NRK > Nyheter

Sunday, 02 October, 01:22

NRK - 10 sep 22 kl. 05:56

Alcaraz innfridde i semifinalen – møter Ruud i US Open-finalen

Det spanske stjerneskuddet Carlos Alcaraz (19) slo Frances Tiafoe (24) i den andre semifinalen i US Open. Dermed venter en drømmeduell mot Casper Ruud søndag. Alcaraz måtte slite mot amerikaneren Tiafoe, men sikret til slutt finalebilletten med settsifrene 6-7 (6-8), 6-3, 6-1, 6-7 (5-7), 6-3 etter over fire timers spill. 19-åringen er med det klar for sin første finale i US Open. Semifinaleseieren gjør at vinneren av søndagens finale mellom Alcaraz og Ruud vil innta posisjonen som verdensener når ATP-rankingen oppdateres neste uke.
Les mer på NRK


Les mer om:
Carlos Alcaraz, Frances Tiafoe, US Open, Casper Ruud, Tiafoe, Alcaraz, Ruud, ATP, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alcaraz, innfriddei , semifinalen, møter, Ruudi US , Open-finalen
Klartale - 12 sep 22 kl. 08:29

Casper Ruud stolt etter finaletap

Søndag kveld var det klart for US Open-finale. Den ble spilt i New York i USA. Der møttes Casper Ruud og Carlos Alcaraz.

Aftenposten - 08 sep 22 kl. 08:50

Alcaraz vant maratonkamp mot Sinner - klar for semifinalen

(Sinner – Alcaraz 3–6, 7–6, 7–6, 5–7, 3–6) Etter over fem timer spill gikk Carlos Alcaraz (19) seirende ut av….

VG - 08 sep 22 kl. 08:50

Alcaraz vant maratonkamp mot Sinner - klar for semifinalen

(Sinner – Alcaraz 3–6, 7–6, 7–6, 5–7, 3–6) Etter over fem timer spill gikk Carlos Alcaraz (19) seirende ut av thrillerkampen mot Jannik Sinner (21) i US Open..

VG - 11 sep 22 kl. 12:46

Alcaraz bryter i US Open-finalen

(Casper Ruud-Carlos Alcaraz 1–2, kampen pågår) Casper Ruud (23) spiller finale i US Open mot den unge spanjolen Carlos Alcaraz (19)..

NRK - 07 sep 22 kl. 07:04

Casper Ruud møter russeren Khatsjanov i US Open-semifinalen

Casper Ruud (23) har alle muligheter til å spille seg til finalen i US Open når han torsdag møter Karen Khatsjanov (26) fra Russland i semifinalen. Khatsjanov overrasket og slo Nick Kyrgios 3-2 i sett etter 7-5, 4-6, 7-5, 6-7 (3-7), 6-4 i kvartfinalen i Grand Slam-turneringen i New York natt til onsdag norsk tid. Kampen varte i 3.

VG - 08 maj 22 kl. 02:49

Tenniskometen Alcaraz overrasket igjen – slo verdenseneren i Madrid

Carlos Alcaraz (19) slo Novak Djokovic 6-7 (5-7), 7-5, 7-6 (7-5) i en intens og dramatisk semifinale i Masters 1000-turneringen Madrid Open..

VG - 08 maj 22 kl. 20:38

Vidunderbarnet Alcaraz til topps i Madrid: – Den beste i verden

Tenniskometen Carlos Alcaraz (19) gjorde kort prosess med verdenstreer Alexander Zverev og vant Masters 1000-turneringen i Madrid..

VG - 11 sep 22 kl. 12:46

Jevn start på US Open-finalen

(Casper Ruud-Carlos Alcaraz 1–1, kampen pågår) Casper Ruud (23) spiller finale i US Open mot den unge spanjolen Carlos Alcaraz (19)..

VG - 12 sep 22 kl. 01:38

Casper Ruud tapte finalen i US Open

(Casper Ruud-Carlos Alcaraz 4–6, 6–2, 6–7, 3-6) Unge Carlos Alcaraz (19) ble for sterk for Casper Ruud (23), som tapte sin andre Grand Slam-finale..

Aftenposten - 12 sep 22 kl. 01:38

Casper Ruud tapte for 19-åring i US Open-finalen

(Casper Ruud-Carlos Alcaraz 4–6, 6–2, 6–7, 3-6) Unge Carlos Alcaraz (19) ble for sterk for Casper Ruud (23), som tapte….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Strømprisene stopper oppussing ved universitetet i Ås

En strømregning på 70 millioner kroner mer enn planlagt gjør at Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) i Ås må utsette oppussingsplaner. Studentenes storstue ved NMBU i Ås skulle få en oppussing for over 100 millioner kroner i år. Bygget fra 1971 brukes til konserter, teater, seremonier, festivaler og forelesninger.

NRK - 45 minutter siden

Ukrainske styrker erklærer seier i Lyman

En nær rådgiver til president Volodymyr Zelenskyj har lagt ut en video på sosiale medier der ukrainske soldater erklærer at de har tatt kontroll over Lyman i Donetsk. Russiske styrker sa lørdag at de hadde forlatt byen. Den som la ut videoen er Kyrylo Tymoshenko som er visestabssjef på presidentens kontor, opplyser Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Ni siktet etter Iran-protester i Oslo

Ni personer er siktet etter opptøyene som oppsto under en demonstrasjon utenfor Irans ambassade i Oslo torsdag, skriver VG. – De er siktet for overtredelse av straffeparagraf 184, som er krenkelse av en fremmed stat (ambassaden), sier politiadvokat Kai-Gunnar Schwed Nygård i Oslo politidistrikt. (NTB).

NRK - 1 time siden

Justisministaren bruker Tiktok uten å spørre om råd

Justisminister Emilie Enger Mehl har ikkje spurt norske tryggingsstyresmakter om råd før ho tok i bruk den kinesiske appen TikTok i september. Fleire ekspertar advarer om at appen er eit datainnsamlingsverktøy som vidaresender informasjon til Kina. Førsteamanuensis i informasjonssikkerheit ved NTNU, Gaute Bjørklund Wangen ved NTNU meiner mehls bruker problematisk.

NRK - 4 timer siden

Vil avsløre funn i sjakkdramaet til uka: – Vi er svært nøye

Nettstedet Chess.com, som har utestengt Hans Niemann som klient, har undersøkt jukseanklagene som har preget sjakkverdenen de siste ukene. Nå skriver nettstedet i en pressemelding publisert på Twitter, at de vil dele funnene til uka.

NRK - 2 timer siden

NVE har fått varsel om fleire hendingar mot trafostasjonar

BT skriv laurdag kveld at NVE har fått fleire meldingar om fleire hendingar knytt til trafostasjonar på Vestlandet. Det er mellom anna meldt om skadeverk på trafostasjon i Sandviken, og innbrot på stasjon i Ytre Arna. Avisa skriv vidare at mykje tyder på at hendingane er skadeverk.

NRK - 1 time siden

Rekkehusbrann slukket i Bergen

Brannen i et rekkehus på Bønes i Bergen lørdag kveld er slukket. Hele borekken ble evakuert. To personer fra den brennende boenheten ble hentet ned fra en balkong og evakuert.

NRK - 1 time siden

Nytt drap i Södertälje – voldsspiral, sier politiet

En mann i 40-årene ble lørdag kveld skutt og drept i bydelen Ronna i Södertälje. Svensk politi beskriver utviklingen som en «voldsspiral». Skytingen skjedde i 19.

NRK - 1 time siden

En skadd i knivstikking på Nesodden

En person i 20-årene er fraktet til Ullevål sykehus etter knivstikking på Nesodden utenfor Oslo lørdag kveld. Vedkommende skal ikke være kritisk skadd, opplyser Øst politidistrikt, som melder at de har arrestert en person, mistenkt for knivstikkingen..

NRK - 1 time siden

Lula med valginnspurt i Sao Paulo

Utfordreren til Brasils president, Lula da Silva, benyttet siste dag av valgkampen til å møte velgere i landets største by, Sao Paulo, lørdag. I valget søndag leder Lula foran den sittende president Jair Bolsonaro..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com