NRK > Nyheter

Sunday, 25 September, 04:31

NRK - 21 sep 22 kl. 06:30

Trafikkuhell rv. 3 Hanestad

Det har vært et trafikkuhell på rv. 3 på Hanestad i Rendalen, skriver Vegtrafikksentralen øst på Twitter. Det er redusert framkommelighet på stedet og nødetater er på veg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hanestad, Rendalen, Vegtrafikksentralen, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trafikkuhellrv 3 , Hanestad
NRK - 09 jul 22 kl. 00:45

Rettelse om trafikkuhell mellom godstog og bil

Sent fredag kveld ble det meldt om et trafikkuhell mellom et godstog og en bil med henger på Finse. Etter nærmere undersøkelser viser det seg at det likevel ikke var noen sammenstøt mellom disse, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 20 jul 22 kl. 19:36

E18 stengt etter trafikkuhell

E18 er stengt i østgående retning ved Songedumpa, nord for Tvedestrand. Årsaken er et trafikkuhell, opplyser Vegtrafikksentralen sør på Twitter..

NRK - 20 jul 22 kl. 19:36

Trafikkuhell på E18 i Tvedestrand

Det er redusert framkommelighet på E18 i østgående retning ved Songedumpa, nord for Tvedestrand etter et trafikkuhell. En bil har blitt truffet av et dekk fra et annet kjøretøy. Ingen personer er skadet, men det er materielle skader på en bil..

NRK - 20 jul 22 kl. 20:06

E18 er åpnet etter trafikkuhell

E18 ved Songedumpa, nord for Tvedestrand er ryddet etter et trafikkuhell. Nå er det åpent for fri ferdsel, melder Veitrafikksentralen Sør..

NRK - 24 aug 22 kl. 15:13

Bil tok fyr etter trafikkuhell - person til sykehus

I Gullesfjordbotn i Nordland var det onsdag ettermiddag et trafikkuhell i en rundkjøring på E10. En bil kjørte av veien, og begynte å brenne like etter. – En person var i bilen.

NRK - 14 sep 22 kl. 15:31

Lange køer i trafikkuhell på E16

E16 er stengt ved Risnestunnelen og Romslotunnelen på grunn av et trafikkuhell. Flere biler er involvert og det vil ta tid å få åpnet veien, melder Statens vegvesen og politiet. Ulykken har skjedd cirka 150 meter inne i Risnestunnelen.

NRK - 15 sep 22 kl. 13:16

Moped og bil involvert i trafikkuhell

Nødetatene rykker ut til et trafikkuhell med personskade. Uhellet skal være mellom moped og bil, på Kolnes i Karmøy kommune. Skadeomfanget er ukjent..

NRK - 23 jul 22 kl. 16:26

Riksveg 3 stengt

En motorsykkel med to personer har kjørt inn i et autovern på riksveg 3 på Hanestad i Rendalen. En person ligger nede på stedet og luftambulanse er på veg. Vegen stengt i begge retninger.

NRK - 23 jul 22 kl. 16:26

Riksveg 3 dirigeres etter ulukke

En motorsykkel med to personer har kjørt inn i et autovern på riksveg 3 på Hanestad i Rendalen. Den ene personen er tatt med av luftambulanse, den andre er kjørt til Tynset sykehus. Skadeomfanget er ikke kjent, ifølge politiet, men begge var ved bevissthet.

NRK - 23 jul 22 kl. 16:26

Riksveg 3 dirigeres etter ulykke

En motorsykkel med to personer har kjørt inn i et autovern på riksveg 3 på Hanestad i Rendalen. Den ene personen er tatt med av luftambulanse til Lillehammer sykehus med bruddskader. Kategorisert som alvorlig.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Hus og bil i brann ved Strømmen

Brannvesenet jobber med å slukke brann i en bygning og en bil ved Strømmen natt til søndag. Ingen personer skal ha vært i boligen. Det skal ikke være ytterlige spredningsfare, melder politiet i Øst..

NRK - 1 time siden

Fem unge bilførere ble fotgjengere i Innlandet

Politiet tok lappen fra å unge menn som kappkjørte på E6 ved Biristrand lørdag kveld. Ytterligere tre bilister mistet førerkortet andre steder i Innlandet. Litt før midnatt ble de to unge bilistene – begge er i slutten av tenårene – målt til 128 kilometer i timen i 80-sonen nord for Gjøvik, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter .

NRK - 1 time siden

Mann stjal diesel fra lastebil i Skien

En mann med en varebil ble natt til søndag observert ved Borgestad i Skien i det han tappet diesel fra en lastebil på stedet. Mannen stakk fra stedet da han ble oppdaget, og etterlot seg 4 stykk 20 liters kanner. Bilen mannen kjørte var en hvit Mercedes sprinter med sort panser.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter trafikkulykke i Sokndal

En bil kjørte inn i en fjellvegg ved Fv 4246 ved Måkehei i Sokndal natt til søndag. Fører og passasjer fremstår som mindre skadet, men begge er kjørt til sykehus med ambulansen. Politiet er på stedet for å kartlegge hendelsesforløpet.

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter trafikkulykke ved Ringsaker

Ved Mesnali i Ringsaker kjørte en bil ut av vegen natt til søndag. To personer i slutten av tenårene ble kjørt til sykehus. Ukjent skadeomfang, men de var ved bevissthet, melder politiet Innlandet..

NRK - 3 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 2 timer siden

MC-ulykke i Sandefjord

En MC-fører kjørte ut av veien i Sandefjord natt til søndag. Føreren blir kjørt til sykehus med ambulanse. Vedkommende, som er i tenårene, hadde ikke gyldig førerkort melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Sykkelulykke i Drammen

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende var bevisstløst men er nå våken og fremstår tilsynelatende ikke hardt skadd, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Bevisstløst etter å ha falt av sykkel

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende er bevisstløs, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 4 timer siden

Nord-Korea skal ha prøveskutt rakett

Nord-Korea har prøveskutt minst én ballistisk rakett mot havet utenfor landets østkyst, ifølge generalstaben i Sør-Korea. I uttalelsen fra Sør-Korea fremkommer det ikke hvilken type rakett det skal være snakk om eller hvor langt den fløy før den falt ned i havet. Søndagens oppskyting fant sted dagen etter at sørkoreanske myndigheter opplyste at de hadde satt tegn til at Nord-Korea angivelig forberedt seg på en ny rakettest av en ballistisk rakett som kan skytes ut fra ubåter.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com