Klartale > Nyheter

Monday, 27 March, 22:28

Klartale - 09 jan 23 kl. 06:30

Blir det en ny uke med kaos for pendlere?

11. desember åpnet Follobanen. Det skulle gi kortere reisetid for folk som pendler med tog inn til Oslo. Etter bare en drøy uke ble banen stengt. Det er den fortsatt.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Follobanen, Oslo, Klar Tales, Arnfinn Storsveen, Sarpsborg, Det, Bane NOR, Skuffa, Tales, StorsveenKlar TaleDer, Dagen, Innstilt, Tirsdag, Klar Tale, Fulle, StorsveenKlar TaleOg, Den, HAST, Bane Nor, StorsveenKlar TaleFor, Follo, Ski

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Blir det en ny ukemed , kaos, for, pendlere
NRK - 25 nov 22 kl. 14:30

Statsministerens kontor godtar skattekrav i pendlerboligsakene

Det melder Statsministerens kontor (SMK) i en pressemelding, SMK skriver at selv om de ikke klager på vedtaket, betyr det ikke at de er enige i Skatteetatens tolkning av reglene. – Selv om vi nå retter oss etter vedtaket, er SMK uenig i Skatteetatens tolkning av reglene. Vedtaket bygger på regler som gjelder alle pendlere.

NRK - 07 dec 22 kl. 06:57

Kina: Lettelser i koronatiltakene

Kinesiske myndigheter kunngjør lettelser i koronatiltakene over hele landet, ifølge AFP. Det skjer dagen etter at en rekke kinesiske storbyer lettet på tiltakene. I Beijing gjenåpnet butikkene mandag, mens pendlere slipper å teste negativt for å ta kollektivtransport.

NRK - 13 dec 22 kl. 10:44

Togstreik rammer britiske pendlere

Britiske pendlere slet med å komme seg på jobben tirsdag da tusener av jernbanearbeidere innledet en to dager lang streik. Kampen for å ta seg til arbeidet var allerede en utfordring på grunn av de store snømengdene og kulda som har lagt seg over landet de siste dagene. Denne uka blir det aller først streik tirsdag og onsdag, og deretter fredag og lørdag etter at de jernbaneansatte mandag avviste et tilbud fra Network Rail på 5 prosent i år og 4 prosent neste år..

Klartale - 21 dec 22 kl. 10:39

Messi og lagkameratene hentet av helikoptre

Over fire millioner personer ville feire Argentina og Lionel Messi. Folk var samlet ute i gatene. Og gjorde det de kunne for å få et glimt av laget.

NRK - 04 jan 23 kl. 08:46

SSB: Kraftig økning i eksportpris på laks

Eksportprisen for fersk laks økte med 15,6 prosent i årets siste uke. Sammenlignet med tilsvarende uke i 2021 var prisen 26 prosent høyere. De siste tallene fra Statistisk sentralbyrå viser at eksportprisen for fersk laks var 86,33 kroner per kilo i uke 52 i 2022, opp fra 74,71 kroner uka før.

Aftenposten - 19 dec 22 kl. 15:10

Banen kostet 36 milliarder kroner. En uke etter åpning er Follobanen igjen stengt.

Flere tusen pendlere har tatt buss for tog mellom Oslo og Ski siden klokken 08.15..

Klartale - 24 feb 23 kl. 11:04

Follobanen åpner igjen 5. mars

Follobanen ble stengt 19. desember 2022. Da hadde det bare gått én uke fra banen åpnet for trafikk.

Klartale - 24 mar 23 kl. 11:59

Enda en sjef slutter i Bane Nor

Jernbane-strekningen Follobanen skulle gi pendlere raskere reise. Isteden ble det åpning, stengning, forsinkelser og veldig dyrt. Nå slutter utbyggingsdirektøren i Bane Nor.

NRK - 07 sep 22 kl. 13:25

Liten nedgang i fyllingsgraden i vannmagasinene

Ved utgangen av forrige uke, uke 35, er fyllingsgraden i norske vannmagasiner 68,5 prosent. Det er en liten nedgang fra uka før. I forrige uke var fyllingsgraden 69,1 prosent, skriver Norges vassdrags- og energidirektorat.

Klartale - 22 feb 23 kl. 16:15

Været deler Norge i to mellom nord og sør

– Akkurat nå er det ganske grått i sør og fint i nord. Men det vil snu. I helgen og til neste uke skal det faktisk bli ganske fint i sør.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 5 timer siden

Tips til en skrekkelig påske

Her får du ti gode tips til skumle bøker du kan lese i påsken. «Den lille fremmede» av Sarah WatersSpøkelser hører til i store, britiske herskapshus. Sarah Waters tar oss med til et slikt miljø.

Klartale - 7 timer siden

Sparer vi oss til dårlig helse?

Nordmenn spiste mindre frukt i 2022. Det viser tall fra Opplysnings-kontoret for frukt og grønt (OFG). De mener det kan være flere grunner til det.

Klartale - 8 timer siden

Demonstrerer i gatene på grunn av høye priser

Folk i Kenya protesterte forrige uke. Det ble voldelige mellom demonstrantene og politiet. En student døde.

Klartale - 9 timer siden

Nå skal de diskutere lønn

Lands-organisasjonen (LO) skal diskutere lønn. De diskuterer for arbeidere i 25 forskjellige fagforbund. De møter Næringslivets Hoved-organisasjon (NHO).

Klartale - 10 timer siden

Russisk mann har spionert i Polen

Påtale-myndighetene i Gdansk i Polen har pågrepet enda en russisk mann. Han er mistenkt for spionasje. Ni russere ble nylig siktet for det samme.

Klartale - 13 timer siden

Erna fortsetter som Høyre-leder

62 år gamle Erna Solberg er leder i Høyre. Hun fortsetter med det i to år til. I helga valgte partiet henne igjen.

Klartale - 14 timer siden

Kalvå kan smile hele veien til banken

Anne Kjersti Kalvå driver med langrenn. Denne sesongen har hun vært veldig god. Hun har vunnet flere løp.

Klartale - 14 timer siden

Kjøtt som kan inneholde salmonella har blitt solgt

Kjøtt som kan ha inneholdt salmonella har blitt solgt flere steder. Produktene har blitt solgt over tid.– Det dreier seg om rundt 70 tonn, sier Ingeborg Sveinsdottir til avisa Nationen.

Klartale - 14 timer siden

Demonstrerer mot ny lov

Israels forsvarsminister Yoav Gallant måtte slutte. Det bestemte statsminister Benjamin Netanyahu. Årsaken var at Gallant var kritisk til en lov Netanyahu ville lage.

Klartale - 16 timer siden

Uganda vil ha ny lov mot homofili

For folk fra Uganda har det vært ulovlig å være homofil. Slik at det vært siden kolonitiden. Nå har nasjonal-forsamling lagt fram et nytt forslag, som vil gjøre det enda vanskeligere å være homofil.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com