Dagbladet > Kultur

Onsdag, 16 Juni, 03:10

Dagbladet - 24 april 21 kl. 21:55

- Jeg var en vandrende ulykke

- Jeg brukte 2020 på rehab og å finne meg selv igjen, sier Kristian Valen, som snakker ut om den famøse kvelden i mars i fjor der alt gikk galt..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Kristian Valen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Jegvar en , vandrende, ulykke
VG - 12 mars 21 kl. 20:33

Bryte-Berge i vektkamp før OL-kvalifiseringen: – Går rundt som et vandrende lik

Stig-André Berge (37) «går rundt som et vandrende lik» for i løpet av syv dager å redusere kroppsvekten med fem kilo til innveiingen før OL-kvalifiseringen i Budapest neste helg..

Aftenposten - 12 mars 21 kl. 20:33

Bryte-Berge i vektkamp før OL-kampen

Stig-André Berge (37) «går rundt som et vandrende lik» for i løpet av syv dager å redusere kroppsvekten med fem kilo til….

VG - 12 mars 21 kl. 20:33

Bryte-Berge i vektkamp før OL-kampen

Stig-André Berge (37) «går rundt som et vandrende lik» for i løpet av syv dager å redusere kroppsvekten med fem kilo til innveiingen før OL-kvalifiseringen i Budapest neste helg..

VG - 12 april 21 kl. 07:09

Vegard Harm (24) om oppveksten: – Jeg var så ensom, jeg hadde ingen

– Jeg hadde vanlige guttevenner fram til jeg gikk i åttende klasse. Da ble det en brå slutt – og det var litt rart. Men jeg tenkte i hodet mitt at jeg liker gutter på en annen måte.

NRK - 19 mai 21 kl. 10:36

Skrev om gift: Vil prøve den snart

Den terrortiltalte 16-åringen ble i dag konfrontert med en internettsamtale 1. februar. Gutten skrev en melding til en bekjent på internett om giften han hadde laget.

NRK - 18 mars 21 kl. 21:51

– Jeg skjønner hvis folk er sinte

Statsminister Erna Solberg beklager at smittevernregelene ble brutt da familien hennes var samlet på Geilo i vinterferien. – Jeg burde ha kunnet reglene bedre, sa hun i Debatten på NRK1 i kveld. Fredag 25.

NRK - 25 mai 21 kl. 18:01

Vaksine-nei også fra Hareide

Samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) har bestemt seg for å si nei til sin egen regjerings tilbud om prioritert vaksinering. – Jeg har vært usikker, men landet på å takke nei til vaksine da jeg så helseministerens begrunnelse. Min situasjon er ikke ulik hans.

VG - 03 juni 21 kl. 12:05

«25 under 25»: Jeg vil ikke bli voksen

Jeg er i ferd med å bli voksen. Eller er voksen det riktige ordet? Jeg har ingen anelse, men jeg vet at jeg vil leve før jeg blir ordentlig voksen..

NRK - 16 timer siden

Lan Marie Berg: – God investering

Noen ganger stormer det litt ekstra i politikken. Denne uken får jeg for andre gang et mistillitsforslag mot meg i bystyret, fordi høyresiden og Senterpartiet mener jeg ikke har holdt informasjonsplikten. Hvorfor kan jeg ikke bare innrømme feil?

NRK - 28 feb. 21 kl. 18:31

– Jeg vet at det jeg ber om er mye

Oslo strammer ytterligere inn på koronatiltakene fra mandag, blant annet med rødt nivå i videregående skole, stengte serveringsteder og stort sett stengte butikker. Byrådsleder Raymond Johansen forstår at det er tungt for folk med nye innstramminger. – Ingen har tatt større ansvar enn Oslo.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - Igår: 19:16

Dette gjør han under innspilling

Den som trodde at Tom Stiansen sitter og leser bøker, mens han venter på at deltakerne skal komme til mål i «71 grader nord», tar feil..

Dagbladet - Igår: 18:47

Avslører: Slik er han egentlig

Måneskin-vokalisten Damiano David har blitt skutt inn i rampelyset etter Eurovision-seieren med sitt rocka image. Nå avslører bandmedlemmene at sangeren ikke nødvendigvis er like tøff som han ser ut..

Dagbladet - Igår: 06:00

- Et under at jeg lever

Beatniks-gitarist Svein Finjarn avslører turnéangst, et unikt møte med Paul McCartney og flyskrekk. Nå marker han 60-årsjubileet med stor turné..

Dagbladet - I førrgår: 23:30

Morten og Magne truet Paul med sparken

De har solgt 50 millioner plater og turnerer stadig verden. Men den nye A-ha-dokumentaren åpner gamle sår..

Dagbladet - I førrgår: 21:07

Dette skal han gjøre nå

Etter 15 år med «Radioresepsjonen» er Steinar Sagen klar for nye utfordringer. I TV-programmet «Kongen Befaler» på Discovery skal han løse ulike utfordringer - og mener selv han er ganske god..

Dagbladet - I førrgår: 14:21

Et skrik av en roman

Intens bekjennelse om en mor og tapet av en sønn som tok livet av seg..

Dagbladet - I førrgår: 09:37

Et komisk kunstverk

Av og til har humor noe viktigere på hjertet enn å få deg til å le..

Dagbladet - 12 juni 21 kl. 08:20

Banker verdenskjente filmklassikere

Den norgesaktuelle filmen «In the Heights» skal være blant de beste musikalene som noen gang er laget, mener anmelderne..

Dagbladet - 12 juni 21 kl. 14:14

Vil skrote 10 000 kunstverk

I flere år har Oslo kommune forsøkt å kartlegge hvor forsvunne kunstverk befinner seg. Oppunder 4000 verk er fremdeles borte vekk, og byrådet foreslår nå å kutte opptil 10 500 verk fra samlingen..

Dagbladet - 11 juni 21 kl. 13:18

Genial bokserie for de minste

Er en bok om ingeniørarbeid i overkant for en toåring - selv din egen svært oppvakte? Niks, nei og ikke i det hele tatt, viser en ny, genial pekebokserie..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt