videre fengsling, mens fire motsatte seg dette.

NRK - 17 mar 23 kl. 18:46

Ingen tatt av sørpeskred i Kvinnherad

Det gjekk klokka 17.50 eit jord-, snø- og sørpeskred over Fv 500 sør for Sunndal i Mauranger i Kvinnherad, melder Vest politidistrikt. Det er 150 meter breitt og 2-3 meter høgt.

NRK - 17 mar 23 kl. 18:46

Hovudvegen til Kvinnherad blir stengd til laurdag ettermiddag

Fylkesveg 500 i Kvinnherad er stengd mellom Årsnes og Sunndal, etter at det gjekk eit stort stein-, snø- og sørpeskred sør for Sunndal litt før klokka 18 fredag. Dette er den einaste fergefrie vegen inn til kommunen. Skredet er 150 meter breitt og 2-3 meter høgt.

NRK - 13 mar 23 kl. 08:33

Buss hamna i grøfta i Kvinnherad

Måndag morgon køyrde ein buss i grøfta på Utåker i Kvinnherad, skriv Kvinnheringen. Uhellet skjedde då bussen skulle rygga då han møtte anna bil på ein smal veg. Det skal vera mogleg for personbilar å passera, skriv avisa vidare..

NRK - 23 apr 23 kl. 08:26

Brann spreia seg til fleire naust

Brannvesenet har rykka ut til Sunde i Kvinnherad der eit naust tok til å brenne søndag morgon. Brannen skal ha spreidd seg vidare til to andre naust. Det første naustet er i ferd med å brenne ned.

Dagbladet - 22 apr 23 kl. 15:55

Bil havnet i vannet - mann i 40-åra døde

En amnn i 40-åra er erklært død etter at en bil havnet i vannet ved et ferjeleie i Kvinnherad lørdag..

VG - 22 apr 23 kl. 15:08

Bil i sjøen på fergeleie

En redningsaksjon er i gang etter at en bil havnet i sjøen på fergeleiet i Utåker i Kvinnherad..

NRK - 22 apr 23 kl. 15:01

Bil i vannet i Kvinnherad

Brannvesenet rykker ut på melding om bil i sjø ved Utåker ferjekai. Dykkere fra Haugesund brannvesen rykker også ut til stedet. – Kun fører observert i bilen.

NRK - 14 apr 23 kl. 20:05

Seks varetektsfengslet i narkosak på Vestlandet

Alle de seks som ble pågrepet under en væpnet politiaksjon på Husnes i Kvinnherad natt til torsdag, blir varetektsfengslet i fire uker. Det dreier seg om fem menn og én kvinne. De er alle utenlandske statsborgere, og politiet mener de har vært deltakere i en organisert kriminell gruppe.

NRK - 14 apr 23 kl. 10:36

Vil fengsle seks personer etter større narkobeslag

Politiet vil fengsle fem menn og en kvinne, siktet for grov narkotikaovertredelse, skriver BT. De ble pågrepet etter en væpnet politiaksjon på Husnes i Kvinnherad natt til torsdag. Ifølge avisen mener politiet at personene skal inngå i en organisert kriminell gruppe, og håper å ta flere personer..

NRK - 06 apr 23 kl. 04:31

Båtbrann i Rosendal i Hardanger

En 44 fots båt sank etter at det brøt ut brann i motorrommet mens den lå til kai i Rosendal i Kvinnherad natt til torsdag. Det er ikke meldt om personskade. Det var full fyr i båten da brannvesenet kom fram.

NRK - 03 feb 23 kl. 15:28

Person var fastklemd etter ulukke i Kvinnherad

I Kvinnherad har ein bil køyrd av vegen i Mauranger på fylkesveg 551. Den skal ha hamna delvis utfor autovernet, melder politiet. Dei første meldingane gjekk ut på at ein person var fastklemd under bilen, men vedkommande er no frigjort.

VG - 17 mar 23 kl. 20:35

Skred stenger fylkesvei: – Vet ikke hvor lang tid det vil ta å rydde

En ubemannet gravemaskin ble ført flere hundre meter av massene, da et skred gikk over Sunndalsvegen i Kvinnherad i rett før klokken 18..

Klartale - 03 feb 23 kl. 16:30

Disse skal kjempe om å representere Norge

Det er finale i Melodi Grand Prix (MGP) lørdag. Etter tre delfinaler, skal ni artister kjempe om å vinne. Vinneren får være med i den internasjonale finalen Eurovision.

NRK - 25 jan 23 kl. 00:21

Fylkesvei 49 ved Telvika stengt etter steinsprang

Strekningen Mauranger – Øyre i Kvinnherad, ved fylkesvei 49 Telvika, er stengt på grunn av steinsprang og fare for nye ras. Omkjøring via fv. 550 eller 500, melder Vegtrafikksentralen vest.

NRK - 08 jan 23 kl. 08:13

Kautokeino kaldest i landet – store temperaturforskjeller

Ifølge Yr har temperaturen vært nede i minus 38,3 grader natt til lørdag i Kautokeino, mens det lørdag kveld var 11,1 grader på Opstveit i Kvinnherad i Vestland fylke. Dette gir en forskjell på 49,3 grader i høyest og lavest temperatur på fastlandet i Norge, ifølge Yr..

NRK - 07 jan 23 kl. 21:16

Opstveit varmast i landet – store temperaturforskjellar

Opstveit i Kvinnherad har hatt dei høgaste temperaturane i landet laurdag med 11,1 grader. Det er nesten 50 gradar varmare enn Kautokeino i Finnmark, som målte minus 38,2 grader natt til laurdag..

NRK - 11 nov 22 kl. 07:14

Kraftig nedbør i Kvinnherad

Opstveit i Matre i Kvinnherad har hatt 102,5 mm nedbør på 24 timar, seier statsmeteorolog Magni Svanevik. Andre stasjonar har hatt 80-90 og Bergen 55. Midtre og indre strok har oransje farevarsel.

NRK - 11 nov 22 kl. 11:54

Jordras ned til ferjekai

Fv5024 Sunde Ferjekai i Kvinnherad. Melding om jordras på veg ned mot ferjekaien. Det er passasje i eitt felt.

NRK - 03 sep 22 kl. 03:12

Båt har kjørt på land i Kvinnherad

Nødetatene har rykket ut etter melding om en båtulykke i Dimmelsvik i Kvinnherad i Vestland. En båt har kjørt på land med tre personer om bord. Alle skal være bevisste og blir tatt hånd om av ambulanse på stedet, melder politiet..

NRK - 19 aug 22 kl. 16:11

Veg stengd etter jordksred i Kvinnherad

Fylkesveg 49 er stengt på Nordrepollen i Kvinnherad etter at det har gått eit jordskred. Vegen er stengd inntil vidare, melder Vegtrafikksentralen vest. Naudetatar er på veg..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com