NRK > Nyheter

Sunday, 25 September, 04:58

NRK - 08 sep 22 kl. 16:50

BBC-journalist tvitra at dronninga var død

BBC-programleiar og korrespondent Yalda Hakim har orsaka seg på Twitter etter at ho med eit feiltak la ut at dronninga var død. Meldinga har sidan blitt sitert av nesten 250 brukarar, og likt fleire enn 800 gongar. - Eg tvitra at det hadde kome ei annonsering om dronningas død, skriv Hakim, som jobbar i BBC World News. - Dette var ikkje korrekt, det har ikkje vore noko annonsering, og eg har dermed sletta tweeten. Eg ber om orsak..
Les mer på NRK


Les mer om:
BBC, Yalda Hakim, Twitter, Hakim, BBC World News

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: BBC-journalist, tvitraat , dronningavar , død
Klartale - 31 aug 22 kl. 16:00

Onsdag er det 25 år siden prinsesse Diana døde

Diana ble bare 36 år gammel.Natt til 31. august 1997 krasjet bilen hun satt i en tunnel i Pari.

Klartale - 04 jul 22 kl. 10:55

Dronning Sonja fyller 85 år

I flere år har dronning Sonja feiret fødselsdagen sin privat. Det gjør hun også mandag, opplyser Kongehuset til nyhetsbyrået NTB.Det er 54 år siden dronningen ble en del av det norske kongehuset.

NRK - 19 sep 22 kl. 13:34

Sang «God Save The King»

Alle reiste seg og song Storbritannias nasjonalsong «God Save The King» til slutt i gravferdsseremonien til dronninga. Kong Charles var tydeleg rørt medan songen vart sungen av deltakarane i gravferda til dronninga..

NRK - 30 aug 22 kl. 06:22

Liz Truss trekker seg fra BBC-intervju

Liz Truss, favoritten til å bli britenes nye statsminister, sier hun ikke har tid til å la seg intervjue av BBC. Opposisjonen og motkandidat Rishi Sunak er misfornøyde. Medarbeiderne til Truss, som ligger svært godt an i toryenes lederkamp, sier hun «ikke lenger klarer å finne tida» til å la seg intervjue en-til-en, tvitret BBC mandag.

NRK - 05 jul 22 kl. 19:07

Storbritannia sin helseminister trekker seg

Storbritannia sin helseminister Sajid Javid går av, ifølge nyheitsbyrået Reuters. Han har sjølv tvitra om sin avgang. – Det har vore eit stort privilegium å ha denne rolla, men eg kan ikkje lenger halde fram med godt samvit, skriv han..

NRK - 14 aug 22 kl. 12:30

Politiet etterforskar trugsel mot JK Rowling etter Rushdie-tweet

Politiet i Scotland etterforskar ei melding om trugslar retta mot forfattar JK Rowling etter at ho la ut ei fordømmande melding om knivstikkinga av forfattar Salman Rushdie på Twitter. Det melder Reuters. Harry Potter-forfattaren skreiv at ho følte seg veldig kvalm etter at ho høyrde om knivstikkinga, og at ho håpa det vil gå bra med Rushdie.

NRK - 14 aug 22 kl. 12:30

Politiet etterforskar trugsel mot J. K. Rowling etter Rushdie-tweet

Politiet i Scotland etterforskar ei melding om trugslar retta mot forfattar J. K. Rowling etter at ho la ut ei fordømmande melding om knivstikkinga av forfattar Salman Rushdie på Twitter.

NRK - 09 sep 22 kl. 16:59

– Straumbrot utgjer ein fare for Zaporizjzja

Kampar i nærleiken av atomkraftverket Zaporizjzja i Ukraina har ført til eit straumbrot i landsbyen Enerhodar. Det har IAEA-sjefen Rafael Grossi tvitra fredag ettermiddag. Han held fram at straumbrotet utgjer ein fare for tryggleiken rundt anlegget.

Klartale - 11 maj 22 kl. 08:49

Al Jazeera-journalist drept av israelske soldater

Shireen Abu Akleh ble drept av israelske soldater. Hun var journalist for den arabiske TV-stasjonen Al Jazeera. Det skjedde på den okkuperte Vestbredden, opplyser palestinske myndigheter om.

Klartale - 23 maj 22 kl. 07:00

Fikk flere jobbmuligheter etter en sommer i nord

Kampanjen heter 1000 jobber. Målet er at arbeidsgivere i Nord-Norge skal vise mulighetene som finnes i nord. Kampanjen er laget av Sparebank 1 Nord-Norge.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Full stans i togtrafikken

All togtrafikk i Norge er stanset natt til søndag. Stansen skyldes en feil på Bane Nors kommunikasjonssystem. – Arbeid på en sentral på Bane Nors operasjonssenter har gått galt, sier pressevakt Dag Svinsås til NTB litt etter klokka 4 natt til søndag.

NRK - 15 minutter siden

All togtrafikk i Norge er stanset.

Stansen skyldes en feil på Bane Nors kommunikasjonssystem. – Arbeid på en sentral på Bane Nors operasjonssenter har gått galt, sier pressevakt Dag Svinsås til NTB litt etter klokka 4 natt til søndag. Bane Nor jobber på spreng med å rette opp feilen, sier han, men vet ikke hvor lang tid det tar før feilen er utbedret.

NRK - 1 time siden

Hus og bil i brann ved Strømmen

Brannvesenet jobber med å slukke brann i en bygning og en bil ved Strømmen natt til søndag. Ingen personer skal ha vært i boligen. Det skal ikke være ytterlige spredningsfare, melder politiet i Øst..

NRK - 2 timer siden

Fem unge bilførere ble fotgjengere i Innlandet

Politiet tok lappen fra å unge menn som kappkjørte på E6 ved Biristrand lørdag kveld. Ytterligere tre bilister mistet førerkortet andre steder i Innlandet. Litt før midnatt ble de to unge bilistene – begge er i slutten av tenårene – målt til 128 kilometer i timen i 80-sonen nord for Gjøvik, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter .

NRK - 2 timer siden

Mann stjal diesel fra lastebil i Skien

En mann med en varebil ble natt til søndag observert ved Borgestad i Skien i det han tappet diesel fra en lastebil på stedet. Mannen stakk fra stedet da han ble oppdaget, og etterlot seg 4 stykk 20 liters kanner. Bilen mannen kjørte var en hvit Mercedes sprinter med sort panser.

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter trafikkulykke i Sokndal

En bil kjørte inn i en fjellvegg ved Fv 4246 ved Måkehei i Sokndal natt til søndag. Fører og passasjer fremstår som mindre skadet, men begge er kjørt til sykehus med ambulansen. Politiet er på stedet for å kartlegge hendelsesforløpet.

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter trafikkulykke ved Ringsaker

Ved Mesnali i Ringsaker kjørte en bil ut av vegen natt til søndag. To personer i slutten av tenårene ble kjørt til sykehus. Ukjent skadeomfang, men de var ved bevissthet, melder politiet Innlandet..

NRK - 4 timer siden

Kappkjørte på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune

Utrykningspolitiet stanset to biler som kappkjørte nordover på E6 ved Biristrand i Gjøvik kommune. Begge ble målt til 128 km/t i 80-sone. Begge bilførere fikk førerkortet beslaglagt, tvitrer politiet Innlandet..

NRK - 3 timer siden

MC-ulykke i Sandefjord

En MC-fører kjørte ut av veien i Sandefjord natt til søndag. Føreren blir kjørt til sykehus med ambulanse. Vedkommende, som er i tenårene, hadde ikke gyldig førerkort melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Sykkelulykke i Drammen

Natt til søndag rykket nødetatene ut til Åssiden i Drammen etter melding om at en mann har falt av en sykkel. Vedkommende var bevisstløst men er nå våken og fremstår tilsynelatende ikke hardt skadd, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com