Jeg

Tuesday, 26 October, 16:27

Nyheter om Jeg

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 09 okt 21 kl. 06:00

Sykepleieren som ikke brukte hansker

FARGERIK: På Instagram deler Hanne Aamodt fargerike bilder fra gården der hun bor sammen med familie sin. Hun deler også både positive og negative hendelser fra hverdagen.Jeg kan puste. Jeg kan le. Jeg kan drikke vin.

Klartale - 13 okt 21 kl. 06:00

Friba ble truet på livet etter OL

JUDO: Friba (til venstre) elsker judo. Det gir henne selvtillit og både fysisk og psykisk styrke.– Friba! Du ble den første!Treneren til Friba Rezayee var både stolt og glad.

NRK - 17 sep 21 kl. 18:15

Mener Ropstad må trekke seg

Gruppeleder for KrF Skien, Erik Næs, sier til NRK at han ikke lenger har tillit til Kjell Ingof Ropstad som partileder. – Før valget syntes Jeg dette var alvorlig, men når Jeg hørte det Jeg hørte i dag og så pressekonferansen, så må Jeg si at min tillit forsvant, sier Næs. – Vi er et vedriparti, det er derfor Jeg fremdeles står på vårt program, fordi vi er et verdiparti.

Klartale - 15 okt 21 kl. 09:56

Tidligere langrennsløper fikk hjerneblødning

Tidligere langrennsløper Øystein Pettersen har fått en blødning på hjernen. Han ble fløyet til Rikshospitalet i forrige torsdag. Det melder VG.

NRK - 22 okt 21 kl. 09:04

Ruth Grung ny sosialbyråd i Bergen

Ruth Grung (Ap) er utnevnt som ny byråd for arbeid, sosial og bolig i Bergen. Grung har vært stortingsrepresentant fra Hordaland fra 2013 til 2021. – Jeg gleder meg stort.

Klartale - 12 okt 21 kl. 08:59

Fortsatt med i kampen om VM

Mandag kveld var Ullevaal Stadion full. For første gang på to år fikk det norske herre-landslaget i fotball oppleve jubel fra 28.000 tilskuere på hjemmebane.

NRK - 15 okt 21 kl. 07:19

Pettersen fikk hjernehinneblødning

Pettersen forteller i sin egen podkast Gode Dager at han fikk akutt vondt i hodet under en sykkeltur forrige torsdag. VG omtalte saken først. – Det var så vondt at Jeg måtte lukke øynene.

Aftenposten - 16 okt 21 kl. 08:00

Jo mer Jeg leste om sykdommen, jo mer skjønte Jeg hvor urettferdig og stort fattigdom er

Jo mer Jeg leste om sykdommen, jo mer skjønte Jeg hvor urettferdig og stort fattigdom er..

E24 - Igår: 20:00

Jeg visste ikke hva Jeg holdt på med

Da Misgina Ghebremeskel åpnet baren Angst i 2013 hadde han 97 kroner på konto, og ingen ambisjoner om å gjøre karriere i utelivsbransjen. – På slutten var Jeg ganske demotivert i livet generelt..

NRK - 14 okt 21 kl. 23:12

Tiltalt lærer erkjenner straffskyld

Den 30 år gamle mannen som er tiltalt for flere titalls nettovergrep mot mindreårige erkjenner helt eller delvis straffskyld for de fleste forholdene. – Jeg vet ikke helt hvorfor Jeg har gjort det, sa den tidligere læreren i retten da saken begynte i Hordaland tingrett torsdag, skriver Bergensavisen. – Det er noe Jeg angrer fryktelig på.

NRK - 14 okt 21 kl. 13:51

Solberg: – Et privilegium

Avtroppende statsminister Erna Solberg (H) overleverte nøklene til Statsministerens kontor til sin etterfølger Jonas Gahr Støre (Ap) rundt klokken 14 torsdag. – Det er vemodig å overlate kontoret til noen andre, men Jeg har lyst til å si at du møter et SMK (Statsministerens kontor, red.anm.

Klartale - 13 okt 21 kl. 23:27

Solberg: – Jeg forstår at mange er redde

– Vi har i kveld fått meldinger om at en mann har drept flere mennesker i Kongsberg. Vi har også vite høre at mange er skadd, sier statsminister Erna Solberg. Hun hadde pressekonferanse med justisminister Monica Mæland.

Aftenposten - 20 okt 21 kl. 15:40

Jeg ser meg bakover, og Jeg må se tre ganger, for Jeg har en pil i ryggen.

Kongsberg-politimannen Rigoberto Villarroel (48) reddet ut en skadet kunde og gikk inn igjen i butikken der Espen….

Aftenposten - 19 okt 21 kl. 18:10

– Da spørsmålet om Jeg skulle fortsette kom for alvor kjente Jeg at det vil Jeg egentlig ikke

I sin tid var det Sunniva Holmås Eidsvoll (38) som hentet Inga Marte Thorkildsen (45) til stillingen som byråd for….

Klartale - 08 okt 21 kl. 12:44

Lundby skal ikke hoppe i OL

Torsdag sa skihopper Maren Lundby at hun dropper å konkurrere i årets sesong. Dermed blir hun heller ikke med til De olympiske leker (OL) i februar. Lundby er regnet som den beste kvinnelige skihopperen i hele verden de siste årene.

NRK - 3 timer siden

Mehl bekymret etter skyteepisoder

Justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl er bekymret over de mange skyteepisodene i Oslo den siste tiden. De siste ukene og månedene har i underkant av ti personer blitt skutt på litt over to måneder. – Det er bekymringsfullt at vi har opplevd så mange skytinger i løpet av de to siste månedene.

NRK - 7 timer siden

Reagerer på manglende oppklaring

SSB-statistikk fra oktober viser at oppklaringsprosenten for etterforskede seksuallovbrudd i Oslo fortsatt er under 50 prosent. Slik har det også vært de siste fire årene, bortsett fra i 2018. Tone Mælandsmo (23) sier til NRK at hun har mistet all tillit til politiet etter at hennes sak ble henlagt på grunn av manglende bevis.

NRK - 17 sep 21 kl. 18:15

Mener Ropstad er ferdig

Gruppeleder for KrF Skien, Erik Næs, sier til NRK at han ikke lenger har tillit til Kjell Ingof Ropstad som partileder. Det sier han til NRK. – Før valget syntes Jeg dette var alvorlig, men når Jeg hørte det Jeg hørte i dag og så pressekonferansen, så må Jeg si at min tillit forsvant, sier Næs.

E24 - I førrgår: 14:30

Høye strømpriser gjør innhugg i studentøkonomien: – Jeg fikk litt sjokk

Høstens rekordhøye strømpriser i Sør-Norge nådde en ny topp denne uken. – Jeg skjønner ikke hvordan det går rundt kun på studielån, sier en student i Bergen..

Klartale - 14 okt 21 kl. 15:14

Stengte moske etter angrepet på Kongsberg

Torsdag ble det kjent at 37-åringen som er siktet for fem drap på Kongsberg, har konvertert til islam. Han har selv valgt å bli muslim. Da dette ble kjent onsdag kveld, bestemte Kongsbergs eneste moske å stenge torsdag.

Aftenposten - 14 okt 21 kl. 08:00

La mine brødre fortelle sin egen historie

Jeg kjemper for dere, fordi Jeg kjenner dere. Jeg vet hvilke verdier dere bærer, og hva dere må håndtere..

NRK - 13 okt 21 kl. 11:09

Ulstein vil ikke bli partileder

Dag-Inge Ulstein stiller ikke til valg som partileder i KrF. – I dag har Jeg orientert valgnemnda om at Jeg ikke stiller som partilederkandidat for KrF nå, sier Ulstein. Fungerende partileder Olaug Bollestad bekreftet i dag at hun er aktuell som ny partileder.

NRK - 13 okt 21 kl. 11:09

Ulstein stiller ikke som partileder

Dag-Inge Ulstein stiller ikke til valg som partileder i KrF. – I dag har Jeg orientert valgnemnda om at Jeg ikke stiller som partilederkandidat for KrF nå, sier Ulstein i en pressemelding. Nyheten kommer kort tid etter at fungerende partileder Olaug Bollestad bekreftet at hun er aktuell som ny partileder.

Dagbladet - 13 okt 21 kl. 07:45

Sjokkerende politivideo: - Hjelp, Jeg er lam!

- Jeg kan ikke gå ut. Jeg er lam fra livet og ned, sa Clifford Owensby til politiet..

NRK - 14 sep 21 kl. 13:19

Tenker på veien videre

Høyre-leder Erna Solberg fikk tirsdag spørsmål om hva hun tenker om sin fremtid som leder av partiet. Solberg sier at hun hele tiden har hatt den instillingen at hun «kanskje kan må gå av når som helst». – Så er jo Jeg bygget sånn at når noe er ferdig, så tenker Jeg videre.

NRK - 22 okt 21 kl. 12:50

Haaland er skadet igjen

Dortmund-trener Marco Rose meddelte på dagens pressekonferanse at Erling Braut Haaland blir ute i flere uker. – Haaland kommer ikke til å spille og blir ute noen uker med en skade i hoften, opplyste han. – Han er naturligvis nedfor.

NRK - 22 okt 21 kl. 12:50

Haaland mister Norges skjebnekamper

Dortmund-trener Marco Rose meddelte på dagens pressekonferanse at Erling Braut Haaland blir ute i flere uker. – Haaland kommer ikke til å spille og blir ute noen uker med en skade i hoften, opplyste han. Nå ryker også Norge-kampene.

NRK - 12 okt 21 kl. 15:04

Solberg: – Jeg er stolt

Avgående statsminister Erna Solberg møtte pressen tirsdag etter å ha lagt inn avskjedssøkand. – Jeg er stolt over at Norge har tatt mange viktige steg. Jeg mener vi har ført en politikk som ruster Norge for fremtiden, sier Erna Solberg.

Aftenposten - 12 okt 21 kl. 08:00

Mitt «sosiale batteri» blir fort utladet. Jeg kunne ønske flere forstod.

Folk kan kanskje tro at Jeg ikke bryr meg. Men Jeg klarer rett og slett ikke å være rundt andre over lengre tid..

NRK - 21 okt 21 kl. 06:03

Kongen vil ikke inn i trommestrid

Sametinget har sendt krav til danskedronningen om å få beholde en sjelden tromme. Men kong Harald tror ikke hun vil blande seg, og han vil ikke gjøre det selv. – Jeg har vel de samme tankene som hun har, tenker Jeg, at det blander hun seg ikke borti.

Klartale - 11 okt 21 kl. 06:15

Mange damer sier fra om overgrep i fotball

Torsdag ble det spilt kamp NWSL igjen. Seks minutter ut i kampen mellom lagene Gotham FC og Washington Spirit ble det stopp i spillet. Da samlet lagene seg i midtsirkelen.

VG - 19 okt 21 kl. 11:03

Inga Marte Thorkildsen går av: Vil ta time-out

Utdanningsbyråd Inga Marte Thorkildsen i Oslo går av. - Nå skal Jeg rett og slett ta en time-out, tenke meg om og vurdere hva Jeg vil videre, begrunner SV-toppen - som tidligere også har vært statsråd..

Aftenposten - 19 okt 21 kl. 07:00

Jeg satt og kikket på boligprogrammet «Herlige hjem». Og der så Jeg et eksempel på kristendommens fall.

Det som ville ha vekket heftig debatt for noen få år siden, passerer i stillhet i dag..

Aftenposten - 09 okt 21 kl. 08:24

Det romslige rommet er Linn de Langes favoritt og rommer både stue, spisestue og atelier

Jeg har så mye greier på innsiden, at Jeg aldri kunne hatt knallrøde vegger og maksimalisme. Jeg trenger ro..

Aftenposten - 09 okt 21 kl. 08:00

– Fikser Jeg tannen, krysser Jeg fingrene for at Jeg får drag på damene igjen

Morten Thoresen er kjent for å manglende fortann og godt humør. Nå forteller han om sin andre side..

E24 - 18 okt 21 kl. 20:19

Bellona-Hauge om klimatoppmøte: – Jeg er litt optimist

Det er under to uker til COP26 – klimatoppmøtet som omtales som «det viktigste siden Parisavtalen» i 2015. – Jeg har forhåpninger om at vi får et nytt momentum..

NRK - 18 okt 21 kl. 15:50

Per-Willy Amundsen beklager

Stortingsrepresentant Per-Willy Amundsen fra Fremskrittspartiet beklager kritikken han rettet mot partiets ungdomsorganisasjon (FpU) tidligere i høst. I en diskusjon på Facebook i september skrev Amundsen at FpU ikke lenger var «til nytte for Frp», og at FpU ikke hadde «bidratt med noe som helst» til hans valgkamp. I dag, i et innlegg på samme nettsted der han takker for vervet som leder for Stortingets justiskomité, skriver Amundsen at han har fått mange rekaksjoner etter FpU-kritikken: – Jeg vil beklage for det Jeg har sagt, og vil bygge et godt forhold til vår ungdomsorganisasjon fremover.

Aftenposten - 18 okt 21 kl. 11:07

Christiane møtte ski-toppene: – Jeg tenkte at «Jeg er for stor»

Christiane Honerud Olsen (27) gjorde stort inntrykk på toppene i langrenns-Norge da hun søndag fikk fortelle sin….

VG - 18 okt 21 kl. 11:07

Christiane møtte ski-toppene: – Jeg tenkte at «Jeg er for stor»

Christiane Honerud Olsen (27) gjorde stort inntrykk på toppene i langrenns-Norge da hun søndag fikk fortelle sin historie om hvordan skigleden ble til spiseforstyrrelser..

E24 - 18 okt 21 kl. 05:56

Når konkurrentene leier inn halvnakne modeller, har Stig Bareksten sin egen metode

– Det er tøft å være på turne med gin i kofferten. Jeg kan jo ikke stå og drikke vann når Jeg skal vinne verden, sier Stig Bareksten..

Aftenposten - 17 okt 21 kl. 21:25

Den nordnorske bulldoggen: – Jeg føler ikke at Jeg karikerer folk som bor i Oslo.

Skjalg Fjellheim har gitt urbane Oslo-kommentatorer en lekse om «Det virkelige Norge». Men da han skrev leder om Joika-kaker, gikk det galt for Nordlys’ politiske redaktør..

E24 - 21 aug 21 kl. 10:00

Tips til deg som ikke vil tilbake på kontoret

Hei Anita! Nå åpner jo verden gradvis mer opp og alle ser ut til å glede seg over å komme tilbake til kontoret. Men det gjør ikke Jeg.

NRK - 2 timer siden

Tidligere anmeldt av Coop

Siktede for Kongsberg-drapene har tidligere blitt anmeldt av Coop, melder VG. – Jeg kan bekrefte at gjerningsmannen tidligere er anmeldt av oss. Utover dette har vi ingen kommentar, og alle spørsmål vedrørende anmeldelsen må rettes til politiet, sier Silje Verlo Alisøy, kommunikasjonsrådgiver i Coop Norge, til VG.

VG - 3 timer siden

TV-anmeldelse «Gjett hvem!»: Småtrivelig supertrivielt

Vis meg dine særheter, og Jeg skal gjette hvem du er..

NRK - 3 timer siden

FHI-leger ba forskere endre studie

En gruppe ansatte ved Folkehelseinstituttet ba forskere ved Universitetet i Bergen endre deler av konklusjonen i en studie om barn og koronasmitte. – Jeg ble jo irritert, sier Nina Langeland, professoren bak studien, til NRK..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt