NRK > Nyheter

Sunday, 02 October, 01:54

NRK - 19 sep 22 kl. 23:29

Brann i enebolig ved Isfjorden

Det er meldt om brann i en enebolig ved Isfjorden mandag kveld. Alle personer har kommet seg ut av huset. – Det kan virke at brannen har slukket seg selv, men det er en del røyk på stedet, melder politiet i Møre og Romsdal på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Isfjorden, Møre, Romsdal, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , enebolig, ved, Isfjorden
Klartale - 08 aug 22 kl. 12:05

Turist skadd av isbjørn på Svalbard

Isbjørnen kom seg inn i en teltleir ved Isfjorden på Svalbard. – Sysselmesteren fikk melding like før klokken 08.30 i dag morges.

NRK - 08 aug 22 kl. 15:59

Isbjørn som skadet turist er avlivet

En fransk turist ble skadd da en isbjørn tok seg inn i en teltleir ved Isfjorden på Svalbard mandag morgen. Isbjørnen er nå avlivet. Hendelsen fant sted på nordsiden av Isfjorden mandag morgen.

VG - 01 sep 22 kl. 21:07

Moskus tett på bebyggelse i Isfjorden: – Hold avstand

Politiet har fått melding om en moskus som har trukket helt inn til bebyggelse i Isfjorden i Rauma kommune..

Klartale - 10 aug 22 kl. 12:00

Disse gutta redder folk fra kulde og dyr strøm

– Det gjorde vondt å si nei til folk, sier Per Christian Orby. Han er sjef for veden hos Lier Asvo i Viken.– Smertefullt, sier kollega Linda Bogar Kleven.

NRK - 15 maj 22 kl. 15:43

En person til sykehus etter brann i Nittedal

En person er kjørt til Akershus universitetssykehus etter å ha fått i seg mye røyk i forbindelse med en brann i en enebolig på Gjelleråsen. I tillegg er fem personer kjørt til legevakt for sjekk, opplyser politiet på Twitter. – Seks personer har vært i huset, men alle er ute, sier Svein Walle, operasjonsleder i Øst politidistrikt.

NRK - 13 jul 22 kl. 18:39

Brann i enebolig i Asker: - skal være personer i huset

Alle nødetater på vei til melding om brann i enebolig. To barn var i huset, men kom seg ut uskadet. – Brannvesenet er inne i huset og har kontroll på en mindre brann, skriver politiet på Twitter.

NRK - 01 jun 22 kl. 05:18

Brann i enebolig Nannestad

Det er full fyr i en enebolig i Nannestad på Romerike. Det skal ifølge politiet være snakk om at brann i taket. Klokka 05.

NRK - 12 jul 22 kl. 17:26

Brann i enebolig i Tønsberg

Nødetatene har rykket ut til en melding om brann i en enebolig i Revetal i Tønsberg, melder politiet Sør-Øst på Twitter. Brannvesenet har startet slukking av brannen, men har ennå ikke slukket den. Alle beboere skal ha kommet seg ut av huset.

NRK - 13 jul 22 kl. 18:39

Brann i enebolig i Asker

Alle nødetater på vei til melding om brann i enebolig. Det skal være personer i huset. Uvisst omfang og alvorlighetsgrad skriver politiet på Twitter..

NRK - 15 jul 22 kl. 02:44

Brann i enebolig i Moss

To personer er sendt til sykehus med lettere skader, etter en brann i en enebolig på Larkollen i Moss kommune natt til fredag. Det melder operasjonssentralen i Øst politidistrikt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Godtar Bolsonaro å tape valget?

Mange frykter vold og opprør hvis «tropenes Trump» taper presidentvalget i Brasil. Men vil Jair Bolsonaros tilhengere ta til våpen slik Trumps gjorde 6. januar 2021?

NRK - 2 timer siden

Fattige avgjør valget i Brasil søndag

I presidentvalget i Brasil søndag skal landets 33 millioner fattige gå til urnene. Det er de som skal avgjøre, og begge kandidatene frir til dem. Blant de fattigste velgerne, er Andrezas (18).

NRK - 15 minutter siden

Lula leder på siste måling før valget

De endelige meningsmålingene tyder på at Luiz Inacio Lula da Silva vil gå seirende ut av første valgrunde i Brasil. To meningsmålinger publisert på tampen av presidentvalget i Brasil plasserer den venstreorienterte politikeren innenfor rekkevidde av en ren seier i søndagens første runde. Pollsters Datafolha ga ham 50 prosent av stemmene, sammenlignet med 36 prosent for den høyreekstreme sittende presidenten Jair Bolsonaro.

NRK - 30 minutter siden

Politiet avsluttet fest med 150 i Orkland

Politiet i Trøndelag har avsluttet en fest på et samfunnshus i Orkland, der rundt 150 mennesker var samlet. Naboer klaget på mye støy som forstyrret natteroen. Arrangøren hadde ikke søkt om tillatelse til å arrangere festen, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Strømprisene stopper oppussing ved universitetet i Ås

En strømregning på 70 millioner kroner mer enn planlagt gjør at Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) i Ås må utsette oppussingsplaner. Studentenes storstue ved NMBU i Ås skulle få en oppussing for over 100 millioner kroner i år. Bygget fra 1971 brukes til konserter, teater, seremonier, festivaler og forelesninger.

NRK - 1 time siden

Ukrainske styrker erklærer seier i Lyman

En nær rådgiver til president Volodymyr Zelenskyj har lagt ut en video på sosiale medier der ukrainske soldater erklærer at de har tatt kontroll over Lyman i Donetsk. Russiske styrker sa lørdag at de hadde forlatt byen. Den som la ut videoen er Kyrylo Tymoshenko som er visestabssjef på presidentens kontor, opplyser Reuters..

NRK - 1 time siden

Ni siktet etter Iran-protester i Oslo

Ni personer er siktet etter opptøyene som oppsto under en demonstrasjon utenfor Irans ambassade i Oslo torsdag, skriver VG. – De er siktet for overtredelse av straffeparagraf 184, som er krenkelse av en fremmed stat (ambassaden), sier politiadvokat Kai-Gunnar Schwed Nygård i Oslo politidistrikt. (NTB).

NRK - 1 time siden

Justisministaren bruker Tiktok uten å spørre om råd

Justisminister Emilie Enger Mehl har ikkje spurt norske tryggingsstyresmakter om råd før ho tok i bruk den kinesiske appen TikTok i september. Fleire ekspertar advarer om at appen er eit datainnsamlingsverktøy som vidaresender informasjon til Kina. Førsteamanuensis i informasjonssikkerheit ved NTNU, Gaute Bjørklund Wangen ved NTNU meiner mehls bruker problematisk.

NRK - 4 timer siden

Vil avsløre funn i sjakkdramaet til uka: – Vi er svært nøye

Nettstedet Chess.com, som har utestengt Hans Niemann som klient, har undersøkt jukseanklagene som har preget sjakkverdenen de siste ukene. Nå skriver nettstedet i en pressemelding publisert på Twitter, at de vil dele funnene til uka.

NRK - 3 timer siden

NVE har fått varsel om fleire hendingar mot trafostasjonar

BT skriv laurdag kveld at NVE har fått fleire meldingar om fleire hendingar knytt til trafostasjonar på Vestlandet. Det er mellom anna meldt om skadeverk på trafostasjon i Sandviken, og innbrot på stasjon i Ytre Arna. Avisa skriv vidare at mykje tyder på at hendingane er skadeverk.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com