Lindesnes

Saturday, 25 June, 07:40

Nyheter om Lindesnes

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 01:42

Skogbrann i Lindesnes slukket

Brannen i et skogområde i Marnardal i Lindesnes kommune er slukket, opplyser politiet i Agder. Det vil pågå etterslukking ut over natta. Politiet tror at brannen kan ha startet i forbindelse med skyting på skytebanen..

NRK - 20 jun 22 kl. 14:47

Frigir navn på omkommet i Lindesnes

Det var John Godtfred Helmikstøl som døde i trafikkulykken på E39 i Lindesnes 15. juni. Avdøde var 67 år gammel og fra Rogaland, skriver Agder politidistrikt i en pressemelding.

NRK - 15 jun 22 kl. 10:07

Trafikkulykke i Lindesnes

En bil og en motorsykkel er involvert i en trafikkulykke på E39 like vest for Osestad i Lindesnes. Nødetatene er på vei til stedet. Veien er foreløpig stengt..

NRK - 15 jun 22 kl. 11:42

Motorsyklist død etter ulykke på Lindesnes

Fører av motorsykkel er erklært død på stedet, melder politiet på Twitter. Nærmeste pårørende skal være varslet. Ulykkesgruppen, Havarikommisjonen og kriminaltekniker er kalt ut..

NRK - 04 jun 22 kl. 15:24

Vilt forviller seg inn på nye E39

De siste fem månedene har fire dyr blitt avlivet etter å ha forvillet seg inn på nye E39 mellom Mandal og Kristiansand. Jegere sier til Lindesnes at de advarte om dette i forkant av byggingen. – Overganger burde legges der de gamle dyretråkkene ligger.

NRK - 10 apr 22 kl. 16:09

13 personer i sjekte måtte reddes

En båt med 13 personer om bord fikk motorstopp ved Skjernøya i Lindesnes søndag ettermiddag, skriver Lindesnes. Alle 13 har kommet seg trygt i havn etter at redningsbåten RS Bill ble tilkalt. Det var mye vind og båten lå få meter fra land med dårlig dreggfeste da de fikk motorstopp, ifølge avisen..

NRK - 28 maj 22 kl. 14:45

Leiter etter kajakkpadler i Mandal

Redningsmannskaper ser etter en kajakkpadler i området mellom Ryvingen og Odd i Lindesnes kommune. Det er mye vind og høye bølger i området. Politiet ber om tips fra publikum hvis de har sett padleren.

NRK - 28 maj 22 kl. 07:35

To til legevakt etter kollisjon

To biler kolliderte på Nodelandsveien i Lindesnes klokka 06.30 lørdag morgen. Det er ifølge politiet ikke meldt om alvorlig personskade, men to personer er kjørt til legevakta i Mandal.

NRK - 29 mar 22 kl. 12:39

Fem menn dømt for bortføringsforsøk

Fem menn fra Lindesnes og Kristiansand er dømt for å ha forsøkt å bortføre en mann i slutten av tenårene etter beskyldninger om narkotyveri, skriver Lindesnes avis. Det var i februar i fjor at de fem forsøkte å bortføre tenåringen i Kristiansand. Flere uidentifiserte personer skal også ha vært involvert i bortføringsforsøket..

NRK - 02 maj 22 kl. 20:25

Nedjusterer beredskapen

Landets kommuner trapper nå ned sitt koronatilbud- og beredskap. Lindesnes kommune er blant dem som derfor varsler at de avvikler sin egen koronatelefon. Også koronateamet der avvikles.

VG - 28 apr 22 kl. 06:59

Dette er årets deltagere i «71 grader nord kjendis»

Nå legger en ny gruppe med kjendiser ut på den strabasiøse turen fra Lindesnes til Nordkapp..

NRK - 08 apr 22 kl. 19:15

19 kommuner har kritisk legetilbud for flyktninger

19 av landets kommuner har kritisk kapasitet når det gjelder allmennlegetilbud for flyktninger. 114 kommuner sier at kapasiteten er utfordrende. 181 kommuner sier kapasiteten er tilfredsstillende.

NRK - 24 feb 22 kl. 15:52

Sørlandet åpner dørene

Flere ordførere på Sørlandet sier de er klare for å ta imot flyktninger fra Ukraina hvis det blir nødvendig. – I utgangspunktet har vi allerede nå kapasitet til 40-50, men vi kan rigge opp. Hvis det er nødvendig kan vi ta imot betydelig flere enn det, sier Jan Oddvar Skisland (Ap) i Kristiansand til NRK.

Aftenposten - 27 okt 21 kl. 08:00

149 dager etter at jeg forlot Lindesnes, fikk jeg utdelt vitnemålet mitt - på Nordkapp

149 dager etter at jeg forlot Lindesnes, fikk jeg utdelt vitnemålet mitt - på Nordkapp..

NRK - 27 sep 21 kl. 12:18

Giftig fisk oppdaget på Sørlandet

En giftig fiskeart er oppdaget på flere badestrender i Mandal, melder TV 2. – Fiskearten dvergfjesing sine kjertler inneholder en cocktail av giftstoffer som gjør at man får en ekstrem smerte hvis man blir stukket, sier artsfisker Asgeir Alvestad til kanalen. Lindesnes kommune sier de har varslet statsforvalteren og Havforskningsinstituttet i Flødevigen, og bedt dem kartlegge omfanget..

NRK - 23 sep 21 kl. 13:27

Flere trær over veien på E 39

Det har blåst flere trær over veien på E 39 mellom Kristiansand og Mandal, skriver Fædrelandsvennen. Det er meldt opptil forbigående liten storm vest for Lindesnes. Det er også meldt lokalt kraftige vindkast..

NRK - 18 sep 21 kl. 09:20

Agder: Ikke konkludert om Robstad

I en rundspørring Fædrelandsvennen har gjort blant KrFs lokallagsledere i Agder, er det bare én som uttrykker full tillit til partilederen. De fleste har ikke konkludert. – Det som har skjedd, kan være tillits-svekkende.

VG - 29 jul 21 kl. 09:46

Lindesnes: Båtførere skal ha kjørt på svaner med vilje

Dyrebeskyttelsen i Mandal har mottatt melding om at flere båtførere bevisst kjører på svaner rundt Sånum og Rona i Lindesnes..

NRK - 11 sep 21 kl. 12:02

To ulykker i samme område

Politiet advarer om glatt vei etter to trafikkulykker i samme område på E39 ved Lenesfjorden i Lindesnes. Tidligere lørdag skled en bil av veien, og sjåføren er tatt med til legevakt for kontroll. Etter den andre trafikkulykken er en passasjer tatt med til legevakt for sjekk.

NRK - 01 sep 21 kl. 16:16

Flere takker nei til Moderna

Lindesnes kommune opplever nå at flere takker nei til dose to av koronavaksinen. Ifølge kommunen er det flere som takker nei til vaksinen fra Moderna, eller som ønsker samme vaksinetype som ved første dose. Kommunen understreker at FHI vurderer de to vaksinene som likeverdige og anbefaler å kombinere de to vaksinene der dette er mulig.

NRK - 07 maj 21 kl. 02:40

Ni nye smittet i Lindesnes

Ni personer testet positivt for koronavirus i Lindesnes torsdag. Alle er nærkontakter av andre smittede. Kommunen opplyser i en pressemelding at blant de nye smittede er det én russ.

NRK - 31 jul 21 kl. 04:59

MC-fører til sykehus etter ulykke

En motorsykkelfører er fløyet til sykehus i Kristiansand etter en ulykke ved Spangereid i Lindesnes, melder politiet i Agder. MC-føreren var på vei mot Vigeland og mistet kontrollen i en rundkjøruing..

NRK - 04 jun 21 kl. 14:57

Avslutter søk etter savnede

Politiet i Agder avslutter søket etter de to personene som er savnet etter en båthendelse utenfor Lindesnes fyr torsdag 27. mai. Politiet har i dag gjennomført et omfattende søk etter de to savnede i området øst for Lindesnes fyr.

NRK - 31 maj 21 kl. 12:50

Frigir navn på savnede

De to mennene som er savnet etter en hendelse med en båt i Lindesnes, er 44 år gamle Karl Jørgen Reme som er bosatt i Lyngdal og 51 år gamle Dag Størksen som er bosatt i Lindesnes. Politiet går ut med navnene etter samtykke fra de pårørende..

NRK - 27 maj 21 kl. 13:37

Leteaksjon ved Lindesnes

Lindesnes etter to personer som er meldt savnet. I går ble det funnet en båt i området, og leteaksjonen sees i sammenheng med det. Søket foregår både på sjøen og fra lufta..

NRK - 12 maj 21 kl. 03:39

Brann i driftsbygning i Lindesnes

Det brenner i en driftsbygning i Marnardal med en del fasaner med kyllinger ved Lindesnes natt til onsdag. Brannvesenet konsentrerer seg nå om berge et bolighus og garasje og gjennomfører en kontrollert nedbrenning av driftsbygningen, melder politiet i Agder på Twitter. Det er ikke meldt om personsskader..

VG - 29 jun 21 kl. 12:52

Ute av kritisk tilstand etter ulykke under rekordforsøk

Øystein Dahl (47) er alvorlig skadet, men ikke i kritiske tilstand lenger, etter at han måtte hentes med luftambulanse under verdensrekordforsøket på å sykle fra Lindesnes til Nordkapp..

VG - 29 jun 21 kl. 12:52

Alvorlig hodeskade etter ulykke under rekordforsøk

Øystein Dahl (47) er alvorlig skadet, men ikke i kritiske tilstand lenger, etter at han måtte hentes med luftambulanse under verdensrekordforsøket på å sykle fra Lindesnes til Nordkapp..

VG - 28 jun 21 kl. 23:31

Rekordforsøk røk ti mil fra Nordkapp: Skal ha veltet i hull i veien

Øystein Dahl (47) skulle slå verdensrekorden på sykkel fra Lindesnes til Nordkapp for å samle inn penger til barnekreftsforskning, men måtte hentes med luftambulanse i siste etappe..

NRK - 28 jun 21 kl. 18:56

Skadd i rekordforsøk

Syklisten Øystein Dahl fra Kristiansand har vært utsatt for en ulykke og ble nødt til å avbryte rekordforsøket Norge på langs. Det opplyser hans støtteapparat, som foreløpig ikke kan si noe om hans tilstand. Politiet i Finnmark opplyser at en person veltet og slo hodet i fjellveggen og måtte hentes med helikopter.

NRK - 07 maj 21 kl. 20:48

Nye koronaregler i Lindesnes

Fredag vedtok formannskapet i Lindesnes kommune nye lokale forskrifter. Blant dem er forbud mot å ha flere enn fem gjester på besøk..

VG - 05 maj 21 kl. 16:38

Utbruddet i Lindesnes – venter med å innføre lokale regler

MANDAL (VG) Fem nye russ har så langt testet positivt i massetestingen av russ i Lindesnes. Men kommunen med Norges tredje høyeste smittetrykk innfører foreløpig ingen lokale regler..

VG - 02 maj 21 kl. 22:25

Lindesnes: Hele russekullet i karantene

En russ i Lindesnes har testet positivt på coronavirus. Nå må russefeiringen stanse i ti dager..

NRK - 26 apr 21 kl. 23:26

Koronasmittet sykehjemsansatt døde

En ansatt ved Mandal sykehjem som var smittet av koronaviruset, døde mandag, opplyser Lindesnes kommune. Sykehjemmet er rammet av et smitteutbrudd. Mandag ble det meldt om sju nye smittetilfeller i Lindesnes kommune.

NRK - 26 apr 21 kl. 05:38

Fire smittet i Lindesnes

Fire personer testet positivt i Lindesnes kommune i går etter omfattende testing av elever og ansatte på Ime skole, samt alle ansatte på Mandal sykehjem. Flere skoler er fortsatt stengt og flere skoleklasser og barnehager er i karantene..

VG - 24 apr 21 kl. 16:07

Lindesnes vil teste 9 prosent av befolkningen

Lindesnes kommune møter smitteutbruddet som er der med en omfattende testing, og vil teste 9 prosent av innbyggerne de neste dagene..

VG - 24 apr 21 kl. 09:31

Lindesnes: 20 nye tilfeller i smitteutbrudd

Lindesnes kommune har den siste uken hatt 77 smittetilfeller, viser kommunens egne tall. Rundt 2000 personer er i karantene eller ventekarantene..

NRK - 21 apr 21 kl. 20:47

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..

NRK - 21 apr 21 kl. 03:34

22 nye smittetilfeller i Lindesnes

Tirsdag ble det registrert 22 nye koronatilfeller i Lindesnes kommune i Agder. Kommunen opplyser at de jobber intenst med å stanse smitten. De siste to døgnene er det registrert til sammen 34 koronatilfeller i sørlandskommunen.

VG - 20 apr 21 kl. 21:26

Uoversiktlig smitteutbrudd i Lindesnes: – Ikke full kontroll på smittevei

Lindesnes kommune ber om at alle fritidsaktiviteter og samlinger avlyses som følge av et uoversiktlig smitteutbrudd – men kommunen innfører ingen forbud eller påbud..

VG - 20 apr 21 kl. 21:26

Uoversiktlig smitteutbrudd i Lindesnes – 34 smittet på to dager

Lindesnes kommune ber om at alle fritidsaktiviteter og samlinger avlyses som følge av et uoversiktlig smitteutbrudd – men kommunen innfører ingen forbud eller påbud..

NRK - 20 apr 21 kl. 05:37

300 i karantene i Lindesnes

300 personer er satt i karantene i Lindesnes kommune etter at kommunen på mandag hadde 12 nye tilfeller av koronasmitte. 23 personer er også i isolasjon og flere hundre er i ventekarantene. Smittesporingen fortsetter i dag, tirsdag..

NRK - 19 apr 21 kl. 22:03

Nye smittede i Lindesnes

Det er registrert 12 koronatilfeller i Lindesnes mandag kveld. Kommunen sier det er utfordrende at mange ringer legevakten for å spørre om de er i karantene. De anbefaler folk å holde seg hjemme i karantene hvis man tror man kan være smittet..

NRK - 25 feb 21 kl. 10:47

Smitte i rusmiljøet i Lindesnes

Flere personer i Lindesnes kommune er trolig smittet av korona, uten å vite det. Det mistenker kommuneoverlege Viggo Lütcherath. Overlegen sier til Lindesnes Avis at smitten kommer fra rusmiljøet i Kristiansand..

NRK - 04 jun 21 kl. 13:51

Fortsetter søket i dag

Politiet i Agder søker nå med støtte fra politihelikopter og kystvakten etter to savnede menn i sjøen utenfor Lindesnes fyr. De to ble meldt savnet for en uke siden etter at det ble funnet en tom båt i sjøen 26. mai.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com