Ulykke

Sunday, 24 October, 11:51

Nyheter om Ulykke

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 14 okt 21 kl. 18:44

Mann døde etter Ulykke

Torsdag kveld sendte politiet i Vest ut en pressemelding hvor de informerte om at en mann i 70-årene omkom etter en Ulykke i Øygarden kommune. De pårørende er varslet. – Nødetatene ble varslet torsdag klokken 16.

NRK - 19 sep 21 kl. 01:24

ATV Ulykke ved Stjernøya i Alta

To ambulansehelikoptre og et Sea King redningshelikopter er sendt til Stjernøya i Alta etter en ATV-Ulykke. Finnmark politidistrikt meldte klokken 00.32 at en ATV har kjørt ut av veien i Store Kvalfjord på Stjernøya.

NRK - 09 okt 21 kl. 16:48

ATV-Ulykke Frøya

Politi og ambulanse rykker ut til Ulykke med en ATV på Frøya. En person skal være skadet..

NRK - 09 okt 21 kl. 00:06

Ulykke med golfbil i Kragerø

Luftambulansen er på vei til Kragerø etter melding om en Ulykke med en golfbil. Politi og ambulanse er på stedet, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 12 sep 21 kl. 21:01

Dragrace-fører døde i Ulykke

En MC-fører ble søndag fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse etter en alvorlig Ulykke på dragracebanen på Gardermoen. – Det har vært en Ulykke med en dragsykkel der det har skjedd en eksplosjon, og føreren har blitt kastet av sykkelen, sier politiets innsatsleder Knut Hammer til Romerikes Blad. Ulykken skjedde søndag kveld under «Drag Finals» på Gardermoen.

NRK - 04 okt 21 kl. 04:37

Politiet mener Vilks døde i Ulykke

Anders Jakobsson, som er sjef for den svenske Spesialenheten, sier det er tidlig i etterforskningen av Ulykken der kunstneren Lars Vilks omkom, men at alt tyder på at det var en Ulykke. Vilks har levd med politibeskyttelse siden han i 2007 tegnet profeten Muhammed som hund..

Aftenposten - 03 okt 21 kl. 22:57

Kunstneren Lars Vilks (75) døde i Ulykke

Kunstneren Lars Vilks omkom sammen med to politifolk i en Ulykke søndag. Det bekrefter kunstnerens samboer..

NRK - Igår: 04:06

MC-fører døde i Ulykke på Sandnes

En mann i 30-årene omkom da motorsykkelen han kjørte kolliderte med en personbil på fylkesveg 516 på Austrått i Sanes fredag kveld. Han ble erklært død av lege på stedet. Føreren av personbilen ble ikke skadet.

NRK - 30 sep 21 kl. 10:59

Døde etter ATV-Ulykke

En person omkom etter en ATV-Ulykke på Jæren onsdag, skriver Aftenbladet..

NRK - 30 sep 21 kl. 10:59

Omkom etter ATV-Ulykke

En 17 år gammel gutt omkom etter en ATV-Ulykke på Jæren tirsdag kveld. Det bekrefter politiet til Stavanger Aftenblad..

Aftenposten - Igår: 20:41

Politiet etterforsker dødsUlykken på Alec Baldwins filmsett

Skuespiller og produsent Alec Baldwin kaller den dødelige skyteepisoden på filmsettet for en tragisk Ulykke..

Dagbladet - I førrgår: 10:58

Student døde etter pølsespisekonkurranse

Døde etter en Ulykke på veldedighetsarrangement..

VG - I førrgår: 02:47

Alec Baldwin avfyrte skudd ved en Ulykke: Filmfotograf (42) døde

To personer ble skutt ved et uhell under innspillingen av en westernfilm i New Mexico i USA. Fotografen Halyna Hutchins døde av skadene..

NRK - 29 sep 21 kl. 01:19

To skadd i ATV-Ulykke på Jæren

En fører og en passasjer er fraktet til sykehus etter en ATV- Ulykke litt før kl 23 på Åslandsvegen i Time kommune i Rogaland. Ingen andre kjøretøy skal være involvert, ifølge Sør-Vest politidistrikt..

NRK - 28 sep 21 kl. 12:34

Rullestol i Ulykke i Skien

En rullestol og en lastebil er involvert i en Ulykke i Scheiwgaardsgate i Skien. Det er ikke kjent hvor skadet personen i rullestolen er. Politiet er på stedet og har snakket med lastebilsjåføren..

NRK - 28 sep 21 kl. 12:34

Rullestol-Ulykke i Skien

En rullestolbruker er involvert i en Ulykke med en lastebil i Schweigaardsgate i Skien. Det er ikke kjent hvor skadet personen i rullestolen er. Politiet er på stedet og har snakket med lastebilsjåføren..

Aftenposten - 19 okt 21 kl. 17:28

Arna-Bjørnar ble varslet om Ulykke med barn involvert. Så ble anlegget som forårsaket Ulykken skrudd på igjen.

– Vi har skjerpede rutiner som skal hindre at det skjer igjen, sier daglig leder i Arna-Bjørnar..

NRK - 26 sep 21 kl. 06:34

Person døde i MC-Ulykke på Vinstra

En person er bekreftet død etter en MC-Ulykke ved tilførselsveien til Vinstra Motorsportsenter i Nord-Fron lørdag ettermiddag. Politiet meldte om Ulykken like før klokka 16.30 lørdag.

Dagbladet - 18 okt 21 kl. 13:04

Stoppes etter grusom Ulykke

Produksjonen av talentprogrammet «America's Got Talent» er stoppet etter at en deltaker ble skadet i et stunt som skal ha ført til en eksplosjon på settet..

NRK - 23 sep 21 kl. 11:23

ATV-Ulykke stanser togtrafikken

En mann er hentet med luftambulanse etter en ATV-Ulykke ved Tyri i Lunde. Togtrafikken på Sørlandsbanen er stanset på grunn av Ulykken..

NRK - 14 okt 21 kl. 08:29

Leter etter fører etter Ulykke

I Maridalen i Oslo har en bil kjørt inn i en lyktestolpe, og politiet søker nå etter sjåføren som har forlatt stedet. Ut fra skadene på bilen tror de vedkommende kan være skadet. Oslopolitiet bruker helikopter og hundet i søket, sier de til NRK..

NRK - 14 okt 21 kl. 08:29

Fant fører etter Ulykke

I Maridalen i Oslo har en bil kjørt inn i en lyktestolpe, og politiet søkte etter føreren med både hundepatrulje og helikopter. Årsaken var at de ut fra skadene på bilen trodde personen kunne være skadet. De har kommet i kontakt med mannen, som hevder seg uskadd, ifølge politiet..

NRK - 13 okt 21 kl. 18:15

Dykkar flogen til Haukeland

Eit redningshelikopter har henta opp ein dykkar etter ei Ulykke i Fensfjorden i Alver. Ein person som var involvert i å redde dykkaren, er òg send til sjukehus. – Dette er ei arbeidsUlykke, men eg kan ikkje gå i detalj rundt omstenda per no.

NRK - 13 okt 21 kl. 09:08

Skien: Tror skadene kan skyldes fall

Politiet jobber med flere hypoteser etter meldingen om at en mann ble knivstukket på en joggetur i området Gulset i Skien i går kveld. – Vi har ikke fått gjennomført et fullverdig avhør med fornærmede, men ut fra den informasjonen vi har nå, så er det en hypotese at skadene kan ha skjedd som følge av en Ulykke eller et fall eller lignende. Dette vil vi få mer klarhet i når vi har fått avhørt fornærmede, sier fungerende politistasjonssjef, Sigrid Dahl.

NRK - 13 okt 21 kl. 09:08

Skien: Politiet med flere hypoteser

Politiet jobber med flere hypoteser etter meldingen om at en mann ble knivstukket på en joggetur i området Gulset i Skien i går kveld. Politiet sa senere at det ikke var grunn til å tro at en kniv var involvert. En av hypotesene er at skadene kan ha skjedd som følge av en Ulykke eller et fall..

Aftenposten - 13 okt 21 kl. 08:14

Politiet i Skien: Kan ha vært en Ulykke eller et fall

Mannen i 50-årene som sa at han ble knivstukket på joggetur i Skien, ble ikke knivstukket likevel, ifølge politiet..

NRK - 12 okt 21 kl. 09:17

Bøtelagt for å filme Ulykke

Politiet har bøtelagt fire sjåfører på E18 ved Asker fordi de filmet en trafikkUlykke mens de kjørte forbi, skriver politiet på Twitter. Samtlige av de bøtelagte er yrkessjåfører..

NRK - 10 okt 21 kl. 19:40

Ulykke på Drammensbadet

Pressevakt Dag Strøm hos Vestre Viken bekrefter til Drammens Tidende at akuttmottaket ved Drammen sykehus har mottatt en pasient. Tilstanden ved ankomst var alvorlig, men stabil..

NRK - 10 okt 21 kl. 08:19

Oslofjordtunnelen er åpen igjen

Statens vegvesen meldte før helgen at Oslofjordtunnelen ville være stengt fra fredag kveld t.o.m.

VG - 09 okt 21 kl. 21:21

Designerstjerne avslører branndrama

Den franske motedesigneren Olivier Rousteing åpner opp om en Ulykke i hjemme sitt for ett år siden..

NRK - 09 okt 21 kl. 00:06

En alvorlig skadd i golfbil-Ulykke

En person fremstår som alvorlig skadet etter fall ut av en golfbil ved Kragerø fredag kveld. vedkommende er fraktet til sykehus. Tre personer skal ha vært i samme golfbil og alle beruset, ifølge politiet, som jobber på stedet for å få klarhet i hendelsesforløpet, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 08 okt 21 kl. 18:25

Én involvert i MC-Ulykke

Nødetatene er nå i Heradvegen på Gol etter melding om en trafikkUlykke. Ifølge politiet dreier det som en motorsykkel. Én person er involvert, og vedkommende skal være ved bevissthet.

NRK - 08 okt 21 kl. 18:25

Kjørt til legevakt etter MC-Ulykke

Nødetatene er nå i Heradvegen på Gol etter melding om en trafikkUlykke. Ifølge politiet dreier det som en motorsykkel. Én person er involvert, og vedkommende skal være ved bevissthet.

NRK - 13 sep 21 kl. 22:32

Ulykke mellom UTV og bil i Alta

Fire personer er tatt med til helsesjekk etter en Ulykke mellom en UTV og en personbil i Alta mandag kveld. Årsaken til Ulykken er så langt ukjent, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 12 sep 21 kl. 21:01

Dragsykkel-fører til sykehus

En MC-fører ble søndag fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse etter en alvorlig Ulykke på dragracebanen på Gardermoen. – Det har vært en Ulykke med en dragsykkel der det har skjedd en eksplosjon, og føreren har blitt kastet av sykkelen, sier politiets innsatsleder Knut Hammer til Romerikes Blad. Ulykken skjedde søndag kveld under «Drag Finals» på Gardermoen.

NRK - 12 sep 21 kl. 18:58

Ulykke på dragracebane

Det har vært en Ulykke på dragracebanen på Gardermoen i Ullensaker kommune, skriver politiet på Twitter. Den skadde er fraktet til sykehus med luftambulanse. Ulykken skjedde på en motorsykkel.

VG - 04 okt 21 kl. 15:03

Lars Vilks (1946-2021): Han betalte en høy pris

Mannen som maktet å hisse på seg både radikale islamister og det etablerte kunstlivet er død, i det som ser ut som en voldsom Ulykke. Sverige har mistet sin mest aktuelle kunstner, og svensk politi har mistet to av sine..

Klartale - 04 okt 21 kl. 13:13

Omstridt kunstner død i Ulykke

Den svenske kunstneren Lars Vilks er død. Han døde i en kollisjon søndag ettermiddag..

VG - 03 okt 21 kl. 22:49

Kunstneren Lars Vilks (75) døde i Ulykke

Den svenske kunsteren Lars Vilks har mistet livet i en trafikkUlykke søndag ettermiddag. I Ulykken omkom også to politifolk..

NRK - 03 okt 21 kl. 22:37

Lars Vilks døde i Ulykke

SVT melder at kunstneren Lars Vilks døde i trafikkUlykken med sivil politibil i Sverige. I tillegg omkom to politifolk fra en livvaktgruppe i Ulykken som skjedde da politibilen kolliderte med en lastebil på E4 utenfor Markaryd i Sverige søndag kveld. Politifolkene jobbet i personbeskyttelsesgruppen til det svenske politiet, og de tre var sammen i en sivil politibil da Ulykken skjedde..

NRK - 09 sep 21 kl. 14:12

Eldre mann omkom i Ulykke i Ål

En eldre mann i Ål omkom etter å ha kommet i klem under eget kjøretøy torsdag ettermiddag. Klokken 12.38 fikk politiet melding om en alvorlig Ulykke hvor et kjøretøy var involvert, og rykket ut til Flævassvegen.

NRK - 09 sep 21 kl. 12:52

Alvorlig Ulykke i Ål

Nødetatene er på vei til Flævassvegen i Ål etter melding om en alvorlig Ulykke hvor et kjøretøy er involvert. Operasjonsleder Trond Egil Groth i Sørøst politidistrikt forteller NTB at meldingen de har mottatt gjør at de går ut fra at Ulykken er alvorlig. Politiet er snart framme på stedet, og vil gi ytterligere opplysninger etter hvert..

NRK - 30 sep 21 kl. 12:55

Ulykke med sparkesykkel

Nødetatene har rykka ut etter melding om ei trafikkUlykke på Tempe i Trondheim. Politiet opplyser at en sparkesykkel skal være involvert i ulykka. Det er meldt om personskade, men skadegraden er ikke kjent..

VG - 30 sep 21 kl. 11:03

17-åring døde etter ATV-Ulykke

Gutten (17) omkom av skadene han pådro seg i Ulykken, mens en 16 år gammel jente er lettere skadet..

VG - 30 sep 21 kl. 11:03

Tobias (17) døde etter ATV-Ulykke

17-åringen omkom av skadene han pådro seg i Ulykken, mens en 16 år gammel jente er lettere skadet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt