Trusler

Tuesday, 06 June, 00:35

Nyheter om Trusler

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 02 jun 23 kl. 09:46

Én mistenkt for Trusler mot Pride-arrangement i Bergen

Politiet etterforsker Trusler mot Redd Barnas barnearrangement i forbindelse med pride i Bergen. Redd Barna avlyste i går arrangementet, og viste til at de hadde mottatt Trusler i sosiale medier. – Vi har et navn vi ønsker å undersøke, og vedkommende har status som mistenkt pr.

NRK - 01 jun 23 kl. 09:15

Redd Barna avlyser pride-barnefestival søndag etter Trusler om vold

Redd Barna avlyser pridefestival for barn etter å ha mottatt flere Trusler om trakassering og vold, opplyser de. Det er barnefestivalen under pride i Bergen som avlyses. – Vi hadde gledet oss til lek, moro, regnbuer, feiring av mangfold og god stemning.

NRK - 25 apr 23 kl. 19:17

Stortinget vil ha årlige voldstall fra skolene

Frps forslag om å få årlig statistikk på hvor mange ansatte i skolene som blir utsatt for vold og Trusler, fikk tirsdag bred støtte på Stortinget. Utdanningspolitisk talsperson Himanshu Gulati i Fremskrittspartiet fremmet tirsdag en rekke forslag i Stortinget som skal hindre vold i den norske skolen. Forslaget om å få årlig statistikk på hvor mange ansatte i skolene som blir utsatt for vold og Trusler, fikk bred støtte på Stortinget, skriver Utdanningsnytt.

Klartale - 30 mar 23 kl. 08:49

Folk som jobber i bank får Trusler etter renta gikk opp

Flere som jobber i banken DNB har fått Trusler. De hadde 53 hendelser de kaller «Trusler og vold» mot ansatte i 2022. Året før var det 33 slike hendelser.

NRK - I førrgår: 03:16

Mann slo til flere personer på utested i Ballangen

Politiet rykket ut etter melding om at en mann som hadde slått til 5–6 personer på et utested i Ballangen i natt. – Videre har han som er mistenkt kommet med Trusler mot personer som var til stede, også de som prøvde å roe han ned, sier operasjonsleder Ivar Bo Nilsson. Mannen i 50-årene skal også ha kommet med Trusler mot politiet.

NRK - 02 jun 23 kl. 15:10

Stavanger Aftenblad: En nekter straffskyld etter Trusler om skoleskyting

Begge de to 15-åringene erkjenner de faktiske forhold etter siktelse om Trusler mot en skole, men bare en av dem erkjenner straffskyld for å ha truet med skoleskyting, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 01 jun 23 kl. 20:00

Støre om avlysning av pridefestival for barn: – Alvorlig

Statsminister Jonas Gahr Støre mener det er alvorlig at Redd Barna så seg nødt til å avlyse et pride-arrangement for barn på grunn av Trusler. – Jeg har fått høre den nyheten. Jeg kjenner Redd Barna som en kunnskapsrik organisasjonen i arbeidet for barns rettigheter, arrangementer og forståelsen for det som er av betydning for barn.

NRK - 01 jun 23 kl. 18:11

Mehl om pride-avlysning: – Veldig trist

Justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) synes det er trist at Redd Barna så seg nødt til å avlyse pridefestivalen for barn i Bergen, etter Trusler på sosiale medier. – Det er helt uakseptabelt at hat og Trusler skal føre til at man må skjule seg eller avlyse arrangementer som handler om å feire mangfold og feire frihet i et land som Norge, sier Mehl til NRK. Hun tok selv kontakt med politiet da hun fikk vite om avlysningen.

NRK - 01 jun 23 kl. 14:48

Mann tiltalt for telefonTrusler mot Slottet og Haugesund filmfestival

En mann i 50-årene fra Lier er tiltalt for å ha ringt inn Trusler blant annet til medier, fengsler og politiet, samt Haugesund filmfestival og Slottet. – Det skal bli som Bataclan, skal mannen ha sagt da han ringte til filmfestivalen i august i fjor, med henvisning til terrorangrepet på konsertstedet i Paris i 2015. Da mannen i november i fjor ringte til sentralbordet til Det kongelige hoff, sa han ifølge tiltalen at han satt med et AG3 gevær og lurte på hvor mange gardister som var på jobb.

Aftenposten - 01 jun 23 kl. 10:35

Barnefestival avlyst etter alvorlige Trusler: – Dette gjør meg rasende!

Redd Barna har mottatt flere Trusler om trakassering og vold rettet mot arrangementet..

Klartale - 01 jun 23 kl. 10:22

Trusler avlyser festival – ordføreren er rasende

Søndag skulle barn være med på en festival i Bergen. Den skulle feire skeiv kjærlighet. Men Redd Barna avlyser.

NRK - 01 jun 23 kl. 10:15

Venstre ber justisministeren svare på hva som gjøres for å sikre pride-arrangementer framover

Venstres Ingvild Wetrhus Thorsvik krever at justisministeren trygger pride-arrangementer. Søndag er et barnearrangement i Bergen avlyst på grunn av Trusler. – Dette er totalt uakseptabelt.

VG - 01 jun 23 kl. 09:39

Redd Barna avlyser pride-barnefestival etter Trusler om vold: - Veldig trist

Organisasjonen sier de har fått Trusler og hatefulle meldinger i forkant av arrangementet..

NRK - 30 maj 23 kl. 18:26

Klaveness med varsko om dommere: – Sliter med rekrutteringen

President i Norges Fotballforbund, Lise Klaveness, beskriver flaskekastingen mot Rohit Saggi mandag kveld som «en alvorlig enkethendelse», men er likefullt bekymret for dommerne. – Vi vet at vi sliter med dommerrekruttering. En sånn hendelse som den i går kan kaste en større skygge over denne rollen enn en enkelthendelse skulle si.

NRK - 29 maj 23 kl. 19:24

En person pågrepet for Trusler mot politiet

En person er pågrepet i forbindelse med Trusler framsatt mot politiet i Mosby utenfor Kristiansand. Det melder politiet selv på Twitter. Personen anmeldes i tillegg for kjøring i beruset tilstand og for å ha unnlatt å stoppe for politikontroll, står det i meldingen..

NRK - 25 maj 23 kl. 05:50

Arrestert etter Trusler

Væpnet politi arresterte en mann i 20-årene i en aksjon utendørs på Solheim i Bergen i natt. Mannen er siktet for Trusler..

NRK - 24 maj 23 kl. 17:46

Mann pågrepet av PST – skal ha kommet med Trusler mot Stortinget

En mann i 30-årene ble mandag pågrepet av PST etter at han i helgen skal ha kommet med Trusler mot Stortinget på Facebook. Onsdag ble han fengslet i tre uker. – PST mottok i helgen et anonymt tips om at vedkommende var bekymret for en melding en mann hadde lagt ut på Facebook.

NRK - 23 maj 23 kl. 18:19

Siktet for Trusler mot USAs president

Føreren av bilen som krasjet inn i sperringer ved Det hvite hus natt til tirsdag, er siktet for Trusler mot presidenten. Det melder Reuters. Mannen ble pågrepet av politiet like etter krasjet som skjedde ved Lafayette Square nær Det hvite hus i Washington.

NRK - 19 maj 23 kl. 15:44

Holdt kvinne fanget i flere timer

Tre menn i 20 og 40-årene fra Nordmøre er tiltalt for frihetsberøvelse, Trusler, ran og vold. Ifølge tiltalen skal de tre ha stripset hendene til en kvinne bak ryggen hennes og tatt kvelertak på henne. De skal så ha skutt henne i hodet og høyre fot med en pistol, samtidig som de holdt en kniv mot strupen hennes og kom med drapsTrusler.

NRK - 19 maj 23 kl. 11:27

Ikke tvungent psykisk helsevern for drapsTrusler på SMS

En psykisk syk mann som hadde sendt rundt 2400 sms-er med blant annet draps- og voldsTrusler, kan ikke dømmes til tvungent psykisk helsevern, sier Høyesterett. – I vår sak er det ikke bevismessig grunnlag for at A, dersom han ikke er underlagt tvang, vil begå mer alvorlige handlinger enn de som er omhandlet i tiltalebeslutningen, står det i dommen fra Høyesterett som kom denne uken. En psykisk syk og utilregnelig mann hadde over en periode på to år sendt rundt 2400 tekstmeldinger med blant annet Trusler om drap og vold til en kvinne som hadde vært lærer for hans tidligere ektefelle.

VG - 1 time siden

Listhaug vitne til voldshendelse på skole – rektor ble spyttet på

Under et skolebesøk på Lyngdal ungdomsskole mandag, ble Frp-leder Sylvi Listhaug vitne til det hun kom for å diskutere: Vold og Trusler i skolen..

NRK - 09 maj 23 kl. 09:58

Politiet i kontakt med avsender av skoleTrusler

En person har status som vitne etter at studenter og ansatte ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN) mandag fikk en e-post om skoleskyting. Rundt 500 studenter og ansatte fikk e-posten som inneholdt Trusler om skoleskyting i Oslo-området. Politiet er i kontakt med personen som står som avsender av e-posten med Trusler.

NRK - Igår: 14:24

Spesialenheten har startet avhør etter politiskytingen på Åmot

Spesialenheten for politisaker har startet etterforskning etter at en mindreårig gutt natt til lørdag ble skutt i beinet av politiet på Åmot i Modum kommune. – Vi har tatt noen innledende avhør og begynner å danne oss et bilde av situasjonen, sier etterforskningsleder Kari Anne Hille Valla i Spesialenheten til VG. Natt til lørdag fikk politiet flere meldinger om en person som skulle ha forsøkt å ta seg inn i en bolig i Åmot.

NRK - 08 maj 23 kl. 10:22

Ansatte og elever ved USN har fått e-post med Trusler

I dag tidlig fikk et antall ansatte og studenter ved USN en e-post med Trusler. – Da vi ble kjent med det, varslet vi politiet umiddelbart, sier kommunikasjonsdirektør Reidun Mangrud til NRK. Mandag morgen sendte Universitetet i Sør-Øst Norge ut en melding til samtlige ansatte og studenter på universitetet om at alle aktiviteter vil gå som normalt.

Klartale - I førrgår: 06:00

Slik blir den store pride-festen i hele Norge

Bergen er godt i gang. De arrangerer Regnbuedagene fra 2. juni.

NRK - I førrgår: 03:16

Slo til flere personer på utested i Ballangen

Politiet har pågrepet en person i Ballangen etter at vedkommende har slått flere personer på et utested natt til fredag. Personen, som var i besittelse av narkotika, kom også med Trusler mot politiet, melder politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 11 apr 23 kl. 08:54

Over 380 meldinger om vold, Trusler og krenkelser mot ansatte i bodøskolen i fjor

I løpet av fjoråret ble det rapportert inn 20.914 hendelser om vold, Trusler og krenkelser mot ansatte i skolene i Norges 20 største kommuner, melder Utdanningsnytt. En av kommunene er Bodø, hvor det i fjor ble meldt om 380 avvik.

NRK - 02 jun 23 kl. 14:02

Siktet mann i bortføringssaken løslates

En av de siktede i bortføringssaken i Moss er nå løslatt. Det bekrefter forsvarer Torgeir Røinås Pedersen til NRK. – Jeg antar at politiet har brukt tiden godt og ser det samme som vi hele tiden har gjort, at han ikke har noe med dette å gjøre, sier Pedersen.

NRK - 02 jun 23 kl. 11:46

Sa at drapet var grundig planlagt

Den 23 år gamle brasilianske mannen som er en av de fire tiltalte etter drapet på Bård Lanes, ble infiltrert av utenlandske politiagenter. Etter at den ene agenten vant 23-åringens tillit, fortalte brasilianeren om drapet på Lanes. Han forklarte blant annet at Lanes skulle utsettes for vold, men at det endte med drap etter at Lanes hadde kommet med Trusler mot en medtiltalt 31-åring, sier statsadvokat Andreas Christiansen i sin prosedyre der han ber retten dømme alle de fire tiltalte for drapet.

Klartale - 02 jun 23 kl. 08:42

Flytter pride-festival innendørs

Regnbuedagene i Bergen er i gang. De feirer mangfold og skeiv kjærlighet. Også barn skulle få bli med.

NRK - 01 jun 23 kl. 16:52

Redd Barnas Pride-festival i Bergen erstattes med innendørs arrangement, melder Bergens Tidende

Torsdag ble det kjent at Redd Barna avlyser søndagens Pride-arrangement i Nygårdsparken på grunn av Trusler. Nå melder Bergens Tidende at organisasjonen i løpet av torsdagen jobbet med et alternativ til det avlyste arrangementet. Avisen får opplyst at arrangementet i Nygårdsparken flytter inn på hotellet i C.

NRK - 01 jun 23 kl. 16:52

BT: Redd Barnas Pride-festival i Bergen erstattes med innendørs arrangement

Torsdag ble det kjent at Redd Barna avlyser søndagens Pride-arrangement i Nygårdsparken på grunn av Trusler. Nå melder Bergens Tidende at organisasjonen Fri i løpet av torsdagen jobbet med et alternativ til det avlyste arrangementet. Avisen får opplyst at arrangementet i Nygårdsparken flytter inn på et hotell i C.

VG - 01 jun 23 kl. 15:59

Vil ikke dele innhold i Trusler mot barnefestival

Redd Barna så seg nødt til å avlyse barnefestivalen som skulle avholdes under pride i Bergen, men vil ikke dele det konkrete innholdet i meldingene og truslene de fikk..

Dagbladet - 01 jun 23 kl. 11:57

Politiet gikk god for barnefestival

Redd Barna avlyste etter Trusler..

Klartale - 01 jun 23 kl. 11:38

Bergen Pride styrker sikkerheten

På fredag starter Bergen Pride. Det skal feire skeiv kjærlighet. Søndag skulle barn få være med på festivalen, men Redd Barna har avlyst.

NRK - 01 jun 23 kl. 11:16

Bergen Pride øker sikkerheten med flere vektere, melder Bergensavisen

Styreleder Mona Frank i Regnbuedagene sier at de er i dialog med politi og PST om sikkerheten på festivalen, skriver Bergensavisen. De kommer også til å oppbemanne vekter-styrken. – Det er helt uakseptabelt og alvorlig for ytringsfriheten at arrangementer for minoriteter ikke kan gjennomføres på grunn av hat og Trusler, skriver hun i en SMS til avisen..

NRK - 01 jun 23 kl. 11:04

Mehl etter avlysning av pridefestival for barn: – Uakseptabelt

Redd Barna har avlyst Pridefestivalen som skulle holdes i Bergen på søndag. Det skjer etter flere Trusler om trakkassering og vold..

VG - 29 maj 23 kl. 22:03

NRK: Tre menn pågrepet og siktet for frihetsberøvelse på Østlandet

Tre menn er siktet for frihetsberøvelse, vold og Trusler for i en bortføringssak på Østlandet, skriver NRK..

NRK - 29 maj 23 kl. 21:15

Tre menn pågrepet og siktet for frihetsberøvelse

Tre menn er siktet for frihetsberøvelse, vold og Trusler mot en mann fra Østlandet. Mannen skal ha blitt bortført og holdt fanget mot sin vilje i det politiet beskriver som «en betydelig tid». – Han har det tøft, sier bistandsadvokat Kenneth Hansen til NRK.

NRK - 25 maj 23 kl. 12:24

USA og Sør-Korea innleder stor og skarp militærøvelse

Styrker fra USA og Sør-Korea innledet torsdag sin største felles militærøvelse med skarp ammunisjon noensinne. Målet er å slå tilbake et angrep fra nord. Det sørkoreanske forsvarsdepartementet opplyste at rundt 2500 soldater fra de to landene deltok i en fem dager lang øvelse som ble innledet i Pocheon, ikke langt fra grensen som skiller nord og sør.

NRK - 23 maj 23 kl. 15:56

Iran og Indonesia signerte handelsavtale under Raisi-besøk

Indonesia og Iran spikret en handelsavtale da president Joko Widodo fikk besøk av president Ebrahim Raisi i Jakarta. Iran jobber med å styrke sine internasjonale handelsforbindelser for å demme opp for de økonomiske konsekvensene av harde vestlige sanksjoner. Raisis første offisielle besøk til Indonesia, som har Sørøst-Asias største økonomi, skjer samme uke som EU innførte nye sanksjoner mot Revolusjonsgarden.

NRK - 27 apr 23 kl. 00:40

Mann dømt til sju års forvaring for voldtekt

En mann i 30-årene er dømt til sju års forvaring i Hordaland tingrett for voldtekter, vold og Trusler mot to tidligere samboere. Mannen nekter straffskyld. Begge kvinnene forklarte i retten at mannen var svært aggressiv.

NRK - 21 maj 23 kl. 23:54

En arrestert etter Trusler på Hamar

Bevæpnet politi gikk til aksjon mot bilen i Hamar sentrum klokka 21.22 etter at de hadde fått melding om en trusselsituasjon. En gjerningsmann er pågrepet.

Dagbladet - 24 apr 23 kl. 12:37

Politiet etterforsker Trusler om skoleskyting

En ungdomsskoleelev er mandag i samtaler med politiet, mistenkt for Trusler om skoleskyting..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com