Tap

Wednesday, 07 December, 18:45

Nyheter om Tap

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 07 nov 22 kl. 09:16

Eide: – Tap og skade vil bli viktig på årets klimamøte

Norge vil jobbe med å få framgang i diskusjonen om Tap og skade på årets klimatoppmøte. – Det er riktig og viktig at dette er et agendapunkt på møtet, sier klima- og miljøminister Espen Barth Eide til NRK. Tap og skade er et begrep som økonomiske og ikke-økonomiske Tap forårsaket av klimaendringene.

NRK - 17 nov 22 kl. 22:54

Norge støtter "Tap og skade-fond"

Norge har sammen med Storbritannia og Australia støttet et forslag fra EU om etablering av et fond på Tap og skade for særlig sårbare land. Dette ble klart sent torsdag kveld. Tap og skade er et av hovedtemaene på årets klimakonferanse i Sharm el-Sheikh..

NRK - 14 nov 22 kl. 10:46

Pakistan skal få økonomisk hjelp fra nytt klimafond

Pakistan og Bangladesh er blant landene som først vil få økonomisk støtte fra det nystartede Global Shield-initiativet. Det opplyser tyske myndigheter, melder Reuters. Global Shield-initiativet skal gi penger til 58 av verdens fattige land som opplever klimakatastrofer.

NRK - 20 nov 22 kl. 03:30

Enighet om Tap og skade-fond

Det er enighet om et Tap og skade-fonds om skal sikre støtte til fattige land rammet av klimaendringer..

VG - 20 nov 22 kl. 03:26

Klimaforhandlingene: Enighet om Tap og skadefond

Klimatoppmøtet COP27 i Egypt kom til enighet om Tap og skadefond godt på overtid..

NRK - 19 nov 22 kl. 18:04

Klimaministeren om toppmøtet: – Stemninga er mykje betre

– Stemninga vart mykje betre etter at vi fekk gjennomslag på «Tap og skade»-fondet, seier klimaminister Espen Barth Eide. Tidleg laurdags ettermiddag vart det semje mellom alle dei viktige gruppene om formuleringar rundt dette nye fondet på «Tap og skade». – Dette har smitta inn i arbeidet med utsleppsreduksjonar.

NRK - 19 nov 22 kl. 13:43

Klimaministeren om toppmøtet: Framgang på einskilde punkt

– No byrjar det å skje ting i positiv retning, seier klima- og miljøminister Espen Barth Eide om klimatoppmøtet til NRK. – For eit par minutt sidan blei det semje mellom alle dei viktige gruppene om formuleringar rundt dette nye fondet på Tap av skade, legg han til. Han seier dei samla med andre land kom med innspel til presidentskapen sitt forslag, og at dei nettopp blei klappa igjennom.

NRK - 19 nov 22 kl. 13:43

Klimaministeren om toppmøtet: Semje om nytt fond

– No byrjar det å skje ting i positiv retning, seier klima- og miljøminister Espen Barth Eide om klimatoppmøtet til NRK. – For eit par minutt sidan blei det semje mellom alle dei viktige gruppene om formuleringar rundt dette nye fondet på «Tap og skade», legg han til. Han seier dei samla med andre land kom med innspel til presidentskapen sitt forslag, og at dei nettopp blei klappa igjennom.

NRK - 18 nov 22 kl. 01:29

Chile sier det gjøres fremgang

Chiles miljøvernminister Maisa Rojas sier at forhandlerne gjør fremgang i samtalene på FNs klimakonferanse i Egypt. Men møtet kan vare enda lenger enn planlagt. – Jeg tror vi gjør fremgang.

NRK - 25 okt 22 kl. 06:45

Lula: Håper Bolsonaro vil akseptere et Tap i valget

Brasils ekspresident Luiz Inacio Lula da Silva sier han håper president Jair Bolsonaro vil akseptere et eventuelt Tap i andre runde av presidentvalget. – Jeg håper at om jeg vinner valget, så vil han i et øyeblikks tilregnelighet ringe meg for å akseptere valgresultatet, sa Lula til en pressekonferanse i São Paulo mandag. – Jeg Tapte tre valg.

Dagbladet - Igår: 06:16

Dette kan bli Putins store Tap

Ukraina har vist stor taktisk klokskap, og kan lykkes i å ta tilbake Krim fra russerne, tror norsk militærekspert..

NRK - I førrgår: 23:20

Jernbanestreik fortsetter i Storbritannia

Den viktigste fagforeningen til britiske jernbanearbeidere har avvist det siste tilbudet fra arbeidsgiverne, og dermed fortsetter togstreiken. Rail Delivery Group (RDG) tilbød 8 prosent lønnsøkning og en garanti mot oppsigelse av overtallige ansatte fram til april 2024. Men få timer etter var tilbudet avvist av Rail, Marine and Transport Union (RMT).

NRK - 03 dec 22 kl. 20:42

Zelenskyj: Pristaket på russisk olje er ikke seriøst

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj mener pristaket på russisk olje er satt for lavt. Pristaket er satt til 60 dollar fatet. – Nivået er ikke seriøst fordi dette nivået er ganske komfortabelt for Russland, sier Zelenskyj lørdag, og fortsetter: – Russland har allerede skapt store Tap for alle verdens land ved å bevisst destabilisere energimarkedet.

NRK - 11 nov 22 kl. 09:27

Melder om store russiske Tap i Kherson

Tilbaketrekkingen fra den ukrainske byen Kherson skal ikke gå som planlagt for russerne. Den tidligere sjefen for de amerikanske styrkene i Europa, general Mark Hertling, mener de russiske styrkene i Kherson er i ferd med å lide store Tap på grunn av ukrainsk artilleri. De russiske styrkene ved byen Kherson fikk for to dager siden ordre om å trekke seg over til den andre siden av elven Dnipro Ukrainske EuromaidanPR hevder at mellom 18.

VG - 01 dec 22 kl. 21:53

Ny fiasko for Tyskland - må hjem fra VM

AL KHOR/OSLO (VG) (Costa Rica-Tyskland 2–4 og Japan-Spania 2–1) For andre fotball-VM på rad må Tyskland reise hjem før alvoret starter. Spania reddet videre VM-spill tross Tap mot Japan, som dermed er gruppevinner..

VG - 01 dec 22 kl. 17:53

Mener Belgias beste periode er over etter VM-exit: – Vi kan se at det er slutten nå

AL-RAYYAN (VG) (Kroatia – Belgia 0–0) De ble hausset kraftig opp i mesterskap etter mesterskap, men etter torsdagens Tap tror flere at Belgias «gylne generasjon» er historie..

Aftenposten - 30 nov 22 kl. 17:54

Dansk fiasko. Ute av VM etter flaut Tap mot Australia

AL-WAKRAH (VG) (Australia – Danmark 1–0) De sjarmerte og imponerte hele veien til semifinalen i fjorårets EM..

VG - 30 nov 22 kl. 18:00

Fransk ydmykelse med ni skifter: – Frankrike har ikke møtt opp

(Tunisia – Frankrike 1–0) Didier Deschamps satte inn ni nye spillere og sparte Kylian Mbappé og stjernene til Tunisia var i ledelsen. De franske verdensmesterne gikk på et ydmykende Tap..

Aftenposten - 29 nov 22 kl. 23:16

Hetset stygt etter Tap, men England-helten vinner over haterne

DOHA (Aftenposten): Du skal være sterk for å tåle all hetsen Marcus Rashford (25) er blitt utsatt for..

NRK - 27 nov 22 kl. 18:24

Opptøyer i Brussel etter VM-Tap for Marokko

Politiet sperret av deler av Brussel og tok i bruk vannkanoner og tåregass for å spre fotballfans som er skuffet over at Belgia Tapte for Marokko i fotball-VM. Flere titalls fotballfans startet branner og kastet murstein på politiet og forbipasserende biler søndag. Politiet tok affære da en person ble alvorlig skadd, sier polititalskvinne Ilse van de Keere.

VG - 27 nov 22 kl. 15:55

Belgia rystet av Marokko: Tapte etter keepertabbe av Courtois

(Belgia – Marokko 0–2) Belgia kunne sikre avansement fra gruppespillet ved seier mot Marokko. I stedet sørget en tabbe av Thibaut Courtois (30) for belgisk Tap og full spenning i gruppen..

Dagbladet - 27 nov 22 kl. 08:27

- Lider store Tap

Det pågår harde kamper om to landsbyer som kan bli strategisk viktige i Donetsk..

NRK - 25 nov 22 kl. 14:30

Statsministerens kontor godtar skattekrav i pendlerboligsakene

Det melder Statsministerens kontor (SMK) i en pressemelding, SMK skriver at selv om de ikke klager på vedtaket, betyr det ikke at de er enige i Skatteetatens tolkning av reglene. – Selv om vi nå retter oss etter vedtaket, er SMK uenig i Skatteetatens tolkning av reglene. Vedtaket bygger på regler som gjelder alle pendlere.

Aftenposten - 22 nov 22 kl. 13:07

Saudi Arabia sjokkerte Messi & co. i VM-drama

(Argentina-Saudi Arabia 1–2) Lionel Messi (35) og Argentina kom til fotball-VM i Qatar med 36 kamper på rad uten Tap..

VG - 22 nov 22 kl. 13:07

Saudi-Arabia sjokkerte Messi & co. i VM-drama

(Argentina-Saudi-Arabia 1–2) Lionel Messi (35) og Argentina kom til fotball-VM i Qatar med 36 kamper på rad uten Tap. Så møtte de Saudi-Arabia – og gikk rett på trynet..

Klartale - 21 nov 22 kl. 11:00

Dette ble landene enige om på møtet om klima

Hvert år møtes landene som har signert klima-konvensjonen. Verdens-organisasjonen FN leder møtet. I år het møtet COP27 og ble arrangert i Egypt.

VG - 21 nov 22 kl. 02:19

Qatar-pensjonister jubler tross Tap: – En drøm

DOHA (VG) (Qatar-Ecuador 0-2) Pensjonistene fra Qatar lener seg godt tilbake i sofaen idet kampen starter. Like ved følger migrantarbeiderne med på TV-en ute på gaten..

Aftenposten - 21 nov 22 kl. 02:19

Qatar-pensjonister jubler tross Tap: – En drøm

DOHA (VG) (Qatar-Ecuador 0-2) Pensjonistene fra Qatar lener seg godt tilbake i sofaen idet kampen starter..

NRK - 20 nov 22 kl. 11:14

EU: Et lite skritt mot klimarettferdighet

Ursula von der Leyen, Europakommisjonens president, kaller årets klimatoppmøte et lite men viktig steg mot klimarettferdighet. – Jeg er glad for at COP27 har åpnet et nytt kapittel om finansiering av Tap og skade, skriver hun i en uttalelse. Hun mener at slutterklæringen ikke har innfridd en forpliktelse fra verdens største utslippere om å fase ned fossilt brensel.

NRK - 20 nov 22 kl. 08:25

EU skuffet over klimaavtalen

EU uttrykker skuffelse over manglende ambisjoner når det gjelder å redusere CO2-utslippene i klimaavtalen som er vedtatt under COP27 i Sharm el-Sheikh. – EU kom hit for å få avtalt en kraftig ordlyd, og vi er skuffet over at vi ikke greide det, sa EU-kommisjonens visepresident Frans Timmermans under det avsluttende møtet på FNs klimamøte. – Det vi har foran oss, er ikke et stort nok steg for folk og planeten, legger han til.

VG - 20 nov 22 kl. 03:26

Klimaforhandlingene: Enighet slutterklæring

Klimatoppmøtet COP27 i Egypt har kommet til enighet om en slutterklæring, to timer etter at det kom til enighet om Tap og skadefond..

NRK - 19 nov 22 kl. 10:13

WWF: – Ingen er fornøyd

– Ingen er fornøyd akkurat nå. Det er utrolig uheldig at land ser seg nødt til å kjøpslå, når vi trenger alt. Det er ikke enten eller.

NRK - 27 okt 22 kl. 19:45

Norge med brutalt håndballnederlag etter 16 kamper uten Tap

De norske håndballjentene feilet kapitalt og gikk på et storTap i EM-oppkjøringen med 24-33 mot Nederland. Det var Norges første Tap på elleve måneder. Russland slo Norge 29-28 i november i fjor.

NRK - 18 nov 22 kl. 22:06

Norge gikk til EM-finale

Norge viste frem superspill da de senket Frankrike og gikk til finalen for tolvte gang på 15 forsøk i EM. Nå venter muligheten til å få revansj for onsdagens Tap mot Danmark i søndagens finale..

Klartale - 18 nov 22 kl. 12:27

Tilliten mellom landene blir svakere

Verdens ledere har møttes for å snakke om klima. Møtet kalles COP27. Det startet søndag 6.

NRK - 18 nov 22 kl. 09:05

Forslag til slutterklæring lagt frem på klimatoppmøte

FNs klimakonvensjon (UNFCCC) la fredag morgen frem det første formelle forslaget til slutterklæring under klimatoppmøtet i Sharm el-Sheikh. Ifølge Reuters inneholder dokumentet ikke noen forslag til løsning på det mest omstridte punktet på møtet; hvordan man skal finansiere betalinger for Tap og skade til fattige for det klimaendringene har påført dem. Forslaget er på 10 sider.

Dagbladet - 18 nov 22 kl. 03:06

- Overlever ikke Tap av Krim

Ukraina har gjort det klart at de vil ha tilbake Krim-halvøya, som ble okkupert i 2014. Vladimir Putin overlever neppe som leder dersom Russland mister Krim, mener forsker..

NRK - 17 nov 22 kl. 19:09

Barth Eide skuffet over COP27-utkast

Forhandlingene på klimatoppmøtet COP27 i Sharm el-Sheikh i Egypt er inne i sluttfasen. Mange, deriblant FNs generalsekretær Antonio Guterres er svært skuffet over det nåværende utkastet til avtaleteksten fra møtet. Klima- og miljøminister Espen Barth Eide sier han deler skuffelsen.

E24 - 17 nov 22 kl. 10:47

Grove beholder Flyr-aksjene: – Foreløpig er det Tap, så liten vits å selge

Privatinvestor Nicolay Grove sitter stille i Flyr etter aksjeras. – Drømte egentlig om en Rolex for gevinsten, men er vel heldig hvis det blir en Timex..

Klartale - 16 nov 22 kl. 09:00

Norge fikk revansje mot England

Norge spilte mot England tirsdag kveld. Dette var deres andre kamp mot England på noen måneder. Sist gang de møttes var under Europa-mesterskapet (EM).

VG - 15 nov 22 kl. 21:51

Norge så rødt – klarte uavgjort mot EM-vinner England med ti spillere

(England – Norge 1–1) Da Norge fikk rødt kort på stillingen 0–1 trodde nok de færreste på noe annet enn norsk Tap mot England. Det gjorde ikke Frida Maanum..

Aftenposten - 15 nov 22 kl. 21:51

Norge så rødt – klarte uavgjort mot EM-vinner England med ti spillere

(England – Norge 1–1) Da Norge fikk rødt kort på stillingen 0–1 trodde nok de færreste på noe annet enn norsk Tap mot….

VG - 15 nov 22 kl. 21:51

Norge så rødt – klarte uavgjort mot europamester England med ti spillere

(England – Norge 1–1) Da Norge fikk rødt kort på stillingen 0–1 trodde nok de færreste på noe annet enn norsk Tap mot England. Det gjorde ikke Frida Maanum..

Aftenposten - 15 nov 22 kl. 21:51

Norge så rødt – klarte uavgjort mot europamester England med ti spillere

(England – Norge 1–1) Da Norge fikk rødt kort på stillingen 0–1 trodde nok de færreste på noe annet enn norsk Tap mot….

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com