VG > Nyheter

Sunday, 02 October, 01:19

VG - 04 sep 22 kl. 19:25

Privatfly styrtet i Østersjøen – fire personer om bord

Det er observert vrakdeler og oljesøl i vannet etter at et privatfly styrtet i Østersjøen. Luftfartsmyndighetene fikk ikke kontakt med piloten eller andre om bord før det styrtet..
Les mer på VG


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Privatfly, styrteti , Østersjøen, firepersoner om , bord
VG - 04 sep 22 kl. 19:25

Privatfly har styrtet i Østersjøen – fire personer om bord

Et privatfly har styrtet i Østersjøen. Luftfartsmyndighetene får ikke kontakt med piloten eller andre om bord..

NRK - 12 maj 22 kl. 10:19

Første ministermøte i Østersjørådet på ni år

For første gang siden 2013 skal det holdes et ministermøte i Østersjørådet. Deltakerne er utenriksministre og høynivårepresentanter fra ti land samt EU, skriver Utenriksdepartementet i en pressemelding. Møtet holdes i Kristiansand 24.

NRK - 25 maj 22 kl. 11:32

Østersjørådet kommer med Ukraina-erklæring

Kristiansand er vertskap for det første ministermøtet i Østersjørådet på ni år. Der kom medlemmene med en støtteerklæring til Ukraina. – Vi står med Ukraina, en observatør i Østersjørådet (CBSS), skriver medlemslandene i den såkalte Kristiansand-erklæringen.

VG - 04 sep 22 kl. 19:25

Privatfly har styrtet utenfor Gotland – fire personer om bord

Et privatfly har styrtet i havet utenfor Gotland i Sverige. Luftfartsmyndighetene får ikke kontakt med piloten eller andre om bord..

NRK - 04 sep 22 kl. 19:45

Svenske medier: Privatfly i Gotland skal ha styrtet

Et østerisk-privatfly har ifølge medier som Aftonbladet styrtet i havet utenfor Gotland. Data fra Flightradar viser at flyet de siste minuttene har mistet høyde i raskt tempo. Svenske medier skrev for kort tid siden at man frykter at flyet skal styrte.

NRK - 04 sep 22 kl. 19:15

Frykt for at privatfly skal styrte utenfor Gotland

Det er frykt for at et privatfly skal styrte utenfor Gotland i Sverige, melder Dagens Nyheter. Flyet tok av fra Spania og skulle lande i Köln i Tyskland, men er på vei til svensk luftrom. Tyske myndigheter får ikke kontakt med piloten eller noen andre om bord.

NRK - 05 sep 22 kl. 18:48

Har funne fleire vrakdelar i Østersjøen

Det er funne fleire vrakdelar utanfor kysten av Latvia etter at eit privatfly med fire personar om bord styrta i Østersjøen søndag. – I løpet av natta fann vi berre to delar av vraket i vatnet, men i dagslys har vi hatt større framgang, og har no funne seks delar, seier Peteris Subbota, som leiar innsatsen ved den latviske sjøredningssentralen til nyheitsbyrået TT. Tre fartøy og eit helikopter deltek i søket etter fleire vrakrestar..

NRK - 04 sep 22 kl. 19:15

Frykt for at privatfly skal ha styrtet utenfor Gotland

Det er frykt for at et privatfly har styrtet utenfor Gotland i Sverige, melder Dagens Nyheter. Flyet skulle lande i Köln i Tyskland, men er på vei til svensk luftrom. Tyske myndigheter får ikke kontakt med piloten eller noen andre om bord.

NRK - 01 maj 22 kl. 01:55

Nato-fly avskar russiske fly over Østersjøen

Nato-fly som er stasjonert i Baltikum har gått på vingene en rekke ganger de siste dagene for å avskjære russiske fly over Østersjøen, melder Natos luftkommando. Både polske, danske, franske og spanske kampfly har vært involvert i slike operasjoner der russiske fly har vært nært alliert luftrom over Østersjøen. I Svartehavs-området har britiske og rumenske fly vært på vingene.

NRK - 12 jun 22 kl. 13:41

Oljesøl i Østersjøen fra vraket etter Estonia

et renner olje fra vraket etter passasjerskipet Estonia som sank i Østersjøen i 1994, ifølge den finske kystvakten. Små mengder olje har lekket ut av vraket tidligere, men nå har lekkasjen tydelig økt, ifølge Kystvakten. De sier at lekkasjen trolig skal være lett fyringsolje, og for å bekrefte dette har Grensevakten tatt en prøve av stoffet.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Presidentvalget i Brasil: Kan avgjøre regnskogens fremtid

September ble den verste skogbrann-måneden på over ti år i Brasil. På bare tre uker brant et område tilsvarende størrelsen på New York by..

VG - 9 timer siden

Ukraina: Rykker inn i Lyman

Etter harde kamper rundt byen Lyman i Donetsk, sier ukrainske militærkilder at de lørdag rykker inn i byen..

VG - 12 timer siden

Ap-topp: NHO-sjefen har mistet kalkulatoren

Aps parlamentariske leder, Rigmor Aasrud, forsvarer regjeringens 33-milliarders skatteskjerpelse: Hun mener NHO-sjefen har mistet kalkulatoren og at rike lakseoppdrettere har råd til å betale mer skatt..

VG - 20 timer siden

Amnesty: 52 demonstranter er drept i Iran

Til sammen 52 mennesker har måtte bøte med livet i sammenstøt med sikkerhetsstyrker under demonstrasjoner mot regjeringen i Iran, ifølge Amnesty..

VG - Igår: 23:07

Ble drept under prøveeksamen: – Slike angrep vil ikke hindre oss

KABUL (VG) Klasserommet var stappfullt av unge kvinnelige studenter da en selvmordsbomber gikk inn døren. Hendelsen fredag sprer sjokk, sorg og sinne i Afghanistan..

VG - Igår: 20:37

VG ved fronten i Ukraina: Dette er soldatene Putin frykter

MYKOLAJIV (VG) Ved fronten utenfor byen Mykolajiv angriper ukrainske styrker med alt de har av våpen. Soldatene her frykter ikke Russlands annektering. – Vi vil kjempe til slutten, sier soldaten Bohdan (25) til VG..

VG - Igår: 17:20

Støre om Russland-annekteringen: Uten legitimitet

Fredag ettermiddag holder statsminister Jonas Gahr Støre en pressekonferanse om lekkasjene på gassrørledningene i Østersjøen og krigen i Ukraina..

VG - Igår: 14:32

Putins Kreml-seremoni i gang

I Kremlpalasset erklærer president Vladimir Putinat fire russiskokkuperte regioner i Ukraina er blitt en del av Russland. – Dette er viljen til millioner av mennesker, sier han i talen..

VG - Igår: 08:22

Russlands mobilisering: – For å være ærlig, så vil alle dø der

Russiske menn på vei til krigen blir bedt om å ta med tamponger mot kulehull. En tidligere russisk Ukraina-soldat mener at de nye og utrente soldatene blir ført rett i døden..

VG - Igår: 04:23

Orkanen «Ian»: – Som en vill elv på begge sider av huset

FORT MYERS (VG) Ødeleggelsene er katastrofale langs de hardest rammede områdene på Florida-kysten. Nå er «Ian» på vei nordover i USA..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com