Tap

Wednesday, 28 September, 14:04

Nyheter om Tap

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 23 sep 22 kl. 11:24

Rapport: Utslitt kobling førte til Tap av oljetrykk

Det var en helt nedslitt kobling til en oljepumpe som førte til at et helikopter fikk et plutselig Tap av oljetrykk i hovedgirboksen under en øvelse i Nordsjøen 25. september i fjor. Det konkluderer Statens havarikommisjon med i en fersk rapport (ekstern lenke).

Klartale - 31 aug 22 kl. 08:41

Jorda vår smelter bort

Endringene i klimaet blir tydeligere. Klar Tales journalist har opplevd på nært hold hvordan isbreene smelter. Smeltingen er nok et bevis på hvilken situasjon kloden befinner seg i.

NRK - 20 sep 22 kl. 22:44

Danmark med løfte om klimaerstatning

Som første land i verden har Danmark lovet erstatning for «Tap og skade» i fattige land som rammes av klimaendringene. – Dette dreier seg om at vi fra dansk side får vist ansvarlighet. Det er faktisk hamrende urettferdig, slik det er, sa utviklingsminister Flemming Møller Mortensen i forbindelse med FNs hovedforsamling i New York tirsdag.

VG - 15 sep 22 kl. 22:20

På innsiden av den sjokkerende motoffensiven: – Vi har også hatt Tap

Bakholdsangrep, ukrainske Tap og skrekkslagne russiske soldater. VG har snakket med ukrainske soldater som kjempet i motoffensiven som sjokkerte verden..

VG - 20 aug 22 kl. 19:59

Syv strake Tap for kriserammede Sarpsborg 08

(Odd – Sarpsborg 08 1–0) Etter å ha begeistret i sesongstarten, befinner Sarpsborg 08 seg nå i en krise. Lørdagens Tap for Odd gjør at de nå står med syv Tap på rad i Eliteserien..

NRK - 09 sep 22 kl. 04:40

Zelenskyj: Dronning Elizabeths død et tungt Tap

Dronning Elizabeths død er et tungt Tap for Europa og hele verden, sier Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj. – På vegne av det ukrainske folk kondolerer jeg til kongefamilien, hele Storbritannia og landene i Samveldet, sa Zelenskyj i en tale torsdag ifølge Sky News. – Våre tanker og bønner er med dere, la han til.

NRK - 08 sep 22 kl. 21:53

Putin – Et uerstattelig Tap

Russlands president, Vladimir Putin, kondolerer etter dronningens død, melder Reuters. – Et uerstattelig Tap, uttaler Putin..

Klartale - 5 timer siden

Solbakken har fortsatt troen på laget

Tirsdag kveld ble den siste kampen i nasjonsligaen spilt. Norge møtte Serbia. En kamp som Norge måtte vinne, eller få uavgjort, for å vinne gruppa.

NRK - 5 timer siden

USA erkjenner å ha drept i alt tolv sivile i verden i fjor

I en ny rapport fra Pentagon erkjenner det amerikanske militæret å ha totalt drept rundt tolv sivile personer i verden i 2021, alle i Afghanistan. Forsvarsdepartementet vurderer at om lag tolv sivile ble drept og om lag fem sivile ble såret som et resultat av amerikanske militæroperasjoner, heter det i rapporten, som er blitt laget hvert år siden 2018 som følge av et vedtak i Kongressen. Deler av rapporten er unntatt offentligheten.

Aftenposten - 15 timer siden

Kolstad reiser fra Spania med knepent Tap

Kolstad fikk en drømmeåpning på kampen i Spania, men reiser tilbake til Trondheim med tremålsTap i bagasjen..

NRK - 22 timer siden

Krever førerkortet tilbake

Advokat Brynjar Meling krever at to klienter får førerkortet tilbake, skriver Stavanger Aftenblad. Klientene ble dømt til høyre bøter og Tap av førerkortet i 18 måneder etter å ha kjørt elsparkesykkel med promille. Høyesteretts ankeutvalg har avgjort at førerkortet ikke automatisk skal inndras, men trafikksikkerheten skal vurderes i hvert enkelt tilfelle..

Klartale - Igår: 13:38

Dette slaget kan Ruud bli bedre på

2022 har blitt et bra år for Casper Ruud. Han er en av verdens beste tennisspillere.Dette året har han hatt 44 seirer, 16 Tap og to Grand Slam-finaler.

NRK - Igår: 21:41

Carlsen om sjakkbråket: – Jeg tror at Niemann har jukset mer nylig enn han innrømmer

Magnus Carlsen uttaler seg for første gang om de siste ukers sjakkdrama mellom ham og tenåringen Hans Niemann. Det gjør han i meldinger i en uttalelse på Twitter mandag. Carlsen varslet søndag at han kom til å uttale seg om saken tidlig denne uken.

VG - I førrgår: 04:58

Avgangselev Andrea (18): – Veldig stressa

Andrea Näks (18) er avgangselev på streikerammede Lillestrøm videregående. Forlenget streik og Tap av verdifull veiledning i tunge realfag kan ødelegge skoleåret, frykter Eidsvoll-jenta..

VG - 24 sep 22 kl. 01:30

Gråtkvalt Federer med knepent Tap i avskjedskampen

(R. Federer/R. Nadal – F.

Aftenposten - 24 sep 22 kl. 01:30

Gråtkvalt Federer med knepent Tap i avskjedskampen

(R. Federer/R. Nadal – F.

NRK - 23 sep 22 kl. 12:54

46-åring dømt til elleve års fengsel

Den 46 år gamle polske statsborgeren som var tiltalt for drapet på Vladas Kvederys (57) Lørenskog i fjor, er dømt til elleve års fengsel. Mannen er også dømt til å betale til sammen en oppreisning til avdødes kone og sønn på 640.000 kroner, samt å betale erstatning for lidt og framtidige Tap til avdødes sønn på 175.

VG - 22 sep 22 kl. 22:39

Dansk Tap tross Eriksen-perle

(Kroatia - Danmark 2–1) Christian Eriksens suser fra 25 meter tente håpet for danskene - som raskt fikk seg en kalddusj. Det sendte kroatene til topps i det mange kaller den tøffeste gruppen i Nations League..

Aftenposten - 22 sep 22 kl. 22:39

Dansk Tap tross utsøkt Eriksen-perle

(Kroatia - Danmark 2–1) Christian Eriksens suser fra 25 meter tente håpet for danskene - som raskt fikk seg en kalddusj..

VG - 22 sep 22 kl. 22:39

Dansk Tap tross utsøkt Eriksen-perle

(Kroatia - Danmark 2–1) Christian Eriksens suser fra 25 meter tente håpet for danskene - som raskt fikk seg en kalddusj. Det sendte samtidig kroatene til topps i det mange kaller den tøffeste gruppen i Nations League..

VG - 21 sep 22 kl. 07:54

Sterk uenighet før klimatoppmøte: – Har skapt en viss bitterhet

NEW YORK (VG) Det brygger opp til et slag om klimaerstatning for «Tap og skade» i utviklingsland. Danmark er nå først i verden med å bla opp – mens Norge veier sine ord..

E24 - 20 sep 22 kl. 16:30

Tyskland vil ta over kriserammede Uniper

Den kriserammede tyske energikjempen Uniper har meldt om Tap på nær én milliard kroner per dag. Nå melder Fortum at forhandlingene med den tyske stat om salg av Uniper-aksjer, er i sluttfasen..

VG - 19 sep 22 kl. 18:15

Carlsen møter Niemann igjen: – Sterkt kritisk til håndteringen

Sjakkverdenen holder pusten når Magnus Carlsen (31) skal spille mot Hans Niemann (19) igjen. For to uker siden førte Carlsens overraskende Tap til en rekke spekulasjoner om juks..

NRK - 18 sep 22 kl. 21:03

Hele Puerto Rico uten strøm mens orkanen Fiona nærmer seg

Orkanen Fiona nærmer seg Puerto Rico, og søndag kveld norsk tid var hele øya uten strøm. Det er sendt ut farevarsel om «katastrofale oversvømmelser». Fiona hadde søndag vindkast opp mot 140 kilometer i timen, opplyser det amerikanske orkansenteret NHC, som sier at orkanen kommer til å bygge seg opp enda mer i styrke i de neste 48 timene.

NRK - 18 sep 22 kl. 19:33

Problemer med Viken fiber og Altibox

TV og internett-leverandøren Altibox har tekniske problemer, som rammer kunder på Østlandet. «Vi opplever for tiden feil i noen områder som fører til Tap av internett og TV-signaler. Det er også oppdaget problemer med Mine Sider, TV via app, tv via nettsiden vår og Altibox-appen.

Aftenposten - 17 sep 22 kl. 19:50

Debutant fikk marerittstart på HamKam-karrieren: Ga bort straffespark i nytt Tap

(Odd - HamKam 2–0) Den ferske HamKam-spilleren Rilwan Hassan (31) havnet i begivenhetenes sentrum mot Odd, men neppe….

Aftenposten - 17 sep 22 kl. 18:07

Blink styrer mot nedrykk

Nytt Tap for Stjørdals-Blink..

Aftenposten - 17 sep 22 kl. 17:22

Brann skjerpet seg – fortsatt uten Tap hjemme

(Brann-Rosenborg 1–1) Brann nekter å Tape hjemme i Bergen..

VG - 17 sep 22 kl. 17:22

Brann skjerpet seg - fortsatt uten Tap hjemme

(Brann-Rosenborg 1–1) Brann nekter å Tape hjemme i Bergen..

Aftenposten - 16 sep 22 kl. 13:41

Vy legger ned bildelingstjenesten etter store Tap

Vybil ble hardt truffet av pandemien og nå legges tilbudet ned..

NRK - 24 aug 22 kl. 18:30

Avverja store Tap i Sunndal

Direktør ved Hydro Sunndal, Roar Ørsund, seier til NRK at det var viktig å få på plass ei løysing i streiken i prosessindustrien. Dette er fyrste gong aluminiumsverket på Sunndalsøra har vore råka av streik og verket var i gang med ei storstilt nedstenging. Hydro Sunndal er det største aluminiumsverket i Europa.

VG - 15 sep 22 kl. 03:19

Kritikken mot Putin spriker: Flere ber om hardere angrep

Stadig flere russere kritiserer krigen. Men mens noen mener at Moskva bør innrømme Tap, mener andre at de bør gå enda hardere til verks. Gjerne mot sivile i Ukraina..

NRK - 14 sep 22 kl. 13:23

Meglerhus-gründere dømt til fengsel

To gründere i meglerhuset Nordic Securities er i Oslo tingrett begge dømt til fengsel i tre år og ni måneder for grovt bedrageri. Gründerne anker dommen. Ifølge Finansavisen er begge i tillegg dømt til sju måneders fengsel for brudd på god forretningsskikk, men de to får likevel bare den første fengselsstraffen, siden de siste inngår som en fellesstraff.

NRK - 14 sep 22 kl. 13:16

Bileier delvis frifunnet etter dødsulykke

Bileieren som i Hålogaland lagmannsrett ble dømt til fengsel og Tap av førerkort etter ei dødsulykke i Rossfjordstraumen i 2019, har fått omgjort deler av dommen etter å ha anket den til Høyesterett. Mannen var dømt til både å ha overlatt bilen til en uskikket sjåfør, og for å ha medvirket til kjøring i påvirket tilstand etter et julebord. Høyesterett mener mannen ikke kan dømmes for begge forhold samtidig, og har frifunnet ham for medvirkning til kjøring.

NRK - 13 sep 22 kl. 08:47

Sammenstøt mellom Armenia og Aserbajdsjan - enige om å stabilisere situasjonen

Tirsdag morgen ble forsvarsministrene i Russland og Armenia enige om å stabilisere situasjonen på grensen mellom Armenia og Aserbajdsjan, melder nyhetsbyrået Reuters. Flere aserbajdsjanske soldater skal ha mistet livet i sammenstøt på grensen. De to landene anklager hverandre for angrep.

E24 - 13 sep 22 kl. 08:07

Aksjeskolen #1: Derfor bør du sette pengene dine på børs

Aksjeekspert Geir Linløkken forteller at man historisk har tjent på å plassere pengene sine i aksjemarkedet, men at risikoen for Tap er der..

VG - 12 sep 22 kl. 22:34

Den store ydmykelsen

For andre gang i krigen går Russlands president på et stort Tap. Og nå får han kritikk også hjemme..

E24 - 12 sep 22 kl. 18:20

Glitre Energi med milliard­emisjon etter Tap i kraftmarkedet

Kommunalt eide Glitre Energi flytter en milliard kroner til produksjonsselskapet sitt etter enorme verdiendringer på «sikret» strøm..

VG - 11 sep 22 kl. 19:54

Kristiansund brøt VIFs drømmerekke - Strandberg av med skade

(Kristiansund - Vålerenga 3–2) Kristiansund feiret vilt etter at Amidou Diop stoppet Vålerengas lange rekke uten Tap fire minutter på overtid..

VG - 11 sep 22 kl. 19:54

Kristiansund brøt VIFs drømmerekke – Strandberg ut med skade

(Kristiansund – Vålerenga 3–2) Kristiansund feiret vilt etter at Amidou Diop stoppet Vålerengas lange rekke uten Tap på overtid. Tidligere måtte landslagsstopper Stefan Strandberg gi seg med lår-trøbbel..

E24 - 11 sep 22 kl. 18:01

Strømprodusent tok Tap på 200 millioner kroner på kraftsikringer

Kraftprodusenten Sogn og Fjordane Energi produserer strøm i et område med lav strømpris, men sikret prisene sine i et marked som følger de høye strømprisene i Norden. Det medførte en millionsmell, og at de nå forlater markedet..

VG - 10 sep 22 kl. 19:54

Lillestrøm slår «alltid» tilbake: 2–1 over Godset

LILLESTRØM (VG) (Lillestrøm-Strømsgodset 2–1) Gjermund Åsen og Vetle Dragsnes scoret begge med hodet, og for fjerde gang i år slår Lillestrøm tilbake direkte etter et Tap. Strømsgodset ble slått 2–1 på Åråsen..

NRK - 10 sep 22 kl. 11:33

Kong Charles talar under tiltredingsseremonien

Då han starta andre del av tiltredingsseremonien, annonserte også Kong Charles mora sin bortgang, og kalla det eit «Tap som ikkje kan reparerast». – Min mor gav oss eit eksempel på livslang kjærleik og sjenerøs teneste. Hennar velde var unikt i lengde, dedikasjon og hengivenheit.

NRK - 10 sep 22 kl. 11:33

Lovar å følge dronning Elizabeth sitt eksempel

Då han starta andre del av tiltredingsseremonien, annonserte også kong Charles mora sin bortgang, og kalla det eit «Tap som ikkje kan reparerast». – Min mor gav oss eit eksempel på livslang kjærleik og sjenerøs teneste. Hennar velde var unikt i lengde, dedikasjon og hengivenheit.

NRK - 26 jul 22 kl. 10:39

Heathrow-flyplassen går fortsatt med Tap

Flyplassen Heathrow i London går fortsatt med Tap og venter ikke å kunne betale ut utbytte til aksjonærene sine i år. Men underskuddet er mindre enn i fjor. Heathrows justerte Tap før skatt i løpet av årets første seks måneder var på 321 millioner pund, ned fra 787 millioner pund i samme periode i 2021.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com