Porsgrunn

Sunday, 29 January, 03:26

Nyheter om Porsgrunn

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 22 jan 23 kl. 02:50

Leilighetsbygning evakuert i Porsgrunn

Nødetatene rykket natt til søndag ut til et leilighetsbygg i Porsgrunn sentrum etter melding om brann. Rundt 40 personer ble evakuert. Det viste seg å brenne i et elektrisk anlegg.

Klartale - 11 jan 23 kl. 15:06

Så vanskelig er det for enslige å kjøpe bolig i Oslo

Eiendom Norge lager samme rapport to ganger hvert eneste år. De kaller den sykepleier-indeksen. Eiendom Norge ser først på hva en sykepleier tjener i gjennomsnitt.

NRK - 15 dec 22 kl. 15:05

Kjedekollisjon i Porsgrunn

Nødetater har rykket ut til trafikkulykke på E18 i Porsgrunn. 3 biler involvert i en kjedekollisjon i sydgående retning. Ingen skal være skadet, skriver politiet..

NRK - 20 jan 23 kl. 07:16

Forsinkelser på Gardemobanen

En signalfeil mellom Oslo S og Lillestrøm fører til forsinkelser på Gardemobanen, skriver BaneNor på sine nettsider. – Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta, skriver BaneNor fredag morgen. Signalfeilen berører følgende toglinjer: Asker - Oslo S - Kongsvinger - (Charlottenberg) R14 Drammen - Oslo lufthavn/Oslo Airport, Flytoget FLY1 Drammen - Oslo S - Lillestrøm - Oslo Lufthavn/Oslo Airport - Lillehammer RE10 Drammen - Oslo S - Dal R13 Kongsberg - Oslo S - Eidsvoll R12 Oslo S - Trondheim S, Dovrebanen F6 Skien - Oslo S - Eidsvoll, Vestfoldbanen RE11 Spikkestad - Asker - Oslo S - Lillestrøm L1 Stabekk - Oslo lufthavn/Oslo Airport, Flytoget FLY2 En feil på en sporveksel mellom Nordagutu og Notodden fører til forsinkelser også på Bratsbergbanen.

NRK - 17 jan 23 kl. 07:51

Vanskelige kjøreforhold på Østlandet

Mye nedbør har ført til vanskelige kjøreforhold, flere steder på Østlandet. – I Vestfold og Telemark har nedbøren kommet som regn i morgentimene. Det er mye vann i vegbanen, spesielt mellom Larvik og Porsgrunn, sier Kjetil Løvaas, trafikkoperatør på Vegtrafikksentralen Sør.

NRK - 05 dec 22 kl. 12:28

Brann i enebolig i Porsgrunn

Det skal være full fyr i en enebolig i Porsgrunn. Brannvesenet er i gang med å slokke brannen..

NRK - 05 dec 22 kl. 12:28

Brann i enebolig i Porsgrunn med fare for spredning

Det er full fyr i en enebolig i Porsgrunn og brannvesenet jobber iherdig med å unngå spredning til garasjen som ligger ca. en meter fra huset. Huseier har bekreftet til politiet at det ikke er personer inne i huset.

Dagbladet - 07 jan 23 kl. 07:31

- Skal bystyresalen bli ammestue?

Gruppeleder i Porsgrunn Arbeiderparti, Lillian Elise Esborg Bergane, kunne ikke tro sine egne øyne da hun leste Facebook-innlegget fra bystyrekollega..

Klartale - 06 jan 23 kl. 08:39

Ny dag med snøkaos: Tre biler kolliderte på bru

Tre biler kolliderte på Mjøsbrua i Innlandet. Den var stengt fredag morgen.– Nå har tre biler kollidert midt på brua, sa politiet på Twitter.

Klartale - 06 jan 23 kl. 08:28

Tre biler kolliderte på bru

Tre biler kolliderte på Mjøsbrua i Innlandet. Den var stengt fredag morgen.– Nå har tre biler kollidert midt på brua, sa politiet på Twitter.

NRK - 06 jan 23 kl. 05:55

Ulykke med brøytebil på E18 Porsgrunn

Politiet i Grenland melder om en trafikkulykke på E18 i nordgående retning ved Telemarksporten mellom en brøytebil, en lastebil og en personbil. Det er foreløpig ikke meldt om personskader, men veien er stengt på stedet..

Klartale - 05 jan 23 kl. 16:30

Bor du i en av Norges største byer?

Norge består av mange byer og tettsteder. Aller størst er hovedstaden Oslo, med sine over én million personer.Tallene er fra Statistisk sentralbyrå (SSB).

NRK - 12 okt 22 kl. 13:17

Etterlyser vitner i forbindelse med bortføringssak i Porsgrunn

Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som kan ha opplysninger av betydning for en bortføringssak i Porsgrunn i helgen. Politiet ønsker særlig å komme i kontakt med fire yngre personer som kjørte en hvit bil i Porsgrunn natt til lørdag. Tre personer er varetektsfengslet i to uker med brev– og besøksforbud, siktet for vold og frihetsberøvelse.

NRK - 22 dec 22 kl. 16:27

Politimann lettere skadet etter pågripelse

En mann i 30-årene har truet flere personer med skrutrekker i Porsgrunn. Han oppførte seg skremmende og ble pågrepet. Han blir også anmeldt for vold mot politiet i forbindelse med pågripelsen.

NRK - 22 dec 22 kl. 16:27

Mann truet med skrutrekker – politimann skadet

En mann i 30-årene truet flere personer med skrutrekker i Porsgrunn. Han oppførte seg skremmende og ble pågrepet. Han blir også anmeldt for vold mot politiet i forbindelse med pågripelsen.

NRK - 12 nov 22 kl. 18:20

Trafikkulykke i Porsgrunn

Nødetatene rykker ut til en trafikkulykke i Oklungvegen i Porsgrunn. En bil med fem personer har kjørt av veien. Virker å være en av personene som er skadet, opplyser politiet.

NRK - 10 nov 22 kl. 17:13

Porsgrunn: Leter etter person som knuste rute på buss

Politiet i Porsgrunn leter etter en mann som knuste frontruten på en buss med lommelykt. Mannen skal være i 50-årene med hvitt hår, svart jakke og olabukser, skriver politiet, som ber om tips i søket..

NRK - 15 dec 22 kl. 15:13

To kjedekollisjoner på E-18

Det har den siste halvtimen vært to kjedekollisjoner på E-18 gjennom Vestfold og Telemark. Den ene er ved Natvall i Sandefjord der fire biller kjørte i hverandre. Den andre er ved Moheim i Porsgrunn.

NRK - 15 dec 22 kl. 10:18

Arrestert for vald i Siljan

Politiet har vore på ei privatadresse i Austadveien i Siljan. Ein person er arrestert og køyrd til arresten. Han er sikta for vald, truslar med meir.

NRK - 08 nov 22 kl. 11:40

Arbeidsulykke på Herøya i Porsgrunn

Ein tilsett i 50-åra frå Skien er sendt til legevakta etter å ha fått straum i seg på Herøya i Porsgrunn. Politiet undersøker hendinga på staden. Arbeidstilsynet er også varsla..

E24 - 08 nov 22 kl. 11:16

Henter 1,2 mrd. til Porsgrunn-anlegg: Skal produsere sjeldne metaller

REEtec skal bygge et anlegg i Porsgrunn for å produsere sentrale metaller som blant annet brukes i elmotorer. Svenske LKAB og norske Nysnø er med på å milliardfinansieringen..

NRK - 14 dec 22 kl. 07:58

Togspor åpnet

Toglinja mellom Skien og Porsgrunn er nå åpnet for trafikk etter at et tog sperret sporet tidligere i morges. Bane Nor skriver på sine sider at passasjerer fortsatt regne med forsinkelser og innstillinger..

NRK - 14 dec 22 kl. 06:54

Tog sperrer sporet

Det er stengt mellom Skien og Porsgrunn togstasjon på grunn av et tog som sperrer sporet. Bane Nor jobber med å fjerne toget, men vet ikke hvor lang tid det vil ta..

NRK - 03 dec 22 kl. 06:28

Tre gutter tatt etter biltyveri og brann

Tre gutter i 14-15-årsalderen er tatt av politiet og mistenkt i forbindelse med tyveri av to biler og en brann i en kiosk på et ridesenter i Porsgrunn. En av bilene ble funnet krasjet i en fjellvegg. Brannen i kiosken ble slukket av en politipatrulje.

VG - 01 dec 22 kl. 06:10

Torsdag 1. desember: Dette skjedde i natt

En person er pågrepet for knivtrusler i Porsgrunn..

NRK - 01 dec 22 kl. 04:55

Mann arrestert etter knivtrusler

Politiet i Porsgrunn har arrestert en mann i 30-årene etter at han skal ha kommet med trusler med kniv. Mannen ble pågrepet litt etter klokka 03, og er siktet for å ha framsatt trusler, melder politiet..

NRK - 20 okt 22 kl. 13:23

Politiet etterlyser vitner etter frihetsberøvelse i Porsgrunn

Politiet etterlyser vitner etter frihetsberøvelse i Porsgrunn, skriver de i en pressemelding..

NRK - 24 nov 22 kl. 13:17

GPS-er for 1,2 millioner stjålet fra anleggsområde

GPS-er til en verdi av 1,2 millioner kroner er stjålet fra en byggeplass ved Langangen i Porsgrunn. Utstyret ble stjålet fra gravemaskiner på området..

NRK - 18 okt 22 kl. 08:57

Sammenstøt mellom bil og lastebil på E18 i Porsgrunn

En bil og en lastebil har hatt et sammenstøt på E18 i Porsgrunn, melder politiet på Twitter. Sammenstøtet har skjedd i forbindelse med innsnevring til et felt, og personbilen endte klemt mellom lastebilen og autovernet, står det i meldingen. Føreren av personbilen kjøres til sykehus..

NRK - 21 nov 22 kl. 09:22

Gasslekkasje på Herøya

Det er meldt om en gasslekkasje på Herøya Industripark i Porsgrunn. Ifølge politiet er det saltpetersyredamp. Industrivernet er i innsats.

E24 - 21 nov 22 kl. 09:29

Melding om gasslekkasje på Herøya i Porsgrunn

Det dreier seg om saltpetersyredamp, ifølge politiet..

NRK - 14 okt 22 kl. 10:10

Tenåring siktet etter knivstikkinger i Porsgrunn

En gutt i tenårene er siktet for kroppsskade etter at to jevnaldrende gutter ble knivstukket i Porsgrunn torsdag kveld. Siktede er foreløpig ikke avhørt. – Han er foreløpig siktet for to tilfeller av kroppsskade ved bruk av kniv, sier politiadvokat Kjetil Ove Ljosåk i Sørøst politidistrikt til VG..

VG - 14 okt 22 kl. 07:22

En pågrepet etter knivstikking i Porsgrunn

En tenåring er pågrepet etter at to jevnaldrende ble knivstukket i Porsgrunn torsdag kveld..

NRK - 13 okt 22 kl. 23:37

Mistenkt gjerningsperson pågrepet etter knivstikking i Porsgrunn

Politiet har pågrepet en antatt gjerningsperson etter at to personer ble knivstukket i Porsgrunn torsdag kveld. De skadde ble stukket i en arm og et bein..

NRK - 18 nov 22 kl. 14:42

Flere kan være involvert i hasjdyrking

Flere personer kan være involvert i den storstilte hasjplantasjen på Skrukkerød i Porsgrunn. Politiet har opplysninger om at så mange som 10 personer har vært inne i lokalene, og at det er flere bakmenn. To menn er foreløpig sikta i saken, og de er begge varetektsfengsla i fire uker..

VG - 17 nov 22 kl. 16:30

Avdekket stor cannabisplantasje i Porsgrunn sentrum

Et gammelt forsvarsanlegg ble brukt til å dyrke store mengder hasj i. Nå har politiet stengt av anlegget og startet etterforskning..

NRK - 17 nov 22 kl. 15:52

Fant flere hundre cannabisplanter i gammelt fjellanlegg

To personer ble pågrepet tirsdag etter at politiet gjorde funn av nesten 700 cannabisplanter i et gammelt fjellanlegg i Porsgrunn. De to mennene har sittet i arresten fram til de ble framstilt for varetektsfengsling i Telemark tingrett torsdag..

NRK - 12 okt 22 kl. 05:30

Boligbrann i Porsgrunn slukket

En beboer ble undersøkt av ambulansepersonell etter mulig inhalering av røyk etter en boligbrann i Porsgrunn natt til onsdag. Brannen ble raskt slukket, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 12 okt 22 kl. 04:47

Boligbrann i Porsgrunn

Nødetatene rykket ut til en boligbrann i Porsgrunn natt til onsdag. Det skal ikke være personer i huset, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

Klartale - 17 nov 22 kl. 06:00

Tetiana har bodd åtte måneder i Norge

Ukrainere finner trygghet i Norge. Neste år bor det trolig 70.000 ukrainske flyktninger her til lands.

Aftenposten - 16 nov 22 kl. 19:47

Slik vil de gjøre skipsfart like grønn som en sykkeltur til butikken

Porsgrunn (Aftenposten): Yara var Norges største forurenser. Nå skal de kutte utslippene til null..

NRK - 10 okt 22 kl. 16:58

To fengslet etter bortføring

To menn er varetektsfengslet i to uker siktet for å ha bortført en mann i 50-årene fra Natthjemmet i Porsgrunn i helgen. En kvinne i 50-årene er også siktet i saken, men retten har så langt ikke avgjort hva som skal skje med henne. Den kidnappede mannen ble funnet hardt skadd i en leilighet i Porsgrunn..

NRK - 15 nov 22 kl. 16:04

Trafikkulykke på E18 – veien stengt

Nødetatene er på vei etter melding om en bil som har kjørt i tunnelveggen i Brattåstunnelen på E18 i Porsgrunn. Tunnelen er stengt i retning mot Kristiansand. Sjåføren skal være ved bevissthet, men det usikkert om personen er skadet..

NRK - 10 okt 22 kl. 11:50

Fenglingsmøte etter kidnapping

To menn og ei kvinne er i dag framstilt for varetektsfengsling etter at ein mann i 50-åra blei kidnappa frå Natthjemmet i Porsgrunn fredag kveld. Mannen blei funnen hardt skadd og delvis bevisstlaus i ei leiligheit i Porsgrunn. Politiet arresterte og sikta to menn og ei kvinne.

NRK - 08 okt 22 kl. 15:09

Mann lokalisert etter voldshendelse i Porsgrunn

Politiet i Porsgrunn ble tidligere i dag orientert om en voldshendelse i sentrum. En mann i 50-årene ble ufrivillig fraktet bort fra stedet. Han er nå lokalisert og fraktet til sykehus.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com