Grunn

Saturday, 23 September, 05:57

Nyheter om Grunn

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 03 sep 23 kl. 16:38

Rød beredskap på Grunn av styrtregn i Spania

Store deler av Spania ble i helgen satt i alarmberedskap på Grunn av et farlig uvær med styrtregn, haglskurer og kuling. I den lille byen Alcanar i Nord-Spania fikk nesten 10.000 mennesker påbud om å holde seg hjemme og gjerne gå opp i annen etasje på Grunn av fare for oversvømmelser og plutselig flom.

NRK - 14 sep 23 kl. 14:17

Cruiseskip ved Grønland slept av Grunn

Cruiseskipet med 206 mennesker om bord som Grunnstøtte utenfor Grønland mandag, er slept av Grunn, opplyser det danske forsvaret torsdag. Skipet Ocean Explorer er eid av Copenhagen SunStone Ships. Det gikk på Grunn i Alpefjord i Nordøstgrønlands Nationalpark mandag.

NRK - 27 aug 23 kl. 22:50

Flom skaper problemer for tog og vei

Flomvarsler og stengte veier preger starten av denne uka. Flere steder er flomvarslene oppgradert til rødt nivå. Flytoget kjører kun 20-minutters avganger til og fra Oslo Lufthavn på Grunn av flom på deler av Oslo S, opplyser Bane Nor.

NRK - 18 sep 23 kl. 06:36

Støre bekymret før FN-toppmøte: – Grunn til dyp uro

Verden er urolig, og krisene står i kø når verdensledere møtes i New York denne uken. – Det er Grunn til dyp uro for noen av de store krisene som er nå. Den ene er selvfølgelig knyttet til krig.

NRK - 24 aug 23 kl. 09:44

Geologer vurderer skadene på stengte veier i Trøndelag

Både E6 og E14 er blant veiene som er stengt i Trøndelag på Grunn av flom og skred. Geologer er torsdag morgen på plass for å vurdere skadene. – De sjekker om det er alvorlige skader på selve veikroppen eller terrenget rundt, sier kommunikasjonsrådgiver Lars Olve Hesjedal i Statens vegvesen til NTB.

E24 - 13 sep 23 kl. 11:57

Fiskefartøy skal hjelpe Grunnstøtt cruiseskip ved Grønland

Et danskeid cruiseskip med 206 mennesker om bord står fortsatt på Grunn utenfor Grønland. Nå skal et fiskefartøy prøve å trekke det av Grunn ved høyvann..

NRK - 29 aug 23 kl. 10:36

Leger Uten Grenser og sivile er sperret inne i Darfur i Sudan

– Situasjonen er prekær, og sivile og våre ansatte er sperret inne på Grunn av kamphandlingene. Det opplyser Bjørn Ivar Voll i Leger Uten Grenser i en e-post til NRK. – Leger Uten Grensers ansatte, som sammen med titusenvis av andre sivile er innesperret i området, forteller hjerteskjærende historier fra folk som har gravlagt familie, venner og naboer som er drept de siste dagene.

NRK - 14 timer siden

Nesten 100 fryktes omkommet etter skipsforlis i Myanmar

Nesten 100 personer fryktes omkommet etter en alvorlig skipsulykke i den nordvestlige regionen Sagaing i Myanmar, ifølge foreløpige rapporter og øyenvitner. Skipet som forliste med over 100 mennesker om bord, var del av en større militær konvoi, melder den lokale avisen Irrawaddy, med henvisning til forsvaret og innbyggere i området. Så langt er bare sju personer funnet i live.

NRK - 16 timer siden

Avslutter søk i Boknabergvatnet

Politiet velger å avslutte søket etter en samlet vurdering opp mot melder. Det er Grunn til å tro at mannen som meldte dette, snakker usant og har meldt dette inn som en uriktig melding. Han vurderes anmeldt for dette, skriver politiet på Twitter/X..

Aftenposten - 19 timer siden

Både Trump og Biden har Grunn til å frykte vaksineskeptikerne

Joe Bidens rådgivere sliter med å finne ut av hvordan de skal takle vaksineskeptikere. Donald Trump sliter med det samme..

NRK - 20 timer siden

Venstre og Frp ber om reglar for bruk av russisk taxiapp

Stortingsrepresentant Ingvild Wetrhus Thorsvik (V) og leiar for Justiskomiteen på Stortinget Per-Willy Amundsen (Frp) ber om at regjeringa gjer ei vurdering om regjeringsmedlemmer sin bruk av taxiappen Yango. Yango Norway AS er eit dotterselskap av russiske Yandex, som blir rekna som Russland sitt svar på Google. Det norske selskapet oppbevarer alle brukarane sine persondata i Russland, og politikarane uttrykker bekymring for kor trygg appen er å bruke.

VG - 20 timer siden

Oversvømmelse og stengte gater i Oslo sentrum

Politiet sperret fredag morgen Møllergata i Oslo sentrum på Grunn av oversvømmelse..

Aftenposten - 21 timer siden

Vannlekkasje i sentrum gir brunt springvann på Grünerløkka

Politiet sperret fredag morgen Møllergata i Oslo sentrum på Grunn av oversvømmelse. Det skyldes en vannlekkasje..

Klartale - 20 timer siden

Mange vil slutte å jobbe i barnehage

Mange barnehagelærerne sier de vil slutte i jobben. Én av tre vurderer å slutte i løpet av ett til tre år.Det er for mange barn, men for få som jobber i barnehagen.

NRK - 21 timer siden

Møllergata i Oslo oversvømt

Møllergata i Oslo sentrum er oversvømt, og det renner vann inn i bygningene i gaten, skriver Aftenposten. – Det fosser vann i gaten. Det er mye vann i kjellere i området rundt der nå, sier vaktkommandør i brannvesenet Robert Gudmundsen til avisen.

NRK - Igår: 23:20

Santa Maria tilbakekaller ostesauser

Santa Maria Norge kaller tilbake Cheddar Cheese Sauce og Santa Maria Dip Nacho Cheese Style på Grunn av matsikkerhetsrisiko. – Matsikkerhetsrisikoen er knyttet til en bakterie og er bekreftet funnet i ett parti ostesaus, og vi gjennomfører derfor en tilbakekalling, opplyser Santa Maria Norge i en pressemelding. Tilbakekallingen omfatter flere partier da de ikke kan utelukke at disse også er påvirket av dette.

NRK - 09 sep 23 kl. 15:09

UD: – Ingen Grunn til at nordmenn i Marokko bør evakueres eller er skadd

Utenriksdepartementet anslår at det befinner seg 100–150 nordmenn i jordskjelvområdet i Marokko. Norges ambassadør til Marokko, Sjur Larsen sier at det ikke er noen Grunn til å tro at noen nordmenn bør evakueres. Ifølge ham har de store ødeleggelsene truffet hardest i landsbyer i fjellområder.

NRK - 09 sep 23 kl. 15:09

UD: – Ingen Grunn til å tro at nordmenn i Marokko er skadd eller bør evakueres

Utenriksdepartementet anslår at det befinner seg 100–150 nordmenn i jordskjelvområdet i Marokko. Norges ambassadør til Marokko, Sjur Larsen, sier at det ikke er noen Grunn til å tro at noen nordmenn bør evakueres. Ifølge ham har de store ødeleggelsene truffet hardest i landsbyer i fjellområder.

NRK - Igår: 10:26

Canada reduserer antall diplomater i India etter trusler

Etter hvert som den diplomatiske krangelen mellom India og Canada har eskalert, har det kommet mange trusler på sosiale medier mot landets diplomater. Derfor vil Canada nå vurdere å skjære ned på antall diplomater i India. Det skriver AFP.

NRK - Igår: 09:47

Polen: – Har ikke skiftet side i Ukraina-Russland-konflikten

Polens visestatsminister forsikrer om at landet ikke har byttet side i Ukraina-konflikten, selv om de slutter å sende våpen til landet på Grunn av en konflikt om korn. I et intervju med radiostasjonen Plus understreket statsministeren at Polen vil hjelpe Ukraina til seier over «de russiske barbarene», men at landet ikke kan være med på noe som destabiliserer det polske markedet for korn. Han legger skylda på ukrainske oligarker, og beklager at situasjonen er blitt slik.

NRK - Igår: 08:14

Karmøytunnelen stengt

Grunn av bilberging i Karmøytunnelen i Tysvær holdes en arm i tunnelen mot Tysvær en kort stund..

NRK - I førrgår: 17:11

Bortføringssiktede varetektsfengsles i fire nye uker

De to mennene som ble utlevert til Norge i september, siktet for å ha bortført en mann fra Aker Brygge til Helsingborg i Sverige, blir varetektsfengslet i fire nye uker. Det samme gjelder den siste siktede, som ble utlevert til Norge i går. Ifølge kjennelsen mener Oslo tingrett at det er skjellig Grunn til mistanke, at det er fare for at de vil ødelegge bevis eller rømme dersom de går fri.

Dagbladet - I førrgår: 16:50

Over 70000 anbefales å koke drikkevannet

Oslo kommune og Bærum kommune har sendt ut kokevarsel til totalt 71.000 innbyggere i enkelte områder på Grunn av funn av lokal forurensing..

Dagbladet - I førrgår: 16:50

Over 70 000 anbefales å koke drikkevannet

Oslo kommune og Bærum kommune har sendt ut kokevarsel til totalt 71 000 innbyggere i enkelte områder på Grunn av funn av lokal forurensing..

NRK - I førrgår: 15:32

Lærer alvorlig skadd av elever

En lærer ble alvorlig skadd etter å ha blitt utsatt for vold fra en eller flere elever. Læreren varslet selv Arbeidstilsynet om saken. Skolen på Romerike får kritikk fra Arbeidstilsynet, skriver Romerikes Blad.

NRK - I førrgår: 15:14

Startet søk etter mann i havet

Nød- og redningsressurser har startet søk etter en savnet mann i 40-årene. Søket foregår i sjø- og havneområde i Tromsdalen, på fastlandssiden av Tromsø. – Det er startet et søk etter en savnet person.

NRK - I førrgår: 15:14

Tromsø: Startet søk etter savnet mann i havet

Nød- og redningsressurser har startet søk etter en savnet mann i 40-årene. Søket foregår i sjø- og havneområde i Tromsdalen, på fastlandssiden av Tromsø. – Det er startet et søk etter en savnet person.

NRK - I førrgår: 14:51

Mange politifolk vurderer å slutte

Nesten seks av ti politiansatte har vurdert å slutte i politiet i løpet av de siste to årene. Lav lønn og større arbeidsbelastning er blant årsakene. 57 prosent svarer «ja» på spørsmål om de har vurdert å slutte i politiet Dette tilsvarer nesten 1500 politiansatte.

NRK - I førrgår: 13:52

India ber borgere i Canada være forsiktige etter betent drapssak

India ber borgere i Canada være forsiktige i lys av påstander om at indiske agenter var involvert i drapet på en sikh-leder i Canada i sommer. Indiske Hardeep Singh Nijjar ble skutt og drept utenfor sikh-tempelet i Surrey i provinsen British Columbia 18. juni i år.

NRK - 27 aug 23 kl. 03:35

Vegvesenet: Ikke kjør inn mot Oslo sentrum

Grunn styrtregn og store vannmengder ber Vegtrafikksentralen trafikanter unngå å kjøre inn mot Oslo sentrum søndag morgen. Både øst og vest for sentrum av Oslo er E18 natt til søndag stengt på Grunn av oversvømmelse. Også en rekke andre steder har mye nedbør skapt problemer.

NRK - I førrgår: 10:57

Mosambik kan saksøke selskapet Privinvest

En britisk domstol har godkjent Mosambiks anke i Privinvest-saken. Mosambik ønsker å saksøke skipsbyggeren Privinvest og andre parter ved Londons høyesterett på Grunn av statsgaranterte lån som ble tatt opp i 2013 og 2014. Hundrevis av millioner dollar forsvant, og Mosambik ønsker å få tilbake pengene de mener de har tapt.

NRK - I førrgår: 10:40

Kong Charles besøker Frankrike

Besøket skulle egentlig være kong Charles' første utenlandsbesøk som monark, men ble utsatt på Grunn av demonstrasjoner og uro. I dag besøker Charles Frankrike. Opprinnelig skulle besøket ha funnet sted i mars, men ble utsatt som følge av uro og demonstrasjoner i Frankrike.

NRK - I førrgår: 10:01

Politiet fant et halvt kilo kokain på NTNU – student dømt til fengsel

Høsten 2021 fant politiet kokain og en pistol i en studenthybel i Trondheim, og mer kokain i et skap på NTNU. Nå er en student dømt til fengsel. Det var 14.

VG - I førrgår: 07:52

Aksjebråket i Høyre: – Hvorfor reagerte ikke Erna Solberg tidligere?

Nestleder i Fremskrittspartiet, Hans Andreas Limi, sier onsdag at det er Grunn til å stille spørsmål til hvorfor det ikke har skjedd mer på et tidligere tidspunkt..

NRK - I førrgår: 07:28

Store mengder amfetamin

Ein mann i midten av 30-åra er dømd til fengsel i eitt år i ei narkotikasak. Ifølgje dommen oppbevarte mannen 159 gram amfetamin og 34 gram hasj. Retten vurderer brotsverket som grovt på Grunn av at det var store mengder amfetamin mannen oppbevarte.

NRK - 20 sep 23 kl. 05:38

Campingvogn blåst over i motsatt kjørefelt

På Hålogalandsbrua i Narvik har en campingvogn blåst over i motsatt kjørefelt. Det melder politiet i Nordland på X (Twitter). – Bilen står i ett kjørefelt og campingvognen i det andre, melder politiet i Nordland.

VG - 19 sep 23 kl. 22:22

Jonas Gahr Støre til Erna Solberg: Må svare på alle aksje-spørsmål

OSLO/NEW YORK (VG) Erna Solberg vil ikke gjøre ytterligere undersøkelser om sin egen habilitet i de åtte årene hun var statsminister - selv om ektemannen kan ha gjort henne inhabil på Grunn av sin aksjehandel..

NRK - 19 sep 23 kl. 21:49

Beboere må finne alternativ overnatting på Grunn av ras

Beboere på Selandsveien som befinner seg utenfor det isolerte området der det gikk et steinras tirsdag ettermiddag, må finne seg et alternativt oppholdssted natt til onsdag. Klokken 21.00 skriver Flekkefjord kommune på sine nettsider at de ikke har lykkes med å etablere en alternativ rute rundt rasstedet nå i kveld.

NRK - 19 sep 23 kl. 18:12

Innbyggere isolert etter ras i Agder

Tidligere tirsdag gikk det et steinras i Flekkefjord i Agder. Det skal være personer som er isolert som følge av raset som gikk på Selandsvegen i nærheten av Egenes Camping. – Kommunen er varslet om forholdet og vil ivareta innbyggerne som er isolert på Grunn av raset, skriver politiet på X/Twitter.

VG - 19 sep 23 kl. 12:18

Thingnes Bø etter fraværet: – Det har ikke vært noe tap for dem

ØVREBØ (VG) Johannes Thingnes Bø (30) er endelig tilbake med resten av laget – uten at han tror jubelen står i taket av den Grunn. Lørdag tok han NM-gull på sprinten..

Aftenposten - 19 sep 23 kl. 11:41

Ellevill fotballfeber i oljebyen

– Det er ingen Grunn til å vente med å kjøpe billett, sier Viking..

NRK - 19 sep 23 kl. 07:12

Én av tre studenter kan ha en psykisk lidelse

33,9 prosent av norske studenter kan ha en nåværende psykisk lidelse, viser en ny tilleggsundersøkelse til Studentenes helse- og trivselsundersøkelse (SHoT). – Dette er første gang vi undersøker forekomsten av psykiske lidelser blant norske studenter. Tallene viser at omtrent én av tre studenter oppfyller de formelle kriteriene for en nåværende psykisk lidelse ifølge det diagnostiske kartleggingsverktøyet vi har benyttet, sier Kari-Jussie Lønning, styringsgruppeleder for SHoT.

NRK - 19 sep 23 kl. 00:18

Irans frosne midler overført til tredjeland

Sør-Korea sier at Irans frosne midler er overført til et tredjeland. Det sa Sør-Koreas utenriksminister tirsdag. Han sa at overføringen av midlene som var i landet var vellykka, skriver Reuters.

NRK - 06 sep 23 kl. 11:37

Åpning av dobbeltspor gjennom Moss utsettes til 2030

Åpningen av dobbeltspor gjennom Moss utsettes til 2030. Årsaken er utfordringer knyttet til Grunnforholdene og større forekomster av kvikkleire enn ventet. Det bekrefter Bane Nor til Byggeindustrien og Teknisk Ukeblad.

NRK - 18 sep 23 kl. 16:34

Frp: Må vurdere å koble Riksrevisjonen på aksjesakene

Frp-nestleder Hans Andreas Limi mener et eksternt organ må granske alle statsråders aksjekjøp siden 2013. Han peker på Riksrevisjonen. Limi viser til at Stortinget i fjor ba Riksrevisjonen om å gå gjennom de økonomiske ordningene til stortingsrepresentantene etter pendlerbolig-avsløringene.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com