NRK > Nyheter

Sunday, 02 October, 02:17

NRK - 21 sep 22 kl. 14:52

Blindpassasjer i skip til Hardanger

For andre gong på to månader har blindpassasjerar frå Vest-Afrika kome med skip til Tyssedal. Tysdag kom skipet MS «Thomas Selmer» til industribygda Tyssedal i Hardanger, med leveranse til smelteverket Tizir der. Ifølgje MarineTraffic forlét skipet Dakar i Senegal 6. september. Det er fleire dagar sidan blindpassasjeren vart oppdaga.
Les mer på NRK


Les mer om:
Vest-Afrika, Tyssedal, MS, Selmer, Hardanger, Tizir, MarineTraffic, Dakar, Senegal, Noreg, Arne Fjellstad, Vest, Sahara

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Blindpassasjeri , skip, til, Hardanger
NRK - 13 maj 22 kl. 07:58

CNN: Russisk skip med stjålet korn avvist i flere havner

Et russisk skip med korn stjålet i Ukraina er blitt avvist i flere havner i Middelhavet, ifølge CNN. Kornet kan nå ha blitt lastet over i nytt skip. TV-kanalen har identifisert skipet som «Matros Pozynich».

VG - 02 sep 22 kl. 03:01

Indisk ekorn var blindpassasjer i tre uker

Ekornet Zippy ble funnet om bord på et skip som ankom Aberdeen i Skottland etter tre uker på sjøen. Det antas at det har reist over 11.000 kilometer fra India..

NRK - 30 jul 22 kl. 05:20

Nytt ras stenger riksvei i Hardanger

Natt til lørdag gikk det et nytt steinras ved riksvei 13 i Ullensvang i Hardanger. Veien er dermed stengt igjen. Raset som gikk ved 4.

NRK - 30 jul 22 kl. 06:35

Riksvei i Hardanger stengt i en time etter nytt steinsprang

Natt til lørdag gikk det et nytt steinras ved riksvei 13 i Ullensvang i Hardanger. Dermed ble veien stengt igjen, men åpnet på nytt etter en times tid. Raset som gikk ved 4.

NRK - 14 maj 22 kl. 15:59

Snøskredfare i Vestland mandag

Det er varslet betydelig snøskredfare i Indre Sogn, Voss og Hardanger dagen før nasjonaldagen. En rekke steder i landet er det snøskredfare på nivå to i helga. Det betyr moderat fare for skred.

VG - 19 jul 22 kl. 08:13

Stort steinras i Hardanger

Et større steinras har gått over riksvei 13 i Ullensvang i Hardanger. Raset har gått mellom Oksla- og Stanatunnelen og helt ned til sjøen..

VG - 22 maj 22 kl. 19:34

Regnbueflagg forsvant dagen før markering i Hardanger

Mandag starter «Bygdapride» i Hardanger. Søndag forteller arrangøren at nesten alle flaggene de hadde hengt opp langs veien er borte..

NRK - 16 aug 22 kl. 08:02

Tyrkiske myndigheter: Fem nye skip med korn har gått fra Ukraina

Fem nye skip har forlatt ukrainske havner med mais og hvete, ifølge Tyrkias forsvarsministerium. Fire skip er på vei til Ukraina for å laste korn, men skal først inspiseres i Istanbul før de går videre til Ukraina. Et av skipene er det første skipet som fraktet korn fra Ukraina til Afrika.

NRK - 01 aug 22 kl. 06:43

Første skip med ukrainsk korn går kl. 7.30

Eit skip med ukrainsk korn forlèt hamnebyen Odesa klokka 7.30. Det melder AFP, som siterer Tyrkias forsvarsdepartement.

NRK - 01 aug 22 kl. 06:43

Første skip med ukrainsk korn går snart

Eit skip med ukrainsk korn skal forlate hamnebyen Odesa klokka 7.30. Det melder AFP, som siterer Tyrkias forsvarsdepartement.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Brann i bolighus i Bodø – to til sykehus

To personer er sendt til sykehus etter en brann i en bygning i Bodø. Politiet fikk beskjed om brannen rundt klokken 01.30 natt til søndag, og alle nødetater ble sendt til stedet.

NRK - 15 minutter siden

127 døde i opptøyer på fotballkamp

I byen Malang i Indonesia er 127 mennesker bekreftet døde etter at det brøt ut opptøyer under en fotballkamp lørdag kveld, melder en lokal radiostasjon ifølge NTB. Minst 180 skal være skadd i trengselen. Sammenstøtet fant sted på Kanjuruhan stadion i Malang da hjemmelagets tilhengere stormet banen etter kampen mellom Arema og Persebaya Surabaya, som endte 2–3.

NRK - 15 minutter siden

To til sykehus etter bilulykke på Notodden

En bil har kjørt på en lett motorsykkel bakfra på Notodden i Telemark. To personer er sendt til sykehus etter ulykken. – Det framstår som en alvorlig ulykke, tvitrer politiet i Sørøst.

NRK - 15 minutter siden

130 døde i opptøyer på fotballkamp

I byen Malang i Indonesia er 127 mennesker bekreftet døde etter at det brøt ut opptøyer under en fotballkamp lørdag kveld, melder en lokal radiostasjon ifølge NTB. Sammenstøtet fant sted på Kanjuruhan Stadium i Malang da hjemmesupporterne stormet banen etter kampen mellom Arema og Persebaya Surabaya, som endte 2–3. Politiet svarte med tåregass, noe som fikk mange tilhengere til å besvime og få pusteproblemer, melder CNN Indonesia.

NRK - 30 minutter siden

Godtar Bolsonaro å tape valget?

Mange frykter vold og opprør hvis «tropenes Trump» taper presidentvalget i Brasil. Men vil Jair Bolsonaros tilhengere ta til våpen slik Trumps gjorde 6. januar 2021?

NRK - 2 timer siden

Fattige avgjør valget i Brasil søndag

I presidentvalget i Brasil søndag skal landets 33 millioner fattige gå til urnene. Det er de som skal avgjøre, og begge kandidatene frir til dem. Blant de fattigste velgerne, er Andrezas (18).

NRK - 45 minutter siden

Lula leder på siste måling før valget

De endelige meningsmålingene tyder på at Luiz Inacio Lula da Silva vil gå seirende ut av første valgrunde i Brasil. To meningsmålinger publisert på tampen av presidentvalget i Brasil plasserer den venstreorienterte politikeren innenfor rekkevidde av en ren seier i søndagens første runde. Pollsters Datafolha ga ham 50 prosent av stemmene, sammenlignet med 36 prosent for den høyreekstreme sittende presidenten Jair Bolsonaro.

NRK - 45 minutter siden

Politiet avsluttet fest med 150 i Orkland

Politiet i Trøndelag har avsluttet en fest på et samfunnshus i Orkland, der rundt 150 mennesker var samlet. Naboer klaget på mye støy som forstyrret natteroen. Arrangøren hadde ikke søkt om tillatelse til å arrangere festen, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Strømprisene stopper oppussing ved universitetet i Ås

En strømregning på 70 millioner kroner mer enn planlagt gjør at Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) i Ås må utsette oppussingsplaner. Studentenes storstue ved NMBU i Ås skulle få en oppussing for over 100 millioner kroner i år. Bygget fra 1971 brukes til konserter, teater, seremonier, festivaler og forelesninger.

NRK - 1 time siden

Ukrainske styrker erklærer seier i Lyman

En nær rådgiver til president Volodymyr Zelenskyj har lagt ut en video på sosiale medier der ukrainske soldater erklærer at de har tatt kontroll over Lyman i Donetsk. Russiske styrker sa lørdag at de hadde forlatt byen. Den som la ut videoen er Kyrylo Tymoshenko som er visestabssjef på presidentens kontor, opplyser Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com