Klartale > Nyheter

Sunday, 03 March, 20:56

Klartale - 09 jan 23 kl. 06:30

Blir det en ny uke med kaos for pendlere?

11. desember åpnet Follobanen. Det skulle gi kortere reisetid for folk som pendler med tog inn til Oslo. Etter bare en drøy uke ble banen stengt. Det er den fortsatt.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Follobanen, Oslo, Klar Tales, Arnfinn Storsveen, Sarpsborg, Det, Bane NOR, Skuffa, Tales, StorsveenKlar TaleDer, Dagen, Innstilt, Tirsdag, Klar Tale, Fulle, StorsveenKlar TaleOg, Den, HAST, Bane Nor, StorsveenKlar TaleFor, Follo, Ski

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Blir det en ny ukemed , kaos, for, pendlere
NRK - 25 nov 22 kl. 14:30

Statsministerens kontor godtar skattekrav i pendlerboligsakene

Det melder Statsministerens kontor (SMK) i en pressemelding, SMK skriver at selv om de ikke klager på vedtaket, betyr det ikke at de er enige i Skatteetatens tolkning av reglene. – Selv om vi nå retter oss etter vedtaket, er SMK uenig i Skatteetatens tolkning av reglene. Vedtaket bygger på regler som gjelder alle pendlere.

NRK - 07 dec 22 kl. 06:57

Kina: Lettelser i koronatiltakene

Kinesiske myndigheter kunngjør lettelser i koronatiltakene over hele landet, ifølge AFP. Det skjer dagen etter at en rekke kinesiske storbyer lettet på tiltakene. I Beijing gjenåpnet butikkene mandag, mens pendlere slipper å teste negativt for å ta kollektivtransport.

NRK - 13 dec 22 kl. 10:44

Togstreik rammer britiske pendlere

Britiske pendlere slet med å komme seg på jobben tirsdag da tusener av jernbanearbeidere innledet en to dager lang streik. Kampen for å ta seg til arbeidet var allerede en utfordring på grunn av de store snømengdene og kulda som har lagt seg over landet de siste dagene. Denne uka blir det aller først streik tirsdag og onsdag, og deretter fredag og lørdag etter at de jernbaneansatte mandag avviste et tilbud fra Network Rail på 5 prosent i år og 4 prosent neste år..

Klartale - 21 dec 22 kl. 10:39

Messi og lagkameratene hentet av helikoptre

Over fire millioner personer ville feire Argentina og Lionel Messi. Folk var samlet ute i gatene. Og gjorde det de kunne for å få et glimt av laget.

Klartale - 14 dec 23 kl. 12:41

Nytt forslag lar deg velge abort lenger

Abortutvalget har sett på abortloven. De leverte sin rapport til helseminister Ingvild Kjerkol i dag (torsdag). Utvalget har blant annet vurdert om grensen for fri abort skal utvides.

NRK - 15 feb 24 kl. 14:51

FHI: Færre får RS-virus og korona

Influensaaktiviteten er stabil etter at en ganske moderat topp ble passert i julen, heter det i Folkehelseinstituttets ukerapport om covid-19, influensa og andre luftveisinfeksjoner. Videre venter FHI at vinterferieperioden vil føre til nedgang i influensasmitten framover. Antallet nye influensainnleggelser er stabilt med 225 innleggelser i uke 6 etter 234 i uke 5.

NRK - 04 jan 23 kl. 08:46

SSB: Kraftig økning i eksportpris på laks

Eksportprisen for fersk laks økte med 15,6 prosent i årets siste uke. Sammenlignet med tilsvarende uke i 2021 var prisen 26 prosent høyere. De siste tallene fra Statistisk sentralbyrå viser at eksportprisen for fersk laks var 86,33 kroner per kilo i uke 52 i 2022, opp fra 74,71 kroner uka før.

NRK - 25 jan 24 kl. 13:38

FHI: Influensasesongen fortsetter

Sesongens influensautbrudd fortsetter. Aktiviteten er relativt stabil etter nedgang de siste ukene, viser FHIs ukesrapport. Vinterens bølge av covid-19 er på retur, mens det de siste ukene har vært en økning av RS-virus infeksjoner, melder Folkehelseinstituttet.

NRK - 03 feb 24 kl. 14:16

Russland sier USA «sår kaos og ødeleggelse» i Midtøsten

Russland anklaget lørdag USA for å skape kaos og ødeleggelse i Midtøsten, melder AFP. Uttalelsen kommer etter at USA bekreftet hevnangrep mot minst 125 mål i Syria og Irak fredag kveld. – Washington, selvsikker på sin straffrihet, fortsetter å så kaos og ødeleggelse i Midtøsten, heter det i en uttalelse fra det russiske utenriksdepartementet, ifølge AFP.

Aftenposten - 19 dec 22 kl. 15:10

Banen kostet 36 milliarder kroner. En uke etter åpning er Follobanen igjen stengt.

Flere tusen pendlere har tatt buss for tog mellom Oslo og Ski siden klokken 08.15..

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 14 timer siden

Disse spørsmålene kan du stille tannlegen

Flere dropper å dra til både lege og tannlege. Årsaken er økonomi. Hos legen betaler du en egenandel.

Klartale - Igår: 06:00

Hvorfor protesterer bønder?

Bønder demonstrerer flere steder i Europa. Lørdag skal bønder kjøre traktorene sine i Førde. Det ligger i Vestland fylke.

Klartale - I førrgår: 15:30

Fra 1. mars mener hun at du jobber «gratis»

– Det tar i snitt 61 dager for landets rikeste å tjene like mye som vanlige folk gjør. Det er et eksempel på den voksende ulikheten i Norge.Det sier Kari Elisabeth Kaski til nyhetsbyrået NTB.

Klartale - I førrgår: 13:00

Anbefaler nytt senter mot voldelig ekstremisme

Ekstremisme-kommisjonen ble startet i 2022. De skulle finne ut hvordan Norge kan hindre at radikalisering og voldelig ekstremisme skjer.Årsaken var blant annet terrorangrep.

Klartale - I førrgår: 11:55

Sier Vesten forsøker å svekke Russland fra innsiden

President Vladimir Putin holdt sin årlige tale torsdag. Den handlet om hvordan det går med Russland.Han startet med å si at et stort flertall av russere støtter Russlands krig mot Ukraina.

Klartale - I førrgår: 11:01

Kvinne siktet for å ha drept faren sin

En mann ble funnet død i en leilighet. Det skjedde på Sagene i Oslo torsdag kveld. Politiet mistenkte at noe straffbart hadde skjedd.

Klartale - I førrgår: 09:53

Over 30.000 er drept i israelske angrep

Israel har drept over 25.000 palestinske kvinner og barn. Det sa Lloyd Austin torsdag, ifølge nyhetsbyrået NTB.

Klartale - I førrgår: 08:45

Kongen får snart reise hjem

Kong Harald ble lagt inn på sykehus. Årsaken var en infeksjon. Det skjedde på hans reise i Malaysia tirsdag.

Klartale - I førrgår: 08:28

Aldri vært færre

Én person døde i trafikken i februar. Det er fire færre enn i februar i fjor. Det viser tall fra Statens vegvesen.

Klartale - I førrgår: 06:00

Skal legge blomster foran Russlands ambassade

Aleksej Navalnyj døde 16. februar. Han døde i en fangeleir i Sibir.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com