NRK > Nyheter

Thursday, 28 September, 10:16

NRK - 21 sep 22 kl. 07:29

Investerer milliarder i ny fabrikk i Porsgrunn

Selskapet Vianode har besluttet å investere milliarder i en ny fabrikk for bærekraftige batterimaterialer på Herøya i Porsgrunn. Fabrikken kan på sikt gi flere hundre nye arbeidsplasser til regionen, skriver Varden. Dagens investeringsbeslutning betyr at selskapet skal rekruttere rundt 100 nyansatte, som vil øke antallet ansatte til rundt 160 innen utgangen av 2023..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vianode, Herøya, Porsgrunn, Varden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Investerer, milliarderi ny , fabrikki , Porsgrunn
Klartale - 06 okt 22 kl. 14:06

Dette bruker staten mest penger på

Torsdag la de som styrer Norge fram statsbudsjettet for det neste året. Budsjettet skal vise folk hva regjeringen ønsker å bruke penger på.Dette trenger du å vite om statsbudsjettetStaten bruker totalt 1.

Klartale - 09 nov 22 kl. 06:30

Nå blir vi snart 8 milliarder

Det blir stadig flere av oss mennesker på jorda. De siste årene har mye handlet om pandemi, død og krig. Samtidig vokser folketallet i full fart.

NRK - 11 sep 23 kl. 23:46

INP kan avgjøre valget i Porsgrunn

Industri- og Næringspartiet (INP) kan bli tungen på vektskålen ved kommunevalget i Porsgrunn. Den nasjonale partilederen Owe Ingemann Waltherzøe, som også er førstekandidat på lista i Porsgrunn, kan i praksis avgjøre om Høyre eller Ap får ordføreren. Da nærmere drøyt 86 prosent av stemmene i Porsgrunn var opptalt, lå INP på 10,4 prosent.

NRK - 22 sep 22 kl. 21:07

Dette er Norges rikeste

Rederieieren John Fredriksen troner på førsteplass på Kapitals liste over landets 400 rikeste som ble offentliggjort nå i kveld. Fredriksen, som siden 2006 har hatt kypriotisk statsborgerskap, har en formue på 124 milliarder kroner. Det er 10 milliarder mer enn året før.

NRK - 04 mar 23 kl. 15:06

Tysk stridsvognprodusent vil bygge fabrikk i Ukraina

Den tyske stridsvognprodusenten Rheinmetall forhandler nå med regjeringen i Ukraina om å bygge fabrikk i landet, ifølge tyske medier. Ifølge Rheinmetalls sjef Armin Papperger vil en slik fabrikk koste rundt 2,2 milliarder kroner og kunne produsere opptil 400 Panther-stridsvogner årlig. Samtalene med den ukrainske regjeringen er lovende og en avgjørelse kan komme i løpet av de neste to månedene, sier han til den tyske avisa Rheinische Post.

Klartale - 07 dec 22 kl. 08:28

Han er Norges rikeste

Skattelistene for 2021 er lagt ut. Det skjedde onsdag morgen. Tallene viser at Gustav Magnar Witzøe er Norges rikeste.

Klartale - 13 apr 23 kl. 08:47

Mange land ga mye penger til bistand

Mange land ga mye til bistand året 2022. Såpass mye at det ble satt rekord. Hele 2.

NRK - 24 okt 22 kl. 09:54

Mowi legger ned laksefabrikk i Kvænangen

Oppdrettskonsernet Mowi viderefører ikke drifta ved selskapets fabrikk i Kvænangen i Nord-Troms. Fabrikken ble stengt i mars i år på grunn av råstoffmangel og utbedringsbehov. Og for å gjenoppta drifta er det behov for store oppgraderinger av anlegget.

NRK - 02 nov 22 kl. 07:17

Kina stenger ned område rundt verdens største Iphone-fabrikk

Kinesiske myndigheter har stengt ned området rundt verdens største fabrikk for Iphone etter at arbeidere forlot anlegget for å unngå koronarestriksjoner. Den økonomiske sonen ved Zhengzhou flyplass sentralt i Kina, der det taiwanske selskapet Foxconn driver en enorm fabrikk, tok onsdag fatt på sju dager med «statisk ledelse», sier lokale myndigheter. Statisk ledelse er et begrep som brukes om nedstenging som smitteverntiltak i Kina.

NRK - 28 mar 23 kl. 19:06

Brann i fabrikk

Det har kommet melding om røykutvikling fra en fabrikk ved Prestemoen i Porsgrunn. Første enhet fra brannvesenet melder om røykutvikling fra en maskin. Det er ikke meldt om noen skadde på stedet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Minst sju utenforstående drept i skytinger i Sverige

I løpet av det siste året er minst sju personer uten tilknytning til noe kriminellt miljø, drept i skytinger i Sverige. Det viser en gjennomgang som SVT har gjort. I tillegg til de sju som er drept de siste året.

NRK - 2 minutter siden

Skattemeldingene til Erna Solberg og Sindre Finnes er vist fram

Skattemeldingene til Erna Solberg og ektemannen Sindre Finnes ble torsdag vist fram til pressen som har bedt om innsyn i dem. Den tidligere Høyre-lederen og ektemannen lot torsdag medier få se på skattemeldingene deres i perioden da hun var statsminister, fra 2013 til 2021. Solberg har tidligere anslått at ektemannen Sindre Finnes har tjent 1,8 millioner på kjøp og salg av aksjer mens hun var statsminister.

NRK - 15 minutter siden

Stortinget vil ha full gjennomgang av økonomiregelverket

– Tillit kan ikke bare være et ord i festtaler. Vi ser at det er behov for å gå igjennom hele regelverket, sier stortingspresident Masud Gharahkhani. Han sier Stortinget vil ha en bred gjennomgang av alle retningslinjer knyttet til politikeres økonomiske interesser og ordninger.

NRK - 15 minutter siden

Aftonbladet: To pågrepet etter eksplosjon

To personer er pågrepet av politiet i etter eksplosjonen i Uppsala i natt. Det melder Aftonbladet. En 25 år gammel kvinne ble drept i eksplosjonen som skjedde klokken 03.

NRK - 30 minutter siden

Sikta for Jonas-drapet har ikkje planar om å snakke med politiet

Ein 28 år gammal mann som er sikta for drapet på Jonas Aarseth Henriksen, har ingen konkrete planar om å stille til avhøyr, opplyser advokatane hans Thomas Randby og Ellen Tvedten Jorem. Mannen nektar for å ha hatt noko med drapet å gjere. Mannen er varetektsfengsla med full isolasjon og medieforbod..

NRK - 30 minutter siden

Tenåring angrep lærere og elever med kniv i Spania

Angrepet skjedde i Jerez, sør i landet. Det melder Reuters. Hvor mange som er rammet er ikke klart..

NRK - 30 minutter siden

En person etterlyst internasjonalt etter drapet i Kristiansand

En person er etterlyst internasjonalt etter at to personer ble funnet døde på en adresse i Vågsbygd i Kristiansand onsdag 27. september. Personen er siktet for drap.

NRK - 45 minutter siden

Politiet undersøker om Nordstrand-skytingen er knyttet til langvarig konflikt

Onsdag kveld ble to menn pågrepet i forbindelse med skytingen på Nordstrand tirsdag. Politiet mener de har tatt de to som var på åstedet – Vi ser på om skytingen kan være knyttet til en langvarig konflikt, sier politiinspektør Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt til Dagbladet. Hun understreker at politiet har flere teorier om motivet bak skytingen.

NRK - 1 time siden

Ny rapport: 10 prosent av isbreene i Sveits borte på to år

10 prosent av isbreene i Sveits har smeltet bort i løpet av de siste to årene. Det går frem av en ny rapport fra Det sveitsiske vitenskapsakademiet, melder AFP. 6 prosent av breene forsvant i 2022 og ytterligere 4 prosent er blitt borte i løpet årets sommer.

NRK - 1 time siden

Ordfører om dobbeltdrap: – Dypt tragisk

– Det var en trist og dypt tragisk beskjed å få. Det allttid ille med drap, men det er spesielt ille når det er barn involvert. Dette rammer en familie, skole og skoleklasse, sier Kristiansands ordfører Jan Oddvar Skisland.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com