NRK > Nyheter

Søndag, 16 Mai, 08:04

NRK - 21 april 21 kl. 03:34

22 nye smittetilfeller i Lindesnes

Tirsdag ble det registrert 22 nye koronatilfeller i Lindesnes kommune i Agder. Kommunen opplyser at de jobber intenst med å stanse smitten. De siste to døgnene er det registrert til sammen 34 koronatilfeller i sørlandskommunen. De beskriver smittesituasjonen er uoversiktlig, og i en pressemelding tirsdag kveld sier kommuneoverlege Viggo Lütcherath at dette er et stort smitteutbrudd som bekymrer..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lindesnes, Agder, Viggo Lütcherath

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 22 nye, smittetilfelleri , Lindesnes
NRK - 29 jan. 21 kl. 05:36

Ni smittetilfeller i Lindesnes

I Lindesnes kommune ble det registrert i alt ni nye smittetilfeller i går. Noen av de smittede er utenlandske gjestearbeidere, mens andre er nærkontakter til kjente smittetilfeller. En av de smittede jobber i en barnehage, der flere må koronatestes..

NRK - 07 mai 21 kl. 02:40

Ni nye smittet i Lindesnes

Ni personer testet positivt for koronavirus i Lindesnes torsdag. Alle er nærkontakter av andre smittede. Kommunen opplyser i en pressemelding at blant de nye smittede er det én russ.

NRK - 18 feb. 21 kl. 22:16

Tre nye smittede i Lindesnes

Tre personer har testet positivt på koronaviruset i Lindesnes kommune i dag. Samtlige har tilknytning til smitteutbruddet på Tidemands Cafe. 140 personer er i karantene i Lindesnes kommune, og 20 personer i andre kommuner..

NRK - 20 feb. 21 kl. 13:25

Lindesnes: Har funnet smittekilden 

Lindesnes kommune har funnet smittekilden til utbruddet på Tidemands Cafe. – Smitten kommer fra Kristiansand, der kafeeieren hadde et møte med en person som var smittet, sier kommuneoverlege, Viggo Lütcherath til Lindesnes Avis. Totalt 17 personer er bekreftet smittet og 230 er i karantene..

NRK - 25 feb. 21 kl. 10:47

Smitte i rusmiljøet i Lindesnes

Flere personer i Lindesnes kommune er trolig smittet av korona, uten å vite det. Det mistenker kommuneoverlege Viggo Lütcherath. Overlegen sier til Lindesnes Avis at smitten kommer fra rusmiljøet i Kristiansand..

NRK - 03 april 21 kl. 01:41

91 nye koronatilfeller på Romerike

Det siste døgnet er det meldt om 91 nye smittetilfeller av covid-19 i Romerike-regionen. Flest tilfeller er registrert i Lørenskog, Lillestrøm og Ullensaker. Ifølge Romerikes Blad har Lørenskog registrert 21 nye smittetilfeller det siste døgnet.

VG - 24 april 21 kl. 09:31

Lindesnes: 20 nye tilfeller i smitteutbrudd

Lindesnes kommune har den siste uken hatt 77 smittetilfeller, viser kommunens egne tall. Rundt 2000 personer er i karantene eller ventekarantene..

NRK - 26 april 21 kl. 23:26

Koronasmittet sykehjemsansatt døde

En ansatt ved Mandal sykehjem som var smittet av koronaviruset, døde mandag, opplyser Lindesnes kommune. Sykehjemmet er rammet av et smitteutbrudd. Mandag ble det meldt om sju nye smittetilfeller i Lindesnes kommune.

NRK - 04 april 21 kl. 09:22

74 nye smittetilfeller i Østfold

Det siste døgnet er det påvist 74 nye smittetilfeller i Østfold. Fem kommuner har nye smittetilfeller. Sarpsborg har flest med 36 tilfeller, Indre Østfold kommune har 21 nye smittede og Fredrikstad har 13.

NRK - 21 feb. 21 kl. 08:52

15 nye smittetilfeller i Agder

Morgentallene fra MSIS viser at det er registrert 15 nye smittede i Agder, siden forrige registrering lørdag klokka 15. Det er blant annet påvist sju smittetilfeller i Kristiansand og to i Lindesnes..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

– Har angrepet Hamas-leders bolig

Israels forsvar (IDF) opplyser at Gazastripens øverste Hamas-leder Yehiyeh Sinwars bolig er blitt angrepet. Det foreligger få opplysninger om angrepet, men brigadesjef Hidai Zilberman sa til den israelske hærens radiokanal søndag morgen at Sinwar trolig er i skjul et annet sted, skriver nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

Tiger på rømmen funnet igjen

En tiger som har vandret rundt i et nabolag i Houston i Texas, er funnet i god behold etter nesten en ukes leting. På en video som Houston-politiet har lagt ut på Twitter, kan man se politisjef Ron Borza sitte ved siden av tigeren der han klapper den. Den store kattens eier er også på videoen og gir tigeren drikke med fra en babyflaske..

NRK - 1 time siden

Brann på koronasykehus

Flere hundre pasienter på et av Filippinenes største koronasykehus ble evakuert natt til søndag da det brøt ut brann i bygget. Ingen ble skadd da brannen raste gjennom tredje etasje på sykehuset Philippine General Hospital (PGH) i hovedstaden Manila like før klokken 1 natt til søndag lokal tid. Det var ingen pasienter i denne etasjen, men tykk røyk fant veien til de øvrige etasjene.

NRK - 2 timer siden

Voldshendelse i Stavern

I Stavern ved Larvik fikk politiet melding om en kvinne i 40-årene som skal ha fått hodeskader. Kvinnen blir ivaretatt av ambulansen. En mann i 50-årene har blitt pågrepet for voldsbruk, melder Sørøst politidistrikt på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Bombetrusler mot russiske skoler

Flere bombetrusler er blitt rettet mot skoler i Kazan i Russland etter at ni personer ble drept i en skoleskyting tidligere i uken. Ifølge nyhetsbyrået Interfax dreier det seg om bombetrusler mot 15 skoler. Myndighetene i byen opplyste lørdag at det ikke ble funnet eksplosiver ved noen av skolene som ble gjennomsøkt.

NRK - 3 timer siden

Demonstrasjoner i USA

Tusener deltok i demonstrasjoner til støtte for palestinerne i amerikanske byer som Los Angeles, San Francisco, Boston, Philadelphia og Washington lørdag. Trafikken ble stengt på en gjennomfartsåre i den vestlige delen av Los Angeles, der demonstranter gikk i rundt 3 kilometer fra en føderal bygning til det israelske konsulatet, mens de ropte «lenge leve intifadaen» og «frigjør Palestina»..

NRK - 3 timer siden

53 nye smittede i Oslo siste døgn

Det er registrert 53 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 30 under snittet de sju foregående dagene. 53 tilfeller er 48 færre enn på fredag, og 17 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 4 timer siden

Reddet fjøs fra brann med 100 dyr

En enebolig ble totalskadd i brann ved Indre Billefjord i Porsanger natt til søndag. I forbindelse med brannen var det spredningsfare til en driftsbygning som huset rundt 100 kyr/sau. Brannvesenet konsentrerte seg om å sikre driftsbygningen og lykkes med å berge dyrene, opplyser politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 4 timer siden

Uthus og bil i brann ved Ålgård

Ved Ålgård har det oppstått brann i et uthus som også skal ha antent en bil som stod like ved, opplyser Sør-Vest politidistrikt. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 5 timer siden

IS hevder å stå bak moskéangrep

IS påtar seg ansvaret for fredagens angrep mot en moské i Afghanistans hovedstad Kabul, der tolv mennesker ble drept. Det opplyser IS via gruppens nyhetsbyrå Nasheer på Telegram-appen lørdag, melder Reuters. En bombe var plassert inne i moskeen, der troende var samlet til fredagsbønn.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt