NRK > Nyheter

Sunday, 25 September, 03:48

NRK - 16 sep 22 kl. 11:30

Sterk økning i nestenulykker på planovergangene

Hittil i år er det nesten like mange hendelser på jernbanens planoverganger som i hele 2021. Fra nyttår til 1. september har det vært 485 uønskede hendelser ved planoverganger med veisikringsanlegg. Til sammenligning var det 496 nestenulykker i løpet av hele fjoråret. Bane NOR er bekymret for den negative utviklingen: – Det dreier seg om hendelser der gående og bilister ikke respekterer rødt lys og bommer.
Les mer på NRK


Les mer om:
NOR, Sverre Kjenne, Bane NOR

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sterk, økningi , nestenulykker, planovergangene
NRK - 15 jul 22 kl. 10:58

Mange ulykker til sjøs hittil i år

Hittil i år er det meldt om 517 hendelser på næringsfartøy. Av disse er 317 registrert som ulykker, og 200 var nestenulykker, melder Sjøfartsdirektoratet. – Vi fokuserer daglig på å redusere ulykkestallene.

NRK - 04 jul 22 kl. 13:43

Stor økning i bookinger hos Norwegian etter SAS-streiken

Etter at meklingen mellom SAS og pilotene ikke førte fram, opplever flyselskapet Norwegian et hopp i nye bookinger. Norwegian opplever stor økning i antall bookinger etter at SAS-pilotene gikk ut i streik, sier kommunikasjonsdirektør Grete Roald til TV 2. – Vi ser en veldig stor økning i bookinger.

NRK - 06 maj 22 kl. 11:47

1,5 millioner reiste med SAS i april

Rundt 1,5 millioner passasjerer reiste med SAS i mars, noe som er det høyeste antallet siden pandemien brøt ut i mars 2020. Det er en økning på 7 prosent sammenlignet med måneden før. Kapasiteten økte med 15 prosent.

NRK - 23 maj 22 kl. 14:22

Kraftig prisøkning på kjøtt og egg fra 1. juli

Kjøtt og egg har allerede blitt langt dyrere det siste året, og fra 1. juli settes den gjennomsnittlige engrosprisen opp med fire kroner kiloen. Det har konsernstyret i Nortura avgjort, skriver Nationen.

NRK - 02 jun 22 kl. 08:59

Økning over Storskog

Over 3.300 reiste over den norsk-russiske-grensen i mai, ifølge politiet i Finnmark. Det er en økning på over 260 prosent, sammenlignet med samme måned i fjor.

NRK - 08 jun 22 kl. 07:20

Flere fikk kreftdiagnose i fjor

Det har vært en kraftig økning i antall nye krefttilfeller fra 2020 til 2021. Det viser tall fra Kreftregisteret som offentliggjøres i dag. Særlig er det oppdaget flere brystkrefttilfeller.

Klartale - 24 maj 22 kl. 06:00

Tyrkias sterke mann har problemer

Recep Tayyip Erdogan er president for Tyrkia. Han har gjennom flere tiår forsøkt å bli stor og sterk. 68-åringen har vært leder for Tyrkia siden 2003.

NRK - 03 jun 22 kl. 10:59

Bustadprisane steig med 1,2 prosent i mai

Det var sterk vekst i bustadprisane i mai. Prisane gjekk opp med 1,2 prosent. Korrigert for sesongvariasjonar steig dei med 0,7 prosent, skriv Eiendom Norge i ei pressemelding.

Aftenposten - 06 jun 22 kl. 11:22

Har du aldri forsøkt deg på sterk mat til frokost, så synes jeg du burde forsøke det nå. Hilsen A-magasinets kokk Henrik J. Henriksen.

Har du aldri forsøkt deg på sterk mat til frokost, så synes jeg du burde forsøke det nå. Hilsen A-magasinets kokk Henrik J. Henriksen..

VG - 08 jun 22 kl. 19:00

Sterk og kvalmende bok om Philip Manshaus

Den prisbelønte journalisten Anders Hammer har skrevet en førsteklasses og rystende sterk bok om terroristen Philip Manshaus. Kvalmen melder seg flere ganger i lesingen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Fem unge bilførere ble fotgjengere i Innlandet

Politiet tok lappen fra å unge menn som kappkjørte på E6 ved Biristrand lørdag kveld. Ytterligere tre bilister mistet førerkortet andre steder i Innlandet. Litt før midnatt ble de to unge bilistene – begge er i slutten av tenårene – målt til 128 kilometer i timen i 80-sonen nord for Gjøvik, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter .

NRK - 1 time siden

Mann stjal diesel fra lastebil i Skien

En mann med en varebil ble natt til søndag observert ved Borgestad i Skien i det han tappet diesel fra en lastebil på stedet. Mannen stakk fra stedet da han ble oppdaget, og etterlot seg 4 stykk 20 liters kanner. Bilen mannen kjørte var en hvit Mercedes sprinter med sort panser.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter trafikkulykke i Sokndal

En bil kjørte inn i en fjellvegg ved Fv 4246 ved Måkehei i Sokndal natt til søndag. Fører og passasjer fremstår som mindre skadet, men begge er kjørt til sykehus med ambulansen. Politiet er på stedet for å kartlegge hendelsesforløpet.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter trafikkulykke ved Ringsaker

Ved Mesnali i Ringsaker kjørte en bil ut av vegen natt til søndag. To personer i slutten av tenårene ble kjørt til sykehus. Ukjent skadeomfang, men de var ved bevissthet, melder politiet Innlandet..

NRK - 3 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 2 timer siden

MC-ulykke i Sandefjord

En MC-fører kjørte ut av veien i Sandefjord natt til søndag. Føreren blir kjørt til sykehus med ambulanse. Vedkommende, som er i tenårene, hadde ikke gyldig førerkort melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Sykkelulykke i Drammen

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende var bevisstløst men er nå våken og fremstår tilsynelatende ikke hardt skadd, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Bevisstløst etter å ha falt av sykkel

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende er bevisstløs, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Nord-Korea skal ha prøveskutt rakett

Nord-Korea har prøveskutt minst én ballistisk rakett mot havet utenfor landets østkyst, ifølge generalstaben i Sør-Korea. I uttalelsen fra Sør-Korea fremkommer det ikke hvilken type rakett det skal være snakk om eller hvor langt den fløy før den falt ned i havet. Søndagens oppskyting fant sted dagen etter at sørkoreanske myndigheter opplyste at de hadde satt tegn til at Nord-Korea angivelig forberedt seg på en ny rakettest av en ballistisk rakett som kan skytes ut fra ubåter.

NRK - 3 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Gjøvik

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Gjøvik. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com