Dagbladet > Nyheter

Tuesday, 16 July, 10:59

Dagbladet - 19 maj 24 kl. 15:12

- Grunn til bekymring

Det pågår en omfattende redningsaksjon etter at helikopteret til Irans president Ebrahim Raisi, skal ha vært involvert i en ulykke..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Irans, Ebrahim Raisi

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Grunn, til, bekymring
NRK - 13 apr 24 kl. 16:01

Evaluering: – Flere i NRK uttrykte bekymring før publisering

NRK skriver i sin egen evaluering av «Bamsegutt»-saken at arbeidet med serien var preget av svært mange presseetiske dilemmaer, og at det ble uttrykt bekymring. «Flere i NRK uttrykte bekymring før publisering. Dette burde ha medført at det ble tatt en lengre pause i produksjonen.

NRK - 10 jan 24 kl. 08:36

Flere veistrekninger er stengt på grunn av skred

Statens vegvesen melder at E6 Kvænangsfjellet er stengt på grunn av snøskred. En ny vurdering vil bli gjort klokken 14.00 på onsdag.

Aftenposten - 17 apr 24 kl. 20:00

Det er grunn til bekymring

Det er grunn til bekymring..

E24 - 12 jan 24 kl. 08:11

Eide: Bekymring for storkrig i Midtøsten

Utenriksministeren sier det er stadig mer grunn til bekymring for storkrig i Midtøsten-regionen. Sjef i Norsk Industri, Knut E. Sunde frykter enorme konsekvenser..

NRK - 23 apr 24 kl. 14:15

EOS-utvalget undersøker politiklareringer

I forrige uke uttrykte en samlet justiskomité sin bekymring for at flere politifolk har mistet sikkerhetsklareringen sin. I et sjeldent brev til EOS-utvalget, har de oppfordret Stortingets kontrollutvalg for de hemmelige tjenestene til å undersøke saken nærmere. – Det er et uttrykk for en felles bekymring for at de som skal trygge Norge, ikke får lov til å trygge Norge, sier leder Helge André Njåstad (Frp) i Stortingets justiskomité.

NRK - 12 jul 24 kl. 09:47

FN ber Russland gi kontrollen over atomkraftverk tilbake til Ukraina umiddelbart

FNs hovedforsamling har stemt for en resolusjon som ber Russland gi kontrollen over atomkraftverket i Zaporizjzja tilbake til Ukraina. Resolusjonen ble godkjent med 99 stemmer mot 9, mens 60 land avsto fra å stemme. Den uttrykker sterk bekymring for sikkerhetssituasjonen ved atomkraftverket i Zaporizjzja.

NRK - 08 jan 24 kl. 16:41

Sterk FN-bekymring etter journalistdrapene i Gaza

FNs menneskerettskontor uttrykker stor bekymring og krever en grundig og uavhengig granskning etter at ytterligere to journalister ble drept i Gaza søndag. Alle sakene må etterforskes uavhengig og grundig for å sikre at folkeretten følges og at lovbrudd rettsforfølges, skriver FN-kontoret på X/Twitter. I meldingen vises det til de to journalistene Hamza Dahdouh og Mustafa Thuria, som satt i en bil som søndag ble angrepet av en israelsk drone i Rafah helt sør på Gazastripen.

VG - 05 apr 24 kl. 09:55

Sikkerhetsselskap avslører: Vingegaard uttrykte bekymring før skrekkvelten

Jonas Vingegaard hadde i forkant uttrykt bekymring for utforkjøringene i Baskerland rundt, men arrangøren reagerte ikke..

NRK - 21 jun 24 kl. 18:56

FN: Bekymring over spenninga mellom Israel og Hizbollah

FNs utanriksjef, Josep Borrell skriv på X at han snakka med utanriksministeren på Kypros etter at leiaren for Hizbollah tidlegare denne veka truga Kypros. Hizbollah skulda landet for å tillate territoriet sitt å vere brukt av det israelske militæret og åtvara om at Kypros vert eit legitimt mål om det vert ein fullskala krig mellom seg sjølv og Israel . Borrell uttrykte si «bekymring for aukande spenningar mellom Libanon og Israel».

NRK - 29 jan 24 kl. 18:22

Store deler av veinettet i Finnmark er stengt

Statens vegvesen melder at en rekke veistrekninger i hele Finnmark er stengt på grunn av uvær. Fjellovergangene E6 Sennalandet, E6 Hatter, fylkesvei 98 Børselvfjellet og fylkesvei 98 Ifjordfjellet er stengt på grunn av uvær. E6 Sennalandet åpnes trolig ikke før klokken 10.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

Stor spenning: - Blant hans viktigste

Donald Trump har varslet en annerledes tale torsdag kveld. - Jeg er skeptisk til om han klarer å holde seg, sier USA-ekspert..

Dagbladet - 2 timer siden

Får refs: - Smakløst

Den lille våpenhvilen man nå har sett begynner å slå sprekker, forklarer USA-ekspert overfor NRK tirsdag morgen..

Dagbladet - 3 timer siden

Nye detaljer: - Gi dem rom

Flere funn kan tyde på at levningene tilhører Jay Slater. Dagen før funnet kom moren med klar oppfordring..

Dagbladet - 3 timer siden

Eksperter: Avventer Trumps tale

Attentatet mot Trump har gitt Biden en etterlengtet pustepause. Silkehanskene er tatt på, men det vil være kortvarig, mener eksperter..

Dagbladet - 4 timer siden

Gir ikke slipp

Titusenvis av familier har siden oktober blitt drevet på flukt fra israelske angrep. Nøkkelknippene tviholder de på..

Dagbladet - 5 timer siden

Kalte Trump idiot - beklager

Visepresidentkandidat JD Vance sier han har sagt «noen stygge ting» om Donald Trump tidligere, og at det er viktig å erkjenne at han tok feil..

Dagbladet - 6 timer siden

Talte for Trump: Hylles

Amber Rose (40) dukket opp på republikanernes landsmøte og hylles for talen..

Dagbladet - 6 timer siden

Dukket opp

Donald Trump dukket opp under republikanernes landsmøte i Milwaukee..

Dagbladet - 21 timer siden

- Dette blir «Jesu oppstandelse»

Donald Trump har gjentatte ganger takket gud for at han er i live etter attentatet. Retorikere og USA-eksperter mener at det er til hans fordel..

Dagbladet - 7 timer siden

- Ikke snakket sammen

Joe Biden måtte nok en gang forsvare sin posisjon som den demokratiske presidentkandidaten under nattas intervju med NBC..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com