NRK > Nyheter

Sunday, 25 September, 03:38

NRK - 16 sep 22 kl. 16:32

Stort fall på Oslo Børs – ned 2,43 prosent fredag

Hovedindeksen på Oslo Børs falt over 2,4 prosent fredag til 1175,15 poeng. Det er fjerde dag på rad med nedgang. Oslo Børs gikk så vidt litt opp, før hovedindeksen begynte å kravle seg nedover den første timen med handelen. Utover dagen tiltok fallet ytterligere. Pante- og resirkuleringsselskapet Tomra ble en av de største taperne på børsen fredag.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo Børs, Børs, Tomra, E24, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Stort, fall, Oslo, Børs, ned, 2,43, prosent, fredag
Klartale - 10 sep 22 kl. 06:00

Inviterer alle til å gå i regnbuetog lørdag

– Det er hektiske dager, kan Rohan Sandemo Fernando bekrefte. På bare 14 dager har Oslo Pride kastet seg rundt. De arrangerer en ny pride-parade.

NRK - 13 jun 22 kl. 16:34

Oslo Børs med kraftig fall måndag

Hovudindeksen på Oslo Børs enda måndag ned 3,13 prosent. Fallet starta ved børsopning, og nesten alle selskapa på hovudindeksen fall i verdi. Nedgangen kjem etter fleire nyheiter før helga om stigande inflasjon og auka rentenivå.

Klartale - 08 maj 22 kl. 07:00

Vil Putin snakke om fred eller krig under paraden?

Det er mange rykter om hva som vil skje 9. mai. Det er dagen Russland feirer at de vant krigen mot Tyskland og nazistene i 1945.

NRK - 09 sep 22 kl. 02:54

Kraftig fall i antall tunge, unge kriminelle i Oslo

Antallet unge som gjentatte ganger tas for kriminalitet i Oslo, er halvert siden 2019. Ifølge Oslo-politiets tall er voldsbølgen Oslo har opplevd i begynnelsen av september et unntak fra en ellers positiv trend. Politiet ser et kraftig fall i antallet tunge, unge kriminelle.

NRK - 09 sep 22 kl. 06:31

Fall i kriminalitet blant unge i Oslo

Det har vært et kraftig fall i antall alvorlige unge kriminelle i Oslo. Selv om det har vært flere hendelser den siste tiden, så har faktisk antallet unge som gjentatte ganger tas for kriminalitet i Oslo, halvert seg siden 2019. Det viser tall fra Oslo-politiet, skriver Aftenposten.

NRK - 01 aug 22 kl. 11:03

Obos-prisane fall i juli

Prisane for brukte Obos-bustadar i Oslo fall med 0,1 prosent frå juni til juli. På landsbasis fall prisane med 0,7 prosent..

Klartale - 27 jun 22 kl. 15:27

Politiet: – Dropp kveldens Pride-markering

Oslo Pride har invitert skevie til en solidaritets-markering. Det skjedde etter masseskytingen i Oslo natt til lørdag. Markeringen var planlagt på Rådhusplassen mandag kveld klokken 19.

Klartale - 25 jun 22 kl. 15:47

Gikk i spontant Pride-tog i Oslo

To mennesker er drept. 21 mennesker er skadd. Angrepet i Oslo berører alle i hele byen.

Klartale - 10 jul 22 kl. 07:00

Bruker bilder fra verdensrommet for å se fortiden

Hva ville du gjort om vi fant ut at det finnes en jordklode som ligner på vår? Et sted hvor det finnes levende vesener? Kanskje til og med romvesen?

NRK - 16 sep 22 kl. 08:23

Forsikringsselskap: Få på vinterdekkene!

Nå kommer den første snøen til fjelltraktene i Sør-Norge. Tryg Forsikring ber bilister som skal opp i høyden, om å få på vinterdekkene. Skal du kjøre bil på Strynefjellet, Sognefjellet, Dovrefjell eller i fjellområdene i Møre og Romsdal fredag eller lørdag er det bare å få på vinterdekkene med en gang.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Fem unge bilførere ble fotgjengere i Innlandet

Politiet tok lappen fra å unge menn som kappkjørte på E6 ved Biristrand lørdag kveld. Ytterligere tre bilister mistet førerkortet andre steder i Innlandet. Litt før midnatt ble de to unge bilistene – begge er i slutten av tenårene – målt til 128 kilometer i timen i 80-sonen nord for Gjøvik, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter .

NRK - 1 time siden

Mann stjal diesel fra lastebil i Skien

En mann med en varebil ble natt til søndag observert ved Borgestad i Skien i det han tappet diesel fra en lastebil på stedet. Mannen stakk fra stedet da han ble oppdaget, og etterlot seg 4 stykk 20 liters kanner. Bilen mannen kjørte var en hvit Mercedes sprinter med sort panser.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter trafikkulykke i Sokndal

En bil kjørte inn i en fjellvegg ved Fv 4246 ved Måkehei i Sokndal natt til søndag. Fører og passasjer fremstår som mindre skadet, men begge er kjørt til sykehus med ambulansen. Politiet er på stedet for å kartlegge hendelsesforløpet.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter trafikkulykke ved Ringsaker

Ved Mesnali i Ringsaker kjørte en bil ut av vegen natt til søndag. To personer i slutten av tenårene ble kjørt til sykehus. Ukjent skadeomfang, men de var ved bevissthet, melder politiet Innlandet..

NRK - 2 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 2 timer siden

MC-ulykke i Sandefjord

En MC-fører kjørte ut av veien i Sandefjord natt til søndag. Føreren blir kjørt til sykehus med ambulanse. Vedkommende, som er i tenårene, hadde ikke gyldig førerkort melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Sykkelulykke i Drammen

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende var bevisstløst men er nå våken og fremstår tilsynelatende ikke hardt skadd, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Bevisstløst etter å ha falt av sykkel

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende er bevisstløs, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Nord-Korea skal ha prøveskutt rakett

Nord-Korea har prøveskutt minst én ballistisk rakett mot havet utenfor landets østkyst, ifølge generalstaben i Sør-Korea. I uttalelsen fra Sør-Korea fremkommer det ikke hvilken type rakett det skal være snakk om eller hvor langt den fløy før den falt ned i havet. Søndagens oppskyting fant sted dagen etter at sørkoreanske myndigheter opplyste at de hadde satt tegn til at Nord-Korea angivelig forberedt seg på en ny rakettest av en ballistisk rakett som kan skytes ut fra ubåter.

NRK - 2 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Gjøvik

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Gjøvik. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com