Telemark

Friday, 17 September, 01:59

Nyheter om Telemark

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 13 sep 21 kl. 21:39

Grimstad: – Dette blir en thriller

Venstre-politiker Carl-Erik Grimstad risikerer å miste plassen sin på Stortinget. I Vestfold er Venstres foreløpige resultat 4 prosent. I Telemark er tallet 2,2 prosent.

VG - 01 sep 21 kl. 14:13

Telemark-måling: Endelig Sp-opptur – trått for MDG

PORSGRUNN (VG) Kampen mot enorme CO2-utslipp på Herøya burde gitt en boom for MDG i Telemark, mener Benedikte Nes (43). Førstekandidaten tror fremgangen på «bare» 2 prosent kan forklares med at hun ikke er kjent nok..

NRK - 24 aug 21 kl. 13:27

Telemark Bataljon i Georgia

Ein styrke på 50 soldatar frå Telemark Bataljon var på plass i Tbilisi i Georgia i løpet av natt til laurdag. Dei hjelper til i evakueringsarbeidet. Det stadfestar Forsvarets operative hovudkvarter (FOH) til NRK..

NRK - I førrgår: 15:27

Sp usikker om splitting av fylker

Senterpartiets Kathrine Kleveland er usikker på om det er lurt å splitte Vestfold og Telemark igjen. Kleveland ble i går valgt inn på Stortinget fra Vestfold. Hun sier at hun vil støtte sammenslåtte kommuner som vil skille seg, men er usikker på om det er mulig å reversere fylkessammenslåinga..

NRK - 09 sep 21 kl. 21:01

Henter ut tre personer fra fjellet

Tre personer må hentes ut fra Lårdal i Telemark med redningshelikopter. De tre ringte selv etter hjelp da de begynte å bli kalde. Politiet opplyser at de har god kontroll på hvor de tre befinner seg.

VG - 08 sep 21 kl. 15:57

Ungdommen brøler tilbake

DALEN I Telemark (VG) De unge skal ha seg frabedt å bli plassert i en bås. Hvis det er noe vi kan lese ut av skolevalget, er det at landet er mangslungent, velgerne mangfoldige, politikken uforutsigbar og at det blir stadig vanskeligere å favne alle med en fortelling..

NRK - 01 sep 21 kl. 20:30

Stendi-leverandør dømt til fengsel

En underleverandør til helseselskapet Stendi er i Telemark tingrett dømt til ti måneders fengsel for korrupsjon. Tingretten mener at 46-åringen skal ha et betydelig fratrekk i straffen da han gjentatte ganger forsøkte å varsle Stendi-ledelsen om at regiondirektøren deres var korrupt, skriver Rett24. Økokrim tiltalte før sommeren tre tidligere regiondirektører i helseselskapet Stendi for korrupsjon.

VG - 01 sep 21 kl. 18:39

Høst og nattefrost i nord – uvanlig varme i sør

Langs kysten av Telemark og øst i Agder gir såkalt fønvind muligheter for varmerekorder tidlig i september. Nord i landet gir kalde temperaturer glatte veier og gult farevarsel..

NRK - 09 jul 21 kl. 09:53

19 nye smittede i Telemark

Det er registrert 19 nye koronasmittede i Telemark det siste døgnet. Totalt i Vestfold og Telemark er det registrert 30 nye koronatilfeller det siste døgnet..

NRK - 29 aug 21 kl. 09:08

Skogbrannfare i Oslo

Gjennom helga har det vært varmt og fint vær. Temperaturen har beveget seg opp mot 25 grader i Oslo. Det gjør at det er tørt i skogen.

NRK - 27 aug 21 kl. 11:31

Skogbrannfare i Sør-Norge

Det er tørt i mesteparten av Sør-Norge, og nå har meteorologene sendt ut gult farevarsel for skogbrannfare. Varselet gjelder for områdene Østfold, Akershus, Oslo, Buskerud, Vestfold, Telemark, Agder, Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane, ifølge Meteorologisk institutt. Meteorologene ber folk være forsiktig med åpen ild.

VG - 31 jul 21 kl. 19:29

Hagl på størrelse med druer i Telemark: – Har aldri sett på maken

Kalenderen viser 31. juli og bakken ble hvit flere steder i Telemark. – Litt oppsiktsvekkende, sier meteorolog..

NRK - 26 aug 21 kl. 13:35

Ulykke i vaskehall

– En person skal være klemt i en vaskehall på Haslestadlinna i Vestfold og Telemark fylke. Skadeomfanget er ukjent, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 25 aug 21 kl. 16:34

Bakehuset trekker surdeigsbrød

Bakehusets «Bakerens utvalgte surdeigsbrød» trekkes tilbake fordi det kan være pakket et annet brød i posen, noe som kan føre til helsefare for allergikere. Brødet er solgt i Kiwi, Meny, Spar, Joker, Nærbutikken og Bunnpris i Vestfold og Telemark fylke, opplyser Mattilsynet i en pressemelding..

NRK - 22 aug 21 kl. 14:38

Seks personer involvert i ulykke

To biler har kollidert i nærheten av Høydalsmo i Telemark. Fire voksne og to personer under 18 år var involvert i ulykken ifølge politiet. De blir undersøkt av ambulansepersonell på stedet..

NRK - 22 aug 21 kl. 14:38

Fratatt førerkortet etter ulykke

Seks personer var involvert da to biler kolliderte i nærheten av Høydalsmo i Telemark i dag. Fire voksne og to personer under 18 år ble undersøkt av ambulansepersonell. Etter ulykken har politiet også tatt førerkortet til personen som kjørte den ene av bilene..

NRK - 21 aug 21 kl. 19:44

Fyllekjøring med traktor

Politiet rykket lørdag kveld ut på en melding om en traktor som hadde kjørt ned flere høyspentstolper på et jorde i Rauland i Vinje i Telemark. Sjåføren i 60-årene fremstod som beruset og blåste til over lovlig verdi på alkometeret. Mannen anmeldes, melder politiet på twitter..

NRK - 19 aug 21 kl. 01:33

FHI: R-tallet er 2,31 i Oslo

Folkehelseinstituttet anslår at R-tallet, altså hvor mange personer en koronasmittet person smitter videre, i Oslo er på 2,31 siden 15. juli, skriver VG. Feilmarginen er mellom 1,85 og 2,71.

NRK - 18 aug 21 kl. 06:48

Fjernet flere tonn søppel

Frivillige i Vestfold og Telemark samlet inn over 42 tonn søppel fra naturen i fjor. Oversikten fra organisasjonen Hold Norge Rent viser at halvparten av dette var plastpellets og isopor. Det ble også funnet en del tauverk, Q-tips og strips..

NRK - 15 aug 21 kl. 16:56

Kritisk skadd i frontkollisjon

En kvinne er kritisk skadd i en frontkollisjon på Seljordvegen i Bø i Midt-Telemark søndag formiddag. – En kvinne er kritisk skadd og er fløyet med luftambulanse til sykehuset i Skien, sier operasjonsleder Marianne Mørch i Sørøst politidistrikt til NTB. Det var én kvinne i hver av bilene, og begge var våkne da nødetatene kom til stedet, men operasjonsleder Øystein Eikedalen sa tidligere søndag til NTB at det var bekymring knyttet til indre skader på den ene kvinnen..

NRK - 15 aug 21 kl. 12:45

Alvorlig skadd i frontkollisjon

En kvinne er alvorlig skadd i en frontkollisjon på Seljordvegen i Bø i Midt-Telemark søndag formiddag. En luftambulanse er på vei til stedet. – Det er bekymring knyttet til indre skader.

Aftenposten - 13 aug 21 kl. 13:23

I «baris» i Telemark. «Skrikende» foran Skrik. På ski med Støre. Uten filter i Lofoten. Den danske ambassadøren har tatt for seg av Norge.

Etter fire år i Norge er det tre ting Danmarks avtroppende ambassadør misunner oss..

NRK - 14 jul 21 kl. 08:52

Tolv nye smittede i Telemark

et er registrert tolv nye koronasmittede i Telemark det siste døgnet. Tre av smittetilfellene er registrert i sommerbyen Kragerø, og ordførereren ber ferierende så vel som fastboende om å sørge for å holde smittevernreglene, skriver Telemarksavisa..

NRK - 08 aug 21 kl. 19:05

Til akuttmottak etter ATV-ulykke

Ei jente i slutten av tenårene er kjørt til Sykehuset Telemark etter en ulykke med en ATV i Bø. Ifølge politiet skjedde ulykken i Folkestadvegen. Politiet er på stedet og undersøker hva som har skjedd.

NRK - 08 aug 21 kl. 01:35

En person til sykehus etter ulykke

En person hentes av helikopter etter å ha bli frigjort fra en bil som kjørte av veien ved E134 i Morgedal i Telemark. Sørøst politidistrikt fikk melding ulykken kom klokka 0.38 natt til søndag.

NRK - 08 aug 21 kl. 00:36

Båt på skjær- ingen alvorlig skadd

To personer ble skadd etter at en båt med seks personer om bord gikk på et skjær ved innsjøen Nisser i Treungen i Telemark lørdag kveld. – Alle kom seg opp på skjæret som båten kjørte på, forteller operasjonsleder Øyvind Hammervold ved Sørøst politidistrikt. Det ble sendt ut båt fra brannvesenet i tillegg til en del private båter som var i område.

NRK - 08 aug 21 kl. 00:36

Båt på skjær- to til sykehus

To personer ble skadd etter at en båt med seks personer om bord gikk på et skjær ved innsjøen Nisser i Treungen i Telemark lørdag kveld. – Alle kom seg opp på skjæret som båten kjørte på, forteller operasjonsleder Øyvind Hammervold ved Sørøst politidistrikt. Det ble sendt ut båt fra brannvesenet i tillegg til en del private båter som var i område.

NRK - 07 aug 21 kl. 22:46

Båt på skjær i Treungen – én skadd

En båt med seks personer om bord har gått på et skjær på Nisser i Treungen i Telemark. Det er gjort rede for alle personene, men én skal være skadet. Nødetater er på vei til stedet, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 07 aug 21 kl. 22:46

Båt på skjær i Treungen – to skadd

En båt med seks personer om bord har gått på et skjær på Nisser i Treungen i Telemark. Det er gjort rede for alle personene, ingen skal være i vannet, men to skal være skadet. En person ble fraktet fra stedet i båt og deretter overtatt av ambulanse, og en annen skal også være skadd, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

VG - 06 aug 21 kl. 07:55

Støre vil endre politireformen - polititopp advarer

BØ (VG) Ordførere i Telemark fortviler over lang responstid og få betjenter. - Vi leverer mye bedre etter reformen, sier politimester i Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 06 aug 21 kl. 02:15

Trafikkulykke i Tinn

En person er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang etter å ha kjørt i grøfta ved Tinn i Telemark natt til fredag. Sjåføren skal ha kjørt ut av veien for å unngå kollisjon med en elg, skriver politiet i Sør-Øst på Twitter..

NRK - 04 aug 21 kl. 05:37

19 nye smittetilfeller

Det er meldt om 19 nye koronatilfeller i fylket. Det er registrert 13 nye smittede i Telemark der Nome har flest med seks nye smittede. I Vestfold er meldt om seks nye smittede.

NRK - 02 aug 21 kl. 03:13

Hyttebrann i Hjartdal

Alle reddet seg ut da det begynte å brenne i ei hytte i Hjartdal i Telemark ved totida i natt. Hytta er helt overtent, opplyser Sør-Øst politidistrikt. Det er ikke meldt om personskader..

NRK - 31 jul 21 kl. 20:06

Hagl på størrelse med druer

Lørdag ble bakken helt hvit av hagl minst to steder i Telemark. Uvanlig og oppsiktsvekkende, men ikke ekstremvær, ifølge meteorolog. – Jeg har aldri sett på maken.

NRK - 31 jul 21 kl. 20:06

Hagl på størrelse med golfballer

Flere steder i Telemark var det meldt store haglkuler, nesten på størrelsen med golfballer. – Det er sjeldent man får stort hagl i våre breddegrader, sier Vakthavende meteorolog ved Meteorologisk institutt Per Egil Haga til NRK..

Aftenposten - 27 jul 21 kl. 07:20

Brann utløst av regn på sementfabrikk i Brevik i Telemark

Brannmannskapene avsluttet tirsdag morgen arbeidet etter at det begynte å brenne i en bygning på Norcems sementfabrikk i….

NRK - 27 jul 21 kl. 05:53

Norcem-brann slukket

Brannen på Norcems sementfabrikk i Brevik i Telemark er slukket, opplyser 110-sentralen i Sør-Øst. Brannen startet ved 22-tiden i kullanlegget på fabrikken. Ifølge Norcem selv var regnvann årsaken til at styringssystem ble slått ut, og fin-kullet selvantente.

Aftenposten - 24 jun 21 kl. 19:00

Nå tar de opp kampen med Hardanger: Reis på sidersafari i Telemark

I sommer starter sidersalget for fullt i Telemark. Vi tjuvstartet og dro på sidersafari..

NRK - 20 jul 21 kl. 05:24

Leteaksjon i Fyresdal

Det er satt i gang en omfattende leteaksjon etter en mann i 70-årene etter at han ikke kom tilbake til hytta si i Fyresdal i Vestfold og Telemark fylke. Politiet fikk melding om saken klokka 23.41 mandag kveld.

NRK - 24 jun 21 kl. 02:47

Syv nye smittet i Nome i Telemark

Onsdag ble det bekreftet syv nye positive koronatester som knyttes til Nome asylmottak i Telemark, flere av disse skal være skoleelever. Smittesporing pågår for fullt, men det kan ta tid på grunn av omfanget opplyser Nome kommune..

NRK - 16 jul 21 kl. 08:50

Advarer mot bading i jettegrytene

Agder Energi og Åmli kommune advarer sammen med Nissedal kommune mot å bade i jettegrytene som ligger Sør i Nissedal i Vestfold og Telemark. Vannstanden kan endre seg fra time til time. Opphold og bading skjer derfor på eget ansvar, melder de..

VG - 14 jul 21 kl. 13:03

Tingretten droppet straff for hasjbesittelse: - Vinden blåser i en ny retning

Politiet ville straffe en 15-åring for bruk og besittelse av hasj. Telemark tingrett mente imidlertid siktede trengte hjelp fremfor straff..

Aftenposten - 17 jun 21 kl. 23:52

Helikopter styrtet i Telemark

Et helikopter fløy torsdag kveld inn i en høyspentlinje og styrtet ved Lannerheia i Porsgrunn i Telemark..

Aftenposten - 17 jun 21 kl. 23:52

Helikopter styrtet i Telemark – en person om bord

Et helikopter fløy torsdag kveld inn i en høyspentlinje og styrtet ved Lannerheia i Porsgrunn i Telemark..

Aftenposten - 17 jun 21 kl. 23:52

Helikopter styrtet like ved E18 i Telemark

Et helikopter fløy torsdag kveld inn i en høyspentlinje og styrtet ved Lannerheia i Porsgrunn i Telemark..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt