Grunn

Sunday, 29 January, 03:49

Nyheter om Grunn

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 24 jan 23 kl. 07:50

Uvær skaper trafikale utfordringer i Finnmark

Flere veistrekninger i Finnmark er stengt og kolonnekjørt på tirsdag. E6 Hatter er stengt på Grunn av redusert sikt. E69 mellom Hønsa og Nordkapptunnelen er stengt.

NRK - 25 jan 23 kl. 07:35

Flere veier stengt i Nordland Grunnet uvær

Flere veier i Nordland er stengt på Grunn av uvær. Blant annet har det gått et stort sørpeskred ved Bodø. Riksvei 80 ved Kleivberget i Valnesfjord er stengt.

NRK - 08 jan 23 kl. 06:35

Flere veier stengt på Grunn av uvær i Nord

Vegtrafikksentralen i Nord melder følgende: – E6 over Kvænangsfjellet er stengt på Grunn av uvær. – Fv7862 i KaperDalen på Senja er stengt på Grunn av uvær. – E6 over Saltfjellet er stengt på Grunn av uvær, men det planlegges forsøk på kolonnekjøring fra kl.

NRK - Igår: 17:05

Unntakstilstand i New Zealands største by på Grunn av flom

Myndighetene på New Zealand har erklært unntakstilstand i landets største by Auckland på Grunn av kraftig regn og flom. Flommen førte fredag til at flyplassen måtte stenge, og alle flygninger til og fra Auckland er innstilt fram til lørdag formiddag lokal tid. Samtidig var det lange køer på motorveiene.

NRK - I førrgår: 10:19

Voldsepisoder på skole i Sarpsborg

Onsdag var det flere voldsepisoder ved en ungdomsskole i Sarpsborg, der blant annet en lærer var involvert. Sju elever er bortvist fra skolen etter hendelsen. Hendelsene skal ha funnet sted i skoletiden onsdag.

NRK - 25 jan 23 kl. 10:18

Forsinkelser på Hovedbanen på Grunn av signalfeil

Det er forsinkelser og innstillinger på Grunn av signalfeil på toglinjen mellom Jessheim og Hauerseter, det skriver Bane Nor på sine nettsider. Det jobbes med å rette feilen..

NRK - 23 jan 23 kl. 13:48

Pågrepet etter blotting

En mann varetektsfengsles i fire uker etter at han ble pågrepet på Grunn av flere tilfeller av blotting i Bodø. Det skriver Avisa Nordland. Fengslingen er på Grunn av gjentakelsesfare.

NRK - 22 jan 23 kl. 12:59

Flere fergeavganger i Nordland innstilt

I Nordland er flere fergeavganger innstilt på Grunn av uvær, melder vegtrafikksentralen Nord på Twitter. I fergesambandet Bodø-Værøy-Røst-Moskenes er A- og B-ruta innstilt ut dagen i dag Grunnet dårlig vær og høy sjø i Vestfjorden. Fergesambandet Revsnes-Flesnes er innstilt på Grunn av vind.

NRK - 09 jan 23 kl. 11:33

Båt med seks om bord gikk på Grunn

To personer ble skadd da en fiskebåt med seks personer gikk på Grunn utenfor Andøya, skriver NTB. Det var seks personer om bord da båten gikk på Grunn utenfor Andøya. Alle er nå redda over i en redningsskøyte.

NRK - 21 jan 23 kl. 12:29

T-bane-trøbbel i Oslo på Grunn av vekselfeil

T-banen går sakte østover fra Majorstuen på Grunn av en vekselfeil, skriver Ruter i en avviksmelding. Dette påvirker linje 1-5. I tillegg er buss 330, 46, 45 og 74 forsinket mellom 12 og 20 minutter..

NRK - 04 jan 23 kl. 17:04

Flere togforsinkelser på Grunn av snøværet

Bane Nor melder at det er forsinkelser på Vestfoldbanen mellom Sandefjord og Larvik samt Holmestrand og Skoppum på Grunn av feil på sporveksel. Drammensbanen, Askerbanen og Gjøvikbanen er også rammet. Det er også store forsinkelser ved Alnabru godsterminal på Grunn av snø og is i sporveksler..

NRK - 2 timer siden

Varsler en stormfull natt og morgen i Finnmark

I Finnmark er det varslet en stormfull natt og morgen natt til søndag på Grunn av et lavtrykk som kommer inn. – Det er derfor ventet snøfokk og vanskelige kjøreforhold i deler av Troms og Finnmark. Faren avtar ganske raskt i Troms, men i Finnmark er det ventet snøfokk til ettermiddagen, melder Meteorologene på Twitter..

NRK - 16 jan 23 kl. 09:24

Lasteskip på Grunn i Bosporos-stredet

Et lasteskip på vei fra Ukraina har gått på Grunn i Bosporos-stredet, som nå er midlertidig stengt for skipstrafikk, opplyser tyrkiske myndigheter. Det 142 meter lange lasteskipet MKK-1 er registrert i Palau, og det er uklart hva det har i lasten..

NRK - 16 jan 23 kl. 08:32

Flesland stengt på Grunn av snø

Rullebanen på Bergen lufthavn Flesland var stengt en halvtime frem til klokken 08.30 på Grunn av brøyting, etter at det snødde i morgentimene. Det opplyser Avinor.

Klartale - 16 jan 23 kl. 08:30

Minst 68 døde etter flystyrt i Nepal

Et fly styrtet i Nepal søndag. 72 personer var om bord, opplyser flyselskapet Yeti Airlines. Flyturen i Nepal skulle bare ta 27 minutter.

NRK - 12 timer siden

Pause i Nato-prosessen for Sverige

Utenriksminister Tobias Billström (M) i Sverige sier at Nato-prosessen nå er satt på vent, på Grunn av de tyrkiske reaksjonene og demonstrasjonene som har oppstått som følge av koranbrenningen fra den høyreekstreme dansksvenske politikeren Rasmus Paludan. Det melder svenske Expressen. Til tross for uroen håper regjeringen i Sverige at de fortsatt kan få bli med i Nato i sommer, skriver avisen.

NRK - 13 timer siden

Begjært varetektsfengslet

Tre personer er begjært varetektsfengslet etter en voldshendelsen i Kristiansund torsdag, melder Tidens Krav. En kvinne ble sendt til sjukehus med skader etter en voldshendelse i Kristiansund torsdag. Tre personer ble pågrepet etter hendelsen.

NRK - 14 timer siden

166 personer har mistet livet i kulden i Afghanistan

Den humanitære krisen i Afghanistan forverres av ekstremvær og kulde. Minst 166 mennesker har mistet livet som følge av vinterværet den siste tiden. Enkelte steder i landet har temperaturen ligget på 33 minusgrader siden 10.

NRK - 15 jan 23 kl. 20:53

Østfoldbanen stengt på Grunn av flom

Østfoldbanen er stengt mellom Sarpsborg og Halden på Grunn av overvann. Det melder Bane Nor. Togene vil tidligst gå igjen i morgen tidlig..

NRK - 16 timer siden

PST advarer før stor konferanse i Tromsø

PST vil være til stede under konferansen Arctic Frontiers med flere medarbeidere da de mener noen av deltakerne kan ha andre hensikter. Totalt er det over 800 personer som er påmeldt på konferansen. Ifølge Politiets sikkerhetstjeneste (PST) er det Grunn til å anta at noen av disse deltakerne har andre hensikter enn rent faglig påfyll: – Det er en risiko for at man kan bli kontaktet av representanter for utenlandsk etterretning på en slik konferanse.

NRK - 17 timer siden

Ventar dårleg ver i Antarktis

Studieturen til Antarktis i samband med oppgradering av forskingsstasjonen Troll blir ein dag kortare enn planlagt. Årsaka er at det er venta dårleg ver i området. Delegasjonen skulle etter planen reist heim natt til måndag, men har framskunda avreisa til laurdag kveld på Grunn av det varsla uveret.

NRK - 15 jan 23 kl. 08:14

Signalfeil mellom Bryn og Alna fører til forsinkelser

Det er forsinkelser på jernbanen mellom Bryn og Alna på Grunn av en signalfeil. Strekningen som er berørt er Spikkestad – Asker – Oslo S – Lillestrøm. – Togene kjører med redusert hastighet på strekningen, melder Vy.

Aftenposten - Igår: 20:13

Coop-topp krystallklar etter Russland-nyhet: – Helt uaktuelt

Coop-topp Torbjørn Skei ser ingen Grunn til å diskutere et russer-comeback i internasjonal idrett..

Aftenposten - Igår: 17:41

Kvinnenes hoppkvalifisering stoppet av datatrøbbel

Grunn av problemer med datasystemet ble kvalifiseringen til kvinnenes verdenscup hopp i Hinterzarten avlyst og utsatt….

VG - Igår: 17:41

Kvinnenes hoppkvalifisering stoppet av datatrøbbel

Grunn av problemer med datasystemet ble kvalifiseringen til kvinnenes verdenscup hopp i Hinterzarten avlyst og utsatt til lørdag..

NRK - Igår: 13:26

Full stans i togtrafikken mellom Asker og Drammen

Det er full stans i trafikken mellom Asker og Drammen på Grunn av feilretting, melder Bane Nor. Asker stasjon er stengt for trafikk, skriver de på nettsidene sine..

NRK - Igår: 13:26

Togene går igjen mellom Asker og Drammen

Det var en kort periode full stans i trafikken mellom Asker og Drammen på Grunn av feilretting, ifølge Bane Nor. Nå er det åpnet igjen, men reisende må regne med forsinkelser og innstillinger, skriver de på nettsidene sine..

Klartale - Igår: 13:04

Trekker seg som Viggo Kristiansens advokat

Sjødin har vært forsvarer for Viggo Kristiansen i mange år. Han trekker seg på Grunn av uenigheter blant støttespillerne. – Jeg har sagt til Viggo at jeg ikke har kuttet ham ut.

NRK - Igår: 10:03

Fylkesrådsleder i Nordland går av

Remi Solberg (Ap) har varslet om at han vil fratre som fylkesrådsleder i Nordland. Det skriver Nordland Arbeiderparti i en pressemelding. – Dette er naturligvis svært trist, men jeg tar beslutningen til etterretning, sier Mona Nilsen i pressemeldingen.

E24 - Igår: 06:57

Dette skjer i dag: Juleshoppefasit og amerikanske inflasjonstall

Resultatsesongen tar en litt roligere ferd inn mot helg, men det er ikke helt stille av den Grunn. Shoppetall og prisvekst står også på programmet..

NRK - Igår: 06:30

Farevarsel for is og underkjølt regn

Meteorologisk institutt har sendt ut et farevarsel om is for Øst-Finnmark. Fra fredag kveld til natt til lørdag er det ventet lokal fare for is på Grunn av underkjølt regn. Kjør forsiktig og husk brodder hvis du skal ut på tur, skriver meteorologene på Twitter..

NRK - I førrgår: 22:01

Rapport: Follobanen bygget med flere vrakede deler ved en feil

I byggingen av Follotunnelen ble det benyttet flere vrakede deler ved en feil, ifølge en rapport som Aftenposten har fått innsyn i. Den 22 kilometer lange Blixtunnelen som utgjør Follobanen, består av nær 165.000 ulike segmenter festet i hverandre.

NRK - I førrgår: 17:31

Vestre slår tilbake mot Norsk Industri: – Helt feil medisin

Næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) avviser kravene fra Norsk Industi om å se på alternativer til fastpris på strøm. Norsk Industri sa torsdag at det går mot konkurser på Grunn av strømpriskrisen. De mener fastprisavtalene regjeringen ser på som løsningen, ikke er gode nok.

E24 - I førrgår: 16:17

Opedal og Røkke bør ta en Chevron

Det er ingen god Grunn til at Aker BP og Equinor ikke skal kopiere Chevrons utbytte-orgie..

NRK - I førrgår: 13:59

Åpner riksvei 80 i ettermiddag

Statens vegvesen har startet ryddingen av rv. 80 etter skredet onsdag morgen. Anslått åpning er i dag, torsdag, klokka 18.

NRK - I førrgår: 13:33

16-åring tiltalt for tilslutning til nynazistisk gruppe i Danmark

En 16 år gammel gutt er i Danmark tiltalt for å ha knyttet seg til en nynazistisk gruppe. Ifølge tiltalen tok han på seg en lederrolle i gruppen. Gutten ble pågrepet i april i fjor og skal ha latt seg verve til den nynazistiske gruppen Feuerkrieg Division.

NRK - I førrgår: 13:30

KLP: – Naturrisikoen ved gruvedrift til havs er for høy

Kommunenes Landspensjonskasse (KLP) har levert sitt høringssvar til konsekvensutredningen om havbunnsmineraler. KLP ber om en total stans i all utvinning inntil videre, på Grunn av mangel på kunnskap og stor miljørisiko. «KLP oppfatter at konsekvensutredningen, med underliggende fagrapporters vektlegging av mangelfullt kunnskapsGrunnlag, tilsier at naturrisikoen ved gruvedrift til havs er for høy til at det bør åpnes for kommersiell aktivitet nå», heter det i høringssvaret..

NRK - I førrgår: 12:08

Nordlandsbanen åpnet for trafikk igjen

Strekningen mellom Mosjøen og Bodø har vært strengt på Grunn av ekstreme værforhold, men er nå åpnet igjen. Passasjerer må likevel fortsatt regne med forsinkelser og innstillinger, melder Bane Nor..

NRK - I førrgår: 12:15

Nordlandsbanen delvis åpnet igjen

Strekningen mellom Mosjøen og Fauske har vært strengt på Grunn av ekstreme værforhold, men er nå åpnet igjen. Passasjerer må likevel fortsatt regne med forsinkelser og innstillinger, melder Bane Nor. Strekningen er fortsatt stengt mellom Fauske og Bodø inntil videre..

NRK - I førrgår: 10:19

Sarpsborg: ungdomsskole stengt etter voldshendelse

Politiet bekrefter at det onsdag var en voldshendelse på Tindlund ungdomsskole i Sarpsborg. En person ble sendt til legevakt med skader. Hendelsene skal ha funnet sted i skoletiden onsdag.

Aftenposten - I førrgår: 10:06

Klar melding etter Russland-nyhet: – Hundre prosent uaktuelt

Åge Skinstad ser ingen Grunn til at russiske og belarusiske utøvere skal vende tilbake til idretten..

E24 - I førrgår: 09:50

Telia vil kutte 1.500 stillinger i år

Telekonsernet Telia planlegger å kutte 1.500 stillinger til sammen i 2023 på Grunn av omstrukturering og tøffere økonomiske tider..

NRK - I førrgår: 09:32

Telia vil kutte 1.500 stillinger i år

Telekonsernet Telia planlegger å kutte 1.500 stillinger til sammen i 2023 på Grunn av omstrukturering og tøffere økonomiske tider. Ifølge direktør Allison Kirkby er Telia i en omstruktureringsprosess der selskapet skal få flere digitale tjenester.

NRK - I førrgår: 09:18

Én kritisk skadd etter trafikkulykke på E6 sør for Oslo

To personbiler og to vogntog har kollidert på E6 ved Taraldrud, rett sør for Oslo. Én person er kritisk skadd og én har lettere skader. Begge er sendt til sykehus med ambulanse.

NRK - I førrgår: 09:18

Minst ni palestinere drept i flyktningleir på Vestbredden

Israelske soldater drepte åtte palestinere i en skuddveksling i Jenin på den okkuperte Vestbredden torsdag, ifølge palestinske helsemyndigheter. De meldte først om fire drepte, men oppjusterte senere dette tallet. Minst ni palestinere er drept i en flyktningleir i Jenin på den okkuperte Vestbredden i et israelsk raid torsdag, ifølge palestinske helsemyndigheter.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com